Ahojte, narazila som na manzelove foto jeho pohl. udu v mobile, (ma zdielanu fotogaleriu s nasim tabletom, niezeby som ho lustrovala) pri konfrontacii tvrdi, ze to nikomu neposielal, ze nema nikoho ineho, ze ho vzrusuje sa sem tam pozriet na svoj penis, no nejak sa mi tomu nechce verit… vy by ste tomu verili?
Velmi pravdepodobne, ze to niekomu posielal.
A je to urcite jeho Úd??? 😂😂
Ospravedlnujem sa, musela som😂😂😂😂😁😁
To je az taky krepy, ze necha take fotky v zdielanej galerii? Co ked sa k nim dostanu deti? To co s nimi robi je druha vec...
nie neverila, dick pic rozhodne clovek robi za ucelom jeho sirenia 🙂
Nestačí mu stiahnuť gate a obzreť si 🦅 ?
Mne by to teda prišlo ozaj divné, keby takéto niečo nájdem.
nie neverila by som tomu a už ôbec nie že pohľad na jeho vlastný penis ho vzrušuje. Si si istá že je jeho a nie niekoho iného ? Ak by bol aj jeho , ja si myslím že to niekomu posielal. .
Ale tá jeho odpoved je za 100bodov 🤣🤣 to nevymyslis
Vzrušuje ho vlastný penis?? No buď podľa mňa klame a niekomu to posielal alebo to naozaj fotil pre seba a v tom prípade by som sa zamyslela a skúsila s ním hodiť rozhovor či sa v ňom nerozvinula bisexualita alebo homosexualita lebo byť nadržaný z vlastného údu je už pomerne cez čiaru ...
Top 👍🤣🤣
Mozno ma only fans 🤔
Prepac, musela som sa smiat na tom jeho vysvetleni... ale nechcela by som to zazit :D Mozno si chcel fotit svoj mozog
Ako ho mohla taka kravina napadnúť neviem😃 ale nie nevzrusuje ho jeho vták ak je na 100 percent jeho tak ho niekomu posielal
Ty tomu evidentne chces verit. Keby ho to iba vzrusovalo, svoje tam dole tam nemá, ale pozeral by si iných, ale on svoje posiela, preto je to tam. A tebe povie hocijaku kravinu, lebo vie, ze ty tomu verit nechces, ze by ta podvadzal , tak tomu veris a nas sa pytas.
Uf, ale tak čo ti mal povedať? Nato sa ani nedá vymyslieť nič múdre 😃 tak vymyslel hroznú trapotinu, ale aspoň sa nemusel priznať 🙈
úplne než problémov by som uverila. kedysi dávno mi také niečo hovoril aj môj kamoš že má. tiež som sa čudovala prečo. že keď si ho nafotí z určitého uhla tak vyzerá väčší 🙄🤦😂 a ešte že keď sa vyholi tak vyzerá krajší 😂 tak sa fotí a pozerá si fotky a potom si aj ponatahuje káčera... čiže úplne bez problémov.
Mna by na tom asi najviac s*alo ze vymysli ako vyhovorku takuto ch*jovinu 😅
@zuzanka.zuzu 😂😂😂😂
Nie neverila
Tu sa clovek furt niecomu poduci... Zdielana galeria, naco to bolo vymyslene a naco je to dobre😂my mame rodinny whatsapp aj to uz boli nejake fopa😛
Inak v casoch nie tak davnych, pred fotakmi v mobiloch si machri tiez fotili ftakov a este dali vyvolat fotosluzbe. Dokonca vyborny film aj o tom Parenthood.
A iba pohlad na jeho 🦅 ho vzrusuje, alebo moze byt aj iny? Je to cudne, ze by som si pofotila svoje 🐐🐐 a potom si ich obdivovala najlepsie niekde v praci, alebo vo vlaku.
Mozno si len potreboval niekde cvaknut profilovku😂
Nie