Divné maniere ohľadom platenia

zlotka
5. jan 2025

Ahojte ,čo by ste si mysleli o chlapovi ,ktory sa rozhodol že si budeme svoje výdaje na hobby ,stravu a tak ďalej ,budeme riešiť každý svoje, výdaje za nájom a energie na polovicu, ale domáce práce a všetko okolo toho je na mne. ?

gribka1
5. jan 2025

Že to bude len lenivý spolubývajúci.

pribinak
5. jan 2025

Vyúčtovala by som mu všetky domáce práce.

gejb
5. jan 2025

@zlotka že ho treba rýchlo vyviezť z omylu.

kukuk29
5. jan 2025

@zlotka je to hlavička chytruška 😂😂 otázka je ako sa k tomu postavíš ty 😉

monikkatt
5. jan 2025

@zlotka a ako to odovodnil ze domace prace su len na tebe? On tam nebyva, nespini riad, nerobi bordel, nepotrebuje prat? 😀 no ja by som ho rychlo poslala niekam

sense
5. jan 2025

Ale že aký chytrý chlap. No hneď by som ho vyviedla z omylu

zlotka
autor
5. jan 2025

On je unavený s práce 🤣chudiatko. Nemienim mu to ani náhodou tolerovat, len som chcela vedieť čo vy na to. Tiež si myslím že to je ako keby som mala spolubyvajuceho a nie partnera. .

rozculena
5. jan 2025

@zlotka ani spolubývajúci nemôže odmietať domáce práce....ty nie si jeho slúžka

rozculena
5. jan 2025

@zlotka ešte ma napadlo....neupratuj po ňom,neumývaj riady,nevar mu,neper.....

gribka1
5. jan 2025

A potraviny ako? Do určitej sumy, či keď bude niečo navyše, tak ty? Reštaurácia tiež napoly?

zlotka
autor
5. jan 2025

Potraviny? Čo potrebujem ja tak si kúpim ja, a on si bude kupovať pre seba. Ja som toto ešte nezažila. Ja som ho už posielala aj psychológovi lebo jemu už s toho zdražovania švitorí. Lebo sa mu zdá že veľa sa míňa , ale to je len všetko drahšie

zlotka
autor
5. jan 2025

To je s ním už čisté zúfalstvo.

zlotka
autor
5. jan 2025

Asi aj v chladničke by sme si mali označiť menovky 🤣🤣

gribka1
5. jan 2025

Tak toto nie, to bude len trápenie. Dilinko sorry

1ryba
5. jan 2025

Toto je dlhodobo neudržateľné. Zišla by som z kratšej cesty. Za mňa žgrloš je v jednej partii s alkoholikom a manipulátorom.

svetlonos
5. jan 2025

To by som musela rovno povedala - super vztah plne súhlasím a vyplýva z toho len jedno 😃!
Teda ze bude každý bývať vo svojom, platiť si náklady na seba za seba a stretneme sa na kave/obede v reštaurácii- tramtadadá - problém solved 🤪.
No nech ide do riti taky blb! Na toto si nájdi kamosa s výhodami, tam to vezmeš ako milý bonus ak spolu uajdete niekde na obed ci kavu a každý rád zaplati za oboch, bez nejakého násilia.
To načo takyto dilino do vzťahu. Ja netvrdím teda, že mm sa ide radosťou pretrhnut v domácich prácach. Ale vue aj povysavat, uvariť aj kuchynu správať. Ked musí a nechám ho, aj operie bez poradcu na telefóne.
Ci mas na čele napísané- ja som putka domáca alebo - milujem domáce práce a neplatí sa mi do toho! Asi ťažko, však? Chce všetko na polovicu? Ôk- ďalšia možnosť je pani na výpomoc v domácnosti- platiť tiez pol na pol 😉.
On potrebuje službu, toť vsio.

olimuc
5. jan 2025

Ze je to spolubyvajuci, ktory potrebuje gratis personal - upratovacka, kucharka a k…, no kto by nechcel.

zlotka
autor
5. jan 2025

Ja som sa už aj rozhodla že sa idstahujem do svojho bytu, mám kam , ale nejako sa mu to nechce pochopiť. Sľubuje že sa zmení, mám sa aj ja snažiť , ale peniaze nepustí.tie sú pre neho najdôležitejšie. Aj som mu vykricala že čo sa boji, že veď bude platiť menej na nájom, ušetrí, bude mať svoje peniaze a môže si s nimi v kľude žiť, ale je mi ťažko po 15 rokoch

svetlonos
5. jan 2025

Prosím ta ako dlho a PREČO?? si s takym debilom? Ja ze ste uplne na začiatku a to z tvojich ďalších komentovať tak nevyzerá. Unavených je hej? Aj ja som! Tehotna, dve deti do 5 rokov. Keď som unavená idem spať alebo fakt sedím q nič nerobím, ako chora rovnako, len to najnutnejšie. Hold, urobi mm vtedy. To s takýmto telatom mat deti bude radosť. A rovno by som ho poslala do ordele a nie ze diskutovali ci vysádzame z omylu!
Nech sa chlapček preberie ale sám!
Vies co mi vie povedať moj 4,5 rocny syn?
Maminka ja som tvoj pomahajko, zajtra budem vysavať (zbožňuje to 😂) umyjem dlážku mopom, pomôžem ti poskladať prádlo a ty budeš mať toho menej aby so to nemusela robiť sama, dobre?
A vies co je na tom najlepšie? On nekeca, naozaj to aj realne urobi 🙂. Ok, oblečenie nie je uložené dokonale a urobi to najlepšie ako vie, povysava aj tu dlážku umyje - nie super dokonale ale na jeho veku perfektne!
To povedz tomu tvojmu dilinovi, ze keď to zvládne male dieta mohol by aj on 😁!

cacianka
5. jan 2025

Tak on sa rozhodol, no srandista je to. Teba sa nepýtal na názor ? Nenavrhol nejaké pravidlá ?
Neviem koľko máte rokov, ako dlho, kde - u koho bývate, aké máte príjmy, aj od týchto podkladov záležia pravidlá a dohody.
To ako keby ste boli spolubývajúci v zdieľaním byte, kde si každý kúpi svoje a označí. Daj mu ochutnať jeho polievočku, rozdeľte si poličky v chladničke -nákup si a označ svoje jogurty a šunku, do sáčkov si daj svoje 4 rožky a štvrtku chleba, nalep menovou a nápis si zoznam, z ktorého si minute vyškrtneš.
Nezabudni na tekutiny, označ permanent markerom risku a dátum, pozor aj prací gél a aviváž.
Neopovaz mu prať a žehliť, ani upratovať jeho veci, kontroluj spotrebu vody na pranie a sprchovanie....
Môj ty kvet a budhova noha, nastav mu tvrdý mesiac, a urob kalendár kto kedy bude čistiť wc, vaňu, a smeti najmenej každý druhý deň si každý vynesie sám, takisto vysávať, zmyť podlahy, umyť okná ...

abbey1
5. jan 2025

@zlotka Mate každý vlastnú soľ, cukor, múku, maslo? Či ako si to predstavuje?

h2
5. jan 2025

On sa rozhodol??? No, dobre by som sa zasmiala.

zlotka
autor
5. jan 2025

No popravde, ako to bude so soľou a cukrom, to vlastne ani neviem ešte. 🤣, povedal mi len že každý si budeme kupovať pre seba.

colsami
5. jan 2025

Tiez som myslela ze je to nejaky novy objav, ale 15 rokov toto?? Neverim ze to dostal take maniere zo dna na den, evidentne to nema v hlave v poriadku.

ivik4
5. jan 2025

U mna by nestihol ani to s tym najmom na polovicu dopovedat.
To su ,,chlapi"

renesance80
5. jan 2025

@zlotka nič len to že už nebude dlho mojim chlapom

lenkakravcova
5. jan 2025

@zlotka 15 rokov?
15 rokov to s ním taháš nadivoko, evidentne so žiadnou vidinou manželstva a spoločného života (tzn aj spoločných financií, majetku..).
Ak to takto máš, tak len marniš svoj čas. 😐

bonboniera
5. jan 2025

😂😂😂 dobre som sa zasmiala dakujem

zlotka
autor
5. jan 2025

Zo dňa na deň to ani neprišlo, už niekoľko rokov mi vyčíta že veľa na nás míňa. Ja mám totiž dcéru ktorá nie je jeho, spoznali sme sa keď mala malá rok. Nikdy jej nič nekúpil ani oblečenie ,ani vreckové , ani hračka. Všetko som ťahala zo svojho. Jedine jej kúpil na Vianoce a narodky. A a výdavkami na stravu sme išli na polovicu. A teraz po novom roku, na mňa prišiel s týmto

0silvia0
5. jan 2025

@zlotka aj varit si budete kazdy zvlast? Kazdy zo svojich surovin?