Manžel sa stretava a piše si s nejakou... neviem či aj spolu spávajú, asi mi te je aj jedno. Len včera som mu otvorila fb a prečítala si ako sa na moju adresu pred ňou vyjadruje. Som riadne monštrum. Uplná sviňa zákerná, s celovu mojou rodinou. Len sa všade za mňa hanbiť musí. Ide o to,že je načase tou sviňou začať byť. A mužovi to chcem osladiť. Veď táto dotyčná neni prvá. A už som mu prehltla kadečo. Mám taký plán,že dotyčnej verejne napíšem na fb a vykreslím ja manžela. Opíšem večne oprdený osratý hajzel, kt sa stale ujde čistiť mne. Opíšem náš megasex keď vyleze na mňa, do minuty sa spraví a zleze. Opišem ako mu to na začiatku vzťahu nefungovalo, lebo mal komplex z detstva, keď počul ako sa mu mama odbavuje. A ešte by som mohla napisať ako ma jeho mama po potratoch posielala. Aj ako ma tehotnú z domu vyhodil. A ako dcéra reve keď musí isť svokre. Čo vy na to? Sice si to aj moji kamoši prečítajú, ale aspoň uvidia ako to u nás chodí.
Zdá sa mi, že sviňa zákerná nie je len tvoj muž :D
Kúsok hrdosti by to chcelo. Ak je taký, ako opisuješ, jednoducho ho pošli kade ľahšie a nechovaj sa pritom ako hysterka.
Množstvo žien tu opisuje, ako lezú tajne manželom do telefónov a facebookov, načo to robíte ? Nie je vám to trápne ? Načo sú vám vzťahy bez dôvery, kde jeden je policajt a druhý väzeň ? Vďaka Pánu Bohu, že moja manželka je normálna a navzájom si dôverujeme.
@cobudedalej tvojho muža si si vybrala ty, ak si tolerovala, to, čo opisuješ, nevadil ti doteraz, to, čo opisuješ, tak si bola na jeho úrovni tiež, hnevaj sa alebo nie. Ak urobíš to, čo zamýšľaš, klesneš ešte hlbšie. Mužovi povedz, že o tom, čo o tebe píše vieš, že ďalej s ním nechceš byť, zachovaj si svoju hrdosť a nabudúce pozornejšie vyberaj partnera.
@cobudedalej uz som nieco podobne na fb citala, medzi manzelovymi znamymi. Mozem povedat, ze obom nam pripadali ubohi obaja, aj ona. Je to ako: precitajte si aka som sprosta a co vsetko si pri mne može chlap dovolit.
tym len ukazes ako ta to velmi ranilo a co tym poriesis? nic!
pobal stareho veci do vreca, vyhod pred dvere a nech di ide k milenke, to bude zaprdenec cumiet ;)
ak uz chces niekomu nieco vesat na nos a byt svina, tak di najdi jej muza a timu rizoravaj o sexualnych kvalitach svojho stareho
@timea7 presne. A este sme si vraveli, preco to, preboha, mame citat? Mm ma fb ako pracovny nastroj, ale je to aj zabava, u neho je vzdy vela vtipnych veci (urcite aj u inych 🙂 ) no ale ked tam vidime taketo negativne prispevky... Neviem. Jasne, ked niekto potrebuje krv, tak to tiez nie je vesele, ale toto? Take veci poviem mozno najlepsej kamoske a nie, ze zaklopem byvalej kolegyni, ktoru som 10 rokov nevidela, otvori dvere a ja na nu - hadaj, aka je moj muž svina 😀
čo je toto za doba? riešiť všetko na fb??!! Sadni si s ním, alebo ho vyhoď. Keď náhodou zavrie za sebou dvere, porozmýšľaj aj nad sebou.
Urcite nic nevypisuj na fb.strapnis hlavne seba.sadni si s nim,povedz mu ze sa chces rozviest.hotovo bodka...
Máte pravdu, len som mladej chcela oči otvoriť. Ale nech zistí sama.
@cobudedalej nie, nechcela si mladej otvoriť oči, chcela si sa pomstiť mužovi, ukázať všetkým čo je zač, ale urobila by si chuderu v prvom rade sama zo seba, nech ťa takéto niečo už nikdy nenapadne. Rozumný človek nerieši problémy na sociálnych sieťach, neprepiera tam svoje súkromie, dokonca tam ani nič z neho nedáva, lebo si ho chráni.
@cobudedalej aj keby si jej napísala celý román o tvojom živote s manželom, neuverila by ti a on by dostal šancu ukázať jej a všetkým, že to čo tvrdí o tebe je pravda. Je to ťažké, ja to viem, ale ju ignoruj 😉 A "mužíčka" si vyrieš v pokoji doma. Ja by som asi dala na papier to čo jej písal a ak si také monštrum, tak nech si ide tak kde mu je lepšie. Ani ty nepotrebuješ žiť s takým chlapom. Áno, každý osočuje to, ak žena nahliadne mužovi do správ na fb alebo do mobilu. Ale len málokto "odsúdi" toho muža za to, čo tej žene urobil, tajne. Veľa síl prajem 🙂 😉
ja mam kamaratov, ktori sa vecne hadaju aj pred nami - mne je to velmi neprijemne, byt svedkom ich hadok..
tak isto by som vnimala, keby som si precitala na fb nieco tak intimne o osobach, ktore poznam.. viem, ze si nahnevana a urcite mas narok byt nahnevana, ale takto sa to neriesi..
s muzom sa rozid, zi svoj stastny zivot bez neho a nasledujuca zena po tebe sama zisti, ze tvoj manzel po sebe nechava osraty zachod..
mimochodom - je mozne, ze aj moj muz niekedy taky zachod nechal 😅 - ja som to po nom neumyla, ale som mu pekne povedala co sa s takym niecim robi a cuduj sa svete, umyva ho sam - nenechava to na mna.. tym chcem len povedat, ze partneri sa vela krat spravaju iba tak, ako im my "dovolime"..
to ozaj sa chceš takto verejne zhodiť? že nemáš štipku hrdosti? a čo tým dosiahneš?...rieš si svoje záležitosti doma a s dotyčným a nie kdekade po nete..na tvojom mieste byť ja,tak už dávno obsie.a záchod kdesi inde 😉
@cobudedalej veľmi trápne a úbohé..najviac tým ublížiš sebe.
tak podaj ziadost o rozvod a hladaj si ineho manzela 😉
halooo zenska...kde je hrdost..snad sa neznizis..nemusis to pisat verejne na fb..nic tym nedosiahnes..mozno tak krutenie hlavami, kde si mala doteraz rozum, ze ti to vyhovovalo..pories si to s nim..
To by bolo posledne aby ma mm urazal a bral do ust moju rodinu..to nemas chlapa to mas burana, posli ho kade..tade..a s tym fb to nerob..to robia 15r deti.. 🙂
@cobudedalej Vy dvaja ste mali byt rozideni podla mna uz davno, resp. ste sa nemali ani brat, aj ked si uz mozno bola tehotna. Ze ta tehotnu z domu vyhodil? A svokra ta posielala po potratoch? Mna by teda nikto neprinutil zit s takym clovekom. Vase manzelstvo asi nestalo na pevnych zakladoch a to co sa medzi vami deje, je len jasnou ukazkou toho, ze mate ist od seba, nevazite si jeden druheho.
@cobudedalej Toto, co chces urobit, je dost primitivne a akurát ukazes vsetkym svojim znamym, ze si trapka, ktora zo zufalstva a pomsty nakydala verejne na svojho muza. Akurát sa tym dostanes na jeho uroven. Nebolo by lepsie a pre teba uzitocnejsie dostojne odist od takého blbca a zit si svoj zivot? Co by si tymto dosiahla? Akurat to, ze sa na tebe bude kopa ludi rehotat...Mimochodom, ak to nie je prvy krat, cudujem s ti, ze s nim este zijes a sexujes...by sa mi zhnusil po prvom raze...
Zbalila by som mu kufre pred dvere, vymenila zamok a v kufri nrchala kopiu z fb aka som mrcha, viac na vysvetlenie by mu netrebalo. Mozno by som mu tam dopisala, ze nech da vediet na aku adresu mu maju prist rozvodove papiere 🙂
S velkym usmevom ho prenechat dotycnej pani, podla toho co pises je to akurat tak nejake prasa co sa nevie spravat, preto sa nestresuj este aj s nejakymi hadkami s tou zenskou, zrejme je na rovnakej urovni ako aj on.... a ak sa ozaj nezdrzis tomu aby si jej napisala, tak v mieri, s podakovanim za to ze ta zbavi takeho chumaja 🙂 a ako baby pisali, ty sa nadychni, pozbieraj svoju hrdost a zacni si zit po svojom 😉
@cobudedalej Chces ho konecne opustit? Zbal sa a odid. Vypisovanie po FB milenke, nemilenke je strasne trapne, aj ked si to teraz nemysls. Neponizuj sa zbytocne.
@cobudedalej no úbohá si, keď si s takým hovadom žila a ešte sa ideš o neho "biť" s nejakou cudzou 😀
Prepáč, ale keď toto niekde napíšeš, tak kravu a úplnú chuderu spravíš akurát tak zo seba a nie z manžela ani z nej.
Sorry, ale ja sa ani nedivím, že si našiel inú.
Veď napíš, a budete na smiech všetci. Nie kvôli tomu, že ťa podvádza...ale kvôli tomu, že verejne máš potrebu toto takto riešiť, že si obyčajný slaboch, ktorý si nevie svoje rodinné problémy nechať doma.
A ju by som do toho vôbec neriešila. To je vaša vec. Teba podvádza chlap a ako píšeš, nie je to prvá ani posledná. Takže keby nebola ona, tak je nejaká druhá.
@cobudedalej, myslim si, ze to k nicomu nevedie. Ja by som na tvojom mieste zacala byt velmi mila, pozorna manzelka a po kratkom case ho milo pobalila, lebo mu chces dopriat lasku a kedze s tebopu spokojny nie je, tak mu das svoje pozehnanie. Aby si uvedomil, ze stratil krasneho, mileho cloveka.
@cobudedalej
A prečo by si to mala robiť? Prečo ho verejne takto ponížiť... ver, že každý ma svoj príbeh, všetci aj na záchod chodíme, aj komplexy máme, aj sme všeličo videli a počuli... zdá sa mi to pod úroveň tvoju, toto vypisovať... zachovaj si v tom hrdosť, len lepšia vyhráva vždy... len musíš vedeť, čo chceš.... ja by som o tohto muža nebojovala, neni o čo stáť... čo vás drží pri sebe??
Nic mu nevracaj, aj ked tebou lomcuju rozne pomstychtive pocity...nech za nou ide, ak ma odvahu, nech ona sama zisti aky je...a mozno bol postupne taky len pri tebe. Lebo ak mu ona toto, co si pisala,nebude tolerovat, tak sa mozno uvedomi a zmeni. Nerob si hanbu verejne, nestoji to uz za to...popracuj na sebe, usmievaj sa a na neho kasli. Ma ta potrebu pred nou zhadzovat, lebo nicim dobrym na sebe zrejme zaujat nevie, tak sa "chudacik" opeknuje a su typy zien, ktore na toto naletia...
@cobudedalej To by som nerobila, len sa strapnis a nakoniec z toho vyjdes ako blbka Ty a nie on. Jemu to posluzi len na to, aby poukazal, ze to co o Tebe hovori...ze si svina a vsetky tie ostatne veci, su vlastne pravdive. Toto chce klud a rozvahu...prv nez nieco podniknes, poriadne si to premysli.
@cobudedalej neboj, každému sa raz všetko vráti. Keď je naozaj taký, tak ho zbaľ nech si ide za ňou. Aj tak to len a len vyhráš ty. Už nestrácaj svoj drahocenný čas s takým chrapúňom 😎
Celkom si ma pobavila tvojim prispevkom, tvojim planom pomstit sa mu verejne na fb ale tiez si myslim ze by si si tym neurobila velmi dobru reklamu. Jednak kvoli tomu ze sukromie sa neprepiera na verejnosti, nech uz sa deje co sa deje a jednak s tym chlapom si zila roky a mas s nim deti.
Takze by to bolo len taky zufaly cin urazenej odkopnutej manzelky.
Kopni mu do zadku, nech si ide kade lahsie ked je taky otrasny. Ale pamataj ze navzdy bude otcom tvojim vasich deti.
A dotyčná to do minúty zmaze... Mimochodom, väčšina ľudí ma zablokovane pisanie na profil od cudzich ľudí