Hrozné vzťahy so svokrou a jej rodinou

marianqa
6. dec 2013

Ja neviem či som taká protivná hnusná žena ale niako neviem vychádzať so svokrou a jej rodinou....Sme bývali u nej a išla mi diktovať čo mám obliesť dcére k lekárke....strašne huckala muža proti mne...a dnes mu volala či jej nezafarbím vlasy no mne nie....a ich zavolám na návštevu ma ignorujú ja už neviem ako mám toto riešiť.....

jabadaba
6. dec 2013

muzovi volala ci jej Ty nezafarbis vlasy? Muz je nominovany na post tvojho hovorcu? Ach jaj, ked ma niekto problem komunikovat priamo...asi sa Ta boji. 😀

marianqa
autor
6. dec 2013

@jabadaba nechapem o čo jej ide!!! pekne zavolám na návštevu ma odignoruje a tak chudatko mužovi volať bude....a ani o malu nemajú záujem nechápem tej zmene...

gitka55
6. dec 2013

Nepotesim ta, ale to sa vyriesit neda, len ignorovat a spravit tak ako to vyhovuje tebe inak ta zozeru.... Pevne nervy, mam doma to iste, ale naucila som sa blbe reci ignorovatt a robim si ako ja chcem. Mohla som sa aj potrhat a vzdy som bola ta co nieco pokazila tak som uplne zmenila taktiku a mam ich vsetkych..... oni milo tak aj ja ostatne NEPOCUJEM, VZDUCH 😀 A ver mi je to ovela lepsie ani s manzelom sa pre nich tolko nehadame 🙂

jabadaba
6. dec 2013

@marianqa niektorych ludi nepochopis...netrap sa tym. Treba sa naucit odburavat zbytocnosti, ktore nas zranuju. Nema zaujem o dieta? Jej skoda. A kludne muzovi povedz, ze tlmocnika nepotrebujes, ak mamicka nieco chcu nech racia komunikovat priamo s tebou.

marianqa
autor
6. dec 2013

@gitka55 koľko som sa snažila tak toľko na zmar ma vyšlo.....neviem prečo zrazu zmenila pristup nova hra?milujem svojho muža ale toto i na koňa veľa 😒

marianqa
autor
6. dec 2013

@jabadaba kde ona všetko cez muža rieši...

jabadaba
6. dec 2013

@marianqa no co Ti poviem. Aj my takto komunikujeme so svokrou, resp. komunikovali sme. Uz sa polepsila. 😀 Muzovi povedz, ze pokial svokra chce nieco priamo od teba, ale bude to hovorit jemu, nech Ta tym ani nezatazuje. Nebudes si predsa cez neho cosi so svokrou odkazovat ako u blbych. Ty jemu, on mamicke. Ona synackovi a on tebe...fakt ako u pribrzdenych. Jemu to nepride blbe? Ma dojem, ze ma nesvojpravnu manzelku, ktorej treba informacie od mamicky prekladat do zrozumitelnej reci, ci ako? Vsak si s muzom o tom pohor. V klude. Ale dorazne, ako sebavedomy clovek. Nuz a ak ani tak nie, potom eliminovat na zdvorilostne navstevy. Kazdopadne neuzierat sa tym. Neprospeje to najma tebe.

marianqa
autor
6. dec 2013

@gitka55 už aj moja mamča povedala nerieš ju nezmeníš,kedy ti aj tak pomohla ako nonstop na priek robi 😒 to mi je ľúto 😒 a manžel jej povedal že ešte jeden výstup ku mne a malú uvidí len na fotke....

jabadaba
6. dec 2013

@marianqa svetly bod je, ze tvoj muz sa Ta zastane. Tak hlavu hore. 😉

marianqa
autor
6. dec 2013

@jabadaba čistá pravda!!!!!

marianqa
autor
7. dec 2013

@jabadaba jooj moja svokra je herečka to pred ňou Morová do rici môže ísť 😉 jeej povieš zavolajte mne,a ona bude nonstop mužovi....

veronikamarcinkova
7. dec 2013

ooooooch a ja som si myslela ze som jedina divna co ma takuto svokru respektive vztah s nou ked sme s muzom chodili tutuli mutuli potom sme sa vzali otehot som a rok sme byvali u nich no ona do vsetkeho este aj ked som kojila malu stala a kukala pokial som jej neukazala v jej dome kde su dvere vela krat sa mi starala do vyzivy malej obliekania neznasam silonove veci a neobliekala som ich ani malej a ona furt na mna ze vyberava som tak radsej dam dietatu bavlnu nez s nou potom utekat k mudr ze ma dermatologicky problem platili sme jej za vsetko dokonca este viac nez teraz co zijeme v meste a prisiel nedoplatok aj ten nam dala zaplatit este ozaj do penazi sa nam starala rok som to trpela a tak rychlo som bola zbalena aj s malou smerom do kosic ze som predbehla svetelnu rychlost totiz muz mi celu tu dobu pracuje v zahranici tyzdens mesiaca bol doma takze sama bez pomoci a na vojisku och mam to za sebou ja jej nevolam nepotrebujem ju a nedavno nam na jej adresu prisli dop listy zo sudu hned volala muzovi co sa deje a on nechapal o co ide po ich dlhsej konverz ho postvala proti mne ze co ja vystrajam v ke pokial je on v zahranici ze ma sud nas volaju to bolo jej posledne muz mi vynadal pohadalisme sa nekontaktovali len a len kvoli nej dlho bolo medzi nami ticho az sa muz uvedomil a spravil to co mal

lenbea
7. dec 2013

Čo Ťa trápi? buď rada, že už s ňou nebývaš. Ked chce vlasy zafarbiť a si ochotná, nech príde k Tebe 😀 😀

stellamaris
7. dec 2013

@marianqa ja mam to iste.Svokra a jej rodina ma nenavidia,neriesim to,nepozyvam ich k nam a celkovo na nich vsetkych seriem.A manzel detto.Dost zleho nam svokra narobila a toto je najlepsie riesenie.
Moja svokra chcela prist na navstevu,iba by som jej musela robit taxika,Pre zenu,ktora< ma bezdovodne ohovara,neurobim nic. 😉

tarinka155
7. dec 2013

Ja mam tiez taku svokru,ktora mi len manzelstvo nici a muza stale proti mne hucka a ze ja aka som neschopna,do vsetkeho sa mi stara.ako mam deti obliekat,atd..dakedy mam pocit ze sa z toho zblaznim.

marianqa
autor
7. dec 2013

😒 😒 😒

kiki68
7. dec 2013

keby mam taku svokru, a ide ma ziadat o nafarbenie vlasov,tak by som obstarala nejaky otrasny odtien niecoho,co vlasy zdemoluje a svokra vyjde ako lepsi punker o 8:00 rano z podniku 😀 si myslim,ze ak svokra pozna dobre vztahy medzi Vami,tak nech ide ku kadernikovi,lebo ja by som sa veru neovladla...potom samozrejme zalomit po vytvore rukami,ze ach jaj...ved ja nie som kadernik Rochnyak...a tazko vzdychnut...aby to bolo akoze fakt uprimne 😀 by som ja farbila svokram vlasy..jedna radost!

slozika
7. dec 2013

@marianqa moja svokra bola tiez prve roky taka, ale za tie roky som jej dala najavo, ze sa jej nebojim, ze uz sme samostatna jednotka, ukludnila sa a plne ma respektuje. Nenechajte sa a basta

slozika
7. dec 2013

@marianqa inak nedavno sa tu jedna babicka-svokra priznala, ako umyselne robila zle a stvala syna proti neveste , kym jej raz vnuk nepovedal jezibaba a vtedy sa uvedomila a dala sa liecit. Ale takych tu je malo, alebo vobec, okrem tej jednej

sliznik
7. dec 2013

J_b na ňu.

marianqa
autor
8. dec 2013

už včera sme sa tak s mužom povadili,že chcem ísť bývať k rodičom....nedá sa žiť s niekym kto rozširuje že ja robím zlú krv....samozrejme pravda bolí....

slozika
8. dec 2013

@marianqa ak je to na nevydrzanie a on sa Vas nezastava, tak bezte domov.

ustrachana
8. dec 2013

ja mam svokru, ktora ma od zaciatku nemala rada, robila mi zo zivota peklo, x krat som sa snazila na vsetko zabudnut a kvoli muzovi som sa ponizila a isla k nim si to s nou vydiskutovat aby bolo ako tak fajn, no bohuzial nikdy sa to neskoncilo inak ako hadkou.....potom sa nam narodil maly, medzitym peklo pokracovalo, maleho po narodeni nevideli, ked mal rok ho obisli, teraz ma 2 roky sme ich stretli znova ho obisli a moj muz je z toho akoze celkom v pohode, komunikuje s nimi ako keby sa nic nestalo a mna trapi ako sa chovaju k mojmu dietatu, obchadzaju ho ako prasiveho a on akoze k celemu problemu postoj ako keby sa nic nedialo, ale bohuzial moj pohar trpezlivosti dovrsil stopku ☹ dnes viem, ze by som vela veci riesila inak takze @marianqa drzim palce a nenechaj si skakat po hlave 😒

marianqa
autor
8. dec 2013

@ustrachana normlne som momentálne v šoku že mňa dnes zastala svokranormálne povedala môjmu mužovi že ešte raz na mňa hlas dvihne a ona dvihne ruku....že mi ma ruky nohy boskať ako sa staram o malu a domácnosť a nech skľudni hormon lebo bude zle....toto je tu nové 😎

vanga223
8. dec 2013

Dievcata, dievcata nezabudajte na to, ze svokry budete aj Vy a svoje deti si poznate najlepsie. Matka ked vydava dceru, tak je spokojna, ze ide z domu, preto je len malo muzov, ktori nadavaju na svokry.Ked sa ozeni syn, tak matka pozorne sleduje svojho syna a ked vidi, ze zije tak, ako do casu spolocneho byvania, rsp. si zije lepsie, tak nema problem s nevestou.Pisete o ohovarani, starani sa a zasahovani, no to by mal byt pre Vas signal, ze nieco nie je v poriadku.Kazdej matke-svokre zalezi na tom, aby bola rodina v pohode, tak miesto navazania do svokry si treba najskor dat otazku PRECO? Vzdy je pricina, len si ju treba priznat, aj Vas to caka, ze budete svokry a potom si spomenete, co ste tej svojej robili.

marianqa
autor
8. dec 2013

@vanga223 a ty si tiež svokra však?čo človek to názor....

zuzkaanicka
8. dec 2013

@vanga223 nerozumiem 😕 matka je rada, ked dcera ide z domu, ale matky, co maju synov, tak tie sleduju svojho syna ... matky svoje dcery nesleduju? ... to je nejaky velmi jednostranny nazor 😝 ... nevesta si ma chybu priznat, svokra je isto anjel😝

vanga223
8. dec 2013

@marianqa Nie je podstatne to, ci som svokra. Napisala som Ti moj nazor a ked si inteligentna baba, tak pouvazujes, premyslis a sama prides na cestu zhody.Hlavou mur neprerazis, iba si ublizis...

vanga223
8. dec 2013

@zuzkaanicka Ked si nepochoila, tak si vsimaj svoje okolie, alebo pochopis neskor.

dejnas
8. dec 2013

@vanga223 to ani komentovať nejde 😖
**ohováranie, staranie sa a zasahovanie*** je teda úplne ok... veď to je vlastne signál, že synáčik nežije podľa predstáv svojej mamičky 😕 😝