Manžel si píše s inými a tvrdí, že ma miluje

ezelka
5. jan 2013

Mám problém, ktorý neviem proste vstrebať. Už druhý krát som prišla na to, že môj muž cez net "oblbuje" ženy. Keď som na to prišla prvý krát ostala som hotová, hneď sa ospravedlňoval a vysvetlil to tým, že si len chcel dokázať že je aj pre iné ženy príťažlivý a že o neho majú záujem. Ukončil všetko, vymazal kontakt dotyčnej, nepíšu si, ani nevolajú, ani nič. No a včera som našla inú žubrienku, ktorá mu "hladká ego" cez písmenka. Zasa sa obhajuje tým istým, že on to robí len z nudy (nakoľko pracuje v zahraničí) keďže je bez nás. Stále vraj miluje mňa a deti a nikdy by so žiadnou nešiel do postele, len ju proste zbalamutí a potom ustúpi, keď vidí, že je "namotaná"....Baby, je to normálne??? Ja už tomu nerozumiem. On sám sa nazýva narcisom a tvrdí, že sa len zabáva a že so žiadnou ženou by nikdy nič nemal, lebo má mňa..Potom načo si utvrdzuje u iných že je sexy, že dobre vyzerá, že je inteligentný a blá, blá.....

maruska24
5. jan 2013

lebo je to chlap a potrebuje to? volí virtuálne flirty, aby si pomastil svoje vlastné ego. Robia to nielen chlapy, ale aj ženy a to hlavne vtedy keď sa nudia a majú takúto virtuálnu príležitosť. v dnešnej dobe internetu a moderných technologii nie je nič nemožné, práve naopak, vďaka tomu sa rodí hniezdo pre zrod nevier a manipuláciu citov. Za všetkým hľadaj nudu.

cerez
5. jan 2013

Normálne to nie je. Myslím si, že ho nezmeníš a vždy si nájde spôsob ako sa bude utvrdzovať, že je ešte príťažlivý.

ezelka
autor
5. jan 2013

@maruska24 no aj on mi to tak vysvetluje, ale rozumies, mna to ubija.....ja to nedokazem tolerovat....co ked raz to nezostane len pri "hre" ? Hmmm, asi som paranoidna....

anjelicek26
5. jan 2013

@ezelka - mne by to veru vadilo a dost :( Z nudy sa da robit milion inych veci ako balamutit zeny na nete... nejde o tu postel, to je uz posledny krok, ide o tie myslienky, tuzbu...

ezelka
autor
5. jan 2013

@anjelicek26 presne aj ja to tak vidim....

hradnapani
5. jan 2013

ako som tu uz nie raz pisala... laska sa dokazuje cinmi a nie slovami. No a ak za cin lasky povazuje toto, tak dakujem pekne. Co robit? tazko povedat, ale asi byt nekompromisna ak ti to prekaza a trvat na svojom. Jasne mu dat najavo, ze ta tym uraza a ze si to vyprosis.

anjelicek26
5. jan 2013

@anjelicek26 - my sme teraz boli pol roka od seba, drahy je doma len treti tyzden... na nete som bola vela, on asi tiez, ved co sam po veceroch, telka toho veru nevyda, pravdu ja tu vec uz ani nezapinam... ale hladat si znamosti a flirty po nete? To by bolo to posledne... radsej sme vecer dlhooo skypovali ♥ Inak by ma velmi zaujimalo, ako by zareagoval, keby na nieco taketo prisiel on tebe...

fofinka1
5. jan 2013

podla mna je od virtualneho svete len krocik do toho realneho...alebo skor do realnej postele ☹

lilliaan
5. jan 2013

nie si paranoidna, ja by som to tiez svojmu partnerovi netolerovala... Ale tiez si myslim, ze to robi vela muzov (aj zien), dvihaju si takto ego a maju radost z toho, ze o nich niekto ma zaujem. Neznamena to, ze tvoj manzel ta chcie podviest..., zjavne len citi potrebu byt neustale utvrdzovany, ze je sexi a ziadany.
Skus mu aj ty niekedy povedat, ze je sexi, polichod mu - myslim, ze to muzi maju ozaj radi 😝 Uz totiz citi istotu, ze ty ho lubis, teba uz nemusi "dobijat" .. a chce si zaflirtovat. Ja by som mu povedala, ze mi svojim spravanim ublizuje... a spytala sa ho, co mu v nasom vztahu chyba, ze vyhladava taketo "radosti". Nuda nie je dovod na flirtovanie.
PS: tiez osobne poznam taketo chlapa.., ten dokonca vsade kde chodi rozprava, ze je nezadany, no viem, ze svoju polovicku velmi lubi... Nerozumiem ale preco to potom robi 😒

ezelka
autor
5. jan 2013

@lilliaan neustale to odomna pocuje, neustale mu to hovorim a viac nebudem, ked ma potrebu pocuvat to od inych nech sa paci.....:( je to smutne, ale zrejme s tym nic neurobim....utvrdzuje ma, ze mu nikdy o viac neslo, ale ja tomu proste neverim, ked mi o nic nejde, nezacnem s tym predsa,,,,

kykka
5. jan 2013

@ezelka Ja ta chapem, to by vadilo asi kazdemu, ale naco sa potrebuje utvrdzovat, ze je este stale pritazlivy? On sa tak neciti? Inac, zalezi aj od charakteru muza, ak je to nejaky prelietavy chlap, ktory sa zeni viackrat a beha po svete a nahana milenky, tak je to jasne, ze by bol schopny ta podviest. Ale ak je to normalny chlap, ktory len prekonava nejaku krizu jeho veku, tak zrejme by ta skutocne nepodviedol a hovori ti pravdu. Dufam, ze ti hovori pravdu a drzim ti prsty, nech je medzi vami vsetko ok...

kafanka5
5. jan 2013

toto presne poznam aj ja.zijem s priatelom 2roky.mali sme aj krizu.pisal si s inou a ja som mu to nasla.povedala som,ze koncim,lebo mu uz neverim,a sklamal ma..som k nemu odmerana.je z toho nestastny.tvrdi,ze ma miluje,ze chce byt len sommnou,ze si uvedomil,ze ma moze stratit, ze bol debil.ze chce len mna a nase babo.aj o ruku ma poziadal.a ked som sa ho spytala co tak zrazu povedal,ze sa boji,ze ma strati.spravam sa k nemu odmerane,a je z toho viditelne nestastny.aj si poplacem,nie nasilu,ale vzdy si dam zalezat aby to videl,nech vie,ako mi ublizil.dovera je stratena,ale co robit?uvidim co bude dalej.ty mu daj riadne pocitit,ze spravil nieco co ti vadi,a len tak
mu neodpustis.

alka221
5. jan 2013

mne by to asi dost velmi vadilo 😉 a urcite by som toto netolerovala.. moj bol tiez dlho bez nas,ale keby toto zistim,tak sa uz ani nemusi vracat. 😅

karin1234
5. jan 2013

Mne by sa to nepáčilo a z môjho pohľadu to nie je normálne. a čo by tvoj muž povedal na to keby si to robila ty? keby si z nudy flirtovala s cudzími mužmi? myslim, že vo vzťahu by sa také veci nemali robiť ani z nudy ani z túžby ani z ničoho. ak sa nudí voľný čas môže venovať tebe, deťom, rodine, hlavne by si mal rozmyslieť čo robi, aby o teba neprišiel.

zuzkabeno
5. jan 2013

no čo na to povedať - muži toto robia veľmi radi, niektorí len cez internet, to by som povedala, že je to tá lepšia verzia pre Teba, no a veľa mužov to robí v reále, asi tí rozumnejší a starší, lebo napísané je už dosť veľký dôkaz. Lebo v skutočnosti je ku skutočnej nevere a vzťahu bližšie ako cez internet.

zuzkabeno
5. jan 2013

@ezelka keď bude chcieť od Teba večeru,niečo oprať alebo tak, tak mu len tak poznamenaj, či ho s tým poslala do kelu tá kamarátka z internetu a či aj ona to pre neho robí.

ezelka
autor
5. jan 2013

co mam robit? je jasne ze mu to vytmavim, ma stastie ze je teraz "vonku", inak by som mu aj vylepila....Oroduje, pise mi ako ho to mrzi a ako ma nechcel nikdy vymenit a ani podvadzat....Prisaha mi ze to nikdy neurobil, ze proste akonahle bola slecna namotana, nechal to tak a cukol....Co robit zienky? Len mu to dat riadne vyzrat a vystrasit ho?

bubu4125
5. jan 2013

mm robil toto isté, keď mala naša vytúžená dcéra polroka...v novembri bol rok čo nás opustil a pomaly 3mesiace sme rozvedený....
zutekal k inej, ktorá po mesiaci ostala tehu, tak má teraz trojmesačného syna s ňou....všetko oľutoval a teraz sa prosíka...no, ja som medzi tým našla niekoho, koho nadovšetko milujem a je pre mňa NO1....teda až po malej 😀

ezelka
autor
5. jan 2013

@bubu4125 fuuuu, tak to si mi normalne dych vyrazila....kratke obdobie a vsetko je uplne inak.....ale prajem ti stastie a vela lasky s pochopenim 🙂

princeznicka3
5. jan 2013

no tak toto je fakt zvlastny druh zabijania nudy.ak toto robi z obyvacky,cez net...co robi ak nie je doma ale v zahranici....toto by sa mi vrcholne nepacilo

bubu4125
5. jan 2013

@ezelka po 5rokoch chodenia a 2rokoch manželstva...závidel, že sa viac zaujímam o naše predčasne narodené dieťa po dvoch potratoch v 5mesiaci tehu....je to totál narcis...ešte aj teraz....len a len on....našťastie malú veľmi ľúbi...
no u mňa stratil všetko....za pol roka sa zmenil náš život...našťastie k lepšiemu...a ja som sa stala silnejšou osobnosťou...

vejula
5. jan 2013

@ezelka tvoj manžel ma evidenten problem sam so sebou. Dospelý zrelý človek, ktory je na urovni a ma v sebe veci vyriešene taketo veci určite robiť nepotrebuje.
A čo by som robila? Asi by som mu vysvetlila, že som si naivne myslela, že si beriem dospeleho človeka. Ale postupne zisťujem, na zaklade jeho pubertalnych hrádok, že som sa mýlila, a že ak tie flirtiky potrebuje k svojmu životu nevyhnutne,tak ja odmietam s nim žiť ako s dospelym. nech si najde seberovné decko, nech si spolu chatuju, že ja nemam chuť ani čas riešiť jeho pubertalne vystrelky popri deťoch.

lucianna50
5. jan 2013

moj predchádzajúci si tak našiel na nete a doma sa tváril že sa nič nedeje a bolo všetko v poriadku.Až sa raz jedného pekného dna preklepol a namiesto nej poslal sms mne a bolo vymalované.Proste som ho zbalila a bolo.A je mi teraz omnoho lepšie... 🙂

indiankaindi
5. jan 2013

@ezelka ak na to prídeš, okrem neho by som napísala aj dotyčnej. Ja som kedysi bola v podobnej situácii, ale na druhej strane. Jeden ma oblboval, tiež cez net. Volával mi, namotával ma. Raz som tam počula detský hlások, tak som sa pýtala, čo to bolo. Povedal, že to je susedových dcérka, že je hrozne zlatá a blá blá... Nikdy to nezašlo ďalej, hoci mi rozprával, ako si kúpime domček a neviem čo... proste kaleráby. Raz sme sa stretli, mali sme ísť na večeru, ale mne do toho (našťastie) niečo prišlo a musela som odísť domov ešte pred tým, ako sme sa dostali do reštaurácie. Raz mi volala z jeho čísla nejaká žena. Vraj mal od nej požičaný mobil a jeho kamoška s ním má vzťah, tak sa chce spýtať, či medzi nami niečo bolo. Hovorila mi, že on má manželku aj deti a že obháňa ženy kade chodí. Bolo mi jasné, že volala jeho žena, keď som jej povedala, že nikdy nič nebolo, že sme sa ani nestretávali, počuteľne sa jej uľavilo. Vtedy som za ním zatvorila dvere a veľmi naštvane a nepríjemne som mu odporučila, aby mi dal pokoj. Bola som znechutená, takéto veci nemám rada. Možno by to mohlo aj dotyčnej, že by sa trochu spamätala. A ten somár mňa odvtedy nekontaktoval a čo som počula, tak má teraz malé dieťa, takže sa to u nich upravilo, čo som rada...

mima4
5. jan 2013

@ezelka

moj nazor je taky ze tvoj manzel potrebuje pomoc psychologa a to preto, ze takto sa spravaju muzi, ktorym sa v detstve, v mladosti nedostalo dostatok lasky, rodicia ho nepochvalili, neuznali mu jeho kvality, odstrkovali ho, tak teraz si potrebuje dokazovat, ze je pritazlivy, ze niekto po nom salie, zalieca sa mu a on je tym hrdinom za kompom. Je to problem, ktory si vela ludi prenasa este z detstva, pretoze im chybala pozornost od rodicov, blizkych.

Pripomen svojmu manzelovi, ze on tebe ako manzelke slubil vernost, a aj ked fyzicky ta nepodvadza, ale jeho srdce je uz pri tych zenach, jeho srdce uz patri viacerym zenam... a on ich pozyva do svojich myslienok, sexualnych predstav. Skus mu odporucit nejakeho psychologa.

bubu4125
5. jan 2013

@mima4 toto môžem len potvrdiť! exmanžel bol v detstve odstrkovaný, čím sa mi ,,pochválil,,! jeho rodičia uprednostňovali jeho sestru, dostala všetko čo chcela! on si musel sám zarobiť, bol často bitý kvôli sestre...
mne nikdy nepovedal, že som pekná, zato on si to vyžadoval...si myslel,že je krásny, no tak to vôbec nie je...6,5roka sme boli len dvaja a všetku moju lásku a pozornosť dostával on, dokonca mu vadilo, ked som bola s mojou vlastnou mamou dlhšie ako hodinu...
a skončilo to narodením našej dcéry, všetko sa točilo okolo nej a nie okolo jeho ako bol zvyknutý...tak to hľadal inde...na chvíľu dostal všetko čo chcel, pokiaľ aj ona neostala tehu....už nie je ani s ňou! a o to dieťa sa vôbec nezaujíma!

perletka
6. jan 2013

ahoj, no ja k tomu poviem asi toľko: ak mám rada nejakého muža, som s ním šťastná, sme spolu a práve tento muž má rád mňa, tak mňa by nezaujímalo, či sa páčim iným, keď jediný muž, ktorý ma zaujíma, je so mnou 🙂

takéto namotávačky som robila keď som mala 17 a chcela som si nájsť kamarátov, prípadne frajera. človeka, ktorý je vo vzťahu spokojný, by to ani nenapadlo robiť. tak prečo to robí ten tvoj? nemáte problémy? nie je na služobkách veľmi často, veľmi dlho, že nedostáva od vzťahu to, čo čakal? (nemyslím tým teraz len sex ale aj bežné rodinné aktivity)

ale inak keď sa od toho odosobníš ako nahnevaná manželka, tak tvoj drahý je jedno bezcharakterné hoviadko. vie, že tým ubližuje tebe - lebo už raz si mu to zabavila, ale on ubližuje aj tým dievčatám - podľa mňa 99% z nich netuší, že má teba. oni sa namotajú a on ich potom odkopne? a robí mu dobre, že sa zahráva s citmi ostatných (aj s tými tvojimi) ? hnus!

keď sa tak veľmi nudí, prihlás ho na nejaký šport, ono ho tá nuda prejde...snáď

andrejka1983
6. jan 2013

@ezelka ahoj, tak toto by ma určite nahnevalo, a prinajmensom dost urazilo a ponižilo.....jasne by som mu dala na javo, že sa mi to nepáčilo a že ma tým dost ranil a sklamal. Tvoj manžel ma pravdepodobne strasne nizske sebavedomie a takto si chce dokazat že je frajer.....alebo na druhej strane je to typický LOVEC ktorý potrebuje uhanat nielen reálne ženy ale ešte aj tie virtuálne,,,,je to puk, sorry ale my by sme sa asi vadili vkuse 😀 😀 😀 ja som totiž žiarliva a každe podozrenie treba zabiť hned v zárodku aby to neprerástlo k niečomu horšiemu 🙂 neveru npr....aj ked aj taketo četovanie za umýslom sex.sa prezentovania je už istý druh nevery podla mna...

mircalla
6. jan 2013

@ezelka Nie je to normalne, musim suhlasit s vacsinou, toto by mi paradne vadilo, a tiez si myslim, ze to bude robit znova a znova....bohuzial

sue
6. jan 2013

@ezelka toto mi pripadá ale len ako dôsledok, takže by som "neliečila" dôsledok, ale príčinu - napr. aj to, že žijete oddelene...toot by sa nedalo vyriešiť? Rozumiem, že pre teba by to bolo asi ťažšie - sťahovať sa niekam von, ale pre váš vzťah by to bolo lepšie... ďalej - on tým babám klame - pre toto sa mi to nepáči - bez klamstva by ich zmotať nemohol, keďže by musel napísať, že je ženatý a má dve deti - dospelý zrelý muž nemá čo klamať - to sa mi hnusí ...logicky by som sa pýtala, kedy klame mne... atď atď...