Mám sto chutí ísť mužovi do telefónu

19. nov 2021

Mám 100chuti ísť mužovi do telefónu .. skontrolovať ho 🙈 stále ho má pri sebe . Mám to robiť alebo pre svoj pokoj radšej nie. Chodí často von a ja by som chcela zistiť či je pravda že tam ide kam mi hovorí. Najlepšie by ho bolo dobré sledovať len sa mi teraz nedá 😃

ella_price
19. nov 2021

Neveríš mu?

autor
19. nov 2021

@ella_price akože doteraz som verila ale keď som raz išla mu na proti náhodne ...išiel s kamarátom a jednou ženou išli ..a tá žena býva sama doma ..muža má preč..takže mám pocit že chceli ísť k nej .neviem prečo .

ljzozv
19. nov 2021

Urobiť to môžeš.
Ale najprv si zodpovedz otázku, ak tam niečo nájdeš, plánuješ to riešiť ďalej?

ella_price
19. nov 2021

A dáva ti stále takto dôvody, aby si mu neverila, alebo urobil niečo v minulosti? Stále je to vec, že niekomu vlezieš do súkromia a môžeš toho neskôr lutovať.

autor
19. nov 2021

@ljzozv viem že mu píše k meninám a tak ..ale prečo sama za seba a nie s mužom ..nie nepíše mu stále . Možno mu zavolá . Neviem ..ale sú v kontakte určite

autor
19. nov 2021

@ella_price nespime spolu

ella_price
19. nov 2021

To chápem. Keď takto spolu intímne nežijete, chlap si to môže začať kompenzovať u niekoho iného 😕

7lenka11
19. nov 2021

S týmto opatrne, môže to silno naštrbiť dôveru vo vašom vzťahu... ak máš nejaké podozrenie, tak je namieste si to overiť, ale najprv by som sa s mužom porozprávala, až potom mu liezla do telefónu.. my sme mali s mužom problémy, dlho dlho zatĺkal, až keď som v úplnom zúfalstve pozrela do jeho telefónu, tak sa potvrdili moje slová a našla som mu správy od kolegyne...

autor
19. nov 2021

@ella_price áno v minulosti ,ja som bola v práci a on bol s ňou niekde v reštaurácii ale aj s kamarátom..nebol s ňou sam.. a mňa tam mal vziať a nevzal ale ona tam bola .😏 ublížilo mi to tak trochu. Lebo mňa tam plánoval vziať a nakoniec som sa dozvedela že tam bola ona

autor
19. nov 2021

A najlepšie na tom je že ťa čupka (už mám nervy) vie že mi vadí a vedela že ti nieje od nej pekne že sa hrabe tam kde môj manžel . Ale očividne jej to robilo dobre. Možno ho aj zviedla bohvie. Ja som zo začiatku taká nebola až keď som si všimla ako sa na ňu pozrel raz. ..

simca06022011
19. nov 2021

nemam problem chytit mobil a pozriet si cokolvek v chlapovom mobile... nech si povie kto chce co chce... tiez neprezivam ak chyti on moj telefon. Ak ma ciste svedomie, nema co riesit, ak sa objavi nieco z coho ho podozrievas, tak aspon budes vediet a posles ho kade lahsie.

Co by som riesila, ze dlhsie mas podozrenie, neveris mu.. tak neveim na co cakas a neutnes to. Takto sa zit neda 🙂

autor
19. nov 2021

Čo spravim ak niečo nájdem ? Myslím že nenájdem nic také .lebo fu keby som našla hneď idem za ňou a tak ju vytrieskam .

fiafia
19. nov 2021

Nehladaj, ak nechceš nájsť. Vždy si treba odpovedať na otázku čo ďalej ak náhodou....

autor
19. nov 2021

@simca06022011 ale práveže som nič nenašla vtedy dávnejšie

simca06022011
19. nov 2021

oo tak mna by zaujimalo, preco by si sla za nou a vytrieskala ju? Ved si trieskaj chlapa doma :D

renab
19. nov 2021

A dostanes sa vobec do jeho mobilu?

simca06022011
19. nov 2021

" ale práveže som nič nenašla vtedy dávnejšie " - je jedno ci si nasla, ale neveris mu.. stale...

autor
19. nov 2021

@renab veď to že asi nie .stále ho má zo sebou . A mal ho na stole minule ale nechal zapnutu hru tak sa nedalo

autor
19. nov 2021

@simca06022011 prestal mi dokazovať že má ľúbi vieš . Ja neviem áni že mám muža . Iba otca deti . Áno mám decká

renab
19. nov 2021

Tu nejde o to, ci ho ma so sebou. Ale ak tam ma nieco, co nemas vidiet a nie je padnuty na hlavu, tak si ho zabezpeci tak, ze sa mu do neho nik nedostane, pokial to on nebude chciet.

autor
19. nov 2021

@simca06022011 no lebo je slabá ako mucha

sense
19. nov 2021

A prečo by si vyzrieskala ju, prečo nie muža, či tam by nebola odvaha?

autor
19. nov 2021

@renab presne aj to

veroniq85
19. nov 2021

a ma ho aj zaheslovany? ale je to vazne divne ked nepusti telefon z ruky. A keby si ho konfrontovala? dovolil by ti do neho sa pozret?

autor
19. nov 2021

@sense neviem no potom už len nájsť náhradný domov

autor
19. nov 2021

@veroniq85 nie nemá . Ale rozmýšľam ..načo by si písali alebo riešili niečo cez mobil .. keď býva nablízku ona

veroniq85
19. nov 2021

tak ak ho nema zaheslovany tak by som vycihala nejaky moment. Napr. ked ide do sprchy vsak tam s nim nemoze ist alebo v najhorsom pripade ked zaspi. Chlapi vacsinou spia ako zabity a nevsimne si to. Ako nie som zastancom tohto typu spravania sa ale ty uz mas velke pochybnosti a dost ta to zoziera tak jedine potom takto.

tosomja
19. nov 2021

Ja by som sa s ním o Tom nerozprávala, len jednoducho pozrela do mobilu. Ak niečo tají, dá ti to najavo svojim správaním. Ak nič neskrýva, tak jednoducho povedz, že si len chcela vedieť čo toľko na Tom mobile robí 🤷

autor
19. nov 2021

V noci sa pôjde nato

luciannka83
19. nov 2021

Dost ubohe riesenie

autor
19. nov 2021

@luciannka83 a ako inak