Zijem s priatelom a jeho 5 rocnym synom..spolu mame dceru ktora bude mat 9 mesiacov....Dost casto sa hadame kvoli sexu,peniazom a tomu ze sa mi (nam) malo venuje,nikam spolu nechodime ako rodina.....ziadne vylety,,dovolenky, max rybacka ktora je jeho hobby 😒 .......cez vikend lehni pred tv,pochrapkava ide sem tam na ryby alebo si odbehne riest pracu na 2-3 hodky..strasne sa prinom nudim 😒 Co sa tyka sexu ten mame len ked on chce..cca 1 x do tyzdna..(niekedy ani to).. inokedy 2 x..alebo raz za 10 dni ...a vacsinou su to len rychlovky...uz som mu to vela krat vyhadzovala na oci ale nic.....pritom deti by sme mohli dat k babke na par hodin a byt sami..ale on nic take nikdy nenavrhne..... 😒 Z prace chodi neskoro vecer tak som stale sama...ked pride chcem sa trosku rozpravat a jemu sa nechce...... 😒 chvilu sa povenuje malej,naje sa a pozera tv....Financie tak isto nic moc...vychvaluje sa kolko zarobi ale nic neusetri....malokedy mi povie aku mal vyplatu...musi davat peniaze aj do prace..bezin a neviem co este..stale mu nejaky zamestnanec vola a pyta peniaze na benzin....nakupy robi vacsinou on..aj navari...peniaze mu niekedy do dalsej vyplaty nevystacia a potom si musi pozicat od sestry,kamosa alebo maminky...z dalsej vyplaty vratit.....viac krat sa stalo ze tu 2-3 dni ani nebolo poriadne co jest.. a pritom su tu 2 deti....nevie hospodarit s peniazmi a mne vyplatu do ruky neda...... 🙄 Teraz zacne skolka..maly nema ani veci pokupene,papuce atd..mala moja potrebuje tiez,,ja tiez...a ked som si pytala vraj musim cakat cca 2 tyzdne lebo mal dostat teraz 2000 a dostane len polovicu,,zaplati najom,da chlapom v praci,,necha na stravu a ja si mozem zasa piskat.....Inak lakomy nieje ked ma vzdy mi da..kupil nedavno malej dost drahy kocik ale to neni vsetko.....potrebuje aj ine veci a serie ma ze musim stale iba cakat dokym mi da... 😒(vela x sa stalo ze sa im vyplata omeskala aj o tyzden) Pracoval jeden cas v nemecku ..dobre tam zarobil ale nic neusetril..neviem naco tam isiel....Mam ho rada ale neviem dokedy takto vydrzim fungovat..Som este mlada ja chcem zit..chodit sem tam na dovolenky,,vylety(cela rodina nie oddelne).nechcem stale sediet doma..ked som mu spomenula ze si kupime bicykle a budeme sa chodit bicyklovat pozeral na mna ako tela na nove vrata..ze on bicyklovat chodit nebude..s tym malym nerobi nic okrem toho ze ho zoberie na ryby....Ani len na kupalisku sme neboli vsetci spolu..lebo jeho to nebavi...
Som z tejto situacie uz unavena....vela krat som sa mu stazovala ale je to stale rovnake...Premyslala som uz aj nad tym zeby som odisla do zahranicia (pracu tam mam,byvanie tiez a jazyk viem)...neviem ci tu mam aj napriek tomu ze mi tolko veci vadi 😒 ☹ Mam sa prisposobovat stale iba ja ? 😒
@bambina9 ved to povedz jemu, ze rozmyslas, ze odides a podla toho ako "silno" ta bude prehovarat, uvidis 😅
@sense Co by s tym mala mat matka jeho syna??
@bambina9, skus sa s nim naozaj porozpravat. A ked ti vadi, ze nieco "nenavrhne sam", navrhni ty, zrejme nie je taky proaktivny, a ked tam nie su hadky, nenavist, ale laska, ked sa naozaj lubite, tak sem-tam nejake nedokonalosti sa daju akceptovat. Len to (ne)setrenie je podla mna najvacsi problem, to by aj mne vadilo.
Prosím vás poraďte mi niekto :( spoznal som jedno dievča a dá sa povedať že po dvoch dňoch som cítil niečo k nej niečo tam proste z mojej strany zaiskrilo... Chodievali sme von všetko bolo v pohode až kým mi nepovedala že sme rodina z 3 kolena.. Ja som jej povedal že ro nevadí ale márne :( čo mám robiť :(
@hanka_april Uz som mu to viackrat hovorila a on mi nato povie len ze tak chod ..nic ine..ze ma drzat a prehovarat viac nebude 😒 ked mu nieco vycitam oduje sa..neda sa snim normalne komunikovat 😒
@sissy27 sama neviem preco som este tu ..mam ho rada som nanho zvyknut aale neviem ci to ma zmysel..ci nestracam cas..uz som bola aj zbalena a nakoniec som nikam nesla..cakam na zmenu ktora sa asi nikdy neudeje...sex je na prd..co sa tyka penazi to je na hovno..ziadne spolocne zaujmy..keby mal aspon zaujem to riesit...ale on nema...... ☹ stale doliezam iba ja zanim a navrhujem kam by sme mohli ist...co robit..strasne sa v tomto vztahu nudim..chcela som to nejak ozvit..ale to sa neda ked chcem len ja.... 😖 ked mu pekne poviem ze spokojna niesom s tym a stym oduje sa alebo povie tak si najdi ineho..alebo tak sa zbal a chod naco otom rozpravas..atd....proste vsetko aby po jeho bolo..a to ja sa mam teraz do konca zivota prisposobovat jemu ?...nechodit na dovolenky...sexovat raz za tyzden....len preto ze on to tak chce ? 🙄 😔 Minule mi povedal ze aj tak nikam nepojdem..neveri mi..je si mnou prilis isty
zacala si, ze zijes s priatelom... nadpis...ze si nespokojna vo vztahu.. tak co riesis?
ak si nespokojna, je uplne OK odist zo vztahu skor..ako to neskor riesit v manzelstve, ked uz budete rodina... a ty mu slubis vernost na cely zivot...
teraz si mu nic neslubila, nicim si sa mu nezaviazala..si slobodna zena... tak ak si nespokojna... nemas co riesit 😉
toto je vyhoda prave toho levelu slobody
@mima4 Mas pravdu len ja hlupana stale cakam ze sa nieco zmeni..... 😒 ale toho sa asi od skoro 37 rocneho chlapa nedockam......
chcela som aj kvoli malej ostat......dam mu este cas max do konca roka a ked nic asi budem musiet ist prec lebo roky utekaju a ja sa zobudim v 50 tke ze som presedela cely zivot doma na zadku v byte .....nemozem sa prisposobovat stale iba ja
@bambina9 to sa ani vztahom neda nazvat.ako dlho ho vlastne poznas?preco nie je s matkou svojho prveho dietata?a ako to vnima maly?pises iba,ze je to jeho syn,ale kedze ho ty vychovavas od jeho cca 3 rokov,neberies ho uz ako vlastneho? A co s nim vlastne bude,ked od nich odides?nemoze ostat u teba?a bol aj predtym taky?vies,tu je tazko nieco radit,ale takto sa zit neda, ja osobne si to vobec neviem predstavit
@sense ja mam 29
Myslela som to tak ze nechcem presediet zvysok zivota tu v tomto meste na slovensku..chcem chodit na dovolenky..vylety proste nieco robit..a na to vsetko treba peniaze....ked som mu spomenula ze pojdem na dovolenku sama so sestrou alebo s kamaratkou ..to sa mu moc nepacilo lebo si v tej sprostej hlave domysla co by som tam asi tak robila ..ci by som nelietala po baroch atd..my sme uz rozideni raz boli..potom sme sa vratili k sebe a to bola asi ta chyba....zlepovany vztah je o nicom 😖 (ale nikdy som ho nepodviedla)
Do prace ist po materskej mozem ale tu vela nezarobim ..max 500 euro..v zahranici by som zarobila ovela viac...keby bol aspon schopny postarat sa poriadne financne...nie len nakupit jedlo..zaplatit najom..ale aj nieco usetrit nech mozeme cestovat....deti potrebuju tiez stale nieco .... 🙄
@tilka82 Maly ma neberie ako mamu..skor ako kamaratku..jeho matka pracuje v zahranici..jeho otec nechcel aby si ho tam zobrala..ale brava si ho k sebe..maju dobry vztah..
Ide mi hlavne o tie financie,sex..a to ze sa mi (nam) nevenuje tak ako by som chcela...porozpravat sa snim poriadne neda lebo to vzdy skonci hadkou.....Ja jedina sa tu snazim a on nic....ked spomeniem ze odidem s malou a zarobim si sama..najdem si ineho ..povie tak co nejdes ?...Nervy mam v prdeli uz ..co kazdy den premyslam co urobit ci ostat alebo sa zbalit a odist s malou este kym je mala.....
@bambina9 pozri, napisala si, ze navari, ze nie je zly, nechodi po nociach sa ozierat, kupil ti drahy kocim, mala si povedat, ze nechces, ze potrebujete na veci pre deti, pre teba, mohli ste ist na predlzeny vikend. Nechapem co riesis, ved mu to povedz na rovinu A inak ak pracuje a snazi sa, tak je fajn, zijete podla mna akonstandartna rodina. Pises, ze plat budes mat po md maly, lebo lepsiu pracu nezozenies, ved pises, ze si z ba a tu je viac moznosti na lepsiu pracu. Inak uprimna otazka, myslis, ze ked odides budes mat lepsiu financnu situaciu? Ved skus a uvidis.
@bambina9 sorry, ale ty to tu píšeš, ako keby ti tvoj partner spadol z neba, alebo ti bol pridelený. Koľko sa poznáte, keď si si nestačila všimnúť jeho povahové vlastnosti, zvyklosti, jeho vzťah k peniazom? Píšeš o dovolenkách a výletoch, veď choď, nie si jeho majetkom, zober malého a môžeš ísť na výlet kam chceš. S deväťmesačným sa dá už všeličo podniknúť. Mňa by ale skôr ako výlety, dovolenky, bicyklovanie trápilo to, že ste názorovo odlišní, že nie ste schopní spolu komunikovať, že mu je na jednej strane ukradnuté, ak by si odišla, na druhej ťa chce kontrolovať, ak pôjdeš na dovolenku bez neho, ale s tebou ísť nechce. Veď vy ste ako dvaja úplne cudzí ľudia zavretí v jednom byte! Píšeš, že by si išla do zahraničia, že tam máš kde bývať, mala by si tam prácu, možno poriešené aj to, kto by sa ti staral o dieťa, kým budeš v práci, alebo bude choré, tak choď. Zarobíš tam síce viac, ale vyššie sú aj životné náklady. Ja nerozumiem tomu, prečo ste vy dvaja vlastne spolu, pretože sa vám pritrafilo dieťa? Stále dávaš do popredia nepodstatné veci - dovolenky, výlety a myslím, že podstatné ti unikajú.
Ja len fakt ziram.... a neuveritelne lutujem deti z takychto vztahov...
@maciatkolulu Nezijem viac v Ba ale v zapadakove kde mas prilezitosti malo.
Na rovinu som mu to vsetko co mi vadi uz vela krat povedala...
Financu situaciu by som mala lepsiu..lebo cela vyplata by bola iba premna a malu...ja by som zaplatila len byt a kamoske za strazenie malej kym by som bola v praci ....zvysok by bol len pre nas..nejde len o tie financie ale aj o ine veci ako som uz pisala .... 🙄
Tazko s takym clovekom ktory nema zaujem sa ani poriadne porozpravat a hned sa na vsetko oduje ahadka je na svete....
@maciatkolulu bohuzial sa s tebou neda nesuhlasit 😒
@bambina9 tak hor sa do toho, bude ti lepsie samej, tak nevahaj, asi si urobila vsetko pre zachranu rodiny, tak naco vahas. Peniaze budes mat len pre seba a malu a tvoj buduci byvaly detto. Ver tomu, ze prizna len minimum. Budes moct chodit na vylety a dovolenky, len sama s dietatom. Co si nakoniec mohla aj teraz. Ale ked ti bude lepsie samej oficialne, tak naozaj neviem co riesis. Sup od neho. Sexu budes mat asi este menej, teda pokial si hned niekoho nenajdes ;-D
@timea7 Jasne da sa podniknut ale myslim ze na to vsetko potrebujes peniaze....
V zahranici som uz zila..viem ako to tam chodi..a mam tam znamych na ktorych sa da spolahnut keby nieco...
Sama neviem naco sme este spolu ..neviem ci je toto laska..on tvrdi ze ma miluje ale mne to tak nepride..ved ho vobec nezaujimaju moje potreby...to co chcem ja... 🙄
@puklica13 ja nepotrebujem, aby so mnou niekto suhlasil, pisem svoj nazor a to najma zo skusenosti ako rozvedena s detmi.... a ked by mala po md nizky plat, tak teraz ho bude mat vysoky? Pri 9.mesacnom dietati? Ale vwd ako pisem, kludne nech odide, ked jej to viac vyhovuje, vzdy je najlahsie odist a nie riesit, ved dieta nakoniec nepotrebuje komplet rodinu, hlavne, ze budu dovolenky a vylety... opat pisem koj nazor.
A stale nechapem, naco sa vobec ludia davaju dohromady a robia si deti, ked su takyto odlisni, to su tie deti fakt vsetky len nahody? Ale nahoda v 28.rokoch? Ved to by uz mala zena vediet kedy a za akych podmienok sa otehotnenie.
@maciatkolulu Nie teraz nemozem chodit nikam lebo nato nemam..mozem max kruzit okolo domu s kocikom..alebo ist na rybacku s chlapom....jeho more nezaujima....ani vylety..staci mu rybacka..jedlo a pivo ....ja som trosku narocnejsia....a chcela som aby sme chodili vsetci spolu ako rodina..nie len ja s malou
sex by bol potom ten najmensi problem a casom by sa nasiel mozno aj chlap ktory by zato stal..nechcem sa bezhlavo vrhat do dalsieho vztahu..... 🙄
@bambina9 lásku treba prejavovať činmi a nie slovami. Ak máš v zahraničí také zázemie, tak tu fakt len zabíjaš čas. Ale išla by si tam pracovať od takého malého drobca? Ja vie, že v zahraničí nie sú ženy doma tri roky tak, ako väčšina tu, ale ja by som si dieťatko užívala, ty píšeš, že sa nudíš, čo ja nedokážem pochopiť, ale každá sme iná.
@bambina9 takze on ta aj objíme a da pusu, navari, sem tam sa pohra s malou, kupi ti drahy kocik. Hmmm , chod od neho a to co naskor, lebo to je nuda. ;-D
ty fakt nevies ist sama na vylet, alebo niekam vypadnut? Vjes o tom, ze vacsina zien co je na md vidi muza az vecer, resp.v noci, lebo v dnesnej dobe je to tak. Zial. Ale fakt ked si myslis, ze sama zarobis viac a bude ti lepsie. Chod.
@bambina9 ty si fakt nevedela, ze ste absolutne odlisni? Nechapem, to ste sa spoznali a hned mali dieta? Ved ked si myslis, ze bude lepsie tebe aj dietatu, tak chod od neho.
ja ti poviem za seba, uprimne - ak by rozhovor nemal ziaden uspech alebo aspon snahu sa zmenit ja by som v takom vztahu neostavala...ale zas poznam len tvoju verziu, nepises nic o matke jeho syna...