Kedy si poviete ze ste skutocne stastne. Co je to preco sa oplati zit a rano vstat ? S cim si robite radost? Ako zit v tomto svete a nezblaznit sa?
Dobré vzťahy s inými ľuďmi...s rodinou, deťmi, priateľmi, kolegmi...
V tomto krásnom počasí utiecť na pol dňa sama do lesa. Vrátim sa s úsmevom cez celú hubu, vyzerám asi trocha menej inteligentne, ale nemožem si pomocť.
byt vdacny za to co mam.. denne si najst nieco za co vdacna som, starat sa v prvom rade o seba az potom o druhych...
Za zdravého syna.. celkovo rodinu
Rodina, cestovanie, moja práca a milión drobných maličkostí.
Spoločné chvíle (aj tie bežné aj menej bežné) s mojim manželom, predstava, že čoskoro snáď budeme úplná rodinka, že sa nám splní túžba o vlastnom domčeku a taký úplne bežný život, keď sme zdraví, spolu, žijeme náš život, plníme ho zážitkami, láskou.
Dnes ma najviac potešilo to, že manžel nám zarezervoval na prvé výročie svadby stôl v jednom krásnom hoteli, kde sme mali svadbu 😊
vnutorny pokoj v dusi..
Naozaj šťastná som z toho že mám zdravé deti.. naopak naozaj nešťastná som z toho že ini, mne blízki ľudia to šťastie nemaju...
Vsetko mozne 😀Hlavne deti Rodina .. vsetko stym spojene. Ze svieti slnko ze mala chodi so school bus v pohode. Ze ked dojde budeme mat piknik na verande.. vecer novy my little pony spolu kukneme. Ze dnes doviezli dalsi darcek vianocny .. kava .. ze sme zdravi.. ze v lete Snad dojdeme na Svk .. ze tento vikend pojdeme na tekvicovu farmu ..ze nie je lockdown.. ze nemam stres. Ze som urobila mnam apple pie . Proste kazdodenne malickosti rodinneho zivota.
@miadi vsetko ta tak nadchne a potesi ? Toto som uz dlho nezazila tento pocit
Moje dieta🥰moj manzel. To ze mozme byt spolu a ze sme zdravi. To mi staci ku stastiu. Vsetko ostatne su len prijemne bonusy
Ja som šťastný už len ked sa ráno zobudím, lebo to vnímam ako šancu byť lepší, viac mať rád ľudí okolo seba inak povedané rásť v láske to je šťastie
@bloger rast v laske ? To je pekne
@ckocka Presne toto robím šťastnou aj mňa, minule som aj stromy objala, ešte aj muž na mňa pozrel divne 😂
@a_adamcova a tak vam to pomoze ist do lesa ?
Ano vsetko aj take somarinky ako sezonne zdobenie okolo domu. Tesim sa na Halloween 🎃 koli detom 😇preco Ta nic netesi? Mas nejake realne trapenie v zivote ci len taku emocionalnu prazdnotu? Skus si viac vychutnavat malickosti a menej mysli na to co nemas alebo co nie je take ake by si chcela . Alebo ak sa da tak to zmen zariad si to aby to bolo ako ty chces.
@0silvia0 zmazala to ešte pred mojou reakciou (stačí si pozriet čas zmazania a čas mojej odpovede, takže som v tom nevinne a netreba ma hneď obvinovat).
Boli to slová, ze šťastie JE VEDOME ROZHODNUTIE v našej hlave a je len na nas, ci budeme šťastní. Ja s tym vyrokom nesúhlasím. Príde mi velmi plytký a povrchný. Nič nie je čiernobiele.
Áno, neskutočne mi príroda pomáha. Aj keď som vyčerpaná, unavená, psychicky úplne naprd. Ak cítim stereotyp, alebo som stratila chuť od všetkého. Les, príroda, neskutočne ma robia šťastnou. A mojím snom je mať domček, chalúpku pri lese, to by bol doslova ideálny život pre mňa. Nič iné by som nepotrebovala.
Čaro všedných dni- s deťmi, s mužom na káve, niečo pekne si kúpiť, robiť radosť ľuďom, ktorých mám najradšej a pomôcť aj maličkosťami ľuďom okolo- známym aj neznámym 😉
Ini ludia. ;)