Môj chlap je závislý na aute

ninusa221
18. jún 2021

Ahojte, možno veľa žien ma nepochopí neviem no.Väčšinou chlapi byvaju zavisli na sexe, práci atď.. No lenže moj prípad.Všetko super, na začiatku prvy rok chodili sme na vylety, normalne sa spraval v posteli to fungovalo super. A problem nastáva teraz kupil si nové prvé drahe auto. A už to začalo, same filtre kamera wamko fólie kktiny brzdy ( iba do toho dava prachy). Čo sa tyka mna na mna kašle riesi len ako cez vikend bude robit auto. Mame ist cez leto na dovolenku s kamaratmi a on ma šoférovať ked sme to uz zaplatili a zajednali. Vravi mi nak ideme letecky.. vravim letecky do Chorvátska ? Tebe asi dobre..Že on si bude drať gumy potom menit olej a bla bla a v aute sa nebude jesť a piť sa bude iba čista vola😂 reku dobre moj. Keď prideme k nim na navštevu domov ( byvame už spolu) on robi cely vikend len auto a ja sedim s mojou potenciálnou svokrou a očami ho zabijam.. uz som mu vela krat vykričala že mi ide stym na nervy ( prestali sme aj spolu spavať) a fungujeme ako spolubyvajuci. Teraz som odišla k rodičom nak mam od neho chvilku pokoj a nak mam aj nirčo z dní s kamaratmi.. vždy mi zavola a je zlaty a chybas mi a dalsie somariny no len viemže keď pridem domov bude to zas len o našom prvom dieťati ( autíčku) ktore nenavidim. Už si to všimli aj kamarati s ktorými ideme na dovolenku..

lucmirka124
18. jún 2021

A to ako dlho takto trva? Ze je cely posraty z auta? Tak vytesit sa potrebuje, a zachvilu to prejde... nie?

ninusa221
autor
18. jún 2021

@lucmirka124 už ho má rok..

trixi12
18. jún 2021

no len aby ho to prešlo, môže byť aj tak, že dnes ho baví toto auto, zajtra bude šetriť na lepšie... neviem aký bol predtým, ale keď už to je takto rok, tak by som uvažovala, či to má vôbec zmysel. Asi by som sa zbalila a začala žiť svoj vlastný život, lebo ty si len priateľka, ale on už ženatý je - s autom.

hruska91
18. jún 2021

A kolko ma rokov?

ninusa221
autor
18. jún 2021
marcellka32
18. jún 2021

Sú chlapi (väčšinou mladí), ktorí milujú autá či motorky (investujú do neho veľa peňazí), pokiaľ ťa v ňom vozí tak nejako nevidím problém...čo robí inak celý víkend na aute? Lešti s handrou 1x1 CM?

ninusa221
autor
18. jún 2021

@trixi12 povedal mi že ved ja toto predam a kupim si lepšie neboj už mi nebude tak drbať.. a ja no to určite

ninusa221
autor
18. jún 2021

@marcellka32 opišem cely tyžden od pondelka do piatku pracuje... keď pride z roboty spi lebo je unaveny a cez vikend robi auto. On si ho ide aj večer pozriet či žije, ved to je choré...

lucmirka124
18. jún 2021

@ninusa221 no tak ten prvy osial trva uz moc dlho, ja by ho uz poslala cau cau😂

dusankomoj
18. jún 2021

Druhý Brmbalík? Usteĺ mu v garáži 🤣

ninusa221
autor
18. jún 2021

@lucmirka124 asi aj pošlem uvidim keď snim budem tak mu asi niečo uz hrubé poviem.. a ak sa nezmeni čau čau bude hned😃

ninusa221
autor
18. jún 2021

@dusankomoj hej no😂😂😂už som mu vravela aj minule že asi budem spať na gauči nak ma naše dieťa postel pri ňom🤣

dusankomoj
18. jún 2021

@ninusa221 skús ho provokovať! Najdi si aj ty niečo o čom budeš dookola točiť alebo ho v tom jeho okato podporuj(aby videl aké je to trápne) daj mu urobiť tričko s fotkou auta,zaves plagát nad posteľ...

ninusa221
autor
18. jún 2021

@dusankomoj jemu ide na nervy ked hovorim stale o škole vidiš tak asi ešte viac začnem😃

dusankomoj
18. jún 2021

Noooo,si baba,určite niečo vymyslíš. A keď sa ozve,tak mu treba priamo povedať,že on ti robí to isté a iba mu to zrkadlíš späť🤣

mpg
18. jún 2021

@ninusa221 Takýto podobný prípad som už videla, že prvé drahé auto jeden známy obdivoval a veľmi sa oň staral, ale potom ho to prešlo.

ninusa221
autor
18. jún 2021

@mpg mal aj ženu/ priateľku?

ukulela
18. jún 2021

@ninusa221 pocuvaj, a keby si ho v tom aute prekoprcla? ci sex by uz vobec neprichadzal do uvahy?

ninusa221
autor
18. jún 2021

@ukulela vsak by infarkt chytil v aute že mu nahodou nieco zašpinim😂😂😂 niekedy sme len v aute tie začiatky no teraz sa sprava ako keby mal 70🤣

ukulela
18. jún 2021

@ninusa221 vies co, ja by som do toho sla 🙂 moj mily, bud si tu na tebe zajazdim, alebo odsoferujeme domov a mozes snivat ... nech sa spamata a posuva svoje limity.

viki_lv
18. jún 2021

Normalka. Nemáte ešte deti, tak má kopec času venovať sa autu - je to jeho koníček. My sme mali už 2 malé deti, keď sme si kúpili prvé čisto nové auto pred 2 rokmi. Najskôr dlho pozeral auta na nete, celé mesiace predtým po večeroch. Potom po kúpe hneď VAMko, nové letné pneumatiky, elektróny, poťahy ušité na mieru, fólie, gumená vanička do kufra, kamera, samozrejme prenájom garáže, keďže bývame v byte. V aute sa nesmie jesť, to je jasné 😃 ale v priebehu pár mesiacov bolo všetko tip top ako chcel, a potom už nie je čo riešiť okolo auta, len umývanie.

annamalaga
18. jún 2021

Môžem len zo zvedavosti , čo je to za značku a model auta.😭🤣🤣🤣 Aj ja mám rada auta.🤣

ninusa221
autor
18. jún 2021

@annamalaga Octavia trojková🤣

annamalaga
18. jún 2021

@ninusa221 no je to zaľúbený skodovkar

viki_lv
18. jún 2021

@ninusa221 detto 😃

nerya
18. jún 2021

@ninusa221 som čakala aspoň Ferrari 🤦🏻🤦🏻🤦🏻😂😂😂

hruska91
18. jún 2021

@nerya ja nejaku Teslu 🤣🤣🤣🤣

duracellko
18. jún 2021

no tak je to jeho laska, citala som rozhovor s psychologickou, ze muzi maju take sklony, a ze v sucasnosti riesi dost pripadov, ked muz spi v posteli so svojim bicyklom

via88
18. jún 2021

Ako keby som citala o mojom byvalom... :-/

hruska91
18. jún 2021

Su chlapci co su deti a vyrastu a potom su chlapi co su deti. Tvoj mozno ešte vyrastie 😅 ale napr. Poznala som jednu znamu, ktora mala manzela ktory sa hanbil ze mali v aute detsku autosedačku. Normalnu autosedacku beznu...a ked niekam siel/sli a nesiel aj syn tak ju pracne daval do kufra... 🤦‍♀️🤷‍♀️