Muž a účty na zoznamkách

petra_01
19. okt 2022

Zistila som,že muž má založené účty na rôznych zoznamkach. Ako ho mam konfrontovať aby to neotocil proti mne.

panelacikova
19. okt 2022

@petra_01 má na niektorom z nich fotku?

janai1
19. okt 2022

@petra_01 ako sa to dá otočiť proti tebe? Či si na to prišla tak, že tam máš tiež účty?

petra_01
autor
19. okt 2022

@panelacikova na jednom ma zaheslovane

blondiee83
19. okt 2022

Velmi jednoducho - priamo sa spytaj, z akeho dovodu ma ucty na zoznamke

petra_01
autor
19. okt 2022

@janai1 áno aj tak. Ale,že za to môžem ja a náš vzťah, ze si ich vytvoril.

solange7
19. okt 2022

@petra_01 este som nikdy nevidela, ze by vztahu prospelo aby bol muz na zoznamkach. To by bola odpoved na tvoju obavu z jeho reakcie.

yvanielka
19. okt 2022

Ako si na to prišla? Sprav si screenshoty aspoň nech máš dôkaz, lebo to ľahko otočí proti tebe

janai1
19. okt 2022

@petra_01 tak ty máš tiež účty na zoznamkach a jemu to ideš vyčítať? 🤣 Ste sa našli teda

barborachors
19. okt 2022

@petra_01 a naco konfrontovat? na co ti to bude? nezabudaj, ze manipulatora o pravde nikdy nepresvedcis, lebo narcis a manipulator nikdy vinu neprizna a este to aj otoci proti tebe. Tu nie je o com.

melanta
19. okt 2022

@petra_01 čiže aj ty máš účet na zoznamke a tak si na to prišla. A tvoj účet na zoznamke je v poriadku, ale jeho nie. To mi nejak nedáva logiku.

doriiis
19. okt 2022

😃😃...no tak asi nijak ho konfrontovat nemozes,kedze tam mas ucet tiez

miriam11
19. okt 2022

@petra_01 tak potom taký vzťah nemá význam

petra_01
autor
19. okt 2022

@janai1 ja som ich vytvorila aby som videla co tam hľadá, obsah inzerátu. Nie som tam preto,že si idem niekoho hladat

petra_01
autor
19. okt 2022

@doriiis mam tam účet len preto aby som videla celý obsah jeho inzerátu

doriiis
19. okt 2022

@petra_01 ...no tak asi normalne.Priamo

viestta
19. okt 2022

@petra_01 žijete v nefunkcnom vzťahu. Vyries ten vzťah. Hoc aj rozchodom. Jeho účty na zoznamkach z toho vynechaj. Určite aj bez tejto prizemnosti máš dosť dôvodov na to aby si to riešila.

cocolino234
19. okt 2022

Bože ženy, hádam je logické, že si účet vytvorila aby videla jeho aktivitu a prečo tam je alebo či niečo nemá v popise. 🙄 @petra_01 predsa nemusí vedieť ako si ho tam našla. Normálne to zo seba vypľuj a jednoducho sa spýtaj. Ak začne obviňovať váš vzťah, tak je asi na čase prehodnotiť funkčnosť tohto vášho vzťahu, pretože ak máš pocit, že môžeš byť dôvodom, tak si uvedomuješ nejaké svoje chyby.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marseillefan
19. okt 2022

@petra_01 radšej sa zamysli, kde máte problém... sama nepriamo priznávaš, že manžel má dôvod byť nespokojný s tebou a s vašim vzťahom.

viestta
19. okt 2022

@marseillefan a môže byť, že pán je nespokojný aj bez závazného dôvodu, len tak z princípu, lebo on je ten dokonalý. Ak je manipulator, tak taky dokáže presvedčiť toho druhého, že chyba je v ňom tak dokladne, až ten druhy tomu aj sam začne veriť.

zmrzlinka2021
19. okt 2022

@petra_01

Načo tieto hry?
Sadni si s manzelom za jeden stol a rovno mu vsetko povedz a diskutujte o tom.

Mate zle manzelstvo?

marseillefan
19. okt 2022

@viestta To môže byť samozrejme tiež problém... ja sa na to pozerám svojou optikou a mne je takéto manipulátorské správanie cudzie, ale hej, ako tu čítam, tak veľa žien má takýchto mužov, takže rozumiem tvojmu argumentu.

petra_01
autor
19. okt 2022

@viestta áno je trochu manipulator

tosomja
19. okt 2022

Aj keby si bola dôvodom, tak to má riešiť ináč, nie zabavkami na zoznamkach. Normálne by som mu tam napísala,, čakala či odpíše, nech pošle fotku a poslala by som mu fotku mojich detí, že o nich prišiel 🙄

petra_01
autor
19. okt 2022

@melanta ja so si ho vytvorila aby som videla co tam píše. Nie preto,že si niekoho idem hľadať

katkati
19. okt 2022

Nenechaj sa zmanipulovať a povedz mu na rovinu ako si to zistila a prečo si sa tam zaregistrovala. Keď sa začne brániť útokom, tak jeho svedomie je veľmi špinavé.

sima338
19. okt 2022

@petra_01 A ako si nato prišla vôbec, že má zoznamky? Čo sú to za zoznamky, nie sú to nejaké sex chaty a podobne? Ale reálne s tým počítaj, že on ťa bude konfrontovať s tým, že veď aj ty tam máš účet

leni1977
19. okt 2022

@petra_01 chápem dôvod, prečo si sa na tú zoznamku prihlásila, ja by som mu asi povedala, že ho tam objavila nejaká tvoja kamarátka, nech to neotočí proti tebe

petra_01
autor
19. okt 2022

@sima338 použila som do vyhladavaca jeho "prezyvku" alebo ako by som to nazvala a vyhodilo mi dve zoznamky a ukázalo inzerát z časti

petra_01
autor
19. okt 2022

@tosomja presne aj keby bolo medzi nami hocičo, takto sa to nerieši. Bud nech povie na rovinu co alebo nech to skončí.

sima338
19. okt 2022

@petra_01 Fuu, to sú asi dobre divné zoznamky, keď ide niekoho takto ľahko nájsť...a čo tam mal potom písané? že hľadá vzťah? alebo tam hrá single chlapa či ako?