Ani neviem ako začať. Mam dobrého kamaráta. Poznám sa aj s jeho ženou. Oni sú spolu 13 rokov. On si pred 7 mesiacmi našiel milenku. On pracuje v zahraničí, manželka a dieťa bývajú na Slovensku. A tu je ten problém. Prišiel nato ze miluje svoju ženu. Len milenka si ho tak namotala okolo prsta že nevie ako to ukončiť.
Skôr by som dala názov či je on normálny! Má doma ženu a dieťa -prečo hľadal milenku?
On nie je normalny.
Tak ako miluje svoju ženu, keď si ho milenka "namotala" a on to nevie ukončiť? Čo je nesvojprávny?
A ty si milenka, nie? 🤣
@veronikaszabova tiež som to chcela napísať
Nie, nie je normalna - nikto nie je normalny. Jeho zena nie je normalna, ze ho este nekopla do riti, on neni normalny, ze vraj miluje zenu, ale nevie sa odlepit od frajerky, milenka nie je normalna, ze sa dala dokopy so zenatym, ty nie si normalna, ze to tu takto riesis, ja nie som normalna, lebo som si prave dala do kavy sol namiesto cukru... 🙄
@veronikaszabova asi to bude tak
o koho normalnosti pochybujes?
Ona mu na rozprávala ako prišla o svojho otca, ktorý hrával a zadlzil celú rodinu tak sa obesil. Ako ona chodila ku psychiatrovi. Ako prišla s bývalim priateľom o dieťa. Ako ju jej sused znásilnil a ani jej vlastná mama neverila. Ako minulý rok mala nejake uzliny na kľúčnej kosti a museli ju operovať lebo mala rakovinu. Jazvu ma. Keď spolu začali spávať málokedy sa on urobil. Lebo ju bolel sex s ním. Ona ma aj miom na maternici a preto nemá menštruáciu a nemôže mať nikdy deti. Asi po troch mesiacoch ako sa stretávali mu povedala ze ma nádor na mozgu a ze sa nechce liečiť ani sa nikdy nebude liečiť že to nechá tak ako to je. Teraz asi pred mesiacom mu povedala ze ma rakovinu krvy a rakovinu žalúdka. A ze keď umrie aby jej prišiel na pohreb. Milenka ma 20 rokov on 33. Už raz sa rozišli. On sa jej znovu po čase ozval a znovu sa dali dokopy. Ona sa nikdy nechce liečiť. On chcel s nou ísť ku doktorom. Ale ona odmietla. Chodí normálne do prace, chodí po baroch a pije. On prišiel nato ze milenky mu je ľúto ale miluje svoju manželku, ktorá o ničom nevie. Včera mi písal ze nevie co ma robiť chce sa vrátiť na Slovensko a zacat s manželkou od začiatku. Ale milenka sa mu vyhráža smrťou že ona bez neho nechce žiť, že sa zabije. Ona vypla mobil a už druhý deň ho ma vypnutý. On sa bojí aby si niečo neurobila. On nechce aby sa milenka trápila je mu jej veľmi ľúto ale neľúbi ju. Je s ňou len zo súcitu. Ze ona taka mladá musí všetko toto prežívať... On nevie ako sa odpútať od milenky. Odomna chcel radu. Povedala som mu aby sa zbalil a išiel na Slovensko a milenke povedal ze ju nemiluje. Ale on sa strašne o ňu boji. Ja som mu povedala ze ona si ho chce len na trvalo pripútať chorobami by bol s nou. Ale on mi neverí že ona by si toto všetko nevymyslela. Najradšej by som mu takú facku strelila aby sa uvedomil ze týmto chovanim ubližuje aj milenke a aj jeho manželke ktorá už niečo tuší. A ktorej mam chuť povedať co to za naivného chlapa ma doma. Ale nechcem sa miešať do ich vzťahu. Jeho poznám od detstva ju už 13 rokov. Dala som ich dokopy.
@zdenuska213 Nejak ti nesedí názov témy s "problémom", ktorý pokiaľ ty nie si tá milenka sa ťa vôbec netýka....
@veronikaszabova nie niesom milenka. Ja mam doma úžasného chlapa. Len chcem aby sa chlapec uvedomil a išiel zachraňovať svoje manželstvo.
@miku1 ja viem ze sa ma to chvála Bohu netýka. Ale ako jeden normálny chlap môže byť taký... Debil.
@miku1 neviem ci ste čítala aj ďalej písala som pokračovanie.
@zdenuska213 nemiešaj sa do toho, ak chceš pomôcť tak si daj kafe s kamoškou, vytiahni ju do kina, divadla, choďte na nákupy, na prechádzku, do fitka, ponadávajte všeobecne na chlapov aj na celú zemeguľu ale ich vzťah si musia vyriešiť len oni dvaja
@korunka1 nie on mi je ako brat. Vyrastali sme spolu na jednej ulici. Ja môj manžel a on so ženou sme dobrý kamaráti. Navštevujeme sa aj naše deti sú rozumejú. On napísal môjmu mužovi aby sme mu pomohli.
@zdenuska213 Áno, teraz som to čítala, príde mi to, ako by si opisovala nejaký fakt nepodarený film, samé on toto...ona tamto....a toľko rakoviny v tom, že vlastne nechápem, že ešte milenka žije 😂 Tak ma napadlo, že vlastne ju môže kľudne opustiť, akou smrťou sa mu už len dotyčná vyhráža???? Však keď má rakovinu toho, hentoho a tamtoho, umrie tak či tak. Ale to som už hnusná, lebo mi to fakt príde ako nepodarený vtip toto celé čítať.
@doty1 len ona o tom nevie. Zatiaľ. A ja jej to určite nebudem hovoriť. To nech urobí on.
@zdenuska213 Nejako príliš veľa vieš o milenke 🤔 pokiaľ si 4.ta strana tak sa do toho nemiesaj, nech si ten inteligent pekne zje co si navaril.
@miku1 aj mne to príde ako vtip. Ale on blbec jej verí všetko. Véd keby je taká chorá ako hovorí už by tu nebola.
Ak je to pravda, tak milenka je chorá jedine tak na hlavu a dobre s ním manipuluje. Neznášam citové vydieranie a ak by mi niekto povedal, že sa zabije ak ho opustím a pritom je to toxický vzťah, tak nuž nech sa zabije. Ja nie som zodpovedná za činy druhých ľudí.
@katarinka89 nechcem sa do toho strarat ale nechcem aj aby ubližovať mojej kamoške. Ja jej to hovoriť nebudem. To nech si pekne urobí on.
@zdenuska213 Vieš čo, ja by som jej to asi povedala- miestom zato, že veľa ľudí okolo to vie a ta ktorej sa to týka je v sladkej nevedomosti
@acrobaleno ja som mu tiež povedala ze je chorá. Ale on jej všetko toto zere aj s navyjakom. Tak som dúfala že keď mu s mužom dáme toto prečítať tak mu dopne že si je naozaj chorá. A ze svojou chybou si ak mu manželka nato príde zničil rodinu koli nejakej chorej žene ktorá si ho potrebuje takto pripútať k sebe.
@katarinka89 ja jej to nepoviem. Vie to len ja manžel a on. Aj to mi manžel nechcel povedať. Lebo vedel ze keby ho stretnem takú by som mu svihla po papuli.
@zdenuska213 no s tým si bude musieť poradiť on. Je evidentne že ho s tým vydiera a hra mu na city. Myslím ze samovraždou pri rozchode sa vyhráža veľa ľudí ale málokto to vykoná.
A je normálne ze sa staráš, keby sa toto stane mojim kamošom tiež by som sa snažila poradiť. Ale ja som niekedy radšej úprimná, čo si si navaril, to si aj zjedz. Kľudne sa môže stať že milenka si ublíži, manželka sa to všetko dozvie a ostane sám so sebou a svojim svedomím. Ale karty sú už rozdané, on sám musí čeliť situácii do ktorej sa dostal
@acrobaleno manžel mu povedal ze sa nezabije. Len si ho motá viac a viac okolo prsta. A ze pes co steká nehryzie.
@lujza123 nechcem jej to povedať ja. Nech to urobí on. Nech jej všetko pekne krásne vysvetli. A je na nej co urobí ona.
A čo ty s tým máš??