Ahojte, prosím Vás, povedzte mi názor na môjho muža, lebo ja už fakt si začínam myslieť, že ja som tá vadná.
V práci dostal od zákazníka 6ks zubných pást. Z toho on spotreboval 3 balenia a ja jedno, dva nám ešte ostali.
Deň po tom, alo ich dostal u nás bola moja sestra na nasvtevu a ja som jej povefala, že jej jednu dám. No potom sme na to zabudli a včera keď prišla opäť, to už nám z tých 6 balení ostali tie posledné dve, tak som jej povedala, te jasne, jednu si kľudne vezmi. Lenže sme zas zabudli. Keď odišli domov, opýtala som sa muža,či môžem sestre jednu pastu dať. Vybrala som si jednu von aby som jej ju nezabudla ráno odniesť. No keď som sa vrátila v noci do kúpeľne, on pastu vymenil za druhu, ktorá je určená pre fajčiarov. A moja sestra s mužom sú nefajčiari.
Tak som ju vymenila naspäť, pretože spal a vzala tu, ktorá nie je pre fajčiarov.
Ráno som šla pastu odniesť sestre a muž mi začal vypisovať že prečo ho nerespektujem, že to boli jeho pasty, on ich dostal, že čo som ja za ženu, že som vymenila. A že on ich vymenil nárokom ako skusku pre mna že čo urobím. Vraj ho asbolutne nerespektujem ako muža a že čo som to urobila a že som glupa, keď tomu nechápem. Absolútne kvôli hlúposti. Nerozpráva so mnou, urazený, proste akoby som mu spravila niečo strašne.
Ďakujem za normálne komentáre.
... deti v Afrike nemaju co jest a vas trapi zubna pasta. ;)
Ako sa daju spotrebovat tri balenia, ked jedno staci snad na pol roka?
@sasa1310 dostal to od zakaznika... cize uplatok... cele zle, takto sa chovat.
to su nejaké vzácne špeci zubné pasty, aby ste boli odkázaní to, že ich darujete alebo ich nechcete darovať? to kvôli zubnej paste sa hádate? to sestra tiež je odkázaná na jednu zubnú pastu --- jedine v tom prípade, že ide o nejaké drahšie zubné pasty tak to pochopím inak obaja sa chováte na dospelých kvôli zubnej paste nanajvýš nevhodne...
Ja som si to precitala asi 3x..a stále neverím.
To ako fakt také "teatro" kvôli zubným pastam? 🙈😆😆
@kaktusik007 aha., sorry. Každopádne ide iba o obyčajnú zubnú pastu
Mohol ich dat do trezora, vsetkych 6 a kazdy vecer ti vydelit presne vymerany 3 cm pasik.
Och, veru že mi je dobre,keď toto čítam.
Išla by som k sestre, vzala spat zubnú pastu a strcila ju tvojmu mužovi do riti, ale tak, že by sa posral z toho
Fakt debil
Tiez nechapem preco ti tak zalezalo aby si ju darovala sestre. Tolkokrat si zabudla ze si sa na to uz mala vykaslat ked vam ostali posledne..
Keď sme boli mladí, tak sme sa rovnako hádali pre hlúposti. Normálne mu v obchode kúp rovnakú pastu najlepšie v dvojnásobnom balení. Darčekovo mu ju zabaľ a s ospravedlnením, že si si dovolila vztiahnuť svoju nehodnú ruku na jeho majetok, daruj.
Múdremu stačí naznačiť a hlúpy aj tak nepochopí.
Bože riešite také hlúposti... ľudia čo majú choré a postihnuté deti , alebo samy obrovské zdr. problémy by si to ani len nevšimli - ani by to len neriešili nejaké podrbané zubné pasty...
ja osobne by som mu dala aj tú moju nech si zoberie a čistila si zuby hádam aj mydlom, alebo bárs akou pastou z Jednoty...
Milujem! 🍿
Ako jedna vec su tie pasty.. on minul 3, ty 1.. to Ako mate v kupelni rozdelene pasty a kazdy moze pouzivat Len tu svoju?
Podstatnejsi problem je, ze ten blb, za ktoreho si sa vydala, ma potrebu ti nastrazovat skusky a potom kvoli tomu, ako reagujes, vytvarat dusno.
No, to by som aj ja isla do vyvrtky v prvej chvili, keby mi muz povedal, ze nieco nastrazil ako moju skusku.
By som sa ho rovno spytala, ci mu nahodou nepreplo.
Po odozneni prvotnych emocii by som si s nim sadla a normalne sa s nim porozpravala, ze bud ma lubi a chce byt so mnou, cize ziadne dalsie trapne skusky. Alebo moze ist a skusat si inych. Pretoze toto do normalneho, rovnocenneho vztahu nepatri.
@felycity áno sú drahšie, sestra stále nosí niečo našim deťom, my im skoro nikdy, preto som jej chcela jednu dat
Autorka - normalne ma zaujima, ze kolko stoji "drahsia" pasta...
Buď rada, že nemáte žiadne problémy a nie sa hádať kvôli takej kravine.
1.bol to jeho darček mohol s ním naložiť ako chcel
2.sestra určite nie je odkázaná na túto jednu pastu. Ak jej ju nedáš nebude si umývať zuby?
3.ty si ju nemala brať a on na teba nemal hučať.
Pasta je u vás ten najmenší problém. To bola len čerešnička na torte.
Napísala by som mu, že som myslela, že sa pomýlil, keďže sestra a jej muž sú nefajčiari a my sme fajčiari, tak som to vymenila naspäť 🤷. Nabudúce sa s ním dohodni najskôr, že či vôbec môžeš "jeho pastu" ponúknuť sestre, lebo možno aj tu je pes zakopaný, že si sa ho ani len neopýtala? Určite by to bolo vhodné, keďže tie pasty doniesol on z roboty.
@beronsche 7 eur jedna
Tiež sa mi zdá manipulatívne to, aby ťa "skúšal".
to fakt kvôli 7 eur?
@sasa1310 No, veď inak by som tu nepísala
Vždy ho vo všetkom počúvam, robí si vo chce, chodí kde chce, ja žijem pre deti a preňho, len okolo nich sa točí môj život…
@matkamirko manžel a mame dve malé deti
tvoj manžel musí byť riadne zúfalý zamestnanec, keď si takto váži darček od zamestnávateľa v podobe obyčajných zubných pást. Ja by som sa mu vysmiala, že či mu ozaj nešibe.