Môj priateľ chce byť nonstop v kontakte s matkou

11. júl 2023

Žienky drahé, vadilo by vám, keby váš 31 ročný priateľ/snúbenec/manžel potreboval 5x v týždni vidieť svoju 60 ročnú mamu, ktorá nie je nijako chorá, chodí každý deň do práce a býva sama? 2x v týždni by si predstavoval niekoľkohodinovú (3-5 hod) návštevu a okrem toho ísť ju napr. cez obed pozrieť na polhoďku/hoďku do práce. Okrem toho aj každodenné telefonáty (väčšinou 2-3 denne) a smskovanie, či už došla do práce (ak ju tam práve nevezie) alebo čo nové, či je už doma, čo robí a pod.

Neviem si predstaviť takto fungovať do konca života, mám úplne iné predstavy, kľudne jedna návšteva v týždni je za mňa dosť, kľudne aj si zavolať každý deň či je mama v poriadku keď žije sama, ako sa má, či s niečim nepotrebuje pomôcť, čo má nové, ale toto je za mňa veľa a môj priateľ sa k tomu postavil tak, že on proste neuberie. Takže buď to budem akceptovať, pretože na tom vraj nič nie je zlé a nijako ma to podľa neho neobmedzuje, alebo sa rozídeme.

Aký je Váš pohľad na takúto potrebu kontaktu s matkou? Je to podľa vás v poriadku a mala by som byť tolerantnejšia alebo radšej hoci po niekoľkých rokoch to nechať tak kým nie sú deti a hľadať niekoho kto to má nastavené podobne ako ja?

janinka007
11. júl 2023

To sa pýtaš vážne?? Sama vieš, že to je choré a mladého pána by som odlifrovala k mamičke.

gejb
11. júl 2023

Nechcela som reagovat ale som v soku z poslednej vety...ty toto znášas niekoľko rokov? 😬😬😬 ved sama musíš vedieť ze je to obmedzujúce a vôbec to nie je zdravy vztah...

nikpa
11. júl 2023

Utekaaaaaat od takého chlapa ale veľmi rýchlo.

mjk40
11. júl 2023

Ak nemáte spolu žiadne iné záväzky teda deti, manželstvo. Tak nech sa mamičkuje. Veď ak prídu rodinné povinnosti a je normálny potom to prestane. Ak nie tak to bude problém.

gelifil
11. júl 2023

rozíst sa

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jj298
11. júl 2023

Mne sa tomu ani nechce verit, ze takyto cecok existuje, ze sa nejaka na neho ulakomila a ze sa este pride pytat na nazor.

pinkgirl
11. júl 2023

Toto je taký mamičkár... a nezmení sa to ničím, ani príchodom detí, ženbou. Prestane to až keď tu už ona nebude.
Je mi to ľúto, ale radšej ho opusť a nájdi si niekoho ako píšeš s rovnakými životnými nastaveniami.

lucia147852
11. júl 2023

Už by som bola preč dávno. To si kde taký zázrak našla 🙈 ja bývam od svokry cez ulicu a vidím ju tak raz za dva týždne. Žiadne dennodenné navstevovacky nikoho sa nekonajú

larisa
11. júl 2023

Veď mamičku má len jednu a má rád svoju mamičku. A ty budes na druhom mieste na prvom mieste je jeho mamička..... Možno by bolo lepšie ho nechať u mamičky. A ty si pohladaj normalneho chlapa , ale chlapa nie mamičkara....😁

bibina32
11. júl 2023

Stačilo mi prečítať prvú vetu. Nie.

suzitok
11. júl 2023

Ja sa aj tej matke čudujem, že jej to nevadí, hlavne keď vidí, že syn už má partnerku, mala by mať rozum ona, keď on sa nevie odstrihnúť z prsníka. Zrejme to vyhovuje obom, tak nech žijú spolu. Tiež nepoznám takéhoto mamičkára, toto je fakt extrém.

oli18
11. júl 2023

Da sa na to zvyknut. Poznam jednu manzelku, ktora si zvykla a maju pohodove dlhorocne manzelstvo, dokinca je aj so svokrou zadobre. Ale plynu jej z toho vacsie vyhody, ako nevyhody. Rozumna to zena, ta manzelka.

januska12323
11. júl 2023

Nechaj ho mamičke a ty hľadaj ďalej.

jankalukasova
11. júl 2023

Len on a mamička 🥰 a Ty by si im možno mohla porodiť dieťa/vnúča ale viac nerieš.

simca06022011
11. júl 2023

utekaj, ako rychlo vladzes.. NIE NEDA SA na to zvyknut. Trpime to niektore, viac menej, ale nikdy si na to nezvyknes. Je to proste o zmierneni sa so vztahom,neplynu z toho ziadne vyhody ani nic. Teda ja som na ziadnu neprisla, okrem vykeca sa s mamou a potom ma pocit, ze mne vsteko povedal :D ver ze ked bude nieco riesi, len castejsi "prd" ked mam byt vulgarna,bude to riesit v prvom rade s matkou.. a do vsetkeho suepr rady bude davat ;)

mandarinka555
11. júl 2023

Utekať....a okamžite...Lebo keď prídu deti, tak ti z neho úplne prepne!

zuzubb007
11. júl 2023

Po prvej vete mi stacilo, toto by som netrpela ani dva dni, a utekala kade lahsie

luccija
11. júl 2023

Chudák až mi ho je luto, že je tak nezdravo naviazaný.A to vyžaduje mama či on je tak iniciatívny?je jedináčik?ok navštívit mamu raz týždenne, ale počas obedu chodiť za ňou?
Ty si tu už písala však?a inak máte aký vzťah tiež mu robíš mamu či vie mať svoj názor, je schopný, vie zariadiť veci či o dôležitých veciach sa radi s mamou?
Inak môj muž, keď sme spolu začali chodiť vozil každý deň mamu z práce, lebo to bolo po ceste čo bude sám robiť v svojom byte, potom sa doma najedol, zdriemol na gauči...ešte nevedela, že má frajerku tam čakal, kým ja prídem z práce.
Keď už vedela, že má frajerku aj tak mu v nedeľu doobeda volala, že má prísť na obed a pod ..to už odmietal.este asi pol roka, keď niekam potrebovala zaviesť, nakúpiť vždy volala jemu.Pritom doma sestra s autom, muž...ťažko ťažko sa ho púšťala a to mal 28 r a on zásadne mame nepovie nie.Nikdy...za 20 r čo som s ním
Možno po 10 r pochopil ako s ním manipuluje, ale nikdy to mne nepriznal a vzťahy sa narušili ja tam nechodím vôbec on sviatky, narodeniny...teraz má obeť jeho sestru.
Tvoj muž sa nezmení a ty si tolerantná až až.
Ale niečo za tým musí byť možno mu je ľúto mamy, že žije sama, je vdova, rozvedená?
No je to láska nezdravá láska k matke a opačne.

eliska13
11. júl 2023

Býval niekdy sám?Alebo spod sukne išiel k tebe?
Môj brat bol doma posledný mama rozvedená.A mal výčitky, že sme ju všetci opustili.Ale ona mala vždy naňho slabosť najmladší, stále chorý, stále mu bolo treba s niečím pomáhať.Chodime k mame so sestrou, vnúčatami, ale brat ma s ňou zvláštny vzťah.Vzdy to je jej malý Branko😝vari sa mu podľa chuti, ticho nech vnúčatá nekricia Branko spinká, on je ako ten z reklamy na Granko s bodkovanym hrnčekom ešte sa to aj rymuje Branko s Grankom.Vie mame tak správne polichotiť.Este ani jedna partnerka nebola vhodná Branka má 34 r on má kariéru, športuje nema čas na hlúposti.Po fitku letí k mame a tam už ma rybu a šalát.My so sestrou v lete koláč, keď prídeme s deťmi.

lujza123
11. júl 2023

Mne by toto riadne vadilo....

Na druhu stranu keď som pred rokmi začínala s tým mojim tiež chodil za mamičkou pár krát do týždňa + v nedeľu na obed a oprat veci 😂😂
Ja som síce nežiadala nech tam nechodí ale robila som si z toho vkuse srandu, hlavne z toho nosenia špinavého prádla domov, to mi prišlo ako riadny úlet toto robiť v dospelosti.
Postupne s tým prestal, ide tam tak raz - dva krát za mesiac.

evaachesa
11. júl 2023

Nie je ešte dojčený že tam tak často chodí? 🤣 Trošku na pobavenie. 😉 Ja by som zdupkala už daaavno. 😏

hendikep
11. júl 2023

Moj druhy frajer v zivote ked som mala tak 16-17 mi raz povedal ze mu mama chodi do sprchy umyvat vlasy - pamatam si ze tyzden som nemyslela na nic ine len ze toto normalne nie je , a to sme boli este “ deti “ ver mi toto co opisujes je chore psycho a nechapem vobec ako sa taky chory vztah rodic-dieta da docielit.

mamina7070
11. júl 2023

utekaaaaaaaj

domkakvet
11. júl 2023

Ak ti uz vo vztahu na nom vadia veci, treba sa rozist kym nieste manzelia.

mircalla
11. júl 2023

@oli18 To pises preto, ze ty si ta mamicka, ze? Teda podobna verzia
@autor Totalny extrem

mane01
11. júl 2023

@mircalla 😂

mane01
11. júl 2023

Nie, nie je to v poriadku, je to chore… ale poznam jednu taku matku, ktora ma sice este len teenagera, ale skonci to presne takto! Niektore zeny si proste neuvedomuju, ze dieta nie je partner! Ze dieta mam pripravit do zivota a nechat ho ist… z lasky k nemu! Nie je to pes alebo vec, co mi patri a mam na nu narok do konca zivota…

sibliny
11. júl 2023

opIcIa laska, nic znesitelne z toho nevzide.
bud to skusnes alebo sa zmier s kazdou prehrou... v comkolvek.
alebo vydrz kym zostarne, ak pomaha, muz od nej nechodi "zmeneny" tak ono sa to garde otoci, potom bude fajn 🙂
co by to zmenilo, keby si aj ty zacala chodit tolko. budete tam. len tak, ale pritom spolu. alebo mu vybav pracu na tyzdnovky 😁

mandzula
11. júl 2023

Do 31 plne dojceny (mamka ma cez obed v praci aj prestavku na dojcenie vybavenu), super, s takym radost zit. Mozno mu mamka este aj predkozku pretahuje.