Manžel ma škrtil

lela867
27. sep 2023

Je normalne ak ma manzel zacal škrtiť mala som maleho na rukach 5m po tom co som po nom hodila sudocrem pretoze mi povedal ze ľutuje ze ma so mnou deti a ze som j..a. Neviem ja uz fakt.

xsimonkax
27. sep 2023

Nie, nie je. Zbal seba, dieťa a chod prec, ak máš rodičov tak zatiaľ k nim.

colsami
27. sep 2023

Obojstranne vas vztah nie je OK a zjavne mu rupli nervy - a ano rupli cez hranicu.
Dajte si pauzu a obaja prehodnotte svoje spravanie a vas spolocny vztah.

lela867
autor
27. sep 2023

@xsimonkax mam chut to napisat svokre co jej syn urobil

alex49
27. sep 2023

zbal sa a odíd, svokra ti nepomôže, musíš si pomôcť sama. Chlap, čo napadne ženu je chudák, duplom, ked drží na rukách jeho dieťa. Slušne sa mu ani nedá povedať.

petamich
27. sep 2023

svokru by som do toho urcite netahala, to je vas vztah a vas problem a teda nieco mi hovori, ze to nebude take uplne jednostranne, ze prisiel a zacal ti nadavat a skrtit ta - co tomu predchadzalo, ake mate obdobie? lebo asi len tak z nicoho nic, ked siel okolo ti nepovedal, ze lutuje, ze s tebou mal deti

kazdopadne nie nie je to v poriadku to bez debaty

viestta
27. sep 2023

@lela867 nie, so svokrou to riesit netreba. Je to iba a len medzi vami dvoma. To ze si po nom hodila sudokrem nebolo v poriadku, rovnako ako nebolo v poriadku, ze ta skrtil.
Takze si dnes dajte pauzu, cas na to aby vam hlavy vychladli a potom to rieste, ale medzi sebou a bez nadavok a zvysovania hlasu. Az ked to nepojde, tak to bude treba riesit inac.

nikaeli
27. sep 2023

@lela867 prečítaj si svoj príspevok ešte raz a odpovedz si sama 🤷🏻‍♀️ je to podľa teba normálne?

nie, nie je

mikadooo
27. sep 2023

@lela867 nie je normálne hádzať po partnerovi predmety a takisto nie je normálne škrtiť partnerku.

pribinak
27. sep 2023

Obaja ste čudni. Pre dobro toho dieťaťa si dajte od seba rozchod
Zbal seba a dieťa a chod preč

Ak má s nejaký stopy skrátenia na krku chod na pohotovost

aurora33
27. sep 2023

@lela867 zrejme obaja nie ste ok.

alickapusinka
27. sep 2023

Ja by som sa už bála aj zaspať na tvojom mieste. Mala si ísť na ošetrenie a podať na neho trestné oznámenie. A nie nie je to v poriadku v žiadnom prípade.

vanilkovazmrzka
27. sep 2023

Jasne, uplne normalne to je, ludia sa bezne z lasky skrtia a hadzu po sebe predmety 🤦🏻‍♀️

marsmykkok
27. sep 2023

@lela867 no a prečo ti povedal, že ľutuje že má s tebou deti a si j.a?

sella38
27. sep 2023

Pozrela som si nejake tvoje starsie diskusie a velmi divne zijete. Ved uz v tehotenstve ta skrtil. Hadate sa, pre peniaze, jeho kolegyna ti vadi... Normalny vztah to teda nie je..

haley7897
27. sep 2023

@lela867 ak napíšeš svokre, nezabudni napísať aj svojej matke, lebo ty tiež nie si v poriadku. V marci si písala, ze bije aj 2 ročne dieťa a ze ta skrtil už počas tehotenstva. + ty tiež nevieš kontrolovať vlastne správanie. Stále s nim ostávaš a ohrozujes tak okrem seba aj deti. To ze on je agresívny už vieme. Co ale ospravedlňuje teba vystavovať deti vašim vzájomným excesom? Neospravedlňujem ho ani na sekundu, ale ty musíš začať od seba. Čas dospieť.

martul
27. sep 2023

@lela867 je to hajzel, ale zaútočila si ty prvá.

samimami777
27. sep 2023

Obaja ste agresívny a "nenormálny" a úprimne ľutujem len vaše dieťa. On že ťa škrtil je útok ale rovnako je napadnutie aj to keď ty po ňom hádžeš veci. Vrana k vrane sadá. Obom by sa vám hodilo sedenie u psychiatra

stanulienkat
27. sep 2023

On sa pravdepodobne unormalni, az ked budete mat stvrte dieta.🙄 NACO SI S NIM ROBIS DETI? Obaja ste nenormalni.

stellarstar
27. sep 2023

Obaja nie ste ok

kitycat
27. sep 2023

@lela867 u vas to nebude idealne uz nejaky ten cas a toto bude vrchol ladovca.

Miesto volania svokre zavolaj mame ci ma este stale volny tvoju detsku izbu

A ci to je normalne je snad recnicka otazka

deti95060810
27. sep 2023

načo chceš písať svokre...svokra ti nepomôže...prečo chceš ťahať do toho svokru?
keby ma nevesta otravovala s takými blbosťami tak ju pošlem do čerta...
vzťah si riešte samy.

tehotna40
27. sep 2023

A tebe príde v poriadku niečo hádzať po mužovi, keď máš na rukách dieťa? Podľa príspevkov mate aj staršie dieťa, na toto sa pozerá? Toto ju učíte? Nie, nieste v poriadku ani jeden a je mi ľúto hlavne tých detí. Pochybujem, že pred tým, než ste mali deti bol váš vzťah v poriadku.

bloger
27. sep 2023

@lela867 Tvojej reakcií sa vôbec nečudujem. On ale reagoval úplne neprimerane. Nie je normálne partnerku škrtiť.

tehotna40
27. sep 2023

@bloger ale nevieme co tomu predchádzalo, prečo to povedal, ako sa autorka správa... pozri jej predošlé diskusie... už dávno by som bola preč a nie si robila ďalšie dieťa s takým........

petamich
27. sep 2023

po precitani starsich diskusii - aky isiel taku nasiel a jedine obete v tomto vztahu su vase deti

to ako v tvojej diskusii, kde je okej, ze capnes svoje dieta lebo ti rupnu nervy ale ked ju capne tvoj muz uz v poriadku nie je, vy ste skratka obaja nie uplne koser

bloger
27. sep 2023

@tehotna40 Nepoznám jej diskusie ktoré tu vytvorila. Je fakt, že uviedla málo informácií. Ale aj tak škrtiť ženu je prehnané.

dettilv
27. sep 2023

@lela867 tak to ako vážne
? Či je toto normálne? Bože🙏neverím😰

ankare
27. sep 2023

@lela867 skrtit ženu je NO GO zóna. Toto urobí muž len raz a žena by už mala odísť. Hneď v tej chvíli. Zbal seba a dieťa, a choď. S ním Ta nič pekné nečaká. Hlavne kvôli synovi odid.

babulkomale
27. sep 2023

@lela867 spomenula som si na jeden podobny oripad z okolia...nedavala som im velke sance. A velmi ma prekvapili, su spolu uz 12 rokov, maju tri deti, osobnostne vyrastli a perfektne im to klape. Tiez
som cumela, ako to vyriesili.