Muž chce zaťažovať deti s našimi problémami

18. apr 2023

Ahojte.
S muzom si dlhšie nerozumieme, ja sa snazim robiť čo treba, prispôsobujem sa, aj som sa zmenila, čo mu vadilo. Vidím vsak ze to nemalo ani význam za tie roky Mame 2 deti, boli aj krasne časy avšak v posledných rokoch je to zle. Nadava mi, čoraz viac, aj pred deťmi, bez chochmesu, dnes o polnoci odišiel z domu (bezdovodne - zaspala som s malým pri uspávani a to mu vadilo) ze na co mu je taky život a prečo ma on stretol, nenavidi ma a nechce so mnou žiť. Zajtra ze mam povedať detom preco ich otec nie je doma (60% sa na to deti ani nepýtali, ked boli doma choré a dlhšie spali a on uz bol v práci alebo keď odisiel cez deň behať ani si to nevšimli). Potom povedal, ze on si ich zajtra rano zoberie na 2 hodiny a pak mi ich donesie domov a povie im, ze ocinko a maminka uz spolu nebudu bývať, lebo on ma nechce, čo niečo také. Deti maju 6 r. Uz verím, ze nie je cesty späť v tomto vzťahu a vôbec nechcem aby toto deti v ich veku riešili. Boli ste v podobnej situácii?

mimka1402
18. apr 2023

Bola som to dieťa a otec spravil to isté, ešte aj ten istý vek ako majú tvoje.😀 Určite mu nedovoľ aby im on niečo vravel, alebo šiel s nimi sám, keď mu takto preplo.
Takéto veci sa majú riešiť citlivo. Ja som z toho rozhovoru čo so mnou on vtedy viedol mala neskôr úzkosti, že za rozvod môžem ja, že už nebudem lubena apod. Nikdy viac. Ak, tak spolu im to povedať ale tak primerane ich veku...
Neviem asi ani ako by som to riešila úprimne.

miadi
19. apr 2023

Povedz mu nech si najprv zozenie nove byvanie a potom to detom oznamite spolu. Ked uz bude mat kufre zbalene.

autor
19. apr 2023

@mimka1402 stale na mna niečo vykrikuje z obývačky, keď za ním prídem, nadava mi. No a dookola mu opakujem ze nech to nerieši s detmi.. Nechápem ako môže byť dospelý človek takto nezrely a nezodpovedný. Povedala som mu, nech deti do toho neťahá, kým sa mi nevysporiadame a nevyriesime to co je medzi nami. Povedal ze nech sa zajtra odstahujem, ze on sa naučí starať o deti. Ach nech mam silu podať už o rozvod

autor
19. apr 2023

@miadi keď som mu povedala, ze ved ty si mi povedal ze nechceš so mnou žiť, ze ty nemáš problém platiť si podnajom, a dnes si o polnoci odišiel aj napriek tomu, ze som ti povedala nechoď... . (O 1 sa vrátil) Tak chod keď chceš ísť. Poslal ma do p. Ze som ku.va vyj..... Atd a ze nech zmiznem a ceril pri tom zuby na mňa...

miadi
19. apr 2023

Tak rano zacni riesit ziadost o rozvod. Ved sa chova otrasne. Deti nie su slepo vedia ze nie ste ok. Je opity alebo na niecom fiči? Chova sa uplne nenormalne.

viera
19. apr 2023

Uf…Mas kam ist s detmi?..Zbalila by som veci.A hned riesila rozvod,byvanie,majetkove,platenie na deti a pod.Vsetko vidia a vnimaju…A hlavne pod jednou strechou…

maxalla
19. apr 2023

To sa ta snazi vytrestat cez deti?
Magor. Nezostavala by som s nim, uz by ma nebolo...

tosomja
19. apr 2023

A on vie, že ťa nemôže vyhodiť z bytu ani že mu deti nedajú len tak, lebo on chce?
Povedz mu, že len tí nahrá do karát, keď toto bude robiť, lebo deti nie sú hlúpe a kolizna sa ich bude pýtať s kým chcú byť. A ako sa správajú rodičia. Že ich budú v noci, lebo vrieska po ich mame, nadáva.
(Vlastná skúsenosť) tiež som sa rozvádzala, keď dcéra mala 6 rokov.
Ty nie že by si mala nájsť silu na rozvod, ty by si mala byť silná pre deti. Žiaden muž za to nestojí, aby deti toto museli zažívať.

andreatytler
19. apr 2023

Takze to chapem dobre ze ty budes cakat kym on poda ziadost o rozvod alebo odide?

mk22
19. apr 2023

Co ti ešte musí povedať, čo ešte znesues, vydržíš..aby si mala tu silu niečo riešiť.
Véd je to chuj, uráža ta, vyhráža.. Robí ti službu, hádam ho nebudeš prosiť..
A riešiť tajto so 6r deťmi, dobrý primitív..mas rodičov?
Máš kde ísť?
Ak máš, vezmi ich a choďte na mesiac dva.. Začni rozmýšľať, robiť si plán a predbehni ho..

maranta_leuconeura
19. apr 2023

Lepsie nech to deti riesia v tomto veku, ako keby mali zit v takej domacnosti este dlhsie. Ved do zivota si zoberu tieto modely spravania sa, pride im potom normalne robit vo vztahu agresora alebo naopak obet, lebo ved on ocko a maminka to tak mali (okrem toho je to povedoma vec, ktoru v dospelosti aj ked si chces rozumovo vyvravit, casto nie si schopna a je potrebna psychoterapia, lebo to tak mas naucene). Toto pre ne chces?

angelous1991
19. apr 2023

Keď je to takto tak sa rozvedte … aj môj chlap pri kríze toto robil vykrikoval a scény všetky tak aby to počul syn … ten plakal a bolo to hrozne … no nedovoľ to ale sama viem že tomu sa zabrániť nedá keď dostane prepinak že aby to deti počuli … oni sú jak vygumovani keď im hrabe a nezaujíma ich čo tie deti … my sme dospelé osoby oklepeme sa a ideme ale tie detské dušičky …. A čo to s nimi urobi .. ich to nezaujíma ….

adrianka2606
19. apr 2023

"Povedal ze nech sa zajtra odstahujem, ze on sa naučí starať o deti."
O 6 rocne deti? A do teraz bol kde, nemal potrebu sa starat? Takyto dement sa len vyhraza, on ti deti nezoberie

koniarova
19. apr 2023

Ale prosím ťa. Ak doteraz s deťmi nepomáhal, by sa posral z toho. Naber silu a kopni toho debila do riti.

78787878
19. apr 2023

Prečo Ťa vyhadzuje, bývanie je jeho? Prečo nepodá o rozvod sám? Je to slaboch a hlupák, ktorý za svoj spackaný život obviňuje Teba. Deti nezoberie, takýto človek ich určite nepotrebuje, chce Ti len ubližovať cez deti, lebo Ti na nich záleží. Skús naňho vôbec nereagovať. A samozrejme už je smer jasný, tu iba rozvod.

sense
19. apr 2023

Bývanie je koho keď ta vyhadzuje? Ak máš kam ísť, podala by som žiadosť o rozvod. A kľudne by som povedala deťom ze ocko nemá mamku rad a preto sa k nej nespráva pekne. 6 ročne dieťa už chápu co sa u vás deje.... A ak im nechceš dat do života takýto model správania tak to začneš riešiť co najskor

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mk22
19. apr 2023

A áno, toto je hlupák, ktorý sa iba vyhráža.. Netreba sa báť.. Skus ísť na 14dnovy pobyt nech sa ocko venuje.. By ti po troch dňoch volal ze kde su, pod sa starať.
Neboj sa vyhrazok, neurobí nič.. Porad sa s právnikom, a postupuj ako ti poradí.
Nereaguje ignoruj rieš si svoje.

dadis
19. apr 2023

@mk22 Nie, urcite nech s nim deti teraz nenechava. Hlupy napad.

lenkakravcova
19. apr 2023

Prečo sa vlastne hádate?
Kvôli čomu?
Čo je dôvod sporov?
Nechápem, prečo sa tak správa? Len tak bezdôvodne?

luccija
19. apr 2023

A čo Ta vydiera?keď tak trpí nech sa páči nech požiada o rozvod.Len sa zahráva, teba tyranizuje a jemu to robí dobre.Toto už nebude nikdy dobré.Detom neuveriteľné ublíži, keď ich zatiahne do hádok takýmto spôsobom.Tak či tak psychicky trpia, keď počujú tie hádky a nadávky.
Ja nie som za bezhlavy rozvod, ale u teba by som to spravila.a čo, keď si zaspala?ty nie si povinná mu robiť program na gauči.On Ti nebude dávať rady čo a ako treba povedať deťom.
S deťmi o rozvode sa bude rozprávať kolizna dnes si ho posaď a buď sa zmení, alebo by som napísala žiadosť o rozvod toto je psychické týranie aký budú mať deti vzor? nemaj výčitky neudrziavaj manželstvo za každú cenu.Ked uvidí, že si zronená bude na koni.Ok máš pravdu musíme sa rozviesť deti budú žiť kludnejsie, ja tiež, časom si nájdem lepšieho partnera ty tiež.Nema to význam.Je úplne jedno kto podá žiadosť o rozvod tak načo sa hrá?

mk22
19. apr 2023

@dadis to je príklad.. Aby videla akoby sa staral.. Ja neradim odísť.. Píšem príklad ze by zistil co je to 24/7 14dni sa starať o dve deti..
Proste takéto výkriky vezmem deti, postarám sa.. To je na smiech..
To neradim ze dnes má odísť na 2t preč.

puertorico
19. apr 2023

@lenkakravcova lebo je psychicky chorý .
Mám doma to isté, plne s tebou súcitím, len máme len jedno dieťa 8r. Chápe že otcovi preskakuje a nechce sa liečiť.
Mne aj zbalil veci a nahádzal mi ich do auta nech si ich odveziem k rodičom. A potom odvtedy, že kedy si prinesiem veci späť, že nech sa vrátim. Ale ja to už nespravím, lebo ma vyhodil raz, a bude to robiť stále. Je to strašná situácia a úplne s autorkou súcitím. Presne ako naša situácia, spala som s malým a prišiel za nami a začal hučať z ničoho nič, že nech vypadnem a tak.
Čakám na byt a hneď malého zbalím a fičíme. Len mi je ľúto že bude musieť ísť do nového kolektívu do školy do mesta, kde nikoho nepozná. Len toho jedného sa obávam.

simca06022011
19. apr 2023

Inak poznám a takéhoto frajera, aj striedačku si zariadil a teraz ma nervy. Lebo o deti sa starať nechce, on ma frajerku, chce chodiť po turistike, jeho obťažujú:D smiešny je už každému.... tiež zo dňa na deň mu preplo, ien žena to riešila hneď...
Tento sa mi zdá ze na niečom frčí, nechodí si o 1nej stúpnuť niečo? Pripadne nejaká depresia... ?
V kazdom prípade nie je na čo čakať, treba to riešiť. Nezasluzite si v takom prostredi zit. Skôr či neskôr sa to deti dozvedia ale prečo im chce ublížiť, keď nie je odstahovany, ako bude behať hore dole, raz tu je, raz nie..?

guiseppinka
19. apr 2023

Zbytocne mu budes nieco vraviet... Aj tak si urobi po svojom. Ked chces, napis mi, mozno sa povzbudime navzajom...

puertorico
19. apr 2023

Ale teda u nás to bolo tak, že ako videl doma... jeho mama bola najmúdrejšia, najlepšia, ostatní boli nič. Aj muža stále sekírovala a muselo byť tak ako ona povedala. U nás to isté. Ja som bola vždy ticho a podriadila som sa, lenže malý rástol, za celé roky sme nikde neboli ako rodina aj keď peniaze na to boli. On bol radšej s kamarátmi . A keď som mu to vyčítala tak sa ešte nahneval a zase som si to odskákala ja. A potom som si povedala jedného dňa dosť ... A vtedy začalo toto peklo .

dadis
19. apr 2023

Autorka, ty si uz davno mala ziadat o rozvod a o zverenie deti. Rovno dnes chod na upsvar, vysvetli situacou, nech ti pomozu spisat navrh na rozvod s zverenie deti. Pravnika ani peniaze k tomu nepotrebujes. Kolok zaolatis dodatocne. Byt je spolocny? Mas kam ist? Deti nemozu v takomto prostredi vyrastat. A ty tiez nemozes byt v jednom byte s clovekom, co sa takto k tebe sprava. Ries to hned dnes. Necakaj, ze o rozvod poziada on. Nepoziada. Deti mu nebudu zverene. To sa neboj. Pri takomto spravani max kazdy druhy vikend ich bude mat. Len sa neboj o tom hovorit, ty sa za jeho spravanie nehanbi.

rawmamka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
19. apr 2023

@puertorico narcisticka matka vychova buď podriadené dieťa, úzkostné, alebo psychopata ako je tvoj muz
Tieto otrasné črty sú výchovou.Ked si synáčik myslí, že všetci budú robiť čo on chce a, ked nie pride to, čo prislo.Spravila si dobre syn má super vek také dieťa sa rýchlo adaptuje dôležité je byť pred synom silná a ubezpečiť ho, že čokoľvek ťažké príde spolu to zvladnete.Neviem čím to je, ale v poslednom čase tiež počujem samé hrozne príbehy či táto doba stres, peniaze vyťahujú z ludi tie najhoršie vlastnosti.Mojej kamarátke mužovi tiež preskočilo z normálneho chlap v 13 r manželstve zrazu stres v práci, doma po nich kričal ničil ho šéf a už to išlo...odišla s deťmi

danielaviki
19. apr 2023

presne s takýmto kreténom ako máš doma ty, som sa rozviedla...mala som to šťastie že som mala kam odísť....moje deti mali vtedy 3 a 10 rokov