Dievčatá, čo poradíte pre svokru, s ktorou nemám nejak extra vzťah ale ani žiaden konflikt, je to typ zeny, ktorá používa iba obyčajne mydlo, kozmetika, nechty... To jej nič nehovori.. Nemá žiadne záľuby, iba robota a domov. Proste typická žena z dediny, ktorá všetko má a nič nepotrebuje. Napr. Darovali sme pobyt a po 2 dňoch prišla domoc s mužom, ze co tam, poraďte prosím 🙏
Tiez si myslim, ze nieco do kuchyne -kuch. vahu, rucny mixer. Alebo nejake vitaminy, moji rodicia si ich vzdy pytaju na Vianoce. 🙂
ja som svokre kúpila drevený kalendár, kde sa zavesia drevené krúžky, že kedy má kto narodeniny alebo meniny.
kabelka,nákupná taška na kolieskach,poháre,šálky,obrus,šál,rukavice,deka,post. obliečky...
Darčekovu kartu napr do DMky a nech si kupi co chce, ked to minie na prášky, alebo na okenu, jej vec. Darček dostala.
Darcekove poukazky su zachrana :D Daj jej do tescomy nech si tam volaku misu vyberie alebo panvicu :D
My sme našej, je to rovnaká žena ako tá tvoja kúpili v Lidli ten vyhrevny vankúš na chrbát aj takú podložku. Keď príde z roboty, môže doma sadnúť a trocha relaxovať.
Kup je ryl ...
my sme mojej svokre kúpili fúrik :D ale treba podotknúť, že si ho sama vybrala :D :D
my sme kupili postelne obliecky a sadu uterakov a osusiek...ani svokra ani svokor nemaju v zivote ziadne zaluby, nemaju kamaratov, nic ich nebavi, len sediet doma pri telke....tak neutralny darcek pre obidvoch 🙂
Já jsem teď tchyni koupila andělské zvonění. Asi před rokem o tom mluvila,že to měla jako holka doma a že se to rozbilo a já jsem zjistila,že se to začalo znova vyrábět,tak jsme ji to koupila. Taková nostalgie. třeba by to i vaši tchyni potěšilo,že by zavzpomínala🙂..
@whatever1 a nech si nezabudne vyložiť zuby aby sa jej tam taky velky zmestil)))
@vendulka80 🤣🤣🤣🤣
Kolko zubov by mala mat svokra? Dva- jeden na otvaranie piva a druhy na to aby ju bolel.
@vendulka80
@whatever1 vy svokry nebudete?
@ave17 pridavam sa k babam,cize nieco praticke...zehlicku,kanvicu,novy mixer....tym neurazis,ani nepokazis nic.
@terezka1947 pravdaže budeme. Ale mozno by niektoré svokry neboli take nenávidené a nežiadúce, keby sa trosicku vedeli aj same nad sebou zasmiať a ukázať trochu ľudskosti. A nie hned moralizovať v diskusii.
Moja svokra nam tento rok darceky zakazala, ze ona nic nechce a nema to kam dat 😅,ze max. datle a figy mozme jej dat. Tak k tomu pridame este poukazky do kauflandu a z toho nejaky balicek spravim.
@vendulka80 no,ved uvidime,ake raz svokry budeme
kolko ročná?
sada hrncov vždy poteší
Baby ďakujem, nieco snáď vyberiem 🙂
@ave17 aj ja som mala takých svokrovcov, len doma boli, svokor chorý 10 rokov ležal a svokra len okolo neho. Vždy sme sa dohodli so svagrovcami a kúpili niečo do domu - chladničku, vysávač, televízor.., alebo to postelne prádlo. No a keď už fakt nebolo čo, tak veľký potravinový kos dostali, kozmetiku a sviečky voňavé.
Ja suhlasim s niecim praktickym. Tiez by som darovala poukazku ked nevies co jej chyba.Podla toho co si mozete dovolit... kavovar, mixer atd.
take maju rady hlavne prakticky veci do domacnosti, nespominala nic, ze by sa jej v kuchyni pokazilo alebo jej chyba? ja som minuly rok kupila svokre novy mop, lebo nadavala, ze uz je stary a nevie s nim uz stiahnut spinu a vypadava jej rucka a aka bola stastna. keby to da ona mne na vianoce tak ma asi porazi :D :D