Mám mu dať šancu?

18. sep 2020

Babenky ide o to ze pred par mesiacmi ma kamarat ktoreho som lubila odmietol lebo som ho nepritahovala..mala som 95kg
Schudla som, makala som
Zachvilku bude moja vaha 50kg a ked sa to dozvedel zase sa zacina o mna zaujimat.
Mam mu dat sancu?
Chapem ho ze ma vtedy nechcel kto by chcel velrybu a mlady chalan celkom pekny urcite by nechcel.
Ale zase sa bojim ci mu nejde len o vzhlad a ked napr priberiem ze ma opusti.
Co by ste robili na mojom mieste? Mam 23 on 20

jaskolka
18. sep 2020

Nie, nedávala by som mu šancu,ani by som na neho vôbec nemyslela. Je super, ze si tak schudla, ale povedz si, že to si robila pre seba, nie preto, aby ta chudu chcel nejaký 20 ročný pubertak. Ok, možno by ste boli spolu "šťastní" len kým by si zase nenabrala pár kíl.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissy27
18. sep 2020

Nechcela by som ho. Okrem toho - teraz sa aj tebe rozšíria možnosti výberu, tak prečo sa uspokojiť s niekým, komu si nebola dosť dobrá?

dskjhfdlkdjhl
18. sep 2020

Vtedy si mu nebola dost dobra Ty, teraz si vyber Ty a zrejme si sikovna baba, tak si najdi niekoho menej povrchneho.

pininka1
18. sep 2020

Ani bicykel by som onho neoprela

malabrunetka
18. sep 2020

Nie! Keď by ste spolu vydržali, ty by si napr.otehotnela a pribrala by si tak on by už nemal záujem? Nie a určite nie. Uvidíš aký záujem teraz budeš mať zo strany chlapov 🙂

mlska19
18. sep 2020

Vztahy nie su o vahe,aj ked maloktory 20-rocny chalan nie je povrchny.Najdi si radsej starsieho,ktory ma zrelsie priority.

lauren8m
18. sep 2020

Z 95 na 50? Wow, klobuk dolu!!! S takou silnou volou dokazes cokolvek, nestracaj cas s takym povrchnym chalaniskom.
Drzim palce, aby si si nasla niekoho, kto si bude vazit teba ako celok <3

beatka25
18. sep 2020

určite nie. a gratulujem ku krasnej premene! keby mu na tebe zalezalo, tak je pri tebe aj pocas tejto premeny a podporil by ta. (aj ked vo vztahu by nemalo ist len o vzhlad)

limetka69
18. sep 2020

kráááásne by som si vychutnala odpinkovanie, nech vie, ake to bolo ked ma odmietal on....

nairia
18. sep 2020

kasli nanho, na soplaka nevycvalaneho... on sa chce teraz pochvalit kamosom aku supu klofol, to nepotrebujes. dokazala si uzasnu vec, vyuzi to vo svoj prospech. ja by som ho uz len kvoli vnutornej moralnej satisfakcii poslala do teplych krajin...

tosomja
18. sep 2020

Už by som o neho ani nezakopla.

sandrika1986
18. sep 2020

Nemas na lepsieho...?
Vtedy ta nechcel a teraz uz ano ?
Lebo si vtedy mala inu postavu ako teraz...?

Uz by som ho nechcela...

sense
18. sep 2020

Nie nedala by som... Co ak z nejakého dôvodu zas priberies tak ta zas opustí?...
Ide mu o vzhľad....

komplikovana
18. sep 2020

Urcite nie, pretoze ak by sa zaujimal o teba ako cloveka, je mu jedno kolko vazis. Jemu ide iba o vzhlad.

hederamonstera
18. sep 2020

Tiez uz by som o neho nemala zaujem 🙂 a urcite sa ti rozsiria moznosti, tak sa nezabudni divat 🙂 a super, si sikovna, gratulujem.

lija22
18. sep 2020

zlatko teraz si budes vyberat ty! a schudla si nadherne. novy zivot!

kvietocek203
18. sep 2020

Nedala keby pocas chudnutia bol s tebou podporoval ta tak ano ale inak nie

denden77
18. sep 2020

trosku by som ho primotala a potom mu ukazala prostrednik 😁

deti95060810
18. sep 2020

NIE...vzťah nie je len o fyzickej kráse...

saskia_98
18. sep 2020

Co sa tyka tej velryby .. Tak mna moj muz chcel aj ked som mala 90 kg aj teraz ked mam 67 kg .. Taze si uvedom ze si chudla pre seba, nie pre dakoho takeho jak je ten tvoj kamos..

kaktus87
18. sep 2020

Urcite nie, sprotivil by sa mi. Pridu deti, priberies a co potom? Teraz si mozes vyberat 🙂 A gratulujem🙂

andreatytler
18. sep 2020

Nie, nikdy a to som nikdy nemala nadvahu a neviem ako sa zena citi ked ju ma ale mat nadvahu je to iste ako mat akne alebo inu nedokonalost na vzhlade. Ak ma nechcel s tym, nech id do certa. Shallow Hal.

veverickav
18. sep 2020

Jeho nikdy nezaujimal tvoj charakter ale tvoj vyzor 🤷🏻‍♀️

alexandraalexandrova
18. sep 2020

NIE! ziadnu sancu by uz nedostal...zasluzis si niekoho kto ta bude mat rad nie kvoli tomu ako vyzeras, ale kvoli tomu aky si clovek...

mrkvicka060
18. sep 2020

Nedala by som sancu, teraz si ty ta, ktora si moze vyberat. O tohto by som uz ani nezakopla a poslala ho do teplych krajin.
A inak, nemas foto pred chudnutim a teraz?

taga
18. sep 2020

Za par mesiacov 45 kg dolu? Hmmm, keby to nebola vymyslená tema, poviem nie

mrkvicka060
18. sep 2020

@taga tak par mesiacov je aj 4 aj 10... za 10 mesiacov pri vysokej nadvahe (podla vysky, tu nevieme) je to podla mna celkom realne nie? Ked mas vysoku nadvahu, vaha ide dolu rychlejsie ako ked chces schudnut poslednych 6 kil...

alexandraalexandrova
18. sep 2020

@taga za 11 mesiacov by to bolo cca 4 kila mesacne, to nie je ziaden extrem. Ak mas velku nadvahu, hlavne prvy mesiac das dole aj 8-9 kil, vlastna skusenost...

marca12
18. sep 2020

V duchu mu podakuj,ze ta nakopol k zmene vahy,ale sancu by som mu nedala. Otehotnies,priberies a potom ta opusti? S takou pevnou volou mas na viac a nie si odkazana nanho.