Som asi moc majetnicka podľa niektorých ale, neni normálne už to.Aby každý vecer sa namna vykašľal keď som doma a sme sami..a on ide na pivo ,že prečo aj ja nejdem?!lebo nejde sam so svojim kamosom ja som ba poslednom mieste aj sa mi tak zdá v poslednej dobe, načo sme manželia keď sa stará o iných aby im bolo dobré myslím rodicov a rodinu a ja som kde, posledná,ani dieťa už nechce ani nič cítim sa zle depku mám
Rozpravala si sa s nim o tom?
tak si urobte iny program, chodte do kina, na ryby, na prechadzku, do posilnovne, a tak.
ja by som asi tiez vrcala, lebo vacsinou sa to zacne jednym-dvoma pivami a pomalicky sa to rozbieha, tri piva, jeden panak, potom dva panaky a neviem kolko velkych piv
a katastrofa je na svete
Ano treba nejako na striedacku robit iny program..alebo si spravte celotyzdenny program spolu na papier a vylep ho na chladnicku..zahrn tam aj raz pivo aby nefrflal..bude to mat na ociach a na to pivo chod aj ty preco nie
Skús ho prekvapiť. Naplánuj vám nejaký program. Keby ste mali nejaký zaujímavý program tak myslím, že by nešiel na pivo. Ale čo iné má robiť ak chceš byť ty napríklad len doma?
No kazdy vecer je vela. Jednoznacne. Ani mne by sa to nepacilo
@zuzulk ahoj, no ja som mala ten isty problem..NAjprv chodil raz za 2 tyzdne, ked som bola ticho zacal chodit castejsie, az sa to vysplhalo na 3x do týždna od piatej poobedie do polnoci..Jedneho dna mi dosla trpezlivost navrieskala a zavelila bud bude chodit do krcmy tak ako doteraz, ale nech si ide byvat k mamicke( na to mu svokra povedala, ze ona ozrana neprichyli do bytu) alebo bude chodit raz za mesiac.Vybral si tu druhu moznost, ale myslela som ze mu to nevydrzi dlho. Zatial 2 mes. v pohode, tak uvidime
@landsmanka
akoze co ine ma robit ?? no asi tak na gauci s vyvalenytm pupkom lezat (ironia)
vd autorka nepise, ze chce doma na riti pred telkou vegetit.
@landsmanka chlap nie je male decko, aby mu zena neustale robila program...Neviem preco chlapi beru chodenie do krcmy ako konicek. MOj raz dokonca zahlasil, ze ja chodim do fitka a on do krcmy on to daval do jednej roviny a nevidel na tom nic zle...Problem dnesnej generacie je, ze nevedia ako travit volnz cas, absentuju konicky , vacsinou sedia pred telkou, PC, tabletom a ked sa nudia idu do krcmy. Katastrofa 😠
sedieť v lete doma večer,ak to nie je nutné by mňa ako mladú bezdetnú nebavilo vôbec,myslím,že aj on je taký...vymysli program,ktorý by sa aj jemu páčil,ale striedaj to- raz ty s ním na pivo,raz program podľa teba
že sa venuje aj svojej rodine je normálne,ty si na svoju zabudla po svadbe? prvý rok môjho manželstva bol najhorší,kým sme si zvykli a zladili sa programom,návštevami príbuzných,prioritami,víkendami...
mám pocit,že ti práve spadli ružové okuliare a nastala tvrdá každodenná realita,treba použiť trochu ženskej diplomacie,ale bez obmedzovania a nútenia toho druhého
neviem si predstavit ze ja by som mala sediet doma a moj drahy by si chodil po veceroch na pivo. Tak to urcite.. by mi muselo sibkat 🙂
Raz za cas hej,,,no toto by som mu netrpela... Poriadok musis spravit ti... Lebo to pivo mu nerobi dobre na rozum😘
A dodam este že sme sami, deti au na prazdninach
Pokial mu nepovies ze ti to vadi a ze by ste to mali riesit tak jemu to nedojde ze by s tym mal prestat
Ja nefrflem 😄asi uteka hovado, musim byť vacsia dominantna
moj ujo tak odchadzal kazdy vecer od tety. Potreboval byt od nej prec, kedd boli spolu nevedeli sa rozpravat nevedeli travit spolu cas aj ked velmi chceli
Preklep mame jedno dieta u puberta nan ide a cítim sa tak zbytocne už naozaj niekedy
pivo u vas nie je problem. Problem je skor ze je radsej kazdy vecer s kamosmi pri chlaste ako s tebou. Nudis ho? nebavis? aky ma na to dovod? preco uteka?
a vôbec, ake ma konicky? tliachat pri opilcoch a riesit politiku sveta?
a nechcem aby to vyznelo hlupo, ale nerobi manualne? nie je robotnik? ty radi chlast....
Tak nehnevaj sa na mňa ale toto mu toleruješ? Normálne by som mu vysvetlila že mi to vadí, že by sa mal viac nám venovať. A ak to nepochopí, tak komu niet rady tomu niet pomoci, veď od na to doplatí
Ako nemôžem povedat že si nezasluzi ako chlap pivo ale tak predsa zijeme spolu a ja chcem byť viac v pozornosti ako kamarát a pivo
nemate inu dvojicu s kym by ste si mohli ist vecer vyrazit raz za cas?
Toto je moja nočná mora. Krčmoví chlapi. Takí sú v mojom okolí pomaly všetci. Tatkovia, dedovia, strycovia, mladí chalani... Najskôr je to pivo v piatok, potom pivo v utorok piatok, potom bez piva len v pondelok, potom pivo a panák, potom pivo a panák v každej minúte volného času... Jedno pravidlo je u nás nad všetky, nie zrazu, ale od jakživa. Žijeme spolu. Nie zvlášť. Každý má sem tam právo na svoj volný čas - dohodneme sa, - počuj, v piatok si asi pojdem posedieť s kamoškou, máš si aký program urobiť, či to presuniem? A naopak...- ale isto nehrozí, že čau,idem na pivo,ak chceš, tak poď. :D NENÁVIDÍM vysedávanie v krčme, to je úplny vrchol pre mňa, nikdy nič dobré z toho nevyšlo, len samý alkoholický opar z úst a zanedbaná rodina. Byť tebou, tak si dupnem, velmi silno. Ale ak si to už raz akceptovala, tak je to ťažšie.
@zuzulk to je uplne normalne ze po tom tuzis. Po tom tuzi kazda jedna zena aby bola pre muza tym stredobodom
a domov pivo nekupujete? my v bednickach a veru v lete ide na dracku. dam si vecer aj ja s mm na terase 😀
Chodi kazdy den v tyzdni?