Manžel mi lezie neskutočne na nervy.
Mám 28 rokov. Dala som sa naspäť na svoj koníček čo som vždy zbožňovala, a to je folklór. Začala som chodiť do súboru. Zatiaľ len skúšky, kým zacnem chodiť na vystúpenia, to potrvá. No už teraz počúvam stále narážky že som dlho na skúške, že treba na naftu stále, že pre neho je to blud, že tam chodím, že 28 ročná stará som sa dala na tanec. Že má.nema nič iné zaujímať len dieťa (ktoré nemáme a ktoré strašne chce). Tlačí tým na mňa a ja sa.na to necítim aby som mala. On o tom vie. Poznámka: šak jasné lebo teba zaujíma tanec. Keď mu poviem že nemáme skúšku z tak je šťastný prešťastny. Ak idem na skúšku, tak ironické poznámky že som tam 2.5 hodiny. A prečo mu nedvíham mobil. A či mi ťažko mu zavolať. No nezavolala som mu, lebo nemám vôbec chuť počúvať jeho debilné reči a telefonát by skončil samozrejme aj tak hádkou a aby som.si kľudne šoférovala domov. Prišla som domov zo skúšky a hádka samozrejme. Nie ja.nemozem mať vlastny záujem lebo tanec a súbor je pre neho konina...a už tymi neustálymi hádkami akurát dosahuje, že ho znenavidim a mám.ho chuť poslať do riti. Sme spolu 8 rokov. Z toho 4 manželia o mesiac. Začínam ho my po krk, lebo sa správa ako despota. Samozrejme všetko otočí proti mnea najhoršia vyjdem zo všetkého ja.ze ja robím vojnu vo vzťahu.
Kedze si s muzom 8r tak asi si tancovala aj predtym, ci? Vtedy mu to nevadilo?
Ja osobne folklor nemusim ale kolegyna chodila a ked s nadsenim vykladala ako si zatancovali aki boli chlapi spoteni ako ju vykrucali... ona s nadsenim aka fasa zabava, za mna .... uz sa prosim vypni 🤣
Nie je toto dovod preco manzel ziarli?
@zdenkastanka mal výhrady vždy. A keď som mu povedala že on len žiarli nič viac tak.ze to nie je pravda. Skúšky sú 1x do týždňa. Výnimočne 2x.
Už som do jedného prestala chodiť, lebo sa zmenilo vedenie. A to sa potešil neskutočne. On napr. cvičí. A ja mu nevravím ani pol slova.
Pánko tak trochu žiarli, pánko ta chce mať iba pre seba, pánko neakceptuje, že máš odvahu žiť aj niečo iné ako putka domaca. Je to zložité. Keď nebude folklór, bude iné.
Ja by som s ním nechcela mať dieťa
@eeffka áno tancovala som skôr. 6 rokov dozadu. Ale ako som písala z zmenilo sa vedenie tak.som.to.nechala, inak by som chodila doteraz. Ja to robím preto, lebo ma to baví, je to môj voľný čas.
@boldo87 hej. Bolo všetko ok. A vždy keď idem na skúšku tak vždy ma problém, lebo som do pol 10 preč. O pol 10 prídem domov...keď skúšky sú o 18.30 tak jasné že nedojdem domov o 20.00
@viestta nie on chce mať dieťa a bodka...a mám sa len na to sústrediť. Už mi aj vyčíta, že s ním máločo spím
Ale po tých hádkach ani nemám chuť.
@zmrzlinka2021 veď zatiaľ ho ani nechcem. Keďže ani si ho neviem predstaviť v roli otca a seba v roli matky.
Niektoré baby chodia do fitka, niektoré behajú. Je úplne normálne, že žena žije aj mimo roboty a domácnosti. Ale veľmi veľa chlapov si mysli, že vydajom sa žena stáva nesvojprávnou a ich majetkom, o ktorom budú rizhodovat. Pritom ak by im žena zakazovala chodiť na ryby, tak to by bolo rečí o samostatnosti...
On chce mať doma putku domácu. Bodka. Dieťa by ju za nohu priviazalo o kredenc a bol by spokojný.
@viestta mne povedal že fitko.je to, čo ja mu nikdy nezakazem. Veď a i nezakazujem ani som to nezakazovala. Naopak.ja ho podporujem v Tom. Veď lepšie na sebe makať ako byť skysnuty 120 kg a s veľkým bruchom. Ale on mám v tomto nepodporuje ani nepodporoval.nikdy. u neho je súbor Pijačina a *ebareň....a pritom.su tam normálni ľudia.
@viestta áno podľa neho som.na to už stará....že druhé končia a ja len začínam. A pritom poznám.ludi čo aj vydáte chodia, a aj teraz sa im narodilo dieťa a chodia ďalej.
Chce ta priviazat doma, lebo s dietatom je to tak. A ostatne ide bokom, a ak nemas podporu u neho tak nebudes mat ani cas na seba, ani konicky a skonci pre teba uplne vsetko. On to vie a ma to vykalkulovane v hlave
Kde sa v tomto vzťahu vidíte o 5-10 rokov, keď už napr. budete mať deti? Je veľmi zlé, keď si manžel chce podmaniť manželku len pre seba. Každý by mal mať svoju osobnú slobodu, bez výčitiek druhej strany.
@vikes a to ešte sme v procese stavania domu. Tak mu mám tam pomáhať a ne chodiť si po súboroch a skúškach....
Nedovol nikomu aby ti zakazal zit a robit to, co ta bavi a byť šťastná.nikdy. ak to manzel nechape, tak to je jeho problém.
Dietatom ti chce hodit gulu na nohu. Vazne by som uvazovala nad tym, ci to ma s takym chlapom zmysel.
@saraxyz toto mu presne vravím, že on má s tým problém. On sa pre to hada. On vyvoláva hádky. Ale otáča to E to je moja vina.
@zoro9836 veď som sa doteraz na tom spolupodieľala až až. Teraz už na konci, čo sa dávajú dlažby tak akurát jeden deň v týždni mu nepomôžem. No tragédia...
Tak sa už len zamysli, či ti stoji zato zostať po boku niekoho, s kým to nieje ono.. Ste dvaja bezdetní mladí ľudia, tak si treba upratať život idealne kým niesú deti..Lebo to ze neplánuješ, neznamená že sa nemôže stať. A potom už bude zložitejšie váhať či zostať, alebo odísť.. Ja by som, nechcela premarniť život s niekým, kde chce každý niečo iné...duplom pri takých dôležitých životných krokoch ako dieťa napr.. Tiež by som nechcela byť s niekym, kde sa nemôžem venovať čomu chcem, alebo musím pri tom počúvať zakaždým otravné keci a poznámky..
@zoro9836 aky by mala mat problem?co take napisala?vela chlapov je takych,ze zena nemoze nikam chodit,mat volny cas pre seba ani vypnut nachvilu,len doma sediet.ale oni mozu hocikam.
Moj manzel chvalabohu taky nieje,a ked vidi ze mi uz doma sibe zo vsetkeho,tak sam ma vyhana von vypnut.tak isto,ani ja jemu nevycitam,ze chodi 2x do tyzdna na biku do hor.
Len to ustoj,lebo sa mize stať, ze ta dostane tak,kam chce
Zamyslela by som sa velmi silno ci chcem splodit deti s muzom,ktoremu su ukradnute moje potreby,veci ktore ma naplnaju.Si mlada,ja by som ho poslala do certa.Ja som folkloristka,absolutne ti rozumiem.Skoncila som s tym ked som to tak po 19 rokoch citila a muz ktory by mi to zakazoval by nemal ptiestor po mojom boku.Je to sebec a despota a fakt rozmyslaj ci chces aby takto vyzeral tvpj zivot.Teraz je to subor,v buducnosti ine.
@saraxyz nepovolim. Povedala som že buď sa s tým zmieri, alebo smola. A nech pokračuje ďalej tak.ho vážne pošlem kade ľahšie ale samozrejme že všetko to bude len MOJA VINA.
A nie je skor problem ze by ziarlil na chlapov zo suboru?ze tam travis vela casu s nimi atd? Nemal aj predtym nejake vyhrady na vsetko kam si sla?