Čo si myslite škodi ta pára z el. Cigarety ked som tehotna mne alebo drobčekovi čo nosím pod srdcom? Uš veľmi veľa razi som mu to aj zakazovala nech nefajčí u nás de sa nachdzám ja ,ale niekedy mu vtom neviem zabrániť veľmi ma to trapi a neviem uš ako naň ho.
nie nijak to neublizi ani tebe ani malemu, zbytocne stresujes
el. cigareta je ako inhalátor, nehorí, nesmrdí ,neprodukuje dym ale paru a tá tebe nič nespraví..ako píše aj dominika6... nestresuj
@libawet to je článok spred 4 rokov, niečo novšie :http://www.efajciar.sk/novy-prieskum-mal-ukazat-skodli...
Samozrejme, že tabakový priemysel bude vypisovať aká je elektronická cigareta škodlivá. Veď by prišli o miliónový biznis, keby sa ukázalo, že nie 😀
v mojej predošlej práci bolo fajčenie elek. cigarety vo vnútorných priestoroch zakázané, pretože vraj ešte nie je zistené aký to má dopad na pasívnych fajčiarov a že ani sa presne nevie aký na aktívnych. My sme to nejako neriešili, podpísali sme smernicu a tí, čo ju mali chodili fajčiť von ale netuším, či to tam tak majú stále.
ehm... neviem nakolko je skodliva v plucach, ale ja som sa s vrvou pustila do e cigy s tym, ze zredukujem fajcenie. a po par dnoch som zacala kaslat ako turek a cela som sa vyhadzala. potom som sa docitala, ze mozem byt alergicka na niektoru zlozku naplne. tak som skusila jeden druh, detto kasel, ekzem. skusila som iny druh, ziadna zmena. prestala som s e-cigou a zmizol kasel, zmizol ekzem. a normalne cigy som zredukovala aj bez toho 😀 tolko moja dost cerstva skusenost.
To, co vyfukuje, je iba vodna para, neskodi to nikomu. To, co fajci, je dobry humus a mal by vo vlastnom zaujme prestat. A tie tekutiny do toho su cisty jed, nech sa to v ziadnom pripade nedostane do ruk detom. Najmenej skodia balene cigarety, aj ked je to babracka.
@terezi666 ťažko povedať.. ja som si o tom čítala, že je to ešte väčší "bordel" ako tá normálna. No... možno je pravda, že to čo on vdychuje je bordel ale či skutočne vydychje len vodnú paru.. no neviem. Ak by sa dalo, určite by som sa tomu vyhýbala.
@dominika6 asi :D uvidime, dokedy vydrzi. predpokladam, ze do najblizsieho stretka s babami v bare 😀 😀 😀 to sa asi priotravim nikotinom.
ale zase je fajn, ze sa pridal ku mne aj moj sexi mozog 😝 o dva tyzdne sa vraciam domov a som zvedava. ani nechci vediet, ako sme sa dohodli, ked budem mat nutkanie si zapalit, co mi ma strcit do ust 😀 😀 😀 😀
Skodi to len jemu tebe nie 🙂
@terezi666
ved z toho ide iba para a bliká mu svetielko..čo stresuješ