Hodil po mne vidličku, ktorá sa mi zapichla do lopatky.Neviem či ísť k lekárovi, volať políciu..?
Tá rana ma bolí. Neviem či ísť na pohotovosť.
Pane bože....samozrejme,že choď na pohotovosť a samozrejme,že volaj policajtov
@doriiis Toho som sa bála, že budú volať policajtov. Ja už som z toho na dne.
Manžel ťa napadol a ty sa bojíš,že prídu policajti...mala si ich volať hned
Ak ti je to jedno, nerob nič.
Ak ti to jedno nie je, tak volaj políciu a choď k lekárovi.
.... mňa len udivuje,ze ťa nenapadlo nič lepšie, ako oznámiť to na koníka 🤔...
To sa prosím ťa ako dá? Hodiť po niekom vidličku ktorá sa mu cez veci zapichne do lopatky?
A tvoj manžel je ninja? A vidlička je shuriken? Lebo nejako si to neviem predstaviť v reále. Nepoviem keby ťa bodol... ale hodil? A vidlička sa ti ZAPICHLA do lopatky 😂 Ale šak dobre teda. Každopádne je dobré mať do budúcna dôkaz o napadnutí, takže volaj políciu a choď sa dať ošetriť. Nikdy nevieš kedy sa ti to bude hodiť.
Nič mu nehovor .. Zachovaj si hlavu chladnú a choď na pohotovosť .. prelepia ti to a spravia záznam , dôkaz o Tom - že ťa zasiahol predmetom ... Teraz bude chvíľu ako med , ale vieš že sa násilie zopakuje ... Časom , keď budeš mať síl to riešiť , budeš mať v zálohe dôkaz ... Na záver vášho spoločného žitia , keď z teba spraví labilnu , čo napadá jeho , papier sa zíde .... A užívaj si teraz to ,, medové obdobie s pánom úžasnym ,, alebo konaj ... Násilie sa nesmie použiť na nikom !!!
Volaj policajtov ! Keď neurobíš nič, nabudúce hodí do teba nôž
@svokrinjazykmonika že ninja😂😂.....ale podľa tohto asi je... "zapichla sa mi do lopatky"
To musela byť nejaká špeciálna vydlička smie nie obyčajná príborová.
a keby zasiahol niečo iné ako lopatku
@svokrinjazykmonika staci murphyho zakon, spravna kombinacia sily, uhla hodu, vzdialenosti a mas to. Nahoda chce, ze to sposobi poranenie.
A predpokladam, ze jej neostala v rane trcat ako noz, len jej hrotmi cez oblecenie sposobila poranenie, ktore krvacalo.
Pri spravnej kombinacii nahod porezes, ci bodnes niekoho aj tupym priborovym nozom. Co ako nepravdepodobne to je.
No a aby ktosi po niekom hadzal naradim v kuchyni, to je na povazenie.
@moonlight1210 a plus poriadne ostra vidlicka, ktora prebodne aj oblecenie.
To je riadny vsivak,napadol ta zozadu.
Neexistuje, aby priborovou vidličkou a ešte k tomu hodenou, ti spôsobil toto, čo píšeš...
@anna777115 Ja si nevymýšľam.
Bol opitý a hodil po mne vidličku ktorou jedol.
A riešiš to, alebo len na koňovi ?
@maca1984 Idem práve na pohotovosť.
Vidlička, má štyri "ihlice",len dezertná má tri.Toto, určite,nie je od klasickej priborovej vidličky.A, už vôbec nie, hodenej.Takto, to môže, vyzerať, ak by ťa tou vidličkou pichol....
@anna777115 suhlasim. To nie je len hodena, ale pichnuta.