Mam jednu kamošku, ktorá je vo vzťahoch dosť taka čudná, chodí s chlapmi zo zoznamky kade tade. Ale to je jedno.. dnes som si bola vybrať darček k narodeninám a aj k Valentínu. Napisala mi že : kks chlapec sa plesol po vačku. Vysvetlila som jej že radšej by som bola keby to je medzi nami ok a ona že nemôžem mať všetko.. Tak som ostala kus v šoku že podľa teba je dôležitejšie mať na ruke šperky ako mať pekny vzťah? Napisala mi že stym uz nic neurobim
Čo si o tom myslíte?
nechapem kde si z toho vycitala, ze ti zavidi - ma zrejme nazor, ze bud je vztah fungujuci alebo chlap kupuje darceky a ze nemozes mat vsetko, ze mas darceky ale nemas ok chlapa/vztah 🤷♀️ a kde ty si vycitala, ze darceky su pre nu dolezitejsie to fakt neviem, vy ste nejake cudne kamaratky
Načo jej oznamujes čo si dostala...mala si narodeniny a pekne od neho, že ti chcel niečo kúpiť, ju nerieš
podla mna to "nemozes mat vsetko" len tak prehodila, aby rec nestala, a vooobec by som sa v tom na tvojom mieste nevrtala, co tym presne myslela. nevycitala by som z toho ani to, ze su pre nu dolezitejsie sperky, ani to, ze ti zavidi. nic viac by som v tom nehladala ako to, co napisala. ved to je len taka fraza, to sa len tak hovori 🙂
ty si kupuješ darčeky a vztah nemáš v poriadku? tak aj tebe sú dôležité dary ako vztah. Nechápem. 🤔🤔
Ja mam pocit ze ty vlastne chces aby ti zavidela. 🤣
A to si sa tej kamoske hneď pochválila, že ste boli nakupovať?
Ja nechápem dnešnej dobe ako sa niekto so všetkým musí " pochvalit" na soc.sietiach -pridá fotky nakupujeme, oslavujeme, svadbujeme, zásnuby, vyletikujeme atď....A niekedy je to celkom iné ako sa na pohľad zdá...
Naco sa snou porovnavat? Ze ona mà hocijake vztahy zo zoznamiek a ty mas super vztah ktory ale nie je super Lebo vselico ti vadi ale vybrala si si darceky... z tej konverzacie vobec nie je Jasne ze ti zavidi vztah alebo darceky.. z jej strany to moze byt konverzacia aby rec nestala ona moze byt totalne spokojna stymi svojimi rande na par x zivotom. Uplne zbytocne ju riesis. Skor sa zamysli nad svojim vztahom ak nie je dobry prstene by nemali stacit na jeho pokracovanie. Alebo je vztah dobry len tebe vadia makickosti. “ nemozes mat vsetko” je len taka pravdiva fraza a neznamena ze ti clovek nedopraje.
Kolko mate rokov?? Vy vsetky vtej skupine.
@ninusa221 A čo si čakala, ako odpoveď na to, keď si jej napísala, že radšej, ako dary, by si chcela pekný vzťah? Podľa mňa bola ona tiež zaskočená tým, čo si jej napísala a nevedela, ako na to reagovať. Lebo teda, ani ja neviem, čo by som napísala kamoške, ktorá mi najprv pošle fotku šperku, ktorý dostala a vzápätí napíše, že ho vlastne ani nechce, lebo vzťah je nahovno. 🤷🏻♀️
Hej,hej...veru máš pravdu...aj tu sa čudovala nejeden x kde chodíš na takých solventných chlapov...dokonca sa pohrávala s myšlienkou,že asi robíš eskort 😁
@miskakyska 😂 hej urcite
Ci jej aj ty trochu nezavidis, ze sa stretava s chalanmi, ma vsetko este otvorene, uziva si zivot? Je to normalne, ze aj kamosky si sem- tam zavidia, to normalna ludska vlastnost. Problem je, ked to zacne zasahovat do kamaratstva a nicit ho, to je potom horsie.
Jeeeezis, no ja mam kamošku čo mi povie že závidí že mám doma deti, potom o týždeň povie že mi závidí lebo sú v škole, atď atď.. a co.. vraví to lebo proste to slovné spojenie stále používa. A keby aj ozaj niečo závidela, no a? Jej vec, môže závidieť čo chce, nerozumiem na čo je treba nad tým vyplakavat..
Evidentne máš väčši problém a to je nefungujúci vzťah, ale namiesto toho aby si energiu minula na riešenie toho problému svoju energiu minas na to že sa pozastavujes nad tým čo kto povedal, nepovedal, napísal, nenapísal.. 🤨