Dneska mi zomrela mama a ja neviem co robit bez nej. Uz jej nemozem zavolat . Srdce ma boli a neviem ako mam bez nej zit. To sa ani neda .....Hoci mam uz 32 rokov a dvw deticky i tak citim hroznu bolest
Úprimnú sústrasť držte sa veľa síl prajem čo sa stalo? Bola mamička chorá ešte raz veľa síl
Úprimnú sústrasť ... keď odíde rodič, je to ako keby odišla časť z nás samých ... poznám to ... no taký je kolobeh života, treba sa vyplakať, vykričať, jednoducho dostať zo seba bolesť von, aby si mohla ísť, aj keď "zmrzačená" ďalej ... ja som bola v 30. týždni tehotenstva, keď otcovi diagnostikovali rakovinu pankreasu ... v tom okamihu sa mi zrútil svet, porodila som, lebo som musela, no nič som k svojmu dieťaťu necítila ... smutné a tak paradoxné obdobie môjho života ... otec umieral a ja som musela nájsť silu postarať sa o svoje dievčatko ... veľmi ťažké, smutné obdobie ... prajem veľa síl zvládnuť toto obdobie Tvojej straty ... život už nikdy nebude taký ako predtým, no naučíš sa s tým žiť ... lebo budeš musieť.
Je mi to luto. Viem, co prezivas ....
Uprimnu sustrast. Viem, ake to je. Mne zomrela mama, ked mala mladsia dcera rok (ja 37). A stale mi velmi chyba.
Úprimnú sústrasť. 😢 Je mi to ľúto.
Mne zomrela pred pol rokom. Nikdy to neprejde. Stále bude v tvojom srdci
Prajem uprimnu sustrast a vela síl...
Úprimnú sústrasť, zažila som tiez pred rokom stratu rodiča, mala som 30. Vela sil. :(
Úprimnú sústrasť 🕊
Uprimnu sustrast
Uprimnu sustrast
Uprimnu sustrast. Viem, ako sa citis, pred mesiacom mi zomrel otec :(
Moja má dnes prvé výročie, čo zomrela.. viem ako ti je, úprimnú sústrasť
@simsalabim aj moj syncek ma rocik .
@erienka tatino mi zomrel r. 2008
@zdena1990 ano bola chora....ale keby nechytili v nemocnici covid tak by tu bola
Akurát teraz na Veľku noc to budú dva roky co mi umrel otec, bola som vtedy v 7.mesiaci, tak veľmi sa teším na vnučika a nedožil sa ho
Stále mi je z toho ťažko, vždy keď sa zahladim na malého, vidím v ňom otca a je mi veľmi ľúto, že ho nebude poznať
Úprimnú sústrasť
Drz sa 🍀 Mna hlavne moja vtedy rocna dcerka drzala. Vedela som, ze mama by nechcela, aby som na deti prenasala svoj zial. Dcera uz ma 16 a stale mi rovnako chyba, aj detom, kedze druha babka o vnucata - na rozdiel od mojej mamy - zaujem nema.
@lenka2710 ved toto ze moje deti si babku nebudu poznat....je mi hrozne mam chut jej stale volat
@dzulli1980 úprimnú sústrasť...dlho to bude bolieť,ale čas to postupne pomôže vyriešiť..ale mama zostane aj tak v srdci...
mama bola očkovaná ?
Úprimnú sústrasť
@micusa2222 čo to zmení na veci?
Úprimnú sústrasť
Uprimnu sustrast. Na tento okamih zivota sa neda nijako pripravit. Vsetci vieme,ze raz o rodicov prideme,ale ked to pride,odchadza cast z nas a zivot uz nikdy nebude taky ako predtym. A vzdy to bude tak,ked pride nejaka udalost v zivote,vzdy jej budes chciet zavolat. V podvedomi mame navzdy svojich blizkych. mam to tak s kazdym blizkym,ktory odisiel na vecnost. Vtedy mi pomaha v duchu im povedat,co chcem,niekedy aj nahlas rozpravam. Znie to sibnuto,ale velmi to pomaha.
Je mi to veľmi , veľmi ľúto ☹ slová sú teraz zbytočne. Veľa síl prajem . Úprimnú sústrasť .