Darček pre svokru

ave17
17. dec 2018

Dievčatá, čo poradíte pre svokru, s ktorou nemám nejak extra vzťah ale ani žiaden konflikt, je to typ zeny, ktorá používa iba obyčajne mydlo, kozmetika, nechty... To jej nič nehovori.. Nemá žiadne záľuby, iba robota a domov. Proste typická žena z dediny, ktorá všetko má a nič nepotrebuje. Napr. Darovali sme pobyt a po 2 dňoch prišla domoc s mužom, ze co tam, poraďte prosím 🙏

joja101
17. dec 2018

take maju rady hlavne prakticky veci do domacnosti, nespominala nic, ze by sa jej v kuchyni pokazilo alebo jej chyba? ja som minuly rok kupila svokre novy mop, lebo nadavala, ze uz je stary a nevie s nim uz stiahnut spinu a vypadava jej rucka a aka bola stastna. keby to da ona mne na vianoce tak ma asi porazi :D :D

janage
17. dec 2018

@ave17 ak pije kavu tak kavu aku ma rada, k tomu nejaky keksik, alebo nieco pre zdravie, na klby, na reumu nejaku mast ak pouziva, ak rada pecie tak hoci vianocne vykrajovacky. To co by potesilo a pouzivala by to.

liliflora
17. dec 2018

Tiez si myslim, ze nieco do kuchyne -kuch. vahu, rucny mixer. Alebo nejake vitaminy, moji rodicia si ich vzdy pytaju na Vianoce. 🙂

stankadu
17. dec 2018

ja som svokre kúpila drevený kalendár, kde sa zavesia drevené krúžky, že kedy má kto narodeniny alebo meniny.

janinah
17. dec 2018

kabelka,nákupná taška na kolieskach,poháre,šálky,obrus,šál,rukavice,deka,post. obliečky...

pribinak
17. dec 2018

Darčekovu kartu napr do DMky a nech si kupi co chce, ked to minie na prášky, alebo na okenu, jej vec. Darček dostala.

renirv
17. dec 2018

Darcekove poukazky su zachrana :D Daj jej do tescomy nech si tam volaku misu vyberie alebo panvicu :D

whatever1
17. dec 2018

@ave17 vibrator😂

hettinka
18. dec 2018

@ave17 obliečky na periny, sada uterákov, nejaký domáci spotrebič ...

pininka
18. dec 2018

My sme našej, je to rovnaká žena ako tá tvoja kúpili v Lidli ten vyhrevny vankúš na chrbát aj takú podložku. Keď príde z roboty, môže doma sadnúť a trocha relaxovať.

janulka2811
18. dec 2018

Kup je ryl ...

kikulienka94
18. dec 2018

my sme mojej svokre kúpili fúrik :D ale treba podotknúť, že si ho sama vybrala :D :D

ivetdulka
18. dec 2018

my sme kupili postelne obliecky a sadu uterakov a osusiek...ani svokra ani svokor nemaju v zivote ziadne zaluby, nemaju kamaratov, nic ich nebavi, len sediet doma pri telke....tak neutralny darcek pre obidvoch 🙂

codal
18. dec 2018

Já jsem teď tchyni koupila andělské zvonění. Asi před rokem o tom mluvila,že to měla jako holka doma a že se to rozbilo a já jsem zjistila,že se to začalo znova vyrábět,tak jsme ji to koupila. Taková nostalgie. třeba by to i vaši tchyni potěšilo,že by zavzpomínala🙂..

0martina0
18. dec 2018

@whatever1 ja umrem od smiechu😝

whatever1
18. dec 2018

@0martina0 a poriadne velikyyyy😂😂😂 rozmyslam ze kupim tej svojej, zapcham jej usta nech uz je konecne ticho jezibaba jedna🤣😭😭

vendulka80
18. dec 2018

@whatever1 a nech si nezabudne vyložiť zuby aby sa jej tam taky velky zmestil)))

whatever1
18. dec 2018

@vendulka80 🤣🤣🤣🤣

whatever1
18. dec 2018

Kolko zubov by mala mat svokra? Dva- jeden na otvaranie piva a druhy na to aby ju bolel.

terezka1947
18. dec 2018

@vendulka80
@whatever1 vy svokry nebudete?

terezka1947
18. dec 2018

@ave17 pridavam sa k babam,cize nieco praticke...zehlicku,kanvicu,novy mixer....tym neurazis,ani nepokazis nic.

vendulka80
18. dec 2018

@terezka1947 pravdaže budeme. Ale mozno by niektoré svokry neboli take nenávidené a nežiadúce, keby sa trosicku vedeli aj same nad sebou zasmiať a ukázať trochu ľudskosti. A nie hned moralizovať v diskusii.

methexis
18. dec 2018

Moja svokra nam tento rok darceky zakazala, ze ona nic nechce a nema to kam dat 😅,ze max. datle a figy mozme jej dat. Tak k tomu pridame este poukazky do kauflandu a z toho nejaky balicek spravim.

terezka1947
18. dec 2018

@vendulka80 no,ved uvidime,ake raz svokry budeme

dolynkag
18. dec 2018

kolko ročná?
sada hrncov vždy poteší

dominika6
18. dec 2018

@ave17 deku,obliečky,plachty,hrnce,panvice,riady,poháre...pane bože...v každom obchode je miliarda vecí čo darovať..
a súhlasím dreveným kalendárom,ja som ho dala robiť tento rok a teším sa na reakciu..smola je,že do vianoc ho už nestíhaš

ave17
autor
18. dec 2018

@ivetdulka ty máš rovnakých svokrovcov ako ja? Presne 🙂

ave17
autor
18. dec 2018

Baby ďakujem, nieco snáď vyberiem 🙂

hettinka
18. dec 2018

@ave17 aj ja som mala takých svokrovcov, len doma boli, svokor chorý 10 rokov ležal a svokra len okolo neho. Vždy sme sa dohodli so svagrovcami a kúpili niečo do domu - chladničku, vysávač, televízor.., alebo to postelne prádlo. No a keď už fakt nebolo čo, tak veľký potravinový kos dostali, kozmetiku a sviečky voňavé.

meredith83
18. dec 2018

Ja suhlasim s niecim praktickym. Tiez by som darovala poukazku ked nevies co jej chyba.Podla toho co si mozete dovolit... kavovar, mixer atd.