Mám partnera, ktorý má deti a so mnou ďalšie nechce

zoginka
11. aug 2023

Chcem sa opýtať, mám partnera. Ma deti, so mnou nechce, že on je s týmto už vysporiadany. Momentalne spoločnú buducnost neplánuje. Že je dobre sa takto stretnúť , ísť na výlety s deťmi atd atd.
Vytrvali by ste v takom niečom ?

tamta
11. aug 2023

Záleží, ci to vyhovuje tebe..

zoginka
autor
11. aug 2023

@tamta nie , ale stále dúfam, že sa to zmení. Aj keď je neskutočne vyťažený , ale aj napriek tomu to nechce • ja som somostatna, s vlastným bývaním , s dobrou prácou. A nie aby si to vážil.
Že ho milujem aj s deťmi , s ktorými si aj rozumiem

eliska13
11. aug 2023

@zoginka ako dlho ste spolu?Nie, bez nádeje, že by som mala dieťa by som s ním nebola.Ty chces asi?rodinu on kamarátku

olimuc
11. aug 2023

Ak chces vlastne deti, stracas cas. Ak Ti situacia vyhovuje … je to ok … dufat v zmenu mozes, ale si samostatna a sebestacna zena, takze zapoj rozum, lebo budes mat 50 a max macku.

domkakvet
11. aug 2023

@zoginka nie nebola by som v takom vztahu.

rebrambora
11. aug 2023

Nedufaj...
Co si ma vazit? Vies kolko ludi po svete beha, co im vyhovuje otvorenejsi vztah? Ved tomu nechaj volny priebeh a popritom ak niekoho stretnes, komu to vyhovuje rovnako ako tebe, tak super. Ved ste dospeli. Netaha ta za nos, je k tebe uprimny.
Ty sa chces viazat, on nie - tam to zacina a konci.
Cize ano, zotrvala by som v niecom takom, ak by som chcela to iste.

kitycat
11. aug 2023

@zoginka ma si vazit, ze ides s jeho detmi na vylet? A nenasla si si len tak nahodou chlapa so zavazkami?

Ked si taka super nezavisla, tak ho pusti donobehi nejakej co uz ma deti a dalsie nechce a pre seba hladaj inde.

Kolko chces cakat? Prespokladam, ze mas po 30ke

svetlonos
11. aug 2023

@zoginka
Ani omylom! Jemu to pasuje. Ty si mila teta na opatrovanie a ol inklusiv ked treba. Sex ma kedy chce, zodpovednost, vydavky ziadne. Kolko takych blbych je?
Tak neblvni a posli ho kade tade. Hladaj dalej, hlavne nezabudni ze vzdy budes na druhom mieste.

zoginka
autor
11. aug 2023

@eliska13 vyše roka

marianarem
11. aug 2023

@zoginka No s tymi detmi je podla mna mala pravdepodobnost, ze si to rozmysli. Stretla som sice aj chlapa, ktory chcel povodne len dve deti, ale ked mu odrastli, tak mu zacalo byt za tym luto a mali so zenou este dalsie dve. Ale to je podla mna skor vynimka. Ak deklaruje, ze dalsie deti nechce, tak je skor rad, ze ma obdobie malych deti uz za sebou. Teba si moze vazit, preco nie, moze ta mat aj velmi rad, ale to neznamena, ze automaticky bude tuzit aj po dalsich detoch.

dzulli1980
11. aug 2023

Na rovinu Ti povedal, že nič vážne nechce, že deti nechce, v podstate Ťa má len vyplnenie voľného času ... nič viac z toho nebude, takto mu to totiž vyhovuje ... a Ty naivná veríš, že sa to zmení ... nie, nezmení ... ak chceš rodinu, vlastné deti, ukonči to ...
@zoginka

lelelienka
11. aug 2023

@zoginka nedufaj, nezmeni sa to, alebo uz bude neskoro. Ak chces deti, nestracaj s nim drahocenny cas.

marcellka32
11. aug 2023

Môj ty bože ..si naivna či čo?? Nič sa nezmení, vyhovuje mu to tak ako to je

sense
11. aug 2023

Nie pretože každý z vás chce niečo ine. On ti povedal úprimne ze viac ako stretávanie nechce a je na tebe ako sa rozhodneš... Bud ostaneš alebo nebudeš strácať čas s niekym kto spoločnu budúcnosť neplanuje

78787878
11. aug 2023

@zoginka Záleží od toho, čo by som aktuálne chcela ja. Ak kamaráta, milenca a parťáka na voľný čas v jednom, tak by som vytrvala. Ak životného partnera, deti a rodinu, tak samozrejme odchod, pretože by som s ním strácala čas.

marca12
11. aug 2023

@zoginka podla mna zbytocne cakas. Mam znameho,ktoremu kazdy vztah stroskota,lebo dalsie deti uz nechce. Ma deti s predosleho manzelstva a tie su jeho prioritou. Dokonca mal jednu dlhorocnu partnerku,ktora ked otehotnela dohnal ju k potratu a rozisiel sa s nou. Treba sa zmierit so situaciou a necakat v zazrak. Zbytocne marnis cas s muzom,ktory ti neda to,co chces. Ja osobne,ak by som uz mala deti,tiez by som nechcela deti s dalsim partnerom. Naco je to dobre? Narovinu ti povedal,ze mu staci stretavanie,tak zbytocne ho tlacit do toho,co chces ty. Treba si hladat partnera s podobnymi hodnotami a pohladom na vztah.

eliska13
11. aug 2023

@zoginka tak by som sa rozišla a nerobila niekomu chuvu.Chces svoje dieťa?Keď ho nebudete mať v začiatkoch už nebude a dosť jasne Ti povedal postoj k detom

samimami777
11. aug 2023

@zoginka ono dá sa pochopiť že on keď už má s ex 2 alebo viac detí, platí výživné že už ďalšie nechce..vieš no, náhodou sa aj vy dvaja po pár rokoch rozídete a bude platiť už miesto na 2 deti na 4 výživné ktoré uvidí pár dní v mesiaci a potom čo ? Repete s ďalšou a narobiť 6 detí keby náhodou to vyšlo ? Väčšinou už keď má niekto 2-3 deti tak je to už dosť a aspoň je k tebe úprimný a nenaťahuje ťa na sľúbi ako možno "v budúcnosti". Že už nechce ďalšie dieťa je jeho slobodné rozhodnutie má na neho právo. Možno by si vedel s tebou predstaviť svadbu a žiť v spoločnej domácnosti ale skrátka už bez detí. Či si to schopná akceptovať alebo nie je len na tebe ale aspoň je k tebe úprimný

rikarika
11. aug 2023

@zoginka nevidim na tom nic zle, je k tebe uprimny, netaha ta za nos. Ako ty nalozis s tymto jeho postojom, je tvoja vec a je to len a len na tebe. Ja tiez ked uz deti mam, dalsie by som nechcela.

ysseba
11. aug 2023

@zoginka On je s tým takto vysporiadaný. A ty? Jemu to takto vyhovuje, a tebe? Keď sa pýtaš túto otázku, tak asi nie, ty si takto zvyšok života asi nepredstavuješ. Takže moja odpoveď.... Tento vzťah (ak sa to tak dá nazvať) ťa nenaplní, tak načo strácať čas s niekým neperspektívnym? Ale jedno sa mu ráta - povedal ti to na rovinu, nesľubuje ti hory-doly, ale je v tomto úprimný.

xsandrax
11. aug 2023

@zoginka škoda, že ste si túto tému nevyjasnili hneď na začiatku 🙁 ja som sa na rande zvykla opýtať, či si plánuje založiť rodinu, lebo kamošku takto frajer naťahovať 7 rokov a potom, keď sa rozišli zistila, že ma 40 a žiadny deti chtivý chlap na obzore nie je.
Ja by som sa naňho vykašľala a hľadala si muža s rovnakými prioritami do budúcna 🙂

lulu0123
11. aug 2023

Kamoska to mala podobne.Roky dufala,ze on zmeni nazor.Nezmenil.Nakoniec sa rozisli.Ona ma cez 40 je sama a bez deti.Keby s nim nestracala cas, ktovie.Mozno by stretla ineho vhodneho na zalozenie rodiny.Takto s nim doslova stratila najlepsie roky.

liusa82
11. aug 2023

nájdi si slobodného a hotovo.Furt nechápem čo slobodných ludí bez záväzkov čiže detí,láka na niekom kto už deti má.To je jedno či ide o chlapa alebo ženu.Ja si to neviem predstaviť toto.Nechcela by som takýto vzťah

janickacrazy
11. aug 2023

@zoginka Nezmení sa a buď rada, že ti neklame a je úprimný. Moju kamošku jeden takto naťahoval skoro 10 rokov a nakoniec sa rozišiel s ňou a do roka sa oženil s inou. Pokiaľ chces deti, nájdi si bezdetného chlapa, pre ktorého budeš priorita ty. Držím palce.

nelca0510
12. aug 2023

Bol k tebe otvoreny - nechce žiadne deti a k tomu ho nedonutis. Hlavne neotehotni "náhodou",ako to tu niektoré robia,aby ti neostali oči pre plač. Osobne by som z takého vzťahu odišla a hľadala si niekoho iného.

jaskolka
12. aug 2023

@zoginka on ti priamo povedal, na com si. A na 99,9%sa to nezmení. On už deti ma, zrejme si aj "odzil" manželstvo, alebo partnersky vzťah v jednej domácnosti. Takže teraz ma jasno v tom, že to nechce.
Zbytočne sa budeš umarat predstavou, prečo to tak je a prečo si "neváži" že ty ho miluješ aj s deťmi. Proste on nechce už vzťah, kde by ste spolu bývali, mali vlastné deti a podobne.
Bud to budeš akceptovať (ale podľa toho, čo píšeš, to už teraz ti vadí) alebo pôjdete od seba a budete obaja hľadať, čo vám vyhovuje.
Ono ani jeden z vás nerobí chybu. Len mate obaja iné predstavy od budúceho vzťahu.

alazala
12. aug 2023

@zoginka mám takú známu - bola presne v tejto situácii, čakala tuším 12 rokov , samozrejme sa nezmenil. Rozišli sa keď už ona mala po 40tke …

jaskolka
12. aug 2023

@xsandrax veď oni si to vyjasnili. On sa vyjadril ajasne, ze nechce deti ani "bežný" vzťah v jednej domácnosti. Neklamal, ani ju nezavadzal.

komplikovana
12. aug 2023

@zoginka vsetko zalezi iba podla toho, ci to tebe takto vyhovuje. Ved sa vyjadril priamo, nechodil okolo horucej kase, ze mozno, niekedy, sa uvidi. Preto potom dufas, ze sa to zmeni?

majka99999
12. aug 2023

Ja by som to ukoncila, deti si k tebe buduju vztah, mne by to bolo blbe sa rozist potom vlastne aj s nimi.Nech si otecko najde tetu, co uz deti ma alebo jej takato situacia vyhovuje, ze trebars deti nemoze mat a cudzie nema problem.