Mám 40 a páčia sa mi mladší

18. okt 2021

Mám 40 a páčia sa mladší a kamošky má pre to odcurzuju

adriannasvk
18. okt 2021

Co si ma clovek predstavit pod mladsim?

autor
18. okt 2021

@adriannasvk cca o 15 rokov menej

haley7897
18. okt 2021

Ja odsudzujem tvoje kamošky za to, že nevedia oceniť dobre vyzerajúceho mladého chlapa 💁🏻‍♀️
A v čom je vlastne problém?

ovaaa
18. okt 2021

Tvoje rozhodnutie, tvoja zodpovednosť.

adriannasvk
18. okt 2021

Uf tak to nizko rubes.....😅ja sice neviem ako vypadas ale ja by som si pripadala ako matka mat nejakeho 20 zajacika....navyse sa moze stat,ze ho o par rokov prestanes bavit,resp budes pre neho stara...on bude mat pred sebou najlepsie roky a ty budes mat uz 50....bude chciet zit a ty budes na to stata...bude chciet dieta,ty mu ho uz nedas....akoze ak si chces len uzivat,na nejake jednorazovky ok....ale na trvaly vztah to budes mat tazke...kamoska je o 3 roky starsia od muza a maka na sebe ako sa da aby nebolo vidiet,ze je od neho starsia....neviem aku buducnost si prestavujes s tak mladym chlapom,ktory je sice fesak,dobra postava atd....ale skusenosti,financne zabezpecenie atd mat v tak mladom veku urcite nebude....

pribinak
18. okt 2021

Nepoviem 3-5 roky, ale mladší o 15 rokov? To je už na pováženie
Čo myslíš, koľko ho budeš baviť? Taký chalan si s tebou užije pár rokov a potom tá odkopne a nájde si seberovnu
Ja neviem či ti to stojí za to

kittykat22
18. okt 2021

ale tak zajdovia radi starsie panicky 😅

stanulienkat
18. okt 2021

Mudro. Fandim ti.🙂Naco by ti bol stary chlap. Aj ja sa obzriem za mladsim.😄😉

@pribinak tak ako ju odkopne mlady,tak ju odkopne aj stary paprda kvoli mladsej. Aspon si uzije.🙃

juliasb
18. okt 2021

40 ročná žena by toto v živote nenapísala takýmto spôsobom. Žeby skôr unudena 14?

marca12
18. okt 2021

Kamosky sa asi boja o svojich synov 🤣

jana_eyre_2
18. okt 2021

@juliasb a čo všetky 40 ročne ženy sú rovnaké a všetky majú rovnaké vyjadrovanie? Ja poznám aj 40tnicku čo má vyjadrovanie 14rocnej a poznám aj 15rocnu s ktorou sa dá rozprávať ako s 20rocnou..

kittykat22
18. okt 2021

@marca12 😂

macekovam
18. okt 2021

tak ak sa im aj ty pacis tak nie je problem... nie?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1katus1
18. okt 2021

Môže ti to byť jedno. Moja teta mala o 12 rokov mladšieho manžela a mali nádherné manželstvo, keby ujo.vlani nezomrie.pri autonehode boli by stále spolu. On si ju vzal keď už bola.vdova s 2 deťmi.

siska53
18. okt 2021

Neries kamosky. Pacit sa ti mozu. To nie je zakazane.. A keby si sa rozhodla s nejakym aj chodit a obaja by ste s tym boli ok, je to len a len tvoja vec!.

kittykat22
18. okt 2021

Mna minule balil manzelov kolega 😀 otvorene. Ma 18 a ja mam 37. Ako napriek tomu ze vypadal ako mlady dobre vyzerajuci muz, tak ked som sa na neho pozrela tak som videla len to, ze je to niekoho syn 🙈🙈 ze je to niekoho dieta. Bol prijemny na pohlad ale teda fyzicka pritazlivost 0.

zuzpap
18. okt 2021

@1katus1 tak to je už aká smola, keď ti zomrú dvaja muži...až ma striaslo...chudák žena

deti95060810
18. okt 2021

@zuzpap mojej susede zomreli traja... 😉

autor
18. okt 2021

Tak nevyzeram na 40....určite si ich nechcem nasťahovať domov,skôr taká zábavka....len do frasa ja sa viem niekedy aj namiotat ako 20rocna...

pimpulka
18. okt 2021

uzivaj, bud rada ze sa vies namotat aj teraz, ze vies intenzivne precitit vasen a pritazlivost....vela zien za cely zivot nikdy nezistilo co je to vasen a ake to je ked iskry lietaju (absolutne nehovorim o sebe, ja som skor tvoja "trieda")...a uzivaj hoc aj zajacov....neobmedzuj sa len preto "ze to je ine ako ostatni ziju"

dadis
18. okt 2021

Neries kamosky. Ja mam tiez 40r a mladsi muzi sa mi pacia. A som prekvapena, ze kolkym muzom sa pacim ja. Ale ja len poflirtovat, zdvihnut si sebavedomie a nic viac. Im ide iba o sex a ja sa na to necitim. Hlavne co s takym v posteli, ja mam rada muzov, co vedia co a ako 😆😆. A ukazovat sa s mladsim a dokazovat si, ze este nepatrim do stareho zeleza, mi tiez netreba. (lebo no, povedzme si, asi tam patrim 😅) Ale ak to tak citis, tak smelo do toho, zijeme len jeden zivot 😊

kittykat22
18. okt 2021

skor by som sa bala jeho matky. Ta, ked pride ze fidli zensku v jej veku, tak aby ti neskocila na krky 😅

dadis
18. okt 2021

@kittykat22 no moj syn ma 14, tiez by som nebola nadsena, keby si uzival o par rokov s 30r 😂😂....ale tak pozriet sa mozeme, to si snad maminky nepohnevame 😂😂..

desore
18. okt 2021

@adriannasvk Hovori sa, vysoko rubes. 😉 Aky je problem, ze sa jej pacia o 15 rokov mladsi? Ak sa ona paci im, nevidim ziadny problem.
25 rocny da zene viacej energie ako 40 rocny. Ved nejde sa s nim sobasit, deti rodit.
Autorka uzivaj 😉, jednu taku mam, co mala blbe komenty a uz 5,5 roka zije o 17 rokov mladsim.
Ci starsi, ci mladsi, najst si moze vzdy inu. Ked budes mat 70 rokov a budes sediet na kave s kamoskami a spominat. 😂😂😂

madeline1
18. okt 2021

Ach tie kamosky, v kazdom veku sa staraju do druhych...."kamosky". Uz si dospela, rob ako chces. Ak sa ti paci mladsi, bud s mladsim. Hlavne nepotrebuj pozehnanie od druhych a neries co si kto mysli, uz si dospelana to aby di nevedela vyfiltrovat takenazory kamosiek z hlavy.

madeline1
18. okt 2021

@desore kolko ludi, tolko chuti. 25rocny vo vacsine pripadov len tu energiu a niekedy ani to nie, ale niektorym sa to paci, ine maju zas rady starsich alebo aj cca narovnak... Podstatne je nie jej poradit, ona vie... Ale skor je vysvetlit, ze nie je dolezite, co si kto mysli.

madeline1
18. okt 2021

@dadis dobre napisane a pravdu mas, starsi vedia co a akom

madeline1
18. okt 2021

A v 40tke nepotrebujes radsej normalny vztah s niekym na koho sa da spolahnut, nejake to dietatko? Co mas zo zabavky a ak sa ten chlapec namota, co mu das v 40tke ty?

madeline1
18. okt 2021

@viestta ako autorka pise, chce zabavku, tak to ma vacsinou asi aj druha strana. Pisem vacsinou, lebo namotat sa moze aj jedna, aj druha strana...ale ak je medzi partnermi vacsi vekovy rozdiel, tak vzdy to na vztah ide viac tam kde je starsi ten muz. Ale poznam aj pary kde to je napak a chodia spolu dlho...