Zistila som,že muž má založené účty na rôznych zoznamkach. Ako ho mam konfrontovať aby to neotocil proti mne.
@panelacikova na jednom ma zaheslovane
Velmi jednoducho - priamo sa spytaj, z akeho dovodu ma ucty na zoznamke
Ako si na to prišla? Sprav si screenshoty aspoň nech máš dôkaz, lebo to ľahko otočí proti tebe
@petra_01 a naco konfrontovat? na co ti to bude? nezabudaj, ze manipulatora o pravde nikdy nepresvedcis, lebo narcis a manipulator nikdy vinu neprizna a este to aj otoci proti tebe. Tu nie je o com.
😃😃...no tak asi nijak ho konfrontovat nemozes,kedze tam mas ucet tiez
Bože ženy, hádam je logické, že si účet vytvorila aby videla jeho aktivitu a prečo tam je alebo či niečo nemá v popise. 🙄 @petra_01 predsa nemusí vedieť ako si ho tam našla. Normálne to zo seba vypľuj a jednoducho sa spýtaj. Ak začne obviňovať váš vzťah, tak je asi na čase prehodnotiť funkčnosť tohto vášho vzťahu, pretože ak máš pocit, že môžeš byť dôvodom, tak si uvedomuješ nejaké svoje chyby.
@petra_01 radšej sa zamysli, kde máte problém... sama nepriamo priznávaš, že manžel má dôvod byť nespokojný s tebou a s vašim vzťahom.
@marseillefan a môže byť, že pán je nespokojný aj bez závazného dôvodu, len tak z princípu, lebo on je ten dokonalý. Ak je manipulator, tak taky dokáže presvedčiť toho druhého, že chyba je v ňom tak dokladne, až ten druhy tomu aj sam začne veriť.
Načo tieto hry?
Sadni si s manzelom za jeden stol a rovno mu vsetko povedz a diskutujte o tom.
Mate zle manzelstvo?
@viestta To môže byť samozrejme tiež problém... ja sa na to pozerám svojou optikou a mne je takéto manipulátorské správanie cudzie, ale hej, ako tu čítam, tak veľa žien má takýchto mužov, takže rozumiem tvojmu argumentu.
Aj keby si bola dôvodom, tak to má riešiť ináč, nie zabavkami na zoznamkach. Normálne by som mu tam napísala,, čakala či odpíše, nech pošle fotku a poslala by som mu fotku mojich detí, že o nich prišiel 🙄
Nenechaj sa zmanipulovať a povedz mu na rovinu ako si to zistila a prečo si sa tam zaregistrovala. Keď sa začne brániť útokom, tak jeho svedomie je veľmi špinavé.
@petra_01 má na niektorom z nich fotku?