Kedy konečne príde ten pravý?

zena777
27. apr 2019

Baby už som zúfalá, kedy a kde stretnem konečne toho pravého, zatiaľ mám šťastie len na tých ľavých.
Dlhé roky som hľadala, kopec nešťastných vzťahov krátkodobých aj dlhodobých, potom to konečne prišlo, muž dokonalý pre mňa aj ja pre neho, všetko bolo ako z rozprávky, rozprávková svadba, rozumeli a dopĺňali sme sa vo všetkých smeroch, potom sa po 3 rokoch narodilo dieťa a odvtedy išlo všetko dolu vodou on nerozumel mojim potrebám a ja jeho, po dvoch rokoch nás opustil s tým, že som sa mu odcudzila.
Pýtam sa kde ho teda nájdem, keď som sa teraz znovu sklamala, konečne som myslela že prišiel ten pravý .
Už nemám silu ani vôľu ďalej hľadať :(

zena777
autor
27. apr 2019

Ešte doplním že babo sme chceli veľmi obaja, nebola to žiadna náhoda, tehotenstvo som si popri nom užívala, staral sa ukážkovo.

mimiqa
27. apr 2019

@zena777 nehladaj..uzivaj si dieta....on pride sam spravny a hlavne necakany cas😘

seahorse27
27. apr 2019

Ked nemas chut ani silu hladat, daj si pauzu. Aj tak je to to najlepsie, co mozes urobit po stroskotanom vztahu. Nie je je dobre ist zo vztahu do vztahu len preto, aby si niekoho mala. Je fajn byt chvilu single, precistit si hlavu, utriedit si myslienky a odsmutit si to. Naozaj sa sustred na dieta, pracu, konicky. Raz ti niekto urcite pride do cesty a vtedy budes prehodnocovat, ci uz si na to pripravena a ci ten clovek stoji za to. Rob to, co momentalne citis, ze je pre teba dobre...

marcelkaemmka
27. apr 2019

Nenajdes dokonaleho tak ako ani ty niesi dokonala vstah je o obete a kompromisoch

zena777
autor
27. apr 2019

Ja môjho muža nechcem opustiť milujem ho aj s chybami, len to tak vyšlo že som mu už odcudzená a nechce sa vrátiť späť, momentálne som celá stratena, dieťa ešte nechodí do škôlky, nemám prácu ani koníčky, všetok doteraz čas som sa venovala dieťaťu a manželstve, budovala som nám domácnost, ktorú som bola nútená opustiť po 5tich rokoch, nemám nič len to dieťa, svoje kamošky som stratila keď som sa vydala a odišla bývať 80 km k mužovi 😞

3009
27. apr 2019

@zena777 Tak si utrieď aby si mohla fungovať sama s dieťaťom čo potrebuješ k tomu: 1. Príjem - treba ísť do roboty a dieťa do škôlky aj súkromnej - dostaneš príspevok do 280 eur. 2. Bývanie - niečo si prenajať aj keď maličké. Treba sa rozbehnúť. Možno aj muž ak uvidí, že si samostatná prehodnotí svoj postoj a keď nie, tak sa dohodnete na výchove dieťaťa a ideš ďalej.

mimiqa
27. apr 2019

@zena777 zvladnes to...skus opak..nech ta vsetko nakopne v pred....poznaaammm to..ja som nemala ani kde byvat..dala som to..to zle ma robilo silnejsou...das to!!

seahorse27
27. apr 2019

@zena777 tak v tomto pripade si musis najskor vyriesit existencne otazky a otazky okolo rozvodu, vyzivneho atd. Teraz sa nepytaj, kde najdes toho praveho, ale ako tuto situaciu zvladnes, co vsetko budes musiet zmenit a urobit. Tema buduceho partnera by aspon pre mna bola v tejto chvili absolutne nepodstatna...

zena777
autor
27. apr 2019

@mimiqa momentálne ani ja, všetko sa predalo ,splatila hypotéka, nemám nič len osobne veci, bývam u našich v malom bytiku

zena777
autor
27. apr 2019

@mimiqa a ja som proste ten typ ktorý potrebuje k životu svoju spriaznenú dušu, teraz keď som aj bez kamarátok, nemám sa o čo oprieť, chytiť nejakej slamky

zena777
autor
27. apr 2019

@seahorse27 muž ešte nechce definitívne rozvod, ale stojíme už dlho na mieste a neverím zatiaľ že sa vráti späť, nevládzem už o neho bojovať, výživné samozrejme platí aj bez sudu

seahorse27
27. apr 2019

@zena777 Nechce rozvod, ale odstahoval sa...Co teda vlastne chce? Mal by sa rozhodnut. Daj mu termin, dokedy sa ma vyjadrit. Ak sa nevyjadri, nenechaj sa natahovat a podaj ziadost o rozvod ty, aby si sa mohla s cistym stitom pohnut dalej. Nemoze ta takto drzat v neistote, je to velmi sebecke a nezrele, ako aj cele jeho spravanie po narodeni dietata. Chudacik, nebol uz doma stredobodom pozornosti, tak sa trebalo odstahovat...ale rozvod nechce...trucovite decko podla mna.

romiada
27. apr 2019

@zena777 bojuj za seba a dieťa, nie o muža. Treba mať aj svoje potešenie, koničky , zaľuby, kamaratky. Nie len byť matka a manželka a čakať že Ti to vyplní celý život k spokojnosti Vás oboch. Z Teba srší trochu taká závislosť na manželovi. Potom keď sa rozpadne take manželstvo tak jasne že sa nemaš akej "slamky" chytiť keď si nemala taky ten "svoj svet". Manžel Ti nemože byť všetkym v jednej osobe...to je utopia. Presne takto sa vychovaju ženy "vďaka" romanom z červenej knižnice a v chlapovi hľadaju ten nerealny obraz.
Začni spoznávať a hľadať samu seba a možno aj Tvoj muž si nájde cestu k Tebe. Asi preto ešte nie Ste rozvedení, stále máte tie dvierka pootvorene. Dava Ti /Vam šancu na zmenu, pochopenie.

mimiqa
27. apr 2019

@zena777 nikto ti nepomoze...vlastna rodina sa otocila...das to sama...a potom pritiahnes silneho muza...co vysejes zo seba to budes mat zapamataj si....skus to....

zena777
autor
27. apr 2019

Ďakujem žienky za povzbudivé slová, najťažšie bude pre mňa nájsť znovu samu seba

mimiqa
27. apr 2019

@zena777 uplne jednoduche...rano ked vstanes si hovor som sikovna silna sebavedoma✌

eliska13
27. apr 2019

@zena777 takže, ak nechce rozvod ani sa vrátiť drží Tá v neistote.este je aj možnosť, že by si navrhla rozvod, lebo sa chces posunúť ďalej a možno mu docvakne, že sa musí rozhodnúť.kazde jedno manželstvo má krízy nie je správne pri prvej utiect, ak v tom nie sú nevery, alkohol...vážne problémy.ani ďalšieho nehľadaj naco,?ešte Ta čaká rozvod...stresy....musíš mať najprv ukončené jedno, pokým sa pohnes ďalej.teraz sa Ti zdá všetko zle, ale buď rada, že máš rodičov kde skloniť hlavu niekto nemá ani to a musí bojovať sám s dieťaťom niekde v podnájme a každý deň rátať peniaze.pohni sa niekde vpred nečakaj pol sa on rozhodne

osky
27. apr 2019

@zena777 pocuj,ked ste si tak rozumeli,musite hladat k sebe znovu cestu.a nie ze on sa zdekuje a ide po svojom.
To ze plati vyzivne je fajn ale on ma aj ine povinnosti.
Niekedy muzi zabalancuju ked sa v ich zibote narusi zabehnuta rovnovaha.
Prislo dieta a on zneistel.
To ty musis byt silna.
A ze nemas silu o neho bojovat??
Hm.tak chces ho ci nie?
Vravis ze ho lubis ale pytas sa kde najdes dalsieho.
Nie nie....takto sa to nerobi.
Ty musis teraz pozbierat vsetly svoje zenske zbrane/nie nemyslim sex!/
Byt mila,nezna,chapava...
Ak si sa mu odcudzila,tak.musis najst cestu na znovupriblizenie.
Ak netrva na rozvode,nie je nic stratene.ale musite to chciet obaja.
Navrhni mu spolocne byvanie,pokus o znovupostavenie vasho vztahu.
Dajte dieta obcas komusi pobarovat,najdite si cas na seba.
Deti nebudu stale male a manzelstvo prechafza skuskami prave v tychto chvilach.
Nemozes odsuvat muza na vedlajsiu kolaj koli dietatu.
To ti raz odide a vy ostanete znovu sami ako na zaciatku.
Musite si svoj vztah stale budovat,utuzovat,aby bol pevny.
A tvoj muz musi byt zodpovednejsi.
Spytaj sa ho,ci ta uz vobec nelubi.
Ak ano,nie je o com.
Ak nie,zisti,preco.co sposobilo tento zlom a snas sa najst sposob,ako ho znova ziskat.

Radia ti tu vselico,akoby ste sa uz rozvadzali.
Ja ti radim jedine-pokuste sa zachranit vas vztah.

via88
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zena777
autor
27. apr 2019

@osky presne to čo píšeš sa pokúšam praktizovať už niekoľko mesiacov ale bezúspešne a preto pisem že už nevládzem , on jednoducho zrejme nechce, lebo keby chcel nečaka tak dlho
Ja už potrebujem niekoho normálneho, už bolo sklamaní dosť

deti95060810
27. apr 2019

sesternica bola viac ako 10 r. sama s deckom a potom sa vydala .... majú spolu s mm deti a vyzerajú spolu šťastní.... nikdy nevieš kde ťa stretne šťastie...

dovozadokoca
27. apr 2019

Byť dokonaly, kým nepride reálny život a reálne problémy, je ľahké. 🙂 to je taká pseudodokonalosť.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
3009
27. apr 2019

@zena777 vieš ufňukané, neschopné ženy bez chlapa urobiť krok, byť len na chlapovi nalepené a aby ťa niekto stále ľutoval, takú ženu nechce žiadny chlap. To samozrejme platí aj opačne. Takže nepíš, že nevládzeš, lebo ešte si asi nezažila niečo naozaj vážne. Predstav si, že ti tvoje dieťa bude nevyliečiteľne choré - ani vtedy nesmieš dať najavo, že nevládzeš a nie to, že kvôli nejakému chlapovi.

zena777
autor
27. apr 2019

@taskataska neberiem samozrejme že nie 🙂 každá rada dobrá, ja som proste taký romantický typ
Dieťaťu sa samozrejme venujem na plno , užívame si život aj bez otca, len mi proste chýba, a aj dieťaťu

romiada
27. apr 2019

@zena777 kolko Ste s mužom od seba?

zena777
autor
27. apr 2019

@romiada 5 mesiacov

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
osky
27. apr 2019

@zena777 je to tazke.
Ale uvedom si,ze ked si budes hladat ineho muza,uz budes mat i to dietatko a pre toho muza bude cudzie.
Nie kazdy chlap dokaze akceptovat taketo dieta.
Je zlozite najst fajn muza i ked si celkom sama bez zaväzkov.
Teraz mas i zaväzok.
Ja nevravim,ze taki muzi neexistuju.
Vravim len,ze hoci si romanticky typ/ved ktora nie sme.../,budes musiet pozerat na svet v reale.
Inak pride dalsie sklamanie.
Cloveka neprerobis.
Ani muza,ani zenu...
Mozes si ich len trochu usposobit,vychovat...ale zaklad a navyky uz nezmenis.
To sa celkom neda.
Nechapem len,preco teda tvoj muz,ked sa nechce vratit,nechce rozvod...
Povedal ti,co vlastne chce?
Povedal ti,ze je koniec??
Alebo,povedal ti,ze potrebuje iba cas a je mozne sa potom znovu dat dokopy?
Ale tym,ze ste vsetko predali,nemate sa v podstate ani kam vratit...
Alebo mozno k nemu/kde teraz byva.../
Ono,ked to nepojde po dobrom,skus este tak,ze ho odignoruj.
Nedvihaj telefon,nereaguj ....

Nech je teda bez teba a nech si to vychutna.
Len dufam,ze ti nezahne....🙄

romiada
27. apr 2019

@zena777 vravim....nečitaj červenu knižnicu. Si pekne nakrmena tou romantikou a zrazu pride realita a chceš citujem "už niekoho normalneho" (z toho mi vyplyva že Tvoj muž už pre Teba teda normalny nie je?) a potom pišeš že ho miluješ a chceš ho spať? Čo vlastne chceš? Realne svojho muža z mäsa a kostí aj s chybami alebo svojho romantickeho hrdinu, ktory ma životnosť tak 2-3roky (tolko asi trva prvotna zamilovanosť resp. romantika vo vztahu na začiatku). Tvoj vyrok " muž dokonalý pre mňa aj ja pre neho, všetko bolo ako z rozprávky, rozprávková svadba, rozumeli a dopĺňali sme sa vo všetkých smeroch" je ukažkou toho kde si sa "zasekla" a nevieš racionalne prijať realitu, to že manželstvo prechadza aj ťažšimi oobdobiami a skuškami. A to hlavne pri deťoch....