Dedo udrel vnuka

5. júl 2023

Vylev a aj otazka...Čo by ste robili keby vás otec strážil vášho syna a potom čo malý 2r chlapec nechce ísť domov ale chce ostať ešte na ihrisku dostane po zadku?...Ako ja nemám slov. Mňa udrel za každú blbosť dokonca mám kvôli nemu aj jazvu na tele ako má tam udrel istým predmetom a x-krát sme sa o Tom bavili že to na mne zanechalo stopy a že som voči nemu cítila nenavist a on toto.. Ešte sám uznal že sa mal ovládnuť. Je mi na grcanie...

beata_k
5. júl 2023

A preco ho s nim nechavas osamote? Nedalo sa postrazit niekym inym?

mirage
5. júl 2023

nenechala by som NIKDY syna s nim sameho

lenusa20
5. júl 2023

Tak udrel alebo capol po zadku? K zvyšku aké si mala detsktvo.. sa asi netreba vyjadriť. Avšak aj moje dieťa by dostalo po zadku, keby sa tvárilo, že ma nepočuje a nechce ísť.

mamamasama
5. júl 2023

Dedka nezmenis. Mozes zmenit prostredie. Nenechávajte ich uz osamote.

autor
5. júl 2023

@beata_k v živote to neurobil muž bol na služobné ja som musela ísť k dr..no nikdy v živote uz

autor
5. júl 2023

@mirage však už sa to ani nestane..ani nás len tak skoro neuvidu..nadávky mi idú hlavou neskutočne nervy🤬stalo sa to včera ale neviem to rozdychat

januska12323
5. júl 2023

Bitka je jeho výchovná metóda, prečo ťa prekvapuje keď aj vnuka udrel? Capnutie po zadku nie je bitka ale to v tomto prípade nie je dôležité.

deti95060810
5. júl 2023

vieš aký je a aj napriek tomu necháš dieťa s dedom? Keby aspoň s normálnym dedom, ale to vyzerá na menšieho nerváka

autor
5. júl 2023

@mamamasama to už je jasné..ale on nieje vyslovene dedo..starý semilny. Je to 50tnik čakala som že bude mať viac rozumu po našich debatách...

beata_k
5. júl 2023

Tak, co uz s nim. Rupli mu nervy. Musis si to asi do buducna inak zariadit. Ale, tak nic sa mu nestalo. Chapem, ze si nazlostena, ale preusit kontakt je trochu cez.

zmrzlinka2021
5. júl 2023

Žiaľ voľakedy násilie na deťoch bolo bežné. A preto starší ľudia reagujú, keď na nich niekto aj teraz zablaci, spôsobí v nich strach. Potom sú poslušní

ivangeline
5. júl 2023

Co mas robit? Odpustit.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cookie29
5. júl 2023

@autor to nemyslis vazne? "bude mať viac rozumu po našich debatách"
uprimne, keby si to skutocne pripustil a uznal, znamenalo by to, ze priznava, ze zlyhal v Tvojej vychove a to chce skutocnu vnutornu silu a toho je schopnych len velmi malo ludi. Myslim skutocne, na oko urcite viac... je na Tebe, aby si stanovila hranice a chranila svoje deti.

ninusa221
5. júl 2023

Môjho priateľa nikdy rodičia neudreli keby vidíš ako sa k ním sprava otras vôbec ich netoleruje. Ja som bola bita v miere a máme úžasný vzťah s maminou aj ocinom.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
5. júl 2023

@lenusa20 udrel po zadku. Ale pamätám si aku šupu vedel dať. Ja som proti tomu

autor
5. júl 2023

@januska12323 úder ako úder..

autor
5. júl 2023

@beata_k no tak malý ho nechce ani vidieť tak neviem či sa ,,nič,, nestalo

autor
5. júl 2023

@elizabet173 presne niečo také aj u nas

alison11
5. júl 2023

Pokiaľ ho malý nechce vidieť tka toleruj jeho prianie,detská duša je veľmi citlivá a čo si detstva ponesie do dospelosti to mu ostane musí to spracovať aj on.Mňa mama bíjavala z prvu aj za známky za 3jky časom ju to prešlo aj nakričala veľa krát slovne ublížila,len kvôli tomu že som sa podobala niečím na svojho otca rozviedli sa keď som mala 3roky a vyhadzovala mi to na oči...až som sa usmivať nevedela dosť dlho a pred ňou vôbec,lebo aj môj úsmev je po otcovi.Mojej mame vedí aj môj mladší syn lebo sa na otca podobá,a nedá si proste tým pokoj ani ako 55ročná...pokiaľ nemusím ich u nej nenechávam ale ak nemám inú možnosť tak musia byť u nej robím na 2 smeny pokiaľ je muž doma je snimi on,prípadne ja striedame to tak max. 4hodky aj je snimi.Chalani to majú vysvetlené tak aby poslúchali nič nevyparatili a tak aj starká bude v kľude.

alison11
5. júl 2023

@ninusa221 Je to aj povahou rodičov a detí mňa bila matka aj ubližovala slovami pri kriku aj za hovadiny som bola zlá už len tým,že som dýchala.Som jej raz tak do očí povedala,že bolo by lepšie keby som sa nebola narodila.Vtedy si uvedomila,že ako mi ubližuje tým,že ma porovnáva z biologickým otcom.A teraz keď môj mladší syn sa podobá na neho veľa krát už od nej odznelo...nie je jedno ako rodič a prečo rodič udrie dieťa,môjho muža tiež bil otec a nemusí svojich rodičov veľmi zriedka navštevuje už len ak niečo im treba alebo mužovi,ale keďže svokrovci odmietajú naše deti postrážiť tak tma chodíme aj my málo ja z deťmi,stále len výhovorky majú a to som dúfala,že ke´d ich budú málo vidieť tak ich osvieti a cez prázdnin ich budú chcieť,lenže nič.Ja sa snažím,deťom vysvetľovať a keď to do 3tice nejde beriem varechu vtedy poslúchajú hneď pokiaľ nechcú dostať.Ale vždy 3x upozorním aj poviem,že už beriem varechu,len tak nedostanú.

rebellefleur
5. júl 2023

To je este v pohode, moj dostal facku ..

tanyag
5. júl 2023

Bežne vidím na ihriskách ako starí rodičia, či už babka alebo dedko, capnú malé deti po zadku alebo rukách a nestačím sa diviť...mne toto mozog neberie 😔

ankare
5. júl 2023

Och, preboha, chudák malý. Už ho s ním nenechavaj nikdy samého.

basska_b
5. júl 2023

@tanyag Hej, ja tiez vnimam na ihrisku 2 druhy starych rodicov. Niektori su velmi laskavi, ani hlas nezvysia. A niektori sa spravaju jak k psovi. Videla som jedneho dedka, ako nadaval 3rocnemu dievcatku, ze sa pocikala. Nahradne oblecenie mal... treba si fakt premysliet, s kym nechavate dieta. Moji rodicia napr. mi nikdy deti neudreli, netrestali, ale uplne vidim, ze ked deti zacnu pistat, jasit sa, neposluchat, ze uz im nervy stupaju a vlastne nevedia, ako situaciu riesit...

bluemoon24
5. júl 2023

@zmrzlinka2021 “volakedy” - stale je nasili na detech bezne a schvalovane, vidis to i tady v diskuzi. Je to smutne.

ankare
5. júl 2023

@lenusa20 udrieť a capnut je to isté. Je to násilie.

ankare
5. júl 2023

@januska12323 capnutie je bitka. Bodka.

pragmaticka
5. júl 2023

Moja svokra dala mojej 8rocnej minulý rok jej prvú facku, zato ze nechcela ísť večer spať. Len toľko!!! Otras. Stará škola, bývalá učiteľka, 70 ročná, fakt nevysvetlis!!!! Som jej jasne dala najavo, ze ešte raz a vnúčatá tam mala naposledy!!!!🤮🤮🤮