Ahojte je to normálne ak môj muž pije .. zo svojím otcom ? Mi to pripadá ako keby to bola ich tradícia.. svokor príde z práce musi si vypit poobede ked ma voľno tak už od rána a vedie k tomu aj svojho syna .. A už mi to lezie na nervy .. lebo je mladý a ja alkohol neuznávam pokiaľ nieje nejaká prilezitost.. ešte pochopím aj návštevu posedenie .. Ale len tak po práci piť a s otcom mi lezie na nervy toľko koľko 54 ročný vipijem toľko da aj 26 ročnému.. A ja som ta zlá lebo mu zakazuje .. nie celkom ale len tak z nudy aby nepil podotýkam bývame spolu v dome kazdy zvlášť vchod .. neviem ako to riešiť
@18101995 a čo je väčší znak alkoholizmu ako to, že prídu z roboty a už si musia dať?
Aj svokra si dáva víno.. moja rodina nebola postavená na alkohole .. nikdy som to nevidela..u nich je to normálne u nás nie tak neviem aj môj otec si vypije ale neťahá svojich synov k alkoholu len tak
@ruzovakrava sorry.. zle som napísala myslela som že áno vidím to že ma znak na alkoholizmus.. oni si to nepoznajú ja som hlúpa
@elian možno keby sme bývali sami preč od nich zalozili by sme si iné zvyky.. ako majú oni svoje vlastné... napríklad na žiadne sviatky doma nepiju neoslavuju nepripiju... napr.Vianoce Nový rok Veľká noc nič!! Lebo spia ... A bežné dni bezdôvodne domou nepridu bez flase a sadnu a piju
@tami2014 už som raz povedala nedavno sa stalo išla som na bus do práce a stratila som respirator🙂 tak som mu zavolala nech mi donesie autom rychlo za 2 min príde bus .. A on opity aj s otcom si a bolo 15.00 hod dal sadnut prvá opiteho do auta lebo on nemohol .. mňa išiel šak trafiť.. nejde o to ale princíp že doma sú všetci šoféri a auta a nemáš spoľahnúť sa na nikoho keby som si zlomila nohu no neviem
@18101995 No je mi to velmi luto, lebo to musi byt hrozne.
Najhorsie je to ze nevies ci by tvoj muz pil aj sam kazdy den, ak by nebol nukany od otca.
Lebo ak ano, tak to urcite rozchod, ale ak to ptie robi len koli otcovi, tak by som sa odstahovala do ineho mesta/dediny. Lebo na toto nepomoze ziadna debata s muzom. On bude chodit pit, dokial ho bude otec volat.
Vies ale je to OTRASNE ze toto spravi rodic svojmu dietatu. Spravi z neho alkolholika a pokazi mu manzelstvo... ale otec je uz zrejme totalne prepity, tak mu je to jedno.
Hnus, ako niektori ludia ziju a opijaju sa kazdy den a povazuju to za noralne a ty ktorej sa to nepaci si zla.
@18101995 máš 25 rokov ak dobre hádam, a na krku famíliu alkoholikov... tri roky hodiť za hlavu sú nič v porovnaní so 60 rokmi posraného života, ktorý ťa s nimi čaká. Zatiaľ sú na tom svokrovci ešte dobre, relatívne mladí, pracujúci... o chvíľu dôchodok, viac času = viac alkoholu, menej peňazí... hádaj kto ich bude dogrcaných pošťaných zbierať zo zeme a za kým budú chodiť pýtať peniaze...
@andreatytler ja už neviem niekedy si myslim ze to si len ja zamýšľam a všetko je v poriadku ... že naozaj ja by som mala ustúpiť... Ale neviem niekedy mám nervy a vybuchnem že to tak nemôže fungovať... veľa som si tu vytrpela keby ste vedeli už dávno by som tu nemala byť
3 roky co tam byvate kazdodenne pitky a potom sa na tebe opity natriasa? Daavno by som odisla hoci do detskej izby.. Ak to nie je manzel o to lahsie... Ak on ma 26 tak aj ty ccatolko rokov... Mna by uz davno nebolo... Laska? Tu topi v alkohole
@18101995 daj na rady, ktoré si dostala od žien vyššie. Ja tiež súhlasím s nimi. Od alkoholikov ruky preč. A oni Ti ešte budú tvrdiť, že Ty si pokazila ich syna. Nechápem, čo je to za otec. Ale jemu vyhovuje, že má spoločnosť pri poháriku (nehľadiac na to, že ničí zdravie svojmu dieťaťu) a Tvojmu mužovi to vyhovuje tiež. Odíď z kratšej cesty.
Prídu naraz z práce domou nedajú mu čas ani najesť a sadnut a už kričia pod oknom na posedenie ... aj mne stále nuka alkohol som z toho na nervy nemozem to vystáť