Mám mužovi tolerovať, že si pozerá holé ženy?

asdf12345
1. jan 2020

Moj muž 45 rocny sa sprava ako 15 rocny pubertiak,neustale si prezera stranky s holymi babami a preposiela kamosom aj s nechutnymi komentarmi ako by ktoru pretiahol a podobne nechutnosti,mna to ako zenu uraza a ponižuje,viackrat som sa s nim o tom rozpravala,slubil.ze s tym prestane,ale nic sa nezmenilo,strasne mi to vadi,prestavam mat kvoli tomu aj zaujem o sex s nim,zacina sa mi.kvoli tomu hnusit a premyslam aj.o rozvode

sapetka
1. jan 2020

@asdf12345 je to taky typ chlapa.. ja by som netolerovala uchyla doma, sorry

lenkakravcova
1. jan 2020

@asdf12345 Mozno to nechápe.stále.. A mysli si ze preháňas. Radím urobiť to isté,, uvidíš jeho vyraz
Keď si všimne ako kamarátkam posielaš fotky nahých namáhaných svalnacov. 😁 (s kamarátkami sa dohodni vopred aby si nemysleli že si uchyl... ) Ci myslíš ze jemu by to nevadilo?
Niekedy keď pes kuše, pochopí že to boli až keď ho kusneš rovnako naspäť.

deti95060810
1. jan 2020

pokiaľ len pozerá a tým slečnám aj nevypisuje tak mne by to nevadilo.... to že sa budeš hnevať a zakazovať mu to - tým si veľmi nepomôžeš....Robiť to bude tak či tak...😉

nikussa0408
1. jan 2020

@asdf12345 podľa mňa by si nemala hneď premýšľať nad rozvodom ale tiež by som to netolerovala. Nie je to nevera no neúcta voči manželke 100%. Tiež si myslím, že keby mu nastavíš zrkadlo a urobíš to isté by sa cítim nepríjemné a vtedy najlepší útok a hneď mu to vysvetliť ako sa veci majú 😂 príde mi to zvrhlé a perverzné fuj.... Držím palce!

brita7777
1. jan 2020

Skus si to nevsimat, ak pojde, mozno to obmedzi, mozno chce len reakciu od Teba, ak by to robil naschval pred tebou, tak posedlacky, potom by som to dako riesila, ze proste nech si to robi, ale nemusis o tom vediet...nech si to robi, ked nie si doma a nie pred tebou.

asdf12345
autor
1. jan 2020

@sapetka ved ani ja to nedokazem tolerovat,a najhorsie je ze asi naozaj pride k tomu ze podam o rozvod,hnusi sa mi kvoli tomu a mam pocit ze s nim nedokazem kvoli tomu žiť

catherine1989
1. jan 2020

@asdf12345 nie, nerolerovala a je mi uprimne ľúto kazdej ženy, ktorá má také nízke sebavedomie, že s takým uboziakom zostava a ešte si jeho neúctu ospravedlňuje tým, že veď nech sa pozrie, aspon ma nepodvadza.... A že také nechutnosti posiela aj kamarátom je úplný vrchol, takto ťa verejne zahanbovat a ponižovať.... Choré

sapetka
1. jan 2020

@asdf12345 verim ti je to strasne neprijemne..ake to vypoveda o povahe cloveka. Rozpravala si sa s nim ze ti to vadi a ponizuje ta to?

catherine1989
1. jan 2020

@asdf12345 a prosím, neklesaj na jeho úroveň, narovinu mu povedz, že ťa to ponižuje, nepáči sa ti to a trvas na Tom, aby s tým okamžite prestal, ak nepomoze, ja by som tiež podala návrh na rozvod... A k súdu nemusí nutne dojst, možno sa potom manžel konečne uvedomí

asdf12345
autor
1. jan 2020

@sapetka ano rozprávala,slubil uz viackrat ze prestane a neprestal,kazdy den to posiela kamosom ,uz som sa mu viackrat aj vyhrozila rozvodom,ale bere to akoze rizvod sranda,ze sa len vyhrazam a robi si to dalej

karolinakr
1. jan 2020

@asdf12345 ked je nieco v rovine, ako by som ju pretiahol, tak uz od myšlienky neni daleko ku skutku.To len zeny su take naivne, ze si myslia, ze nic to neni. Je take prislovie- ze co si mysli srdce, to hovoria ústa. Ked niekto chce sexovat s druhymi a mysli na to, tak to aj hovori.Osobne som nestretla muza, co to nehovori, ale boli aj slušáci v uplnej menšine a tí ani nepodvádzali.Ja som asi jedina osoba na svete, co si holé obrázky nepozerá a ani mi to nechýba

asdf12345
autor
1. jan 2020

@catherine1989 uz som mu to povedala velakrat,aj som sa vyhrozila rozvodom,len on to bere ako srandu,ze sa len vyhrazam a smeje sa ze to aj tak nespravim,ale asi budem musiet,vadi mi to moc ,hnusi sa mi kvoli tomu a prestavam mat zaujem o sex s nim,takto to dalej nejde

miskakyska
1. jan 2020

...tu Ťa presvedčia,že je to normálne .... na Tvojom mieste,už by mal vytlačený tĺčik medzi očami🤣🤣 a keď nepomôže ,tak dva☝️😂

catherine1989
1. jan 2020

@asdf12345 začína nový rok, možno v tvojom prípade je to doslova začiatok nového života... Sama asi vieš, čo musíš urobiť, ak si ho viackrát upozornila, že ťa to uráža, a aj tak v tom pokračuje, tak si ťa asi naozaj neváži a s takým mužom by som si ja osobne už skutočne nevedela predstaviť spoločný život... Držím palce, aby si si vybrala tak, aby si bola šťastná a lubena tým, ktorý si ťa naozaj zaslúži

karolinakr
1. jan 2020

Minule tu riesila jedna, ze manzel na Stedry vecer slinta nad inymi.Aj moj svagor si bezne pozera v kuchyni eroticke casopisy a sestra to nejak nerieši.Na to treba mať asi žalúdok.Samozrejme, že ak si zamilovana do niekoho a on oblizuje obrazovku, tak ťa to vytočí

fokuska
1. jan 2020

@asdf12345 Jasne, ze to berie ako srandu - dokola sa vyhrazat rozvodom ale realne nic neurobit mu dava jasny signal, ze su to len reci, nemyslis to vazne a aj tak mu to tolerujes :-/

merikac
1. jan 2020

Môjmu muzovi ak napise byvaly kolega- tak len také isté prasaciny posiela. Moj to nechápe prečo to robi a je mu je trapne za neho- že úplne od veci z casu na cas posle pervezne fotky. Ináč mu vôbec nepíše a nezaujíma sa ako sa ma, čo robi. Pritom je to starší chlap niečo do 50tky a ženu na velmi sympaticku. Ak sa stretneme príde mi skôr zaskoceny akoby ani do 5 naratat nevedel. Je pre nad záhadou či mu nie je trapne....

asdf12345
autor
1. jan 2020

@catherine1989 presne tak,novy začiatok...,mysliet ze sa niekto zmení,je utopia....,nikdy sa nezmeni...,na buduci týždeň zacnem riesit predaj domu v ktorom byvame,ked sa dom preda, najdem si podnajom a podam o rozvod,nedokazem s takym chlapom žiť

leskovael
1. jan 2020

Preboha to sú mi rady... toleruj mu pokiaľ len pozera, alebo nech pozerá ked niesi doma a bud rada že im nepíše 🤷🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ Za prvé je to voči tebe neúcta, nehovorím ak by si pozrel raz za čas, však pozerať môžete hocičo aj spolu.. Ale nie preposielat kamarátom obrázky a aby mal pritom primitívne reči.. Prečo by si mala rešpektovať niečo, čo ťa uráža,koli čomu si smutná a nieje ti to príjemné a on s tým neprestane, ani len neobmedzi.. Podla mna je max ponižujuce ako píše s kamarátmi ako by ktoru pretiahol. A ked by môj chlap voči mne mal takú neúctu, určite by som s nim nebola

gabrielaaaa
1. jan 2020

@leskovael asi tak ja som to teraz povedala svojmu že by dostal zaucho😂tak ma doma ženu a robí toto ja by som sa NATO hneď pozrela ja by som sa cítila už ozaj ako taká chudera ktorá nieje taká ako oni na obrázku😠😡bože ti chlapy 😵🙈🙈🙈🤦🤦🤦

zuzulk
1. jan 2020

@asdf12345 otras, to uz je co za uchylak

lija22
1. jan 2020

no je to dost trapne od takeho capa, ale zas rozvadzat sa kvoli tomuto? neviem, to pivies na sude dovod, ze si pozera hole cicky a rite? aj mi to smiesne prislo. mna by sa to tak nedotklo, ale zas kazdy mame hranice inde. Keby s tym prestal nechcela by si rozvod?

majka99999
1. jan 2020

@asdf12345 ja by som mu na mail poslala pekneho chlapa s velkym vtakom a popisala, co by som s nim robila, lebo doma to nemam poriadne. Napokon, ked si rozhodnuta sa rozviest, tak naco ho setrit. 🙄 PS podat o rozvod mozes aj skor, ono to chvilu trva, niekedy aj rok.

dominikamacakova
2. jan 2020

Veď to je úplne normálne u chlapov. Keby si videla aké uchylarny si posiela môj frajer s kamarátmi a ešte mi to aj niekedy ukáže a smeje sa na tom. No, neviem koľko máš rokov, ale podľa mňa sa ty správaš správaš ako 15 ročná. A prečo mu pozeráš do telefónu je ďalšia vec. Akože neviem, ja mám 27 ale nad takýmito kravinami sa absolútne nepozastavujem. A komentáre k chlapom dávame aj ja s kamarátkami. Buď si moc pobožná alebo je tvoje sebavedomie na bode mrazu.

dominikamacakova
2. jan 2020

A ženy vy ste totálne na hlavu s tým tými vašimi radami o rozvode. Rozveďte sa vy! Potom že každé druhé manželstvo sa rozvádza keď sa riešia takéto pi*oviny!

fabinko
2. jan 2020

@dominikamacakova mlada blba,raz sa zbadas

dominikamacakova
2. jan 2020

@fabinko áno, keď sa ma raz dcéra spýta prečo som sa rozviedla s otcom tak poviem že kvôli obrázkom na internete 👍

fabinko
2. jan 2020

@dominikamacakova take ako ty milujem,mlade premudrele žaby,ale zivot ta naučí👍👍👍

sapetka
2. jan 2020

@dominikamacakova ked si zacnes vazit samu seba, potom najdes aj takeho chlapa ktory si ta bude vazit a nebude mat potrebu ta ponizovat a spravat sa ako pubertiak. Potom pochopis o com je tato tema.

dominikamacakova
2. jan 2020

@sapetka ja si samú seba vážim a on si ma tiež váži a neponižuje ma. Máme super vzťah. Tak choďte do ulíc protestovať aby zrušili erotické časopisy a zablokovali internet, nech sa už nikdy žiadny chlap nemôže pozrieť na fotku nahej ženy. Ale chápem, že ženy majú zo seba komplexy a niektorým to vadí