Pri každej hádke mi manžel dáva najavo, že jeho sestra je lepšia v tom a v tom, jeho matka je lepšia v tom a v tom …. Vždy sa ma to velmi dotkne, máme aj dobre obdobie, je nam dobre, super všetko a potom pride nejaka hadka a hned mi povie veci typu, ze ja len neviem preniest, ze jeho rodina je lepsia ako ja, jeho sestra, matka, ze su ja neviem mudrejsie, sikovnejsie … pritom vzdelanostne som na tom lepsie ja, staram sa o domacnost tip top, o deti postarane … jeho matka v podstate cely zivot bola zena v domacnosti, ktora si uzivala a sestra je vzdelana ale deti este nema, vlastne ma este dost pohodu zivot a mna to dost trapi, ze tu mam u kazdej hadky ja, ktora sa staram o neho, deti, domacnost, vzdelana som, dobre zarabam, a stale pocuvat ako ma napriek vsetkemu vlastne neuznava, ako su aj tak lepsie oni … neviem vzdy ma to trapi, do plaču, nemyslim si, ze by to takto z jeho strany malo byt 😥😥😥 čo myslite?
Povedz mu nech sa zbalí a ide si žiť s nimi keď sú také tip top že ty to počúvať nemusíš
no vyargumentovala by som presne v čom je lepšia teda , konkrétne nie len všeobecne
a uprimne nenechala by som po sebe šlapat a odišla, ked su také bohyne , nech sa páči môže ist k nim na olymp
ako často sú tie hádky a pre aký dôvod sa hádate, kto začína hádky ?
@katulienocka999 to už som mu aj parkrat povedala, ale nič nepojde on nikam ….
@michelle567 skusala som mu uz povedat nech si ide za nimi, ked su take super, ale na to mi nepovie nic, nereaguje a ide si svoje
Vsak sa ho spytaj preco si vzal taku nemoznu ako ty? a co si tta vobec bral, ked si taka nemozna
@sara07 ked mu poviem v com su lepsie, tak v podstate povie akurat ze sestra ma kvalitnejsiu skolu, nic ine vlastne nema co povedat, tak odboci a zacne, ze sak on si to nemysli, ale vlastne potom povie hned ze oni su lepsie a ja to neviem prezit …
@viestta to uz som sa ho pytala, povedal, ze neviem no, on este rypne a zatne naschval este viac
@sara07 hadky nie su uplne casto, raz za čas, ale proste sme dlho uz spolu, takze pocuvat 10 rokov pri kazdej hadke ako oni su lepsie a ja to tazko znasam aj ked sa hadka tyka uplne niecoho ineho a vobec nie je o nich ma uz nebavi
chlapče môj zlatý, ak si myslíš, že som v porovnaní s tvojou matkou a sestrou nemožná, uvedom si, že aký išiel, takú našiel...
Mňa s týmto muž občas zvykol provokovať, že jeho mama toto robí lepšie, jeho mama je v tomto lepšia...ja som mu raz povedala, že mi vôbec nevadí, keď ju považuje za lepšiu, nemám potrebu s ňou súťažiť, ktorá z nás je lepšia...v ten deň mi to povedal naposledy.
bud sa vyhadaj riadne ale tak od srdca aj mu povedz že ti to vadí . asi sa o tom len tak porozpravat v klude nepôjde .. no neviem si to predstavit ako ... ked si doteraz nevšimol že ti to vadí
máš na vyber bud budeš znášat alebo ho stopneš hned na začiatku nech neskuša ti to vyhadzovat na oči
čo s ním ? no ja by som už pri 3 a nepomohlo by nič , šla preč ..vieš ako sa vraví spraví raz urobí aj druhy .. tretí ...
sadni si v klude , zober si dve A4, na jednu napíš pozitivne veci ,na druhu negativne a uvidíš sama čo z toho vznikne , daj si otázku či ti ten vztah stojí za to ..
Otoč to raz proti nemu..Fero, vymyslene, brat, sused, otec je v tomto omnoho lepší...alebo ešte lepšie byvaly bol v tomto lepší 😁 a uvidíš ako zareaguje...ak zle tak rovno splechnut,že ako sa máš ty potom cítiť co on tebe hovorí...a by som mu to vkuse a vkuse hovorila tým opakom kým by sa neuvedomil..ak by sa dlhodobo neuvedomil by som mu zbalila kufre, aby na týždeň až mesiac vypadol kým sa neuvedomi a sa ti neospravedlni 🤷♀️
však to je ako pokazený verklík, vie že ta raní tak zatne
.to už je len argument lepšia škola .. mala lepšie podmienky aby ju mala , ak si v práci uspešnejšia niet o čom, cielene ta dáva dole lebo vie že na to reaguješ
@danica2711 však som mu povedala, nech sa zamysli aky je on uzasny ... ale proste on vie ze ma týmto raní, lebo samozrejme sa ma to dotkne, ked sa realne snazim, vsetko robim, myslim si, že som fakt šikovna vo vela veciach a moj muz, ktorý by mal vzhliadta ku mne, mi bude hovorit ako su lepsi ti a ti
@zuzitko74 no skusim mu mozno niečo take povedat, aby si uvedomil, že on tu hrá na nejaku sutaz
@sara07 ja som mu to aj povedala, že sa ma to dotyka, že po tom, čo ja robim pre neho a celkovo nas, aby som toto pri kazdej hadke pocuvala ... no on to podla mna schvalne povie, lebo vie ze tym ma raní
@katulienocka999 ano, to je fakt, že ja mu nikdy ńehovorimm že je niekto iny lepsi, asi by som mala zacat aja ja, ci mu to bude prijemne
@sara07 presne, je to podla mna cielene, vie ze ma tym rani, lebo vie ze vela pre neho, nas robim a ked mi toto povie, ze sa ma dotkne
By som mu povedala ze byvaly mal lepsieho “ftaka” medzi nohami, a napriek tomu sim si vzala jeho lebo som myslela ze ma viac rozumu.
Dievča zlaté, počúvaš to 10 rokov? Keby si ho prvý krát keď to povedal zabila, teraz by ťa prepustili pre dobré správanie😂
Ale vážne, prestaň mu prať, žehliť, obskakovat. Var to čo chuti tebe a deťom. Keď bude pindat s úsmevom povieš "drahý 10 dlhých rokov robím všetko preto aby som ti ulahodila a namiesto vďaky počúvam len aká som v porovnaní s tvojou úžasnou mamkou a segrou neschopná a blbá. A vieš čo? Práve ma to prestalo baviť! Odteraz si (vymenuj zoznam vecí) robíš sam alebo popros mamu a sestru. "
@mandzula ano som mu povedala už davnejšie, aj že sa k nim moze nastahovat, sa začal na tom smiať
@vivuska666 :D :D :D no skusim :D
@katka700 ano, toto je vlastne presne to, prečo sa ma to dotkne, že vlastne ako hovoris, 10 rokov robim veci, aby bol spokojny a vlastne aj tak ked je hadka tak si pocuvnem ako niekto s kym ani nezije, je lepsí ako ja
Ja proste nechapem, ze v dnesnom svete, instagramovych modeliek, ktore maju najvacsi problem aku farbu si dat na nechty, a kolko ml si dat napichat do ust.
Preco, si muz nedokaze vazit zenu, ktora sa stara o deti, muza, domacnost + dokonca aj pracuje a nie je to je.nuta p.ca, ktora chce len prachy!?!
Asi som uz ja je.nuta!!
@mira0611 tiež by som rada vedela nechapem, fakt doma nerobi nič, vsetko robim ja, okrem toho robota, zarabam vzhladom na vzdelanie dobre, takmer ako on a myslim si, ze aj dobre vyzeram celkom, po porodoch mam pri vyske 168cm 60kg, snazim sa pekne sa obliekat, malujem sa, napriek tomu pocuvam, ako maminka a sestra su lepsie, ved ja nehovorim, ze su zle, ved su fajn, ale tak myslim, ze pre neho robim viac ako ta setsra napriklad a vseobecne sa v zivote obraciam viac ako ona tym ze uz mam realne rodinu a musim jednoducho ... nebola som ani zena v domacnosti bez roboty ako jeho mamka, aj tak je to malo no, neviem
Toto iste by si mu mala povedat + to je uz co, ze on doma nerobi nic?! Toto autorka nerob, preto s tebou takto zaobchadza, lebo ty ho vlastne ani nepotrebujes, vsak vsetko zvladnes sama.
On sa citi menejcenny a tebe sa takto snazi podkopat sebavedomie.
Daj mu trochu domacej prace, aby sa nenudil a nerozmyslal nad tym, kto je lepsi ako ty!
@mira0611 ale skusala som aj jemu dat práce, ale on to neurobil zvyčajne, aj tak som musela nakoniec ja, toto mu podla mna vyhovuje, že on nič nemusí
Podľa mňa nemá sebavedomie a vie, ze reálne ty si vazne topka a nebude na teba nikdy mat, a preto ta takýmto spôsobom zhadzuje lebo jeho ego mu nedovolí priznať pravdu.
Ze je to somar a mal radšej ostať odkiaľ prišiel 🙈 dupni si a ho za nimi posli keď sú taki "super"