Môj priateľ odmieta chodiť do práce

hupka89
12. apr 2020

Ahojte, uz naozaj nevladzem tak pisem sem... mam priatela uz nieco vyse roka, lubime sa a byvame spolu. Ale odmieta chodit do prace, vsade kde robil nevydrzal ani mesiac. Vyhovara sa , ze on nebude robit pre 200€ ktore mu necha exekutor ( mal doteraz pracu kde dostaval peniazky na ruku a strasne depkuje) . Ja vravim ze vzdy lepsie 200 ako 0, no nie? Takmer vsetky vydavky su na mne, mne by to tak ani nevadilo (aj napriek Covidu mam pracu) ale ja potrebujem vidiet aspon snahu.
Niesom clovek co da na radu cudzich ludi, ale uz mam pocit ze mi nic ine neostava...

gir
12. apr 2020

Odišla by som, pokiaľ ho nechceš živiť celý život. Je to v povahe človeka, jednoducho robiť nebude. Keď prídu deti, z čoho budete žiť?

diewcatqoo
12. apr 2020

Predstav si, ze sa ti nieco stane a zostanes na pn? Z coho budete zit? Myslis, ze zrazu pohne zadkom a pojde do roboty? Este budes ty zla, ze co si si to dovolila.
Nikdy by som nebola s chlapom, ktoremu sa nechce pracovat.

heleninamama
12. apr 2020

@hupka89 Nuž, ak Ti nevadí lenivý nezamestnaný asociál s exekúciu na krku, tak s ním ži aj ďalej, urobte si aspoň 2-3 deti a buďte šťastní.
Boha, baby, neviem, či je to tým vírusom, ale Vy ste už naozaj niektoré úplne rozum potratili???

amelia000
12. apr 2020

@hupka89 juj tak by som s nim vyrazila dvere ako so svojim ex 😂

zuzana76
12. apr 2020

nezodpovedny povalac, uprimne, nechapem co na nom lubis, ale ak ti nevadi zivit ho cely zivot, lebo to bude horsie ako s detmi, deti jedneho dna odidu a postavia sa na vlastne nohy, ale prizivnik nikdy

kakawah
12. apr 2020

Nechápem ako mozes lubit muza, ktory je taky nezodpovedný, necha ta zivit ho a rsre ma na krku exekútora. Keby ze niesi s nim, kto ho zivi? Len ci ta nemavlen koli tomu. Takeho ked nechce robit kopnúť do zadku. Znicis si zivot pri nom

martinka13
12. apr 2020

Darmožráč. By som ho kopla a poslala do....

slnecnica82
12. apr 2020

@hupka89 Tak to si dosla daleko, ked ides sem po radu 🙈🙈co chces od nás počuť??to co sama uz vies??nasiel "hlupáka", ktory ho chovat a tolerovat bude, tak jemu fakt nic nechyba...ale tebe musi nieco chybat, ked je to uz vyse roka...niekedy sa zamyslam, po citani podobnych prispevkov, ci tie dnesne dievčatá nemaju zdravy usudok..aspon trosku..

lucyminarik
12. apr 2020

Od takého ruky preč, nič dobré Ťa s ním nečaká, nezodpovedný chuj.

stanulienkat
12. apr 2020

Utekaaaaaaj

gabika128
12. apr 2020

Môj otec bol takto nezodpovedný, z každej roboty ho vyhodili, všade urobil nejaký pruser, domov peniaze nenosil. Mama len dlžoby splácala. Cele moje detstvo je tým poznačené. Nikdy by som nebola s chlapom, ktorý nemá snahu pracovať, byť zodpovedný a ktorého by som musela živiť. Ako chce splácať svoje dlhy, keď nechce aby mu exekútor bral z výplaty? V mojom okolí takýto ľudia končia zle. Utekajú do zahraničia lebo tu vraj nezarobia, ale pravda je, že utekajú pred zodpovednosťou a dlhmi. Tebe len napíšem, niektoré veci v živote neovplyvníš (choroba a iné nešťastia), ale veľa vecí áno, tak sa zariaď tak aby si bola šťastná.

jajko22
12. apr 2020

Vidis, teraz nevladzes a predstav ze by si mala take stastie a mala malinke krasne babatko a potom by si pochopila a plakala...je to otrasny clovek sa spamataj! Zamysli sa nad sebou, preco ta fascinuje prave takyto clovek, ake charakterove vlastnosti ta na nom pritahuju???, preco si vlastne s niekym takym a kde v minulosti si sa stretla s podobnym clovekom, pretoze normalny clovek by s takymto chumajom nechodil iba nejaky ¹zakomplexovany, pripadas si zrejme menejcenná, ze si takto klesla, ze nevidis realitu a triezvo situaciu. Presneee mas nejaky komplex menejcennosti, sluzis, si stastna ze ,ta niekto ,miluje" lenze tento typek nevie co je milovat sa zooobuuud konecne, mas na viac!!!

larisalarisa
12. apr 2020

Joj bože...aký problém...veď aj ženy sú sem tam len v domácnosti. Napíšte mu zoznam povinností. Upratovať variť nakupovať .....do týždňa sa zamestná.

krisbar
12. apr 2020

Ja ked tu citam tieto pribehy, ja sa vzdy len zacudujem, preco zeny maju tieto masochisticke povahy....a este sa idu pytat inych zien, ze ci je to OK a co s tym maju robit. Chjo.

gabika128
12. apr 2020

Inak baby, ono to je pre niekoho nepredstaviteľné, ale keď takého chlapa spoznáte tak pochopíte. Sú to väčšinou neskutočný herci, citoví vydierači, vedia nasľubovať hory-doly, pusinky, láska ľúbim ťa a iné pekne reči. Dokonca si pred vami aj poplaču a vy odpustite.... Znova a znova a znova. Chlap zábavný, milý, super do partie, ale čo z toho keď je nezodpovedný, lenivý, nepracuje a má dlhy.

karolinakr
12. apr 2020

@hupka89 čim skor splati dlhy, tym rychlwjšie bude cela vyplata len preňho. Preto by si mal čim skor najsť pracu.Bola tu jedna, čo sa ponahlala na Cyprus za mužom čo nepracoval, narobil tisicove
dlhy, špekulacie na burze a kvoli virusu nemohla utekať za nim na SVADBU!! A ked jej tu dievčata vraveli, že nie je vhodny partner, nahlasila ich adminovi za urážky !
Tak toto čo už je!
Motivuj ho- ked pojdeš do roboty kupis si auto handry dovolenky byt...Ale ked zaňho platíš, načo by sa do práce náhlil
Otázka? Ešte aj exkutorsky dlh mu platíš?

karolinakr
12. apr 2020

@hupka89 ked nebude za 200€ robiť, murár Rakusko 15€ na hodinu! Za deň ma splatený svoj dlh !!!

hupka89
autor
12. apr 2020

@karolinakr nie, az tak hlboko by som neklesla aby som mu dlh splacala 🙂 ja sa len prizeram

karolinakr
12. apr 2020

@hupka89 v dnešnej dobe ked si chlap nenajde dobre plateny flek(Rakusko,Nemecko, Holandsko) aj v blbom sklade, tak ro musí byť mamĺas!!

gabrielapatrik
12. apr 2020

@hupka89 koniec, ziadny vztah by nebol. Tak robit nie, exekucie si platiť nie, postarať sa nie. No na co Ti je taky muz, pre lasku? Tu najdes aj inde a u rozumneho muza.

hupka89
autor
12. apr 2020

@hupka89 aby som ho len neosocovala, on ked ma peniaze tak da, spravi nakup..ja chapem, ze s prichodom Korony prisiel o pracu.. a ma z toho depresie... mna ale vytaca ten pristup ako take decko, ze ved koli 200€ nepojde on robit na zmluvu... dakujem kazdej jednej za odpoved 🙂

nikpa
12. apr 2020

@hupka89 ako si predstavuješ vašu budúcnosť, chceš deti? Ak áno tak s chlapom ktorý sa nechá vydrziavat a živiť ženou na deti zabudni! Nechce pracovať a nech si to nazve ako chce, ci kvôli exekúcii alebo inej vyhovorke, vzdy si volaku najde, je to lenivy darmozrac.

karolinakr
12. apr 2020

@hupka89 počuj, tak ked otvoria hranice, nech ide do Rakuska, elektrikar 22€ za hodinu a tam to doženie. To je zlatá baňa.Nech aspoň trochu rozumie nemecky
Len keď jeho to v praci nebavi- povedz mu, že ani mňa to nebavi, ale akonahle vidim na vyplate nejake vyššie čislo, rada si aj privstanem🤣🤣🤣

kale13
12. apr 2020

@hupka89 treba si s nim sadnut, povedz mu nech ti ukaze vsetky finacie a dlhy a pomoz mu vypocitat kolko by to trvalo, aby to splatil, zisti na co minul, co sa da vratit, predat.. Urobte si rozne varianty.. kolko budec splacat, ked si necha minimum strhavat, kolko ak do toho da vsetku vyplatu, a ty mu na ten cas pomozes a kolko by ste nasetrili, ak by uz boli dlhy spatene.. a podla jeho reakcii sa zariad.. vysvetli mu, ze by mal prispievat polovicu na chod domacnosti a ze mu das nejaky cas nech zacne veci riesit a ak to nikam nevedie, tak ty sa zariadis aj bez neho..a co sa tyka domacnosti, ak ti neprispieva, tak kupuj pre neho len zakladne najlacnesie potraviny, ziadny alkohol a ine veci pre potesenie, nech sa trocha uvedomi..

evittam
12. apr 2020

@heleninamama Perfektne napisane.
Autorka- tebe nevadí chovať debila co sa mu nechce robiť?! A este aj ucty mu platiť. No bud si sprosta alebo naivna a je to za jedno. Prepac za uprimnost. Bohužiaľ.

evittam
12. apr 2020
evittam
12. apr 2020

@hupka89 A z coho tie dlhy platí ked teda nepracuje a nemieni pracovať....

evittam
12. apr 2020

@karolinakr No to ale najskôr musí rozumiet elektrike-mat nejaké to vzdelanie a plus nemcina. Nielen doma ležať v zenou zaplatenom byte a jest zenou zaplateny obed...😉

juliet86
12. apr 2020

a co na nom lubis? ake ma on vysnivane zamestnanie/vzdelanie? nechce si dorobit vzdelanie/kurzy/ rekvalifikaciu? ako presne mu dlhy vznikli/ich vyrobil? z akej rodiny pochadza? co na to jeho rodicia? prebral na seba vsetko v domacbosti? upratovanie varenie nakupy?

asia83
Autor odpoveď zmazal
Zobraz