Ahojte !Rada by som Vas poprosila o Vas nazor.. som zufala.. S manzelom sme spolu 13rokov. 9r.manzeliaVelmi sa lubime.milujeme. Mame dve dcerky .. Po narodeni druhej dcerky(Januar) to asi zacalo. . Menej casu na seba .. on v praci ja doma s detmi .. V oktobri mi svagrinin byvaly napisal na fb.vraj si mam davat pozor na muzovu kolegynu .. sa nieco vo firme sepka. Spytala som sa ho na kolegynu . Vtedy bola aj svagrina s nami v aute a zasmiali sa tomu obaja. Ze on nam chce zle . Viac som sa k tomu nevracala .. Nemala som dovod manzelovi neverit. Jeho spravanie sa vsak zmenilo .ked som sa ho opytala ,ze kde prevolal sto minut do inej sieti (vzdy sme si davali pozorna minuty). Vraj s kolegom .ked nieco nevedel. (On ma inu siet.to viem). Potom bol na rybach a nezdvihal mi mobil . Povedal.ze mu nemame volat... uz som zacala byt paranoidna a domyslat si ... Vo fakture (dalsi mesiac)mal odoslanych 176 sprav na inu siet ... No s kolegom si asi tolko sprav nenapise..vsak?!.(uz som nieco tusila) Tak som si chcela pozicat mobil (samozrejme nepozical)celu noc som rozmyslala co urobim. Spytala som sa ho ci sa chce rozviest ? Ci ma inu . Vraj nie . Nema nikoho . Nikdy mu nerobilo problem dat mi mobil a zrazu mi ho neda(moje podozrenie stuplo).Prosila som ho .aby zavolal na to cislo .Nezavola .povedal mi. Myslela som.ze sa zblaznim... Vyziadala som si elekt.vypis, podrobny a tam bolo to cislo ,jej.!!! Zavolala som mu do prace a povedala .ze uz nemusi klamat .viem.vsetko. Povedal mi.ze mi to doma vysvetli . Vraj si len pisu ..ako kamarati . Bal sa mi to povedat .. . Ale mne to nestacilo . Ja som jeho kolegynu zavolala na kavu .prisla . Povedala mi.ze oni sa nesyretavaju .iba v praci.ze su len kolegovia ..si pisu co doma.o dcerke nasej .kt.ma diabetes .. a tak ... MNE SA NECHCE TOMU VERIT . JA NEVIEM .CO MAM ROBIT . TOLKE PONIZENIE. TAKU BOLEST CO CITIM.ZUFALSTVO. Chcela som to riesit .tolko nezodpovedanych otazok mam . On nechce . Vraj sa ho pytam stale to iste.. . Co robit? Vsetko to riesim sama . Nikomu som sa nezdoverila.. Tak Vas prosim.poradte mi. Moj manzel mi vycita .vraj ho neobimam. Nevenujem.sa mu.. . Nedavam mu sama od seba pusu.. asi je to pravda .. priznavam. A teraz mi to dava on pocitit.. .Dakujem.ze som sa mohla vyrozpravat. Rada si precitam Vase nazory..
No čo ti na to....99% nepustí....čo je doma,to sa neráta....realita...
@mirka414 dakujem . kolegyna ma o trinast rokov menej(20) .je to ponizujuce strasne pre mna .ze sa bavi s takou osobou o nasich detoch .. ked som ju stretlla .bolo mi to placu (neplakala som) ,ze s nou si pise . V com je lepsia ?vsak hlave mala len disco. Ako mu ona moze len pomoct . Jej som povedala .ze si neprajem ,aby mu odpisovala a uz vobec pisala . Za dva mesiace (este som nevedela .ze sa nieco deje ,sprosta som) . Sme mali sex asi trikrat . Odkedy to viem.tak kazdy vecer.( z mojej strany sa chcem polepsit a aj si uzit ) . Manzel nema problem zobrat obe deti na dvojhodinovu prechadzku a potom ide na ryby ...
Zlyhala som ako manzelka ? Vycitam si .ze som aj ako matka zlyhala .ked dcerke zistili diabetes .. a teraz este aj ako manzelka...
@simci25 ze kamarati. Ja by som jej neverila ani nos medzi ocami. Taku bych jej tam j...bla ze by zaludla aj cislo domu. Len ta krmi recami typi sme len kamarati?? Dobre je nadrzana a len sa mu vnujuce a nohy roztahuje aby sa vtacik chytil. Tvoj muz je este nevyzreti bubertiak nevie co chce. Sak ked mam manzelku mozem mat aj milenku. Manzelka mi bude varit prat a tu druhu budem obrabat.. Jasne mu daj najavo co chce ked nie posli ho do teplych krajin aj stou jeho lastovyckou. Drz sa😁
@simci25 ...prepac.. Ale jedine kto zlyhal je manzel!! ...a o tej matke..to som akoze prehliadla dobre?? 🙂
Chlapom je najlahsie utiect k inej sukni a este vycitar co im doma nedavame....skoda ze nechcu pocuvat nas!! Co nam chyba... Co nam nedavaju...noo nemame cas a hlavne tam je este ucta voci nim...
Kamaratstvo medzi muzom a zenou neexistuje. Tak si odpovedz sama.
@misel0806 Ja jej to neveri .. Manzelovi som povedala.ked chces rozvod a stoji ti zato.nech sa paci .tam su dvere !Ale daju sa len raz pouzit .Ja nebudem.s nim.len koli detom .urcite nie. Aj ked ho milujem. Urcite nie.. Najhorsie je .ze sa sprava ako keby sa nic nestalo. . Chce mat sex kazdy vecer. Rozpravame sa aj dve hodiny v noci. (len danej teme sa nevyjadruje,nechce sa bavit) . Neviem co mam robit ..tvarit sa.ze nic sa nestalo,zabudnut ??? (Mam ho kontrolovat ci verit ?
no tazko...ako mozno aj nieco zacalo, ale este nevyvrcholilo do uplneho "happyendu" medzi nimi. Proste si na to prisla...podla mna najvacsia blbost ze to dusis v sebe a jemu nepovies nic. Prioritne musis jemu povedat, alebo vykricat, alebo hoc aj panvicou to trepnut...je to vas problem, nie nas superzienok na fore...a potom, mlada mu co moze ponuknut???? NIC!!!!
Poviem to sprosto, ziadna mlada nechce chlapa so zavazkami. Ved aj naco by jej bol prizivnik? Ma to kde byvat? Nema..musi to platit vyzivne atd....nie je to bohvieco...
A najhorsie je, ze aj chlapy to uz vedia...ked sa zoznamujem, uz nejako aj chlapy sa 99% pyta "byvas sama? Ako byvas"...ked sa ho opytam a ze preco to chlapcatka zaujima, tak nakoniec z neho vylezie, ze bud rozvedeny ktoreho vykopla manzelka, alebo priatelka a nema kde byvat....ja tvrdim stale, dnesny chlapy su baaaaaabovky 🙄
@misel0806
Baby ved sa spamatajte! Vy uz presne viete, co chce ta baba aj to, co robi jej muz a hlavne ste jej teda niektore tymi prispevkami vobec nepomohli k nejakemu rieseniu akurat ju mozno podporili v tom, aby urobila nejaku neuvazenu histericku scenu.
Co sa tyka simci25, tak Simca myslim, ze Tvoju energiu, ktoru plytvas na sposob ako zistit, ci manzel nieco s tou zenou ma alebo nie, by bolo lepsie vyuzit na to, aby ste celkovo vas vztah vylepsili a najma na to, aby si prestala obvinovat samu seba a aby si ziskala viac sebavedomia.
Kto Ti povedal, ze si zlyhala ako matka aj ako manzelka?
Z akeho dovodu prepadas tymto pocitom?
Dovod preco vase manzelstvo nemusi vydrzat nebude v tej druhej zene, ale v tom, ze samu seba podcenujes a obvinujes.
@alicka850 existuje. ale v takom pripade to clovek nemusi tajit a nema problem pustit z ruky mobil k nahliadnutiu. lebo taki naozajstni priatelia nemaju co skryvat a hlavne si vacsinou pozoznamuju aj rodiny - manzelov a manzelky. lebo sa nemusia hrat na schovavacku a nemaju problem sa strtenut aj za pritomnosti svojich partnerov.
@simci25 podporit v tejto situacii je tazko... Len fakt neobvinuj seba... A hlavne nie, ze si zla matka...uz sama si musis premyslet ci si mu dala dovod ist za inou :( no pokial ma doma fuuuuulservis. Neflakas po nociach...necakas ho doma hystericky ze kde bol ..a venujete sa jeden druhemu...ci ako pises rozpravanim aj v posteli.....tak potomradimmanzela k chlapom co nevedia co od dobroty.... A to ze sa chces o tom rozpravat....a aj vysvetlenia je to najmenej co ti mlady pan moze dat!!!!
Nejdem sa hrat na premuuuuudrelost...je to len moj nazooooor.... Podla mna niektori chlapi beru veci ako samozrejmost....a niekedy nevedia co od dobroty..
@simci25
Co sa tyka dietata, tak Tebe niekto povedal, ze ten diabetes je Tvoja chyba? Ze si tomu mohla zabranit?
Manzelka - nenazvala by som to tak, ze si zlyhala. Este sa nic nestalo. Su to len Tvoje predstavy, ktorymi si zahlcujes hlavu.
Z toho co pises, nevyzera, ze by manzelk chcel odist, alebo ze by Ta nemiloval. Kedze sa vela spolu rozpravate, tak miesto temy o tej kolegyni mozes otvorit temu, v ktorej sa pobavite o tom, co chyba jemu a co chyba Tebe a potom na tom obaja mozete zacat pracovat.
@spirit16 ale ved samozrejme, len keby na mna niekto vystartoval, ze mam nieco s niekym, tak by som mala dokaz. ono v podstate uz raz sa mi stalo pri poslednom, tolko mal blbych reci az som ukazala kde a co si s kym pisem a s mojim kamosom a bol pekne v prdeli, ked cital ako si vymiename recepty a ako sa bavime o malovkach v byte pripadne co nove a tak. je to o svedomi kazdeho. ale kde su dokazy, ze sa nic nedeje, neni o com.
@spirit16 potrebujem vediet .ze ma Miluje. Totiz jeho spravanie sa zmenilo tak.ze sa sprava ako ja . Cize neobima ma . Pride z prace .vzdy sme si dali pusu a teraz nema problem nedat . Co sa tyka sexu.tam nema ziadny problem. Akurat .ze je ovela castejsie.ale to si nestazujem. . Ja doliezam za nim a ziadam si jeho pozornost . . . Vracia mi to .pravdepodobne. . Ja sa chcem zmenit .venovat sa mu...Milovat ho . Ale potrebujem vediet .ze aj on mna. A ked sa ho opytam.ci ma lubi. Povie.ze ano. .. Hrabe mi uz asi riadne.vsak ?
@simci25 Tak v prvom rade - nemala si sa s nou stretavat - toto ja osobne povazujem ze maximalne trapne takto klesnut...Nic v zlom.
Ano, pisat si tolko s kolegynou je cudne a narovinu - pochybujem, ze su len kamarati. Ale obvinovat sa nemusis, stava sa to. Zato, ze sa manzel namotal na inu zensku zrejme aj tak nemozes. Neviem, v akom to je stadiu - ci zatial vypisovanie, flirt alebo nieco viac, ale uplne nevinne kamaratstvo to nie je.
A suhlasim s @spirit16 mala by fungovat dovera, nie kontrola. Mne osobne pride cudne si psiat 176 sms mesacne s niekym, s kym si este denne v praci....to je 6 sms denne jednej osobe...tebe ich pise kolko denne?
Ja osobne tomu, ze uplne o nic nejde neverim ani slovo....jasne symptomy pocitu vinu a strachu z odhalenia
@helka101
Vies, co sa tyka vysvetlovania a preberania niektorych veci, tak tam treba tiez opatrne. Niektore veci sa tazko vysvetluju a tazko sa na ne hladaju vhodne slova.
Ja som kedysi tiez hrozne vsetko chcela s partnerom riesit.
A preco toto a preco hento a ako si to myslel a preco si to urobil....
Az som sa dostala do situacie, ked ma nastval, to sme boli spolu dva roky a kedze som nejaku dobu rozmyslala, ci to ma s nim vobec vyznam, tak som mu pleskla do oci, ze moj mily, tak tymto momentom sa rozchadzame a myslela som to uplne vazne.
Zostal ako prekackany a nedalo sa to v tom momente riesit viac, lebo sme boli vonku s inym parom.
V tom case sme uz spolu byvali a ked navsteva odisla, tak sme nejaku dobu len sedeli v obyvacke bez slova a ja som vedela, ze bude zalezat len na tom, co teraz spravi. Vedela som, ze ked sa ma zacne vypytovat, ze preco som to povedala a ako som to myslela, ze sa proste rozideme. On vsak prisiel dal mi pusu, bol sex a nikdy sa neopytal viac (ze preco som to povedal a ako som to myslela) a ja som mu vdacna, ze to nerozoberal. Niektore veci proste vedia cloveku dojst aj bez slov. Pisem to preto, ze ak by sme boli v opacnej situacii, nastvala ho niecim ja a on by mi povedal, ze sa rozchadzame, tak by som povazovala za velmi dolezite to s nim rozpitvat do podrobna, aby som to dokladne pochopila. Coz je blud, lebo aj tak by som to nepochopila 🙂 Pochopit toho druheho mozes len vtedy ak chapes aj tie nevyslovene veci.
@spirit16 ja som ho nikdy nekontrolovala. To.ze mu volam .nieje preto.ze ho kontrolujem .ale bojim sa o neho. Kedze ho Milujem. Moj manzel jazdi auto ako sialeny.ked je sam... tak len preto. Nikdy som nemala pocit neverit mu ... Kedze sa zmenilo jeho spravanie .to mi dalo muzu patrat ...Vycitila som ..
@simci25 .... hned si vedela, ze nieco nie je v poriadku aj napriek tomu, ze Ta muz so svagrinou spociatku vysmiali. A milostivemu sa nechce o tom s Tebou rozpravat, lebo ho to otravuje!!! To uz je vrchol! Netvrdim, ze uz realne k nevere doslo, ale keby to bolo len take strasne nevinne, ako obe strany tvrdia, tak nema problem Ti ukazat smsky, dat do ruky mobil a rozoberat to s Tebou. A Ty sa este obvinujes, ze je to Tvoja chyba? Tak toto mam najradsej, ked tu niekto napise, ze zena ma na nevere muza svoj podiel alebo naopak. Az na extremne pripady, ktorych ma vela nenapada, je to vymysel a obhajoba nevernika, aby sa citil lepsie. Je to rozhodnutie konkretnej osoby. Ak sa Tvojmu muzovi nepacilo, mal Ti to povedat na rovinu, navrhnut riesenie a ked to nejde a on uz nemoze dalej takym sposobom zit, tak sa ma zbalit a potom ako slobodny nech si vypisuje aj s 30timi kolegynami. Drz sa!
@simci25 on má cas na ryby a na písanie 176 sprav?? No fajn ked má tak vela voľného času tak je treba stým nieco robit a to zavesiť mu obe deti na krk a íst so niekam oddýchnuť,pripadne sa íst skrášliť a pripraviť sa na večerný sex a rovno hned ked mu skončí šichta s detmi!! Som zvedava ci bude mat chut si este s kolegyňou pisat a preberať vaše deti!!by som jej dala aby sa mi miešala do zdravotného stavu mojho dieťaťa sa ti čudujem,ze nemala šálku kávy vyliatu na ksichte.