Manžel je hrozne žiarlivý a párkrát ma aj udrel

katarinka231
19. apr 2023

Dobrý deň, môj manžel je hrozne žiarlivý a par krát ma aj udrel. Na posledy sa to stálo cez Vianočné sviatky, boly u nás jeho kamaráti so ženami ( mojimi kamoškami) . Všetko bolo v úplnom poriadku môj manžel vysmiaty ako slniečko.. len ze ako náhle odišli, urobil ziarlivostnu scénu ze vraj som držala stranu jeho kamošovi.. nevedela som vôbec o com hovorí.. a vtedy ma na posledný udrel. Nikdy som ho nepodviedla ani nemala žiadne bočné úmysly nemál by mať vôbec žiadne podozrenie, som mu dobrá a milujúca žena a tak tiež aj dobrá matka našim deťom. Neviem vôbec co robiť a ako to riešiť. Par krát ma v minulosti už udrel ale stále som to tajila, tento krát som to už neutajila a povedala som to aj rodičom aj kamoskam a dala som mu poslednú šancu na zmenu a zamyslenie sa sam na sebou.. povedal ze všetko veľmi ľutuje a bude sa snažiť to napraviť. Od kedy sme sa o tom rozprávali prešli už 2 mesiace a môj manžel sa ku mne veľmi zmenil, nechce so mnou nikde chodiť, všetko čo urobím alebo vsade kde chcem ísť je zle a nudne. Radšej sedi doma pred telkou, nechce sa baviť ani s dcerami a aj keď odpovie tak len nie a áno.. alebo dajte mi pokoj. Ja už neviem ako to riešiť stále sa ho pýtam co mu je alebo co ho trápi co chce na mne zmeniť... stále ta istá odpoveď.. nič mi není a nechcem zmeniť nic všetko je ôk.. ale viem ze niečo sa s ním deje len neviem co a nechce sa o tom so mnou vôbec rozprávať. Sme spolu 10 rokov, a stále som mu všetko odpustila a tajila ho aj pred rodinou aj pred kammosmi

melanta
19. apr 2023

Ani som nečítala príspevok. Načo. Raz by ma muž udrel. Jediný raz a sťahoval by sa on alebo ja. Ak to žena neurobí, nemám voči nej ľútosť a myslím si, že je hlúpa. A myslím si, že by takým mali zakázať mať deti. Aby neexistovali deti, ktoré musia v tomto žiť a z ktorých sa s veľkou pravdepodobnosťou stanú ďalší tyrani alebo obete. Ak žiješ zle, tak žiješ zle preto, lebo si sa tak rozhodla. Je to tvoja chyba. Muž je síce hňup, ale tvoja chyba je, ak s takým žiješ.

klarolinne
19. apr 2023

Ja nechápem, prečo by si sa mala meniť ty. Akoby si mu dávala za pravdu, že s tebou nie je niečo b poriadku. No čo poradiť, jedine môžem skonštatovať, že ja by som s ním už po prvom udretí nebola. Pre mňa je násilie vo vzťahu, hranica cez ktorú nejde vlak.

doriiis
19. apr 2023

No.Je apríl.Ak teraz začneš o ďalšie 4 mesiace môžeš byť rozvedená,bez debila po boku.Tieto 4 mesiace od Vianoc a od toho fyzického násilia si čakala načo? Že osvietil teba,či jeho,či ako čo?

stanulienkat
19. apr 2023

Preco mas so ziarlivym debilom viac ako 1 dieta? On sa nezmenil teraz. Nerozumiem takym zenam.

tamvtme
19. apr 2023

Preco sa ho pytas, co chce na tebe zmenit? co mu je? on je ten, co by sa mal zmenit a snazit sa...a kedze to nerobi, kasli na neho, prestan sa ho vypytovat, ignoruj ho, rob si plany bez neho a chystaj sa na rozchod. Udrel ta niekolkokrat, on sa nezmeni, je len otazkou casu, kedy mu rupnu nervy a urobi to znova. Preco mu davas este sancu, ked ani nema snahu sa zmenit?

dankanka
19. apr 2023

@katarinka231 on to berie ako zradu podla mna, ze to vsetci vedia a citi sa ako debil. Tak Ta teraz trrsta tichom. Co by som brala v podstate rovnako ako bitku. Trpis? Citis sa ponizena? Cize zmenilo sa nieco?

pribinak
19. apr 2023

Prečítala som len nadpis, viac nie je treba, odišla by som od neho
Je to chorý človek

timilv
19. apr 2023

@katarinka231 už po prvej facke by to bol môj EX- manžel
Keď to spraví raz, spraví to znova a toto čo teraz dokazuje je len citové vydieranie. Na čo Ti je taký chlap a aký vzor v ňom majú deti? Utekaj kým pri ňom nezabiješ najlepšie roky

saxana000
19. apr 2023

Hned po prvom utoku by sa z neho rychlostou blesku stal exmanzel.

Nwma zaujem.o Teba o dcery nevazi si ta..na co ti je take tupelo?posli ho do riti sudom si daj urcit vyzivne a zacni konecne zit.

kiwi3
19. apr 2023

vcerajsi rozhovor, urcite sa v tom najdes a moze ta to aj nasmerovat

https://www.youtube.com/watch?v=LN51a9wnZEk
0silvia0
19. apr 2023

@katarinka231 ale chudátenko chudátko malinké, on vyplieska ženu a teraz jeho žena trpí, že chudátenko nekomunikuje? Čo od neho vlastne očakávaš? Aby bol taký ako predtým s občasným vyplieskaním alebo aby sa zmenil a nebol taký ako predtým?

liljana
19. apr 2023

Ty tie facky povazujes za prejavy lasky? Po prvej facke za nic si mu mala povedat, ze este raz a na buduce poziadas brata, otca,... aby mu ju vratil za teba. Jedna facka zo ziarlivosti sa s prizmurenim vsetkych styroch oci da povazovat za nahodny skrat, dalsie su uz trvala porucha pristroja .

katkati
19. apr 2023

Ten človek s tebou poriadne cvičí. Ešte sa mu ty vnucuješ, chceš sa zmeniť a trápi ťa, prečo s tebou a deťmi nerozpráva normálne? Skús mu ty párkrát streliť a uvidíš, či aj jeho bude trápiť ako sa máš a ako sa ma zmeniť, aby si ho už nebila a netrestala ho odvrkovaním. To nemôže byť ani pravda, že on ťa viackrát udrel a ty takto ustupuješ. Veľmi ťažko by sa mu takáto ďalšia hľadala, preto tvrdí, že podľa neho je všetko OK.

aneetra
19. apr 2023

Takisto som nemusela ani dalej citat, stacil mi nadpis. Raz by toto moj muz spravil. Vlastne ktokolvek, ktorykolvek chlap. U mna by v tom momente skoncil. Toto si nemoze ziaden muz k zene dovolit. A uprimne nechapem zeny, ktore toto dokazu trpiet. Nemali by.

zojazoja
19. apr 2023

@katarinka231 10 rokov mu odpušťaš. Fakt si myslíš ze sa zmení?

vroni
19. apr 2023

Tvoj manžel nie je žiarlivý, tvoj manžel je manipulativny a agresívny kkt. Nič menej a nič viac. Alebo trpis spasiteľskym syndrómom a chceš sa nechať mlátiť ci týrať mlčaním nadalej, potom nerob nic. Alebo nechceš a potom posli pána tam, kde slnko nesvieti. On sa meniť nebude, takže máš na výber len z dvoch možností.

zorkahorka
19. apr 2023

Ano, mas pravdu, mala by si sa zmenit - nabrat odvahu a nedopustit, aby nieco taketo na teba niekto pachal. Nenechaj sa tlct! Never, ze sa ziarlivec zmeni. Nezmení sa

alenamihal
19. apr 2023

No ak sa rychlo nespamatas ,tak skoncis velmi zle...ries to ,kym to isto neprejde do horsieho ,co uz u mna je toto cele zle...ty kokos mna kedy udrel 1x tak uz ho vezu prednymi nohami cez dvere..toto ale nie je sranda,musis to riesit..vyhladaj pomoc...zver sa niekomu blizkeho ,kto ti moze pomoct..zavolaj si na linku ,ale len rob nieco...clovek ako je on sa nezmeni...ma vysoke ego...chujko...ak mas deti - dceru tak sa ho opytaj,"ci by bol happy,kedy mu v buducnosti bil niekto jeho dceru" brrrrrr...mne normalne az krv vrie,ked pocuvam ako muz bije zenu...

aurora33
19. apr 2023

@katarinka231 no si riadne submisivna. Raz by ma udrel tak je koniec.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dilino
19. apr 2023

Ja nepochopim toto ON ťa udrel a teraz ked sa to dozvedeli tvojí rodičia tak hra urazeného.Možno mali o ňom peknu mienku a teraz ked toto prasklo tak je obeťou odrazu ON.Ja by som to netrpela prvá facka a veci by som mala zbalene alebo ON podľa toho čie bývanie.Po prvej facke už by mal na druhý deň rozvodove papiere na stole.A ešte sa mu pchaš do riti čo mu je nič okrem toho že je chronický žiarlivec je to maniuplátor a psychopat.Ja sa čudujem že deti nechaš vyrastať v takom prostredí.Ale to by si najskôr musela pochopiť že no ved má udrel čo ved sa nič nestálo.Načo čakáš že raz ťa tak dobije že skončiš na vozíku a deti budu pozerať na ležiacu matku.Rýchlo naber sily zbaľ veci sebe deťom ked to individum čudacke nebude doma a viac by ma nevidel.Načo čakáš čo že TI tu poradime ale aj tak urobiš po svojom taký človek sa nikdy nezmení starobou bude ešte horšie.A neskôr tvoje deti ked toto vidia tak si budu myslieť že je to správne a dcéry si nájdu tiež takých agresorov a syn bude napodobnovať jeho správanie lebo si bude myslieť že je to správne.Vezmi rozum do hrsti a ked si normálna zbališ deti veci a seba a odideš.Vždy je možnosť ked píšeš že máš rodičov im to je jedno že ich dcéra je bitá mužom.Keby moja dcéra prišla že ju zbil muž tak ja som v base a ON na cintoríne to mi ver.Papuľu by mal natrhnutu od ucha ku uchu.Je to jedno tvojím rodičom vychovali ťa pre takého sorry kkt.Bože zobud sa ON sa nikdy nezmeni a never mu ani keby TI sľuboval mrakodrap a miliardu eur k tomu.S toho nič dobre nebude ja normálne len si to predstavím a je mi zlé s toho.Naber odvahu nevnucuj sa individuu a chod preč zační odznova.Výživne mu urči súd to nie že ja TI nič nedám a podobne kraviny toho sa neboj toto povie súd a môže sa ľahko stať že ked nebude platiť skonči v base a to bude skôr ako nie nie kôli výživnemu ale udrie ťa tak že budeš mať doživotne následky.Si týrana a manipulovana ako fyzický tak psychický a vydierana.Ke sa to prevalilo že ťa muž individum bije tak odrazu ťa tresta tichom.O dôvod viac odisť a nikdy sa k tomu pokladu diamtovemu nevrátiť.

kalifka
19. apr 2023

Bože, prečo toto robíte si ženy? S prvej facky, je druhá a takto to pokračuje, zaľúbené, on sa zmení... A ešte k tomu máte deti. Naozaj kde máte hrdosť? V dnešnej dobe je toľko možností, ako odísť a žiť sama. Všetko sa dá, ked sa chce...

ankare
19. apr 2023

@katarinka231 Katka, Tvoj muž sa zmení. K horšiemu. Na čo Ti je? Na čo si s ním? Čo Ti dáva vzťah s ním? Čím Ťa obohacuje? Odpovedz si na tieto otázky.facka je nepripustna. Už prvá.
Držím palce, aby ste sa Ty a Tvoje deti mali konečne lepšie!

bessie12
19. apr 2023

@katarinka231 precitala som len nadpis a opýtam sa ta len jednu otázku. To si ešte s nim ??? Bude to len horšie a horšie. Utekaj od neho. Nikdy sa k lepšiemu takýto človek nezmení. Píšem to z vlastnej skúsenosti.

euka210
19. apr 2023

@katarinka231 so ziarlivcom je hrozne tazko zit. Ak mate snahu, a hlavne on, nech ide za psychologom nech ho nauci ako so sebou narabat a ako si rozumiet.
Jeho zmena...neviem...mozno sa urazil, mozno sa stiahol...to by bol ten lepsi pripad, ze si to uvedomuje a nechce ist von, aby zle nereagoval. Musis ty poznat, aka je inak povaha.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gladys_07
19. apr 2023

Co by sa s nim malo diat? Nemoze ta tyrat fyzicky lebo si s tym vysla „na verejnost“, tak ta tyra psychicky, dava ta dole a ignoruje. A tyra tym aj tvoje dcery - ano, ignoracia niekoho, koho lubis (otca) je forma psychickeho tyrania a sposobuje az fyzicku bolest.

Rozvod. Jednoznacne. A psycholog, aj detom aj tebe. Drzim palce nech najdes odvahu.

sissy27
19. apr 2023

@katarinka231 najneskor po prvej facke by uz nebol moj manzel…

simca06022011
19. apr 2023

raz by ma udrel a nie to este parkrat a letel by von oknom...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz