Je normalne ak ma manzel zacal škrtiť mala som maleho na rukach 5m po tom co som po nom hodila sudocrem pretoze mi povedal ze ľutuje ze ma so mnou deti a ze som j..a. Neviem ja uz fakt.
Obojstranne vas vztah nie je OK a zjavne mu rupli nervy - a ano rupli cez hranicu.
Dajte si pauzu a obaja prehodnotte svoje spravanie a vas spolocny vztah.
zbal sa a odíd, svokra ti nepomôže, musíš si pomôcť sama. Chlap, čo napadne ženu je chudák, duplom, ked drží na rukách jeho dieťa. Slušne sa mu ani nedá povedať.
svokru by som do toho urcite netahala, to je vas vztah a vas problem a teda nieco mi hovori, ze to nebude take uplne jednostranne, ze prisiel a zacal ti nadavat a skrtit ta - co tomu predchadzalo, ake mate obdobie? lebo asi len tak z nicoho nic, ked siel okolo ti nepovedal, ze lutuje, ze s tebou mal deti
kazdopadne nie nie je to v poriadku to bez debaty
@lela867 nie, so svokrou to riesit netreba. Je to iba a len medzi vami dvoma. To ze si po nom hodila sudokrem nebolo v poriadku, rovnako ako nebolo v poriadku, ze ta skrtil.
Takze si dnes dajte pauzu, cas na to aby vam hlavy vychladli a potom to rieste, ale medzi sebou a bez nadavok a zvysovania hlasu. Az ked to nepojde, tak to bude treba riesit inac.
Obaja ste čudni. Pre dobro toho dieťaťa si dajte od seba rozchod
Zbal seba a dieťa a chod preč
Ak má s nejaký stopy skrátenia na krku chod na pohotovost
https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/je-normalne-ked-otec-v-nervoch-capne-2-rocnu-dceru/
Pre všetko čo ti je sväté dajte sa obaja liečiť.
Ja by som sa už bála aj zaspať na tvojom mieste. Mala si ísť na ošetrenie a podať na neho trestné oznámenie. A nie nie je to v poriadku v žiadnom prípade.
Jasne, uplne normalne to je, ludia sa bezne z lasky skrtia a hadzu po sebe predmety 🤦🏻♀️
@lela867 no a prečo ti povedal, že ľutuje že má s tebou deti a si j.a?
Pozrela som si nejake tvoje starsie diskusie a velmi divne zijete. Ved uz v tehotenstve ta skrtil. Hadate sa, pre peniaze, jeho kolegyna ti vadi... Normalny vztah to teda nie je..
@lela867 ak napíšeš svokre, nezabudni napísať aj svojej matke, lebo ty tiež nie si v poriadku. V marci si písala, ze bije aj 2 ročne dieťa a ze ta skrtil už počas tehotenstva. + ty tiež nevieš kontrolovať vlastne správanie. Stále s nim ostávaš a ohrozujes tak okrem seba aj deti. To ze on je agresívny už vieme. Co ale ospravedlňuje teba vystavovať deti vašim vzájomným excesom? Neospravedlňujem ho ani na sekundu, ale ty musíš začať od seba. Čas dospieť.
Obaja ste agresívny a "nenormálny" a úprimne ľutujem len vaše dieťa. On že ťa škrtil je útok ale rovnako je napadnutie aj to keď ty po ňom hádžeš veci. Vrana k vrane sadá. Obom by sa vám hodilo sedenie u psychiatra
On sa pravdepodobne unormalni, az ked budete mat stvrte dieta.🙄 NACO SI S NIM ROBIS DETI? Obaja ste nenormalni.
Obaja nie ste ok
načo chceš písať svokre...svokra ti nepomôže...prečo chceš ťahať do toho svokru?
keby ma nevesta otravovala s takými blbosťami tak ju pošlem do čerta...
vzťah si riešte samy.
A tebe príde v poriadku niečo hádzať po mužovi, keď máš na rukách dieťa? Podľa príspevkov mate aj staršie dieťa, na toto sa pozerá? Toto ju učíte? Nie, nieste v poriadku ani jeden a je mi ľúto hlavne tých detí. Pochybujem, že pred tým, než ste mali deti bol váš vzťah v poriadku.
po precitani starsich diskusii - aky isiel taku nasiel a jedine obete v tomto vztahu su vase deti
to ako v tvojej diskusii, kde je okej, ze capnes svoje dieta lebo ti rupnu nervy ale ked ju capne tvoj muz uz v poriadku nie je, vy ste skratka obaja nie uplne koser
@lela867 spomenula som si na jeden podobny oripad z okolia...nedavala som im velke sance. A velmi ma prekvapili, su spolu uz 12 rokov, maju tri deti, osobnostne vyrastli a perfektne im to klape. Tiez
som cumela, ako to vyriesili.
Nie, nie je. Zbal seba, dieťa a chod prec, ak máš rodičov tak zatiaľ k nim.