Rozpravate sa s muzom o praci?
No som zvedavá 🍿🍷
Práca ako každá iná, či myslíš ze príde domov a spusti, počuj dnes som tam mal päť 80rocnych babiek a predstav si tie ich "cecky a frndy" no to asi nie 🤷♀️...
Nemám manžela ale v blízkej rodine je gynekológ a debata o práci je asi na takej úrovni ako keby to bola ina práca. Akoze raz keď mal vypite rozprával príhody ako jednej strašne smrdela a také podobné veci, ale tak každý si občas urobí nemiestnu srandu. Keby je gynekológ môj muž, nemala by som s tým problém. Ja som tiež z lekárskeho oboru tak tieto veci vnímam možno s väčším nadhľadom. Neviem. Zaujímajú ma odpovede žien čo majú takého muža
Fuha 😂 a teraz to skus otocit. Zena gynekologicka a muz usno-nosno-krcny 😁.
A co manzelia urologiciek?
Neviem si predstaviť tú konverzáciu...že ako bolo v práci ? Na pi*u 🤣🤣🤣 pardon to len ako vtip
Neviem síce nemám muža gynekológa ale asi by som nechcela vedieť o jeho práci keby som aj mala ...beriem to tak že som opatrovateľka a videla som toľko penisov že strach a verte mi nikdy som sa na to nepozerala ako na nejaký ....neviem ako to nazvať nástroj lásky alebo že by ma to vzrusilo ....a to som sa starala aj o pekných mladých mužov ....jednoducho v hlave je nejaká kontrolka zapnutá toto je tvoja práca a hotovo ...vždy to bolo len mechanické...umyť ,obliecť
@tomtomka alebo u urologicky
Jozko: Anicka, co pekne bolo v robote?
Anicka sa zasnene zadiva na uhorku na kuchynskej linke a odpovie: Joj, dnes som mala pekny den. Dosiel jeden taky obdareny, az mi z toho zabehlo. A skontrolovala som este 4 dedkom prostatu. Zvysok nic mimoriadne.
Jozko: Ja ti tu uhorku nakrajam
Môj gynekológ má s manželkou ambulanciu na jedej chodbe, ona je neurologička. No skús hádať, keď prídu domov či sa rozprávajú o práci. Samozrejme že áno. Ale trošku na inej úrovni na akej si ty predstavuješ. Ti gynekológovia to berú čisto profesionálne, ako aj každý iný lekár. A také sú aj jeho debaty o práci doma s manželkou. 🤷🏻♀️ Jediný kto sa nerozpráva doma o práci, je vojak. Tí to majú zakázané, nemôžu hovoriť nič ani svojej partnerke.
@bajka16 to s vojakmi som nevedela 😲 hoc dáva to logiku 😉
@janulik2008 áno nesmú nič. Sestra čo mi hovorila tak sa muža spýta iba ako bolo? A on povie iba "v pohode" nikdy ani o slovo viac 😀
@janulik2008
A podla toho aky je to vojak, aku ma poziciu, pripadne bobyt vo vojnovych obladtiach - o tom nechces ani pocut ani vediet. Samozrejme, ze ti nic nepovir, max ze chrsnili a pomahali civilom. Ale vacsinou ich taka skusenost poznaci do konca zivota.
Ja si myslim, že celkovo muži nemajú potrebu rozoberať čo bolo v práci, pri mojom mužovi sa mi to nestalo prvý krát... Keď sa ho opýtam čo bolo v práci povie v pohode, lebo keď mal po práci už sa tam mysľou ani nechce vrátiť...
Neviem ako si to predstavujes, ale urcite to ni eje len o krasnych intimnych castiach v sexi polohe...
Cbodi tam kadeco... Obdivujem ich, ze sa na to dali. Taktiez urologov. A velka cest im. Ze mame kam ist, ked mame problem...
Podľa mňa je ten rozhovor úplne normálny, ako každý iný. Keď som bola ja teraz u môjho gynekológa tak mal asi slabú chvíľku sa trocha rozprávať a povedal že nechápe čo sa to v poslednej dobe deje, každá druhá tehotná žena patologická gravidita. Myslím že na takejto úrovni to prebieha aj doma. Pracujem v lekárskom prostredí a môj muž sa doslova teší nato čo nové mu porozprávam.
@bajka16 Tak to sa poriadne mýliš. Je veľa povolaní, kde sa musí dodržať mlčanlivosť o istých veciach. A aj vojaci môžu čo-to povedať.
Ja sa o praci praci bavim s kolegami, o praci sa doma bavime ma urovni toho, ze spominam kolegov, nemyslim ze celkovo je zaujimave rozpytvavat fukcie excelu alebo to, ze niekto nevie ako vystavit dobropis.
Práca ako každá iná. Môžem povedať len z vlastného uhla pohľadu, v zdravotníctve normálny človek nerieši čo má aký pacient, je to prirodzenosť tela. Žiadna senzácia sa nekoná.
@aurorastone2 bola som na akcii,kde bol gynekolog,vychyreny gynekolog v okoli a by si sa čudovala,aky slovnik a opisy svojej roboty mal. Nebudme naivne,ze si pred kamosmi nepusti usta na spacir a nerobi posmesky.
Môjho gynekológa sestrička je jeho manželka, takže sa spolu o práci rozprávajú pravdepodobne celý deň. 😄
@svokrinjazykmonika aj moj ma manzelku sestricku 🙂
@veronikaszabova Furo z Prievidze? To by bola náhodička 😄
podla mna zalezi aj od lekara, ci je/nie je komunikativny 🙂 rovnako ako v kazdej inej profesii, moj muz pride domov a nech sa akokolvek snazim tak v robote bolo "nic nove" alebo "v pohode" ale co si dal na obed to mi porozprava 😃
Gynekológ by mi nevadil. Ja by som skôr nechcela muža mat herca. Príde mi to divne keby sa bozkával s inou v telke.. 😂
Nie som manželka gynekológa, ale ktoré konkrétne časti jeho práce by mohli byť predmetom rozhovoru?
Administratíva, komunikácia s poisťovňou, myómy, infekcie...