Manžel sa cíti dobre s kamarátmi a vraj ich pozná dlhšie ako mňa

10. sep 2022

Ahojte . Cítim od včera čudne z manželom sme išli za jeho kamaráti a po ceste sme sa rozprávali a ja som mu len povedala ze načo za nimi treba chodiť tak často a nato mi povedal ze sa s nimi cíti dobre a navyše ich pozná dlhšie ako mňa sme spolu 10 rokov a máme dve deti a ich pozná 30 rokov bolo mi to také zlé nevedela som ako na to reagovať veď predsa ja som jeho manželka žijeme spolu máme spolu dve krásne deti ako by ste na to reagovali neviem ale mňa na tom niečo mrzí alebo Ken preháňam

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
10. sep 2022

Alebo len preháňam pardon za chyby

elizabet173
10. sep 2022

prepáč, ale nerozumiem reči tvojho kmeňa, Skús to napísať trochu zrozumiteľnejšie, kde je vlastne problém, Včera ste išli za mužovými kamarátmi spolu? Ako často za nimi chodíte? To ti prekáža až teraz po desiatich rokoch?

mima1991
10. sep 2022

mohol ist aj bez teba, ved bud rada, ze to takto spaja 🙂

autor
10. sep 2022

@elizabet173 aký kmeň 🤦‍♀️píšem z práce . Raz do týždňa chodievame za jeho kamarátmi no mne to príde dosť časté. Včera keď sme išli za nimi som mu povedala ze nemusíme chodievať tak často on mi na to povedal ze on za nimi chodieva rad a navyše ich pozná dlhšie ako mňa

autor
10. sep 2022

@mima1991 chodievame za nimi tak na dve hodiny na kávu a hotovo len ra narazka mi príde cudna

mima1991
10. sep 2022

tak ked si sa ho to mozno zle spytala, co ti mal povedat. 30 rokov nie je malo, snad to respektujes

autor
10. sep 2022

@mima1991 jasne to chápem ale veď nemôže porovnávať kamarátov z manželkou

mima1991
10. sep 2022

nevnimam to ako porovanavanie, len ako jednoduchu, zrozumitelnu odpoved. Ak je medzi vami vsetko v poriadku, fakt by som to neriesila ako nieco zle. Ja by som tiez tak nejak odpovedala.

petamich
10. sep 2022

ano robis z komara somara - staci?

maca1984
10. sep 2022

Riešiš hlúposti. Ja mám tiež kamarátov -kamarátky z detstva a stále sa stretávame, manžel to isté. A som rada za to, že nám tieto priateľstvá vydržali celé tie roky. Veď s ním nemusíš stále chodiť, urob si ty svoj program, alebo program s deťmi.

januska12323
10. sep 2022

Nerozumiem aký máš problém. Ak sú to kamaráti od detstva tak ich pozná ako teba poznať nemôže. Stavali spolu bunkre, padali z byciklov, riešili prvé lásky... Ty si jeho manželka, to je niečo úplne iné, neznamená, že ťa nemiluje. Ty tiež niečo iné cítiš k nemu a ku kamoškam.

elizabet173
10. sep 2022

raz týždenne na dve hodiny mi nepripadá prehnané, aj keď tá pravidelnosť by mi asi prekážala, veď keď nechceš, tak nechoď, nech ide muž sám, ty nemáš svojich kamarátov?

kitycat
10. sep 2022

To ze ty visis na manzelovi 10 rokov neznamena, ze on vsetko ostatne opustil.

Ty nevies travit kvalitnr svoj volny cas?
Ste manzelia.
Ste rodicia.
Ste muz a zena.
Ste niekoho deti.
Ste niekoho kamarati.
Uvedom si, ze zivot sa nesustredi iba na teba.

Teda si vybraz za zenu pre nirco pred 10 rokmi.. To ale neznamena, ze ludi, ktorych poznal este pred tebou skrtnr.. Ozaj nechapem co za pochody to mas.

autor
10. sep 2022

@elizabet173 no ja pochádzam z Bratislavy a bývam 200 km od tial takže je to ťažké áno mam tu nejaké známe ale to nie je ono sem tam sa stretneme ale nie sú to kamarátky

retatka
10. sep 2022

To nemyslíš vážne ?!Chudák chlap .Ešte aj kamoši ti vadia .Nechápem načo ideš s ním keď tá to obťažuje ?Vsak zatiaľ si vybehnem na kávu ,do mesta ,kaderníčke.Netreba visieť na partnerovi .A je to normálna frekvencia raz do týždňa sa stretnúť .Zato ,že nemáš aj ty kamošky chceš chlapa odstrihnut od kamošov.Len pokračuj ,onedlho budeš ex…

autor
10. sep 2022

@retatka ale ja ho neobmedzuje ja som mu to povedala len raz ja chápem ze ma aj svoj život a nárok aj na vlastne súkromie len to co mi povedal neviem ako to chápať trochu sa ma to dotklo mi si rozumieme nemáme žiadne problémy aj vzťah je ok samozrejme občas ma každý výmenu názorov ale aj to len občas aj to len tak v norme .

kukuk29
10. sep 2022

A to je manzelky par alebo iba muzi ? To chodite k nim domov ci do podnikov? Musis stale chodit s nim ?

viestta
10. sep 2022

Vsak to ma logiku. Ich pozná dlhšie ako teba, to je jednoducho fakt. Neviem kde je problém. Ty si manželka, matka jeho deti. To sú dve rozličné kategórie, tam niet čo porovnavat.
Raz za týždeň 2 hodiny by nebolo veľa ani keby teba nechal doma.
Len by ma zaujímalo, či aj ostatné manželky chodia na tie stretka tiež. Lebo ak si tam sama žena, je to divne. Môj chodí tiež za kamarátmi z detstva, ale baby chodia na také stretka len občas a zvyčajne viaceré. Ja s jeho kamošmi vychádzam, ale neviem si predstaviť, že by som chodila na také chlapské stretka. Co by som tam robila?

reanda
10. sep 2022

to ti dobre sprosto povedal.. nech by ich poznal aj sto rokov, kvalita kamaratskeho vztahu je niekde inde, ako kvalita partnerskeho a toto sa vobec neda porovnavat.. sa ho opytaj, co tym chcel povedat.. ci su pre neho kamarati za to prednejsi a dolezitejsi, ked ich pozna dlhsie ako teba, alebo co mala ta poznamka znamenat?
dalej mi to pride od neho len ako hlupe vyhnutie sa rieseniu niecoho, s cim mas problem a necitis sa v tom dobre.. ano, manzelku sprazime hlupou poznamkou, nech sa citi vinna za to, ze sa v niecom neciti komfortne a nech tym neobtazuje.. a my si mozme dalej nerusene robit cisto po svojom, bez ohladu na partnera..
ja by som tu temu otvorila znova.. ze ti to uz takto nevyhovuje, aby ste kazdy tyzden travili cas tymto sposobom.. ale si aj dopredu premysli, co by si vlastne miesto toho chcela ine.. ci ten cas chces travit inak s nim, ci by si bola radsej sama.. a poriadne to prediskutujte..
stoj si za svojim.. ked sa ti v niecom nepaci, tak to je pre teba dolezite, bez ohladu na to, ci je to pre inych prkotina.. a tvojmu partnerovi ma zalezat na tom, co je pre teba dolezite, inak je proste bezohladny

reanda
10. sep 2022

a este k tomu, ze dve hodiny za tyzden nie je vela - ako sa to vezme.. ak travite zivot sposobom, ze cez pracovny tyzden ste kazdy vo svojom zamestnani a deti v skole a spolu ako rodina ste len cez vikendy, tak tie dve hodiny z kazdeho vikendu mi pride dost vela.. lebo aj domacnost si ziada svoje, aj ine 'povinnosti' su a aby som mala ako program na kazdy vikend stretko s muzovymi kamosmi, tak to fakt nie.. ty ich mas aspon tiez rada?

elizabet173
10. sep 2022

aj tak nechápem, kde je problém. Prekáža ti, že uprednostňuje kamarátov pred rodinou, alebo ti to pripadá, že sa stretávajú často, alebo ti vadí, že ty nemáš kamarátky a on má?

viestta
10. sep 2022

@reanda včera nebol víkend. Včera bol piatok po obede. A po 2 hodiny za týždeň mimo rodiny, hoc aj kazdy sam, jeden s deťmi, druhý s deťmi, obidvaja spolu bez deti, vôbec nie je veľa. Ide skôr o to aby s tým trávením času mimo rodiny boli všetci zúčastnení stotozneni.
.

autor
10. sep 2022

@viestta nie to sú manželské páry tak isto sú tam zo ženami

autor
10. sep 2022

@elizabet173 nie mne to nevadí ze ona ma kamarátov a ja nie len ta poznámka ma mrzí

reanda
10. sep 2022

@viestta aj piatok poobede sa uz rata do vikendu.. a tuna je zrejme, ze s tym ona uz uplne stotoznena nie je

viestta
10. sep 2022

To nebola poznámka, to bolo skonštatovanie nepopieratelneho faktu. Síce nepoznáme celý kontext vašej debaty, ale z toho co si napísala robíš z komára somára. Ak ti vadí, že trávite s nimi priveľa času, tak si to vykomunikujte. Ale neporovnavaj neporovnateľne.

pralinka25
10. sep 2022

Ja na tom teda tiez nevidim nic zle. Nech sa na to divam z akejkolvej strany. A ta poznamka vsak ale ma pravdu a podla mna ty za tym hladas nieco co tam nie je. Nejake skryte veci o ktorych on ani netusi. Nemam problem vyrobim si. Neodsuva ta. Berie ta so sebou co by nemusel. Su to pary. Ked chces byt doma bud ale v tomto pripade mi pride tvoj chlap Ok a ty ako by si mala PMS.

viestta
10. sep 2022

@reanda áno, je jasne, ze jej to vadí. To porovnánie, ktoré sa jej dotklo je zastúpný problem, problém je niekde inde. A ona hádam vie kde.

reanda
10. sep 2022

@viestta ja si prave nemyslim, ze je to zastupny problem.. jej sa totiz najviac dotkla ta poznamka.. a ta svedci o tom, ze jej muz bud k nej nema ako k svojej zene dostatocnu uctu, alebo si neuvedomuje, ake blbosti vypusta z huby.. skor mam dojem, ze toto jej vadi viac, ako to travenie casu s kamosmi.. lebo keby mu na nej nalezite zalezalo, tak jej problemu venuje pozornost a neodbije to len dakou poznamkou, navyse tak hlupou, ze to fakt vyznieva ako ze kamarati su pre neho viac, len za to, ze ich dlhsie pozna.. vsak sa mal teda ozenit s dakym kamaratom