ahojte všetci, aké máte víkendy? mame 10 mesacnu dcerku a skoro 3 rocneho syna, manzel s nami nechce nikdy nic robit cez vikendy, žiadne aktivity ale ani len prechádzka, len chce byt stale doma. a vzdy chodit sama s detmi tiez nie je ziadna sranda. je to normálne?
určite to nie je normálne, ja by som takto fungovať nemohla/nevedela
hej je to uplne normalne......max ironia.... Jasne ze nie je. Mal by sa obcas aj manzel premoct aby vam urobil pekny vikend. A ked ides sama bez neho na vylet mu potom nie je luto, ked ukazujes fotky?Ci je rad ze mal pokoj. Ak je taky domased odjakziva tak deti ani zena ho nezmeni
A pred detmi bol aky? Chodili ste spolu niekde? Ak nie, tak nie je normálne ocakavat, ze príchodom deti sa to zmení. Ak bol iný, tak treba zistiť pricinu. Mozno tie chvíle, ked ste vy vonku, berie ako oddych a kľud pre seba 😀 skus kompromis. Raz budete chodiť spolu, inokedy pôjdes s deťmi sama, dalsi raz pôjde s detmi on a ty si oddýchneš.
Nie je to normálne.. Ja som tiež tak chodila všade sama lebo jemu sa nechce, lenže on mal svoje "koníčky" preto nechodil.
tak je načase deti s ním nechať doma, ked teda chce byť doma a ty vyraz konečne do ulíc, s kamoškami na kafe, na prechádzku, do kina, prídeš vysmiata, uvidíš, ako manžel spozornie a možno sa trochu zobudí
Nie je to normalne. Treba si to vysvetlit, raz je aj on rodic tak snad necakal ze deti presedia detstvo na gauci.
Nie si sama, smami tiež partner nikde nechody ale on zase chodí na 3dňove chaty na polovanie atď..normalne to nie je, napis mi ip
@karelova stále bol taký raz za čas sme išli po festivaloch s kamarátmi alebo do kina a najesť sa ale ináč take klasické výleti nie, myslela som si že s deťmi to bude samozrejme..
No tak potom žiaľ nemôžeš očakávať, ze sa zmení lusknutim prstov a narodenim deti. Skus mu navrhnúť kompromis, aky som pisala.
nie je to normálne. normálna je aspoň prechádzka s rodinou. obzvlášť, ak je tak krásne ako napríklad dnes.
Nie je to normalne a chapem ho. 10m a 3roky je vrazedna kombinacia. Manzel je lenivy... urcite kym vyjdete von 40min sa obliekate, potom 30min a prechadzka a potom 15min vyzliect. Cele otravne a nudne...
Nie a je to dosť smutné. My chodíme každý deň von, keď je muž v robote tak jasne ze nejde ale tie víkendy vždy. Niekedy ide iba on s deťmi a ja si doma porobím, zacvicim a pod a to tiež o nich niekedy aj 6 hodín neviem. Tvoj muž je lenivý domased.
@dankanka 3hodiny s 10m a 3rocnym?? Cikat, kakat, jest? 3rocny prejde max 2km. To by som chcela vidiet tu 3hodinovu prechadzku... 10mesacne ked prespi 3hodiny v kociku by som chcela vidiet ako spi potom v noci... ta kombinacia je zla, ja jej manzela neobranujem ale pri takych malych detoch je uplne utrpenie ist len nakupit... jedno reve , druhe reve, pekne na striedacmu, nevyspatie a furt otrocit, lebo oni stals nieco potrebuju.. proste nemalujte to tu ruzovo, kazdy normalny clovek sa z takeho niecoho chce uliat
@lianka123 tak nech chlap kočíkuje menšieho a ona je doma so starším a venuje sa mu.3 ročný môže byť na ihrisku ide o to, aby aspoň chvíľu robili niečo iné a spolu.Lebo mať doma 2 deti celý deň doma a chlap na gauči, tak on bude pozerať TV a ona sa im venovať.ale ináč súhlasím najhorší vekový rozdiel
Moj manzel tiez s nami nikam nechodi. Von s malou bol len parkrat, ked mi bolo zle, aj to sa snou len prechadzal, lebo on sa nechcel kontaktovat s inymi detmi a rodicmi na ihrisku. Ale on bol taky uz predtym, nikam sa mu nechcelo, radsej sedi pred pocitacom. Tak chodim s malou sama, kazdy den na ihrisko a nasli sme mamicku s podobne starym dietatom a chodime aj na vylety, na cvicenie a podobne. Pokial to mas podobne, ze je to taky domased, dietatom sa to nezmeni a budes na to sama. Ja som si zvykla.
Musis ho len nejako vydurit. Ides a hotovo. Ked uz niekde bude snad to prezije a casom sa mu zapaci. Nemusi vsade s vami chodit,ale obcas teda musi v ramci udrziavania rodiny. Nejako ho motivuj cez deti,nech sa nadchne,nech maju deti na co spominat.
Nie