Ahojte.Musim vam sem napisat,snad sa objavia nejake butlave vrby,ktore mi aspon trosku poradia,pomozu a odbremenia ma.Mala by som dostat par faciek,ja viem,ale ono je to tak tazke,ked som v minulosti zazila nieco podobne. ☹
Mam manzela,mam synceka.Oboch velmi lubim.Pred manzelom som mala jeden vztah,velmi som ho lubila,no podvadzal ma,prisla som na to,az ked si nechal zapnuty FB na mojom notebooku a ja som si to vsetko precitala. 😢 Bolelo to,uz som nechcela ziadneho muza,nikomu som nechcela verit ani nos medzi ocami 😔 "Osud" to chcel inak,zamilovala som sa znovu,vydala sa,porodila dietatko 😵 No neviem si pomoct,manzelove heslo viem aj na mail,aj na fb aj na twitter aj na azet,proste vsade.On mi ho dal,nemusela som striehnut za jeho chrbtom a sledovat ako tuka na klavesnici 😉 Priznam sa,ze tak raz do mesiaca sa prekutrem vsade,aby som mala pokoj na dusi,ze tento muz nerobi nic z toho,co robil moj byvaly.Za to si zasluzim nepekny komentar,no neviem si pomoct.Ja proste ked mam moznost,pozriem sa.Neviem byt ako ine baby,ze ano milujem ho-tak mu verim-inak vztah nema zmysel bez dovery.Radsej mam hned vo vsetkom jasno.Potom ho asi dostatocne nemilujem mi z toho vychadza,ked mam potrebu ho skontrolovat.A to je ten moj problem.Sem tam si napise s nejakou kamoskou,nie je to vsak nic take,co by stalo za dvihnutie ukazovaka.No mna to hneva,lebo niekedy citam"medzi riadkami" aj to,co tam mozno nie je alebo co manzel mozno nevidi.Raz za sto rokov aj on napise nieco take,napr. "som rad,ze mam taku butlavu vrbu" nejakej kamoske,a ja uz hned vidim vsetko skreslene,preco jej tak napisal,co za tym vidi,preco nie som ja butlava vrba atd.Ved si to viete predstavit.Teraz nedavno som si tiez precitala mail,s kamaratkou si tam nieco pisali a on sa tam tiez rozplyval nad nejakymi osobnymi udalostami,presne vtedy tam bola taka butlava vrba a ona mu na konci uz napisala,teda oslovila ho zlatko.On nie,ale proste zacinam sa bat.Povedala som mu o tom a povedal,ze nic na tom nie je,ze si pisal s kamoskou,ani na tom osloveni,ani na tom o com si s nou pisal a potom si zmenil heslo,ze ja mu proste musim verit,ze nikdy nic nespravil a ze ak takto s nim neviem byt a neverim mu,tak to nema vyznam.A ja som teraz cela mimo,asi je to choroba stale ho kontrolovat.Navstivit psychologa?Viem,ze nie je moj majetok,viem,ze chlapa si nikto neustrazi a ak bude chciet,tak ma podvedie,ani na to nemusim prist,ale neviem si pomoct.Prosim poradte. 😢
@tehulka_mk , moja milá, ja ti veľmi nepomôžem, ale bohužiaľ som podobný prípad, U mna to zas bolo tak, že som mu bezvýhradne verila a potom náhoda a fuk, bolo po všetkom. Máme dve deti, tvrdí, že ten vzťah ukončil a tak som sním, milujem ho, ale ako píšeš, cítim nekontrolovanú potrebu ho kontrolovať. Snažím sa s tým bojovať, ale je to ťažké. Dokonca ani neviem kedy som sa poriadne vyspala, lebo predtým si písal hlavn v noci ked som spala, tak teraz sa stále budím a spať musí isť so mnou, inak nezaspím. Som zúfalá a tiež neviem čo mám robiť. Viem, že kontrola je nesprávna, ale kto to nezažil nech neodsudzuje, lebo stratiť dôveru v niekoho blízkeho je veru poriadna rana. Preto moja rada, bojuj s tým a skús mu veriť. Možno niekto skúsený tu niečo zavesí a pomôže nám. ☹
@tehulka_mk evidentne mas kludnu domacnost nemas stres kazdy zdravy vsetko v norme v pohode tak si vyrabas problem tam kde nieje ... blahozelam ti k destruktivnym sklonom ... len tak dalej a skoncis sama s dietatom lebo ja byt na jeho mieste nechcela by som taku zenu ako si ty ... preber sa a nekomlikuj si zivot hlupostamy a netrestaj terajsieho muza za chyby predosleho ... drzim ti palce ...
Podla mna zmena hesla jej nepomoze. Bude ju to aj tak dalej zozierat a trapit. A ako si sama priznala, proste mu nedoverujes. To je podla mna uz "chorobne". Mozes si akurat znicit manzelstvo a v prvom rade svoju psychiku a samu seba. Podla mna uz treba odbornu psychologicku pomoc 😉. Nezufaj, verim, ze to pomoze.
nesmirovat, nepodozrievat, verit. To je jedina cesta. Ak niekoho zacnes dusit tak ten bude mat zvysenu potrebu utekat prec, co najdalej a za inymi. Pokial v tebe bude mat cloveka, ktory mu veri, nebude mat potrebu si ani hladat ine butlave vrby. Musis ale verit najprv sama sebe a v samu seba. Tak si povedz pre seba, ze ak si najde inu, jeho skoda. On pride o vela, nie Ty. Vaz si samu seba a uvedom si svoju hodnotu. Ak ju on prehliadne, jeho problem, mozes ho akurat tak polutovat. Jeho skoda, jeho strata, jeho problem. A ten druhy takyto postoj citi. Ak mu das do ruky zbran v podobe nedovery, podozrievania, das mu najavo, ze si ustrachana a slaba, tak bude na koni on. Ak mu totiz neveris Ty, ani on tebe tym padom verit nemoze a to nie je dobry zaklad pre nic. Tak nadych, vydych, nezatazuj sa sprostostami a zbytocnymi myslienkami, ktore Ta oberaju o klud, ktory by si mala vyzarovat. 😉
@tehulka_mk rob s tym nieco, lebo dosiahnes pravy opak. ja by som to nevydrzala keby mi chlap robi to co robis ty svojmu muzovi 🙂 casom to musi ist na mozog a ani pre teba to nie je dobre...
@tehulka_mk sama si si odpovedala 🙂 .Potrebovala by si pár návšev u psychológa,aby si dostala zopár rád ako nezničiť vzťah,s nasmerovaním na Teba,zvládnutie nutkavých pocitov...aby si si dvihla sebavedomie,aby si nasmerovala tok myšlienok iným smerom....držím palce, 😵
toto je inak chorobna ziarlivost, nedovera..radsej s tym prestan, lebo docielis iba to, ze si spakuje kufor a odide.. akoze mne by tiez vadilo, keby mam za ritou taku stihacku.. 😉 😉 poznam pripad ze zena takto kontroluje vsetkym v rodine fb, zda sa mi to ponizujuce..
Skor nez ta tu zacnu niektore odsudzovat a sudit tvoje konanie akokeby boli najsebavedomejsie zeny na svete bez chyb, Ti chcem napisat, ze po tom, ako si v prvom vztahu bezvyhradne verila svojmu partnerovi ako vsetky normalne zeny a potom si mu nasla priamy dokaz na internetovej sieti, ze ta podvadza, je uplne normalne ako sa citis teraz. Nie si vobec zla zena, ani stihacka. Len si bohuzial zazila to, co sa moze stat ktorejkolvek z nas a logicky sa obavas, aby sa ti nestalo to iste, aby si sa nesklamala ZASE v cloveku, ktoreho lubis. Bojis sa tej bolesti, ktoru si prezila pri objaveni, ze ten clovek, ktoreho si lubila a bezvyhradne mu verila, ta skaredo podrazil. Nie je take lahke sa z toho dostat. Ale ty si navyse este aj dost inteligentna, lebo sama si uvedomujes, ze v terajsom vztahu proste robis chybu ty a dokonca mas tu odvahu to sama riesit navstevou psychologa. Kiezby viacero zien zmyslalo tak isto ako ty. Verim, ze ked pri tvojom zmyslani navstivis psychologa, budes potrebovat velmi kratku dobu na zotavenie a budes zase fit. Drzim Ti prsty a vsetko naj do zivota.
@tehulka_mk
@tehulka_mk ahoj ja si myslim že ty vôbec mepotrebujes žiadnu pomoc psychologa ako tu niektory píšu oni si to nevedia predstavit lebo to nezažili🙂 fb pokec atď.ničí vzťahy ja mam takisto hesla od jeho fb aj pokecu ale tam nechodim možno raz za pol roka kuk.a keďže vie že mam jeho heslo tak sa neodváži písať si blbosti.a ty máš pokec alebo niečo take?
@tehulka_mk úplne Ťa chápem, aj mne tak ubližil človek, ktorého som milovala, boli sme spolu 5 a pol roka, rozisli sme sa, už som mu neverila ani ten nos medzi očami, tiež som mala takúto potrebu, a stále mám, každý niekedy potrebujeme aj cudzieho človeka, niekedy sa problemy, alebo len maličkosti lepsie podajú inej osobe ako tej s ktorou žijeme... sama poznám, pokial ti povedal, že nič zle nerobil sama si videla, že ju tak neoslovoval, nedomýšlaj si iné veci medzi riadkami, nerobi to ozaj dobre, bude ti ešte horsie...ja som sa ešte teraz nezbavila tej nedôveri k chlapom... ale nesúdme všetkých podľa jedného 🙂 keď ti pomôže rozprávaj sa o tom s ním, ale ani to nerobí moc dobrotu mohlo by mu to dosť vadiť, a vydedukoval by si, že mu neveríš, aj ked to tak nie je.. Hlavu hore.. všetko bude v poriadku.. keď už si raz dosla na neveru myslím si, že by si prišla zas zo správania manžela.. 🙂
@tehulka_mk mas pravdu, mozes sa hanbit, za to, co robis...vies, ze citanie cudzej posty je porusenie ustavneho prava?.....a naozaj ja osobne enchapem, ako niekto moze s niekym zit, ked mu neveri....a ahalvne ak ti to tvoj muz, ze ti veri dokazal este tak, ze ti dal vsetky hesla!!!! preboha, keby nieco skryval, tak ti ich isto neda....ale urcite neratal s tym, ked ti ich daval, ze ho budes spiclovat......isto by si to rozmyslel, ekby vedel co robis.....nevyrabaj si zbytocne problemy! 😒 moja rada, co najskor s tym skoncuj (nech ta svrbia ruky akokolvek)...vzdy si povedz, akeho ams skveleho muza a velmi rychlo mozes o neho takymto spravanim prist....
fakt niekto si toho druheho nevazi, az kym on nepride.....(a este ejdno si treba uvedomit....tento muz je niekto iny, uplne ina osoba ako byvaly, minulost treba nechat minulostou...zi sucasnostou a nevytvaraj zbytocne problemy......)
@kykka preco mas pocit,ze sa takto obavaju iba zeny ktorych partner podviedol v minulosti? 😉 ja mam tiez niekedy obavy, ale clovek sa musi naucit drzat to na uzde..a doverovat, ja by som sa skor zamyslela, preco nie si ty pre muza butlava vrba, preco radsej tebe nepovie tie veci, ktore pise kamoske.. mozno nie je problem iba v tomto strachu.. 😎
V minulosti som zažila čo to je ked ti priatel klame, ale pravdu povediac neviem si predstaviť ako prezerám manželovi poštu, fb alebo mobil, riadim sa presne tým čo si napísala, ak niekoho milujem tak, že s nim chcem prežiť svoj život a mam s nim deti, musím mu veriť. Ale viem ako to je mať žiarlivého manžela 🙂 tomu mojmu chvílu trvalo kým pochopil, že mi može veriť a nieje to príjemne, mna osobne to uražalo, potom som mu vysvetlila, že pokial si o mne myslí, že som s prepáčením šlapka načo si ma bral a zabralo to, od vtedy je pokoj. Vieš ked ti tvoj muž musí dávať uplny prístup ku svojim účtom a súkromiu má aj on tvoje heslá? napr. od modrého koníka? ako by si sa cítila keby toto čo tu píšeš čítal? Myslím, že stratu dôvery by mal na triku niekto iný nie on, takže skús sa nad tým zamyslieť aj takto. Inak ten psychológ nie je zlý nápad, rozhodne je lacnejší ako rozvodový právnik 🙂
@tehulka_mk viem pochopit tvoje obavy. Sama som zazila nieco podobne... Bola som vo 4. mesiaci tehotenstva, ked sa prevalila muzova (teraz uz ex) milenecka afera, ktora trvala uz nejaky ten mesiac, este pred nasou svadbou a mojim otehotnenim. Ja som bola hlucha a slepa, bezvyhradne som mu doverovala, takze som uplne prehliadala vsetky varovne signaly. O to vacsi sok to pre mna bol, ked sa to prevalilo. Nasledoval cely rad dalsich udalosti, zle veci, nejdem to tu rozpisovat, ja som ale skoro potratila a 3 mesiace som lezala na rizikovom v nemocnici. Bola to pre mna velka rana a uz nikdy sa mi doveru v mojho ex nepodarilo obnovit. S mojim terajsim partnerom mame super vztah, snazim sa mu verit, ale vzdy, aj ked nechcem, som v strehu. Raz som sa neovladla a presnorila mu mobil, hanbila som sa za to sama pred sebou ako pes. Odvtedy som to nezopakovala, nepacilo by sa mi, keby ma on kontroloval, takze sa snazim ovladat a verit mu. Takze, chapem velmi dobre, ze je pre teba velmi tazke doverovat tvojmu muzovi po tom obrovskom sklamani, ktore si zazila predtym s inym muzom. Mne pomohlo vraviet si nahlas kazdy den, ze novemu partnerovi verim a nahlas som si zakazala snorit mu v jeho mailoch, telefone a pod. Mozno to bude zniet sibnuto, ale stala som pred zrkadlom a opakovala som si to ako mantru :D A este som si vravela, ze ak sa ma stat nieco zle, pridem na to aj bez kontrolovania a tym kontrolovanim tomu aj tak nezabranim. Este mi pomaha, ked si predstavim situaciu s kontrolovanim v opacnom garde, ako by som sa citila ja, ked by som zistila, ze moj partner ma kontroluje? No, nepacilo by sa mi to urcite. Skus si tiez vraviet: "mam sa rada, som uzasna zena a matka a moj partner je stastny, ze ma ma." Toto si vrav kazdy den, pozeraj sa na seba do zrkadla pri tom. Vyzera to potrhlo, ale pomaha to 🙂
Odporúčam ti aby si navštívila psychológa skôr ako si zničíš vzťah aj vlastné sebavedomie. Nič iné sa tu nedá poradiť, rozhodne tvoje správanie vo vzťahu nie je normálne (v zmysle zdravé).
ahoj..
ahojte..to ahoj to bolo skusobne,pisala som uz ,ale neviem ,kde mi to nahodilo:D...tak vidim a citam ,ze nie jedna mame tu takyto problem a skusenost...vsetky vas chapem ..ja som na tom rovnako a neviem si poradit..uz asi dva roky som v neistote..raz je dobre,teda ak mu na to pridem ,tak si da pokoj ..potom zasa skusa..ale mu stale na to pridem ,ze chodi na tie soc.stranky a pise si zo zenamy ....len ma mrzi ,ked tu niekto ,alebo niekde inde vravi o nejakom sukromííí...ja si myslim ,ze sukromie stratili chlapy ,ked sa zenili,zalozili rodinku a pod...odtial potial a nie vypisovat si s nejakymy zenskymi a davat navrhy..je to strasne ponizujuce pre nas zeny uz len to sa docitat..ci je niekde problem v nas,ci tomu vztahu nieco chyba,ci nas ten milovany uz nemiluje aleboco..je vela otazk ktore si kladiem preco to robi..ja som prisla na to ,ked som zistila ,ze je prihlaseny na jednej soc.stranke..dost casto tam chodil..a vedela som o com su tieto stranky...moj napad bol ,ale taky ,ze som sa v cudzom mene a fotkou prihlasila ..balila som svojho manzela ,aby som zistila o co mu tam ide..zial sa mi potvrdilo,to co som si myslela..najprv ahoj,ahoj...zatajil,ze je zenatyatd..postupne intimnosti a navrhy na stretnutie,vymena tel cisla...ked k tomu doslo,mohla som sa snim hrat,ale zial som to nevydrzala a dala mu od zlosti svoje cislo..skoda ze som to nevydrzala a nedala cislo na novu kartu a dohodla sa na tom stretnuti a ako by zareagoval..a mna by to samozrejme polozilo..ked sommu dala to cislo,tak sa mi ospravedlnoval,ze to bolo zo srandy..ale tak od vtedy som mu uz neverila,mohol mi zaprisahat a neviem co....starsne to bolelo...a teraz este viac..jemu sa to len tak prepieklo.myslela som si ze potom uz na tie stranky chodit nebude ale zial..chodi stale...bol ich viac..a stale zapieral...ano,zistovala som stale hesla ,ci na fb,ci na azete a uz ani nemenujem..asi uz je na vsetkych strankach...kolkokrat som zistila ,stale som sa docitala nepekne veci,aj s jednou od nas uz si pisali o stretnuti ..namne sa bavili ze som ziarliva a ze som policajt,pisala som aj tej osobe o ktorej som vedela ,ze si snou moj mnazel pise,ze viem o com ,ja sama som sa strapnila...ona to mala v pazi jednoducho..ja som svojho manzela vysmiala ,ze ma vymeni za hentaku atd...tak sa znizit...dal potom pokoj..ale stale sa najde niekto iny ...stale to pokracuje ,neviem ci to jeho forma hry,alebo co,ako hovoril,ze sa len hra,ale ja na to neverim,lebo stale pokusa a pokusa ,kym ho jedna nezlomi....su to moje nocne mory ,nemozem spat...mam aj teraz podozrenie na fb,ale hesla si meni ,aby som mu tam nesla..ked si zadava hesla,nemozem byt prinom..no hrozne ..ja som uz zufala...nechcem byt klamana...a je velmi tazko uz po tomto verit,aj ked mozno sa nic nestalo,len zatial na nete....aspon si dufam...sama neviem co stym ,tak isto vam neporadim....podla mna jediny liek je ,aby tam neliezli kde nemaju a spravali sa a vazili si to co maju doma....rodina...
@tehulka_mk Manzel ti dal hesla od vsetkych jeho "sieti", kde si pise s roznymi ludmi, ci zenami. Ak by to "zlatko" nieco znamenalo, tak by musel byt strasny DEBIL, ze si ten email alebo ten odkaz nechal a nezmazal ho.....
Proste sa za to nehanbi, neberie to vobce, ako nieco, za co by si sa mala bat, hnevat, ci ho podozrievat... Vie, ze mu mozes skontrolovat jeho emaily, ci odkazy na FB.... tak sa podla toho aj spraval.
Myslim, ze potrebujes psychologa, lebo tvoja nedovera uz presahuje normal. Keby si to 'zlatko" nasla v jeho poste nahodou, v pripade, ze nemas k jeho poste pristup...to by bolo ine.
Neviem, ake je vacsie gesto mohol tvoj manzel urobit, aby si mu veria....Da sa urobit viac, ako dobrovolne povedat vsetky hesla svojej polovicke,aby sa nebala?
Da sa este s nikym si nepisat, byt stale doma, nebyt s nikym v kontakte....ale to uz je na psychiatriu.
Navstiv psychologa pred tym, ako ta manzel opusti. Si chorobne ziarliva...
@vaska333 .,,vidis,je to ine ,ked nema tvoj partner problem ,ti to heslo dat...uz len to ,ze ten moj heslo taji ,nechce aby som ho vedela ,je viac nez iste,ze nieco taji...ja mam len fb a heslo pozna...a vobec by mi nevadilo,keby mi tam nazrel...a najradsej by som bola,keby manzelia mali spolocny fb...tie stranky su jedna pliaga,ktora nici vztahy..a kazdy mi da za pravdu..
aj ja mužovi sem tam skontrolujem fb tak raz za čas. Keby nechcel zmení si heslo. tiež sa mi nepáči keď si píše s jednou známou. 4 roky si nevedeli prísť na meno ani sa nekontaktovali a teraz sa pozývajú na kávičky. Dorazilo ma to ,keď jej napísal, že má pre ňu slabosť. Nie je to fér, keby som si ja s niekým písala a pozývala na kávičku, tiež by sa mu to nepáčilo si myslím. 😠
@tehulka_mk ...tvoj príspevok je super a je odrazom reality súčasnej doby...píšeš, že pred manželom si mala jeden vzťah, ale stroskotal na tom, že ťa podbádzal...Neľutuj...nakoniec vážim si ťa, lebo si jedna z mála, čo priznávaš chorobnú žiarlivosť, ktorá ťa ubíja...ale tvoja žiarlivosť nebola dôvodom stroskotania vzťahu...dôvodom bolo podvádzanie zo strany toho, koho si ľúbila...i keď je pravdou, ža ak by si mala doma sústavne nejaké žiarlivostné scény, nakoniec ti aj tvoj súčasný bude neverný..lebo ho prestane baviť neustále podozrievanie..Ono sa vraví, podľa seba súdim teba...a moja priateľka je tiež žiarlivá..teda aspoň sa tak hrala...dnes po troch deťoch..a 7 ročnom vzťahu viem, že to nikdy z jej strany žiarlivosť nebola...Po vlastnej skúsenosti..odhalení rôznych klamstiev, falošných ilúzií...som zistil, že to je z jej stany len zakrývací manéver.v pozadí ktorého je egoizmus, snaha vlastniť, kontrolovať, ovládať... 🙂 ..ale akonáhle sa rovnaké praktiky použijú voči nej, tak používa zbrane, ktorými by musel zhynúť každý manžel..či milenec...V konečnom dôsledku je preto rozvedená a napriek tomu, že predo mnou kydala na manžela, dozvedel som sa, že ona bola tá, čo ho podvádzala, pred ním mala...a ako rozvedená mala min. 5 vzťahov...Všetci tí jej zasúvači...nakoniec zdupkali...lebo vedeli...čo ja som nevedel..netušil a čo predo mnou dobre skrývala...už nemusí...ružové okuliare sa mi rozbili...
@tehulka_mk skus sa pozitivne pozriet na to ze zmenil heslo, aspon scasti stopol Tvoje nezdrave spravanie🙂. pomoc psychologa je super, podla mna je to vyborny napad, chcela som Ti to poradit a nakoniec aj Teba samu to napadlo. odbornik ktory vie ako na taketo problemy Ti urcite lepsie poradi.
nechcem vyzerat ako sarlatan, ale obcas aj ja mavam velke uzkosti a trapenia (predovsetkym kvoli zdraviu mojho syna) a jednu dobu po porode som mavala pravidelne sny ze ma manzel opusta a velmi som to v tych snoch prezivala (pricom normalne si nemyslim ze v manzelstve mame ci mali sme problem). jeden odbornik mi vtedy poradil pestrejsiu stravu, vitaminy, banany. po porode som ich mala nedostatok a u mna toto asi pomohlo, prestalo to🙂.
@darinkaa2 nezavidim ti situaciu ale ked si podrobne este raz precitas co pisala ona( zakladatelka diskusie ) a co pises ty tak prides na to ze je to uplne o niecom inom .....
@darinkaa2 no tak ja ti za pravdu enmam, moj mm sice nema fb, ani nic podobne, ma mail, ale sorry, ani by som heslo enchcela (je to jeho posta...len a len jeho sukromna posta...nie nasa!)...ja mam FB, pokec, mail a ine....a heslo moj muz rozhodne nepozna, proste respektuje moje sukromie (hadam si ho enbude vypytovat ako maly...)...a ano, moze mi verit, lebo to, ze mu ich sama od seba nedam, neznamena, ze ho podvadzam, len si myslim, ze kazdy potrebuje stipku svojho sukromia (je to aj v zakl. ludskych pravach a slobodach....aj nasa Ustava to zakotvuje...).....len ludia by najradsej aprtnerom pomaly aj gulu o nohu uviazali.....nie, vztahy sa nerozpadaju kvoli nevere, ale kvoli nedovere!
Moji dvaja byvaly ma podvadzali, jedneho som dokonca nacapala.... Nic moc, ale prebolelo, doteraz sme v kontakte v pohode... S mojim uz manzelom som zo zaciatku po tychto vztahoch mala podobne stavy ako ty, mozno to ale bolo tym, ze som sa za nim pristahovala do cudzieho mesta, kde som nikoho nepoznala... Nastupila som do prace, medzi ludi a ten tlak sa zmiernil, proste som si vsugerovala kredo - ako baby pisali, co oci nevidia, srdce neboli a ked bude chciet, tak ta podvedie hocikedy a hociako - tak naco pokusat osud 🙂 A ver mi, ze je mi lahsie. Tento rok bude 10 rokov, co sme spolu a verim mu praveze kazdym rokom viac a viac... 🙂 Nemam problem ho pustit von s kamaratmi, aj ked pride o 2-3tej nezozieram sa, ci ma podvadza alebo sa iba dobre bavi s kamaratmi, pretoze to je akurat cesta na psychiatriu a ku koncu vztahu... Ak si s tym nevies pomoct sama, tak urcite navstiv psychologa, nie je na tom nic zle, su to ludia, ktori maju pomahat aj v tychto pripadoch 🙂
@tehulka_mk
@tehulka_mk necitala som ostatne prispevky, len ti poviem moj nazor.. zaklad je v mysleni.. je samozrejme, ze podvedome sa bojis nevery, kedze si to uz zazila, avsak tym, ze na to myslis, ze nechces aby sa to zmovu stalo si to prave privolavas!
skus hlavne zmenit myslenie, ked bude prevazovat dovera je omnoho vacsia pravdepodobnost, ze sa ti to neprihodi ;)
@tehulka_mk co oci nevidia, srdce neboli. Zakladom je dovera. Ak ti to vysvetlil a naozaj tam nic ine nebolo, tak by som z oslovenia zlatko nic nerobila...Ked som sa nad tym zamyslela, tak niekedy oslovim zlatko aj ludi, ktorych za zlatka vobec nepovazujem...
poziadaj ho, aby si zmenil heslo vsade a nebude ta to lakat...ak ta zacne podvadzat, tak to zistis..., ver mi..Takto ho mozes iba zbytocne odplasit od seba.