Ahojte. Manzel si vypil a ja neznasam alkohol mam sa rozviest?
Samozrejme,a rovno ho vyhod z domu a nezabudni vymenit zamky
😂😂😂😂😂😂 uz by som s nim nebola 18 rokov. Si ma fakt rozosmiala. Ktovie co vsetko on na tebe neznasa...
Boze moj ak si obcas vypije podla mna to nieje dovod na rozvod 😂
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kvoli tebe si vypil urcite
pochopim, ak by si sem pisala zufalo, ze manzel pije pravidelne (denne ci v inych castejsich intervaloch a zotne sa vzdy pod obraz bozi alebo je agresivny, robi hanbu, prepije peniaze, ze nezostane ani na chleba) a nic nepomaha, aby prestal. ale raz? prosim ta. nebud taka uzkostliva. pretoze urcite aj ty mas nejake muchy, ktore sa stanu len vynimocne, manzela to tiez isto poriadne nahneva, ale urcite nerozmysla nad rozvodom. a to ver, ze v blizkej rodine mam velmi nepekne skusenosti s alkoholom. a tiez je rozdiel vypit si (a byt plne pri zmysloch ci aspon v nalade-taky clovek je ako baranok a nema potrebu ani nadavat, ani necitlive a sukromne veci ci ine hluposti rozpravat) a vypit si, ked to uz zachadza do krajnosti. ale namiesto vypisovania si na MK sadni s manzelom, povedz uprimnes, kludom (ziadne hystericke vyjavy), ze sa ti to nepaci a ak to tentokrat prehnal, ze bol hruby alebo mal opicu, tak proste si stanovte hranicu, ktoru nabuduce, snad, neprekroci. pre jeden vecer v roku sa ale nepodava ziadost o rozvod 😃
Mňa pri vypiti si napadaju najlepšie poviedky och opraviť sa musím mne tam malo byť buď rada že pije chlap by mal podľa mňa aspoň raz za rok padnúť na frnak a rýpať zem samozrejme ak to zvláda a nie je agresívny
Výpis si aj ty a máš pokoj. Raz si vypije a už je problém. Chudák tvoj manžel aby nezdrhol sám od seba nedovolia.by som sa
Ja neznasam alkohol kedze sme ho mali v rodine. Agresivny nie je
Tak toto je snáď len žart🙂)))))
Ja ti ďakujem za túto otázku, už som sa bála ze dnes bude nuda a nezasmejem sa.
Počkaj... Ty si si fakt nerobila srandu??? 😮😮😮 Prosím, povedz, že robila... Lebo inak ani neviem, ako Ťa upokojiť, ak toto myslíš vážne. Tuší Tvoj manžel, že Ti prekáža alkohol? Sťal sa pod obraz boží? Urobil v alkoholovom opojení niečo zlé? Bolo to jeho vypitie si len výnimočne alebo si vypije pravidelne a často? Koľko toho vypil? Prosím Ťa nejanči. Pri sobáši ste si sľubovali " v dobrom aj v zlom", nechci od neho odísť za jedno vypitie si. Alebo ma zdravotné problémy, alkohol nesmie a napriek tomu si dal? Je teda nezodpovedný? Ak chceš naozaj rady, trošku to rozpíš.
U nás bol tiež alkohol v rodine. Ja si vyberám chlapov, ktorí nepijú. Resp. prípitok na Vianoce či Silvestra je ok, nie opíjanie sa. Môj priateľ každý deň šoféruje, takže aj tak nemôže. A našťastie nemá takú potrebu, ak si dá pivo, tak nealko.
@unicornlady aj u nas bol alkohol,ale ziaden clovek sa neda porovnavat,to je akoby jej muz tu napisal ze jeho zena je urcite prostitutka a chce sa rozviest, lebo jej teta bola prostitutka.
Ešte nevieme, v akej miere ten jej muž pijáva. A či teda vie, že jej to vadí.
oslobod ho od seba
Nemas sa rozviest. Rozvadzat sa ludia maju z vaznych dovodov a nie ze si manzel trochu vypil. Ked pije vela a pravidelne, to je druha vec, ale to by si si ho asi ani nevzala.
Neviem ako na tom si, ale úprimne to máš 15 alebo čo? Je fakt rozdiel, ak si vypil teraz na sviatky s niekým na zdravie a ak sa pravidelne neviem koľko x do mesiaca zotne pod obraz Boží...trochu súdnosti by to chcelo a mozog zapojiť...a hneď rozvod? čo potom ženy, kde muž pije ako dúha a ani na jedlo nemajú? Načo ste sa brali, resp na čo si si ho ty brala, keď pri takejto banalite hneď máš v hlave rozvod? to asi veľmi láska nebude, hmm?
A to nehovorím ako bude trpieť ja som na základe trápenia z alkoholu napísal svoju najuznávanejsiu poviedku skutočne som rozmýšľal nad smrťou vracal som každé dve minúty a keby mi Katka poda nôž podrezem si žily smiala sa na mne a bola taká rozkošná keď mi hovorila že naše dieťa ju stalo omnoho viac nevoľnosti och
Tak aspoň na dnes ako prvá poviedka vidly
A predtým nikdy nepil ani si nevypil doteraz?
Lebo je rozdiel dat si príležitostne za pohárik a opijat sa...
Tiež nemám rada opitych ľudí... Ale pohár vina občas ku večery neberiem ako tragédiu... Pokiaľ to nie je pravidlom...
Ja byť ním, rozvediem sa s Tebou.....
Aj ty si vypi! 👍🥂
Načo čakaš už mala byt podana žiadost na sude🙂
nie
@zoodiac to bolo trochu nadnesene - aj ked strohe.
- preco je problem, ze sa opil? ublizil ti - alebo len neznasas alkohol? (co je uplne ok)
- porozpravaj sa s nim, povedz mu, preco je to pre teba problem a povedz mu, aky velky problem to pre teba je. ze to moze byt bytostny problem vasho vztahu a ci dokaze abstinovat cely zivot, aby o teba neprisiel - alebo mozno ty dokazes akceptovat nejaku obcasnu (ale hlavne nevinnu - ak je nevinna) zabavu...
Uz si sa snim mala dávno rozviesť neviem co robíš ešte stale pri nom 🤦♀️
Jasne, a nezabudni mu zbalit veci alebo rovno vyhadz von oknom, bude to zaujimavejsie ;)