Verili by ste mužovi, keby že Vám oznámi že mu nedá kolegyňa pokoj. teraz je na HO takže mu vraj vypisuje smsky a aj mu stále volá. Ja som tehotná už čoskoro budem rodiť takže sa vo mne miešajú pocity. Povedal mi že ma miluje a že by ma nikdy nepodviedol hoc je pravda že skrz tehotenstvo nežijeme intímne 😔
Tak oznámil ti to, čiže keby tam bolo niečo viac asi by zatlkal, nie?
Keby nechcel nepovie ti o tom vobec keby mal tiez zaujem otravovat kolegynu spatne naco by sa ti chvalil? Asi ho to naozaj otravuje v opacnom pripade by sa prave snazil to tajit. To da logiku celkom.
@zmrzlinka2021 😅 prepáč, ale toto si v reále nedokážem predstavit.
Autorka a on sa ti posťažoval sám od seba, alebo si si všimla, že mu stále chodia správy, a opýtala si sa ho, kto mu toľko vypisuje?
Keď mu kolegyňa vypisuje, stačilo by jej neodpisovat a rýchlo by pochopila. Skus sa mu ponúknuť, že ako jeho manželka mu s tým rada pomôžeš, tak nech ti dá jej číslo ✌. Zaujímala by ma jeho reakcia.
a pán manžel sa chválil alebo sťažoval...😉
No čudné teda,ako ok fajn,že ti to povedal a ďalej? Niečo viac k tomu,že to bude riešiť,nakoľko ho to obťažuje....alebo ako bolo spomínané vyššie,ak na to on nemá gule porieš to ty
Možno ti to oznámil, len preto aby si ho nezačala z niečoho nekalé ho podozrievať hmmm... Keby chcel zmení si číslo alebo si ju rovno zablokuje, kde je problém?
Prepac, ale ktokolvek ma otravuje - muz, zena, kolega, kolegyna, sused, babickin brat alebo samotny Shrek, v dnesnom svete nie je oroblem s tym spravit rychly proces. Zablokovat, neodoisovat, napisat /povedat priamo- som zenaty, vydata, nemam zaujem atd. prestan mi vypisovat, lebo to budem riesit s nadriadenym. Daj si odchod. Atd.
Skor si nyslim, ze jemu to vyhovuje a oznamil ti to, aby si ho nepodozrievala 👍😁
Ale no... tak buď mu veríš, alebo nie. Nežijete intímne?... Nechcem, aby si to brala, že je to tak vždy, ale: nebola som tehotná, mala som zápal mozgových blán a ležala v nemocnici. Nespali sme spolu 4 mesiace, čo sa nestalo nikdy za 23 rokov. Ja som začala vetu, on dokončil. Bola som si ním istá. Nikdy sme sa nepohádali. A zrazu: kolegyňa, vlastne naša kamarátka. Nikdy by som neverila, že sa to raz stane a že na to prídem len náhodu... však som mu verila... ver na svoj šiesty zmysel a rieš, kým je čas.
No muz ta sice miluje, ale nikdy sa nikdy nehovori, lebo na to sa najviac doplaca! Ak muza kolegyna otravuje a vadi mu to, ako uz zaznelo vyssie, da sa s tym urobit razny koniec, snad je dospely clovek. Skor mam pocit, ze mu to sice na jednej strane vadi, no na druhe lichoti a povedal ti to preto, aby si ho akoby drzala trochu pri zemi, taka poistka jeho svedomia. Bud nech to stopne razne on, lebo vas to obtazuje oboch, alebo nech to necha na teba a uvidis, ci mu to az tak vadi alebo aj nie
@slavomira1980 vraj ju zablokoval ale otravuje stále. Keď nie sms tak na fb,
Tieto "obtazovania" sa daju v dnesnej dobe lahko vyriesit blokovanim. Tak by to riesil clovek, ktoremu to vadi. Clovek co si masiruje ego si necha tieto spravy posielat... Ono bez vetra sa ani listok nepohne. Povedal ti manzel aj to ako uz zakrocil proti nezelanym spravam?
@kitycat on mi to povedal preto, lebo som mu našla v mobile neprijate hovory resp on to jej číslo dal ako "spam". Smsky mi ukázal
Urobila by som s tou žabou krátky proces a sama by som jej napísala, že či sa necíti ako štetka, keď takto obaťažuje tvojho chlapa!
Cize je zablokovana a hovory a sms idu mimo, takze nechapem, preco ho podozrievas
A co Ta motivovalo hrabat sa mu v mobile ? ( nic v zlom len ci si nieco nevynechala? Ja mojmu do mobilu nepozeram neriesim neprijate hovory - tak isto on mne . Vola sa to sukromie a dovera.) ten sex nemate Lebo vam ho dr zakazal? Ci len tak z jeho ci tvojej hlavy? ( nie zeby mà to zaujimalo ale skor ak dr zakazala ok ak ho nemate lebo on si mysli ze “ ublizi babatku .” Tak je to hnet cele ina story.
Takze on sa jej strani, nedviha jej hovory, blokuje ju. Akurat ta o tom neinformoval ihned. Ale ked si mu nasla v telefone neprijate hovory, vysvetlil ti to a vsetko ti ukazal.
A ty aj tak pochybujes o jeho vernosti.
Tak si zijuci dokaz, ze na vernost dokaz naozaj neexistuje. Ze vsetko sa da spochybnit.
V podstate staci, aby sa ktosi o teba zacal zaujimat a bol neodbytny, mozes mu aj hovorit jasne nie, najde sa cervicek u partnera, co hovori: co ak to odmietanie len hra, aby mi zalepil/a oci?
Hod toto teraz za hlavu.
Ak by uz hral taku vysokosofistikovanu hru, aby to vyzeralo, ze ona ho otravuje, no v skutocnosti si s nou uziva, tak to minimalne znamena, ze si velmi dolezita a ta druha nie. Ze o teba kvoli nej prist nechce. Ona je docasne pobavenie.
A ked uz niekto vrazi tolko namahy do takehoto zametania stop (mimo najjednoduchsieho klasickeho mazania), dosiel by v premyslani o rizikach a ako im predist a zamiest po nich stopy, nevyhnutne do bodu, ze milenka samotna je najslabsi clanok v retazi. Lebo moze dobrovolne hrat ulohu “otravy”, ale moze jej raz dojst trpezlivost a moze oslovit priamo teba.
Uzivaj si tehotenstvo. Je velmi vysoka pravdepodobnost, ze tvoj chlap okolo nevery s touto kolegynou ani nechodil. Ani na to nemyslel.
Ale stane sa vysokou pravdepodobnostou, ze si povie: preco nie?, ked ty zacnes pochybovat a ziarlit. A ziarlivost ta dozenie ku konfrontaciam (ktorymi sa budes chciet len “uistit”, “ukludnit”), az ho to dozerie a povie si: naco sa snazim? Aj tak mi neveri.
Na vernost dokaz neexistuje, vzdy sa da povedat: ved hej, hej, ALE …
Navyse, mozes sa upnut na tuto jednu a nevsimnes si inu. Ked uz sa teda chces bat hrozieb nevery.
Takze prestan patrat, nebud v strese, nekaz si zaver tehotenstva a prve dni s babatkom myslenim na inu zenu.
Vypytala by som si na nu od muza cislo a riadne ju nalozila. Viem, ze si pred porodom a stres nepotrebujes, ale toto ta tiez nici. Tak neskutocne by som je do slapiek vynadala a nezabudla podotknut to spomenut aj na FB, ze by ta ropucha kanalom chodila a nie zenatych kolegov obtazovala.
tak dobré je že ti to povedal, nemyslím si že by ťa podvádzal, ale pokiaľ ho ona hentak stále otravuje, tak nech to rieši s nadriadeným, lebo predpokladám že nejde o pracovné záležitosti z jej strany či?
A také ze zablokovať si číslo na čas, keď som doma s manželkou, vám nenapadlo? Kľudne ju mohol bloknut, aby sa náhodou nestalo, že zavola keď bude doma žena. Keď mal od nej zmeškaný hovor, logicky zablokovaná nebola. Co bolo v tých správach?
@maximilie mne ukaze zmeskany hovor ale na liste a najdem ho aj medzi hovormi,len je oznacene ciernou a je tam pisane blokovane...
Podla mna ta nepodvadza ale toto nie je aj tak ok. Ty budes v nemocnici s novorodencom a budes rozmyslat ci sa nieco nedeje. Treba to hned riesit lebo tolko sa chodi s dzbanom po vodu kym sa nerozbije. Ak to tvoj chalp nevie razne vyriesit najdi si ju na fcb a napis jej ze o co jej ide ze stale kontaktuje muza, ktoreho zena je tehotna. Akoze ja by som toto normalne ani nenavrhla pretoze podla mna toto ma riesit tvoj muz a razne a hned, vsetko zablokovat a oznamit to nadriadenemu aby si v praci nedovolila pisat veci nesuvisiace s robotou ale v tomto pripade by mi to asi nedalo.
Trošku mi tam nesedí, že ti to povedal až po tom, čo si sa ho na to spýtala keďže si mu bola v mobile. Ale možno ťa len tým nechcel zaťažovať a zbytočne stresovať.
A neskúšala si ju pre zmenu kontaktovať aj ty? Nech je sranda troška. Nie žartujem tak ako mal by si to hlavne poriešiť pán manžel.
Hm, takto intenzivne bombardovat chlapa? Nie je tiez tehotna?
Keď niekomu neodpisuješ a nie je spätná väzba myslím ze po istom čase by ju to prestalo baviť to otravovanie. Zisti že on čo stým robí, či jej odpisuje, zdvíha telefón, v robote ci s nou komunikuje.
Ty hlavne bud v kľude a mysli na seba v prvom rade.
Určite by som toto netolerovala!!! Proste, ty potrebuješ na 100% vedieť, že tvoj muž bude pre teba a pre bábätko brutálna opora a že sa na neho budeš môcť vo všetkom spoľahnúť..A to už na celý život!.... Buď Levica🦁, ktorá si bráni svoje. Keď je muž prepáč, za výraz- posratý to rázne vyriešiť, vyrieš si to ty sama. Jeden pekný telefonát, že "Haló, úbohá slečna, riešte si svoje komplexy u nezadaných mužov, nie u môjho manžela a budúceho otca nášho dieťaťa...." Snáď tá štetina vie, že je ženatý a čaká s tebou dieťa....V dnešnej dobe mladé pi*e nevedia, čo zo sebou, aby mali ďalší "úlovok" do zbierky.U nej je to len "zábavka", no tebe to ničí život...Tak hlavu hore, máš svoju hrdosť!!! A potom znovu pozoruj, čo sa bude diať 🙂...Správanie tvojho muža a tak... Ak ti na ňu vlastne ani nedá kontakt, tak za tým niečo bude... Potom mu to bohužiaľ vyhovuje, že je "žiadaný"..... Veľa síl želám 💪. A hlavne zdravíčka pre teba a bábätko 🍀👶.
@monikabull poviem mu že jej napíšem sms a uvidím ako zareaguje. On vraj zo začiatku to bolo také že rozišla sa po dlhej dobe tak jej vravel že bude to fajn atď. Veď ma v robote kolegyne a v pohode nemám na ne prečo žiarliť majú manželov, priateľov sú aj slobodne ale toto mi sám povedal že preháňa už. Raz ho volala domov k sebe čo rázne odmietol
Povedala by som, ze bolo fajn, ze ti o tom povedal. Mohol to nechat tak a dufat, len ze to nejak prehrmi. No mal by si to vyriesit sam a razne jej proste dal najavo, nech mu da teda pokoj
Nech to riesi manzel a komunikuje s nadridenym. V prípade, ak je tam sexuálny harašment, nech to nahlási, nadriadený je povinný to riešiť.