Manželka ma odmieta

alatan
9. dec 2015

S manželkou máme už dlhodobý problém a to,že ma odmieta ako muža. Začalo to tesne po sobáši,cca 5 týždňov. Sexu bolo čoraz menej a teraz po 9 rokoch už nie je žiadny. Chápete že to chýba. Rozviesť sa nechcem,rozmýšľal som nad nejakou bokovkou,ale to zase nedokážem. Prieči sa to mojim zásadám. Som z toho zúfalý,lebo som sa ženil ako 40 ročný a za slobodna som bol zvyknutý na každodennosť. Už sa ani necítim ako chlap,ale ako starý,nepotrebný dedo.

jadelka
9. dec 2015

:D nemal si sa zenit :D, uprimne, preto sa ja uz nechcem viac vydat. Musiet mat chut na sex, musiet nemat chut na sex, podla toho, ako na tom je moj partner...ako slobodnej mi to nehrozi, mam chut, mam ho, nemam chut, nemam ho, mam chut byt sama, som, mam chut pozerat zamilovany film vecer, pozeram, mam chut nevarit, nevarim, nikomu sa neprisposobujem, neznasam nicije nalady, nedavam si pozor na reci, na spravanie, nerobim kompromisy, ktore mi nevyhovuju...zlata sloboda 😉

gviera
9. dec 2015

Tak podľa mňa, niekde vo vzťahu máte problém. Skúsil si sa s ňou o tom porozprávať? Nech povie na rovinu - prečo. Možno je bez energie, možno má toho veľa, možno má zdravotné problémy, možno sa medzi vami niečo zmenilo... Príčin môže byť strašne veľa. Keď sa otvorene porozprávate, tak to iste zistíte, alebo môže pomôcť psychológ. 🙂

alatan
autor
9. dec 2015

@jadelka
Ja som sa tomu zdarne vyhýbal 40 rokov. Presne pre tie dôvody,ako ich opisuješ Ty. A táto mi akosi poplietla hlabu tak,že som ju dobrovoľne strvil do chomúta !!

terezka1947
9. dec 2015

@jadelka
@alatan nemyslim,ze je to len o sexe...musi tam byt aj nieco ine...ked uz nie medzi vami dvoma,tak nejaky problem manzelky
a nic v zlom....ale ja som vydata a nepovazujem manzelstvo za stratu slobody....dokonca by som povedala,ze som urcitym sposobom volnejsia ako za slobodna(teraz sice mame troska toho viac,lebo deti chcu svoje,ale aj tak)...a na nic sama

asi len treba stretnut spravne polovicky 😀

nikuliak
9. dec 2015

@jadelka
Tak ja som vo vztahu 7 rokov, z toho 3 spolu byvame a vsetko z tohto mam.. 🙂 ok, este nemame deti - povinnosti podla mna prichadzaju prave s nimi - ale vo vztahu by urcite miera slobody (dost velka) mala byt. Takze ak nemam chut, nevarim, ak chcem pozerat film, pozeram..

jadelka
9. dec 2015

@terezka1947 nie kazdy je stvoreny na spoluzitie s niekym a na otazku, preco uz manzelka nema zaujem na sex...lebo su spolu dlho, strasne vela zien straca chut na sex v dlhodobejsom vztahu, akosi sa ten partner uz zunuje a vobec nemusi mat chut na ineho muza, proste uz ma ine priority a sex s niekym, kto je uz len viac priatel, ako sexualny objekt, nema smrnc, cize viac odpudzuje, ako pritahuje.

terezka1947
9. dec 2015

@jadelka hm...9rokov nie je este az tak vela....ved uz aj sa k tomu blizim a nemozem povedat,ze by ma moj manzel nepritahoval 😀
ale mozes mat pravdu aj ty,lebo kazdy sme iny,kazdy mame aj ine vztahy,problemy,atd,atd,atd

nosalinda
9. dec 2015

@jadelka ja som vydatá a robím presne to, čo ty🙂

jadelka
9. dec 2015

@terezka1947 urcite, hovorim, nie kazdy je stvoreny na partnerstvo, poznam muzov, ale aj zeny, ktorych prestane partner sexualne pritahovat po tretom sexe..nevedia to zmenit. Sme rozmanite bytosti, kazdy si musi najst toho praveho k sebe, aby spolu zaladili, ziadna ina rada neexistuje

terezka1947
9. dec 2015

@jadelka je to tak...

flipflopi
9. dec 2015
Používateľ flipflopi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od flipflopi.

presne kazdy musi mat tu svoju polovicku ktora sa hodi k nemu a navzajom tvoria celok a potom by to vsetko malo klapat

babulka82
9. dec 2015

@jadelka
@alatan život neni len o tom čo chcem JA ! Vždy aj ked som bola sama tak mi na niekom zaležalo a mala som ho rada ,takže človeku ako takemu samemu dobre neni to treba uznat. Nikdy v živote by som nevymenila svoje deti a rodinny život za "slobodu" ktoru mam prakticky aj tera. 😉 Ako všetko to ma aj svoje vyhody aj nevyhody a všetko je to tom čo komu vyhovuje,samozrejme neodcudzujem nič.
@alatan skor je problem v tom že si sa ženil postarši a už si mal nejake zauživane sposoby života,je ine ked sa ženi 25 ročny chlap ktory je ešte ako tak tvarny a vie sa viac prisposobit. Myslim ale že nič nemeni na vec tvpoj problem a myslim že 95% problemov vztahovych je o komunikacii.Takže treba si sadnut a porozpravat sa snou o tom čo ta trapi ,alebo ju.

snehulienka155
9. dec 2015
Používateľ snehulienka155 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od snehulienka155.

o takychto veciach by ste sa vo vztahu mali rozpravat :_)

alatan
autor
9. dec 2015

Ani ja netvrdím že je všetko o sexe. Ale ten k životnej pohode predsa tiež patrí. Je to celé nejaké zložité. Už sa v tom všetkom začínam strácať,preto som potreboval a potrebujem poznať aj názor z druhej strany. Ste tu prevažne ženy,(neviem.či vôbec nejaký chlap,okrem mňa). Nech urobím čokoľvek,mám pocit,že všetko urobím zle. Keďže to chcem zmeniť,potrebujem Vaše názory,ak to nebudete považovať za trápne obťažovanie. Vopred Vám ďakujem

jadelka
9. dec 2015

@alatan skoda, ze neexistuje forum, kde by sa takto schadzali muzi, aj ja by som dala par otazok :D

alatan
autor
9. dec 2015

@snehulienka155
Rád by som,no odmieta s tým,ýe to nemá význam.

alatan
autor
9. dec 2015

@jadelka
Skúsim za všetkých ???

sasa1310
9. dec 2015

@alatan 9 rokov toto trpíš? Fúha, máš riadnu výdrž. Nechápem ako jedna zdravá žena nemá chuť na človeka, ktorého miluje. Ak teda miluje...

dominika6
9. dec 2015

@jadelka
existuje mužské forum

dominika6
9. dec 2015

@alatan
no neuvádzaš vek manželky,hádam nieje v prechode a ak nie,tak jedine to,že ju už nepriťahuješ,alebo ju sex nebaví...iné riešenie nieje

kachita21
9. dec 2015

@alatan Bohuzial to sa niekedy stava. Ja som s priatelom tiez takmer 9 rokov a tiez sa spolu milujeme malo (max 1-2 krat do mesiaca). A to nemam zdaleka ani 30. Uprimne neviem ako vyriesime to, ked budeme chciet mat deti :D Priatel je z toho niekedy zufaly, ale tak su ine sposoby ako ho potesit. U mna to je tak, ze sex proste nepotrebujem. Priatela nadovsetko milujem, je to zaroven aj moj najlepsi priatel. Ini chlapi ma nepritahuju, skor naopak, nie su mi prijemny. Skuste sa uprimne porozpravat, ale toto musite vyriesit spolu, na fore sa to sotva vyriesi.

mysicka36
9. dec 2015

@alatan Tvoja žena je tvoja rovesníčka, či o kolko mladšia? Či nieje aj v tom veku pes zakopaný. Ale teda odmietať chlapa pár týždňov po svadbe je dosť blbé 😒 Ak sa smiem spýtať, aj ti na to niečo povedala? Lebo nieje to normálne.

alatan
autor
9. dec 2015

@sasa1310
Nebolo to vždy tak. Boli a občas i teraz bývajú aj pekné chviľky. Celibát držím len niečo cez 2 roky. Ako kedysi cez vojenčinu,cha-cha

alatan
autor
9. dec 2015

@mysicka36
Je o 2 roky mladšia. Teraz v decembri bude mať 48.

jana_eyre
9. dec 2015

Tak dolezite je co na to vravi ona? Bavili ste sa o tom? Idealne viackrat si polopatisticky vysvetlit co je vo veci..

babulka82
9. dec 2015

@alatan a mate aj deti? ako vyzera vaš bežny den ? ste v praci ? a čo volny čas,travite ho spolu?

dominsup
9. dec 2015

@alatan ze len 🙂

alatan
autor
9. dec 2015

Práve som Vás dámy poslúchol a navrhol som jej,aby sme sa o všetkom porozprávali. Odpoveďou mi bolo,že už bolo povedané všetko a čo sa týka TOHO,mám si nájsť "nejakú inú! ". Povedal somjej,že inú nechcem ! Moja žena je ona žiadnu inú by som nevedel vziať do náručia a úprimne pobozkať !!!

natalym
9. dec 2015

@alatan Tak potom nezostáva nič iné, len skúsiť sa správať tak akoby si si tú inú našiel.
Sprcha 3 x za deň, hneď ako prídeš z roboty do sprchy, neskoré príchody, dámska vôňa, tiché zvonenie na telefóne, väčší výber z karty, služobná cesta čo nikdy nebola a ani nebude.............. 😉
A uvidíme, či sa rybka chytí..........

natalym
9. dec 2015

@alatan Inak pravdepodobne je po prechode a chýbajú jej hormóny. Takže možno stačí navštíviť lekára.