Potrebujem pocut vas nestranny, emociami neovplyvneny nazor 😅
Mam 29 rokov, za sebou par nevydarenych niekolko-rocnych vztahov. Pred mesiacom som na zoznamke stretla chlapa, ktory bol od zaciatku velky gentleman a hned som z pisania usudila, ze to ma v hlave upratane. Ma 31, nikdy nemal vazny vztah, ale ani romaniky, vraj iba jednu dlhsiu znamost, ale vztah to nebol. Je mudry, sikovny, primerane zabezpeceny, chapavy, az neuveritelny romantik, s rodinou ma velmi dobre vztahy a chce si zalozit aj svoju. Cez vikend sme sa stretli, rande dopadlo na vybornu, maximalna spokojnost a nadsenie z oboch stran. Pise mi o nasich buducich splocnych detoch, chce ist so mnou zit. Byva 100km odomna a vraj ma hladal cely zivot a chce so mnou byvat, kedze kvoli corone by sme sa oficialne stretavat nemali.
Co si o tom myslite? Moze byt ze chlapurobi ten prvy krok hned po prvom rande, alebo som len naivka? 😀 pripadne poznate nejaky taky pripad kde to hned takto z fleku vyslo?
Vau, mna by to skor vystrasilo, ale moze byt laska na orvy pohlad🙂
samozrejme že poznám...máme ich v rodine niekoľko...napr. moji rodičia...láska na prvý pohľad na zábave...😉
Mne môj teraz už muž po týždni čo sme sa poznali oznámil že bude otcom mojich detí 😳 skoro som zutekala 😱😂 bývať sme spolu začali po mesiaci a zajtra máme 9 výročie čo sme spolu a ročného synčeka 😍
Akože je kus divne ze ma take naivne reči ze poďme spolu bývať a mat deti pričom sa poriadne ani nepoznáme. Ale možno je len fakt zalaskovany... Vyjsť to môže, ale tempo si urči radšej opatrnejšie ;)
@halabolka divne..utekala by som...ja som sa raz cez internet zoznamila s muzom...sympaticky, rozvedeny muz....po prvom rande mi uz vyznaval lasku, na druhom rande ma chcel predstavit rodicom, na tretom ma poziadal o ruku...pol roka trvalo kym som sa ho zbavila...obtazoval mna, mojho syna , moju mamu... už som mala strach vyjst na ulicu lebo vsade za mnou sliedil...magor...brrr
Poznam. Bolo to v Kanade. Baba tam chcela ostat. Tak jej kamoska Slovenka, u ktorej bola na navsteve, dohodila znameho Slovaka, emigranta so zazemim. Hned v ten vecer, ked sa zoznamili, odisla s nim do jeho domu. Zobrali sa, maju dve uz dospele deti a zili dpolu 30 rokov, kym on nahle pred 3omi rokmi nezomrel.
No neviem neviem..., kontrolky by mi blikali. Nejako tá namotava chalanisko.
ked to ma v hlave upratane, tak moze mat aj takto jasno.
ja som sa s muzom stretla, ked som mala 19, hned po prvom rande som unho stravila noc a hned aj zacala byvat. my sme v tom mali jasno obaja, co chceme.
sice sa teraz po 16 tich rokoch rozvadzame, ale keby nezacal ulietat na psychotropnych latkach, tak sme spolu snad az do konca zivota. u nas to bola laska na prvy pohlad.
takze ja by som tomu sancu dala.
nahodou je super sa zalubit. dakedy aj bezhlavo. ukaze cas. drzim palce a tesim sa s vami. uzivajte tento stav. vymyslite spolocny vikend
moze to byt laska na prvy pohlad, ale rovnako to moze byt nejaky psychopat (oni sa vedia perfektne pretvarovat) alebo si chce zalozit rodinu a chlapom je potom jedno, co si beru. Kazdopadne, nemas sa kam ponahlat, najprv by si ho mala poriadne spoznat.
daj si pozor, ak je to laska, tak urcite pocka pol roka, rok....
Po prvom rande už plánovať deti? Chápem že vek už máte, ale na prvé rande patria reči o počasí a nie spoločnom bývaní. Chalanisko je nejako moc nedockavy.
Aj ja som toho mojho stretla na zoznamke a hned sme sa spolu napriklad vyspali🤦🏽♀️😅 už sme spolu 2 roky a byvame spolu polroka 😊 pisali sme si asi tyžden a tiež mal take reči😃
Poznám, stalo sa to kamoske chlap uplny ideál pekný, šikovný, milý, podnikateľ, rozvádzal sa... On si ju vyhliadol, veď sa rozvádza so ženou si nerozumie proste chudáčik pred každým vystupoval ako úplný ideál, zo začiatku. Po pár týždňoch začal presne spoločne bývanie, deti, že si kúpia dom, chcel na ňu prepísať svoje majetky a firmu, chodil k jej rodine ako veľký kamarát bez hanby, proste také veľké a záväzné rozhodnutia ktoré prichádzajú po dlhšej dobe a nie že človek ešte ženatý, nemá poriesene vzťahy majetky deti a už toto rieši a tlačí na pilu, mne to smrdelo ale známa zaľúbená celá natesena veď čo by sa mohlo stať... V skratke z toho človeka sa vykľul psychopat, chronicky kurevnik ktorý mal súčasne viac frajeriek a doteraz je ženatý! nerozvideol sa, dlhy má u xy ľudí, obral aj kamosku o peniaze dotlačil ju do úveru ktorý si ona vzala v dobrej viere že to pre ich budúcnosť a doteraz platí úver ona sama aj keď z neho nemá ani euro, neskôr ju psychicky ničil, keď sa s ním rozišla potom sa jej vyhrážal a sledoval ju bála sa chodiť sama hocikam ešte mesiace potom, musela zmeniť číslo utajila ho aby sa k nemu nedostalo kvôli vyhrážkam, celé zle... A silou mocou ju len tlačil do spoločného decka, nemali spolu bývanie on stále žil so ženou a deťmi a vyhováral sa že súdy naťahujú rozvod, že kvôli deťom je doma, že ich bývanie vyrieši až otehotnie, našťastie sa im nezaradilo aj keď skúšali tak by ju k sebe pripútal už navždy. Kamoška stále čakala na jeho rozvod, stále verila tým bachorkam on u nej aj prespával sem tam, k rodine chodil, zmanipulovali každého... Toto divadlo trvalo niečo cez rok, ukazovať sa začal po pár mesiacoch... Môže to u vás byť láska na prvý pohľad, ale môže to byť aj kus debila ktorý si hľadá ďalšiu obeť. Držím ti palce aby to bolo to prvé 😉
Prve stretnutie marec, druhe april... takto to islo kazdy mesiac. Max 3-4 dni. Ja na zapade, on na vychode. Ja 22, on 21. V auguste uz sme spolu byvali, v marci rok po zoznameni svadba. Uz sme 9 rokov manzelia a mame krasne 3 deti. Nemam viac co dodat... 😂🤷♀️🙈
@stary_ujco moj muz mi v den zoznamenia povedal, ze uz pocuje maleho palka ( aj on je pavol ) v mojom bruchu na motorke jazdit... takze tak... 🤷♀️😂
14. Januára bolo 10 rokov čo sme mali s mojím mužom rande na slepo, po pár vymenených správach na internete a pár telefonických rozhovor. Od toho dňa sme pár, manželia o 18 mesiacov neskôr, rodičia dvoch synov. Na ples sme šli po cca mesiaci a pol a on tam mi (možno mierne pripitučký) povedal, že budem jeho ženou, dobre som sa na Tom zasmiala a ako to dopadlo, píšem vyššie. Takže držím palce a uvidíte
31 rokov a žiaden vážny vzťah?.... no tak na to bacha a po jednom stretnutí sa chce viazať bývaním a rozpráva o deťoch? No ja osobne by som si dávala sakra bacha. Buď je to nejaký Quasimodo, ktorého nikdy žiadna nechcela a je cely šťastný, že sa po rokoch na neho usmialo šťastie, čomu veľmi neverím, alebo ten horsi prípad, kedy nechce, aby si poznala jeho minulosť a potrebuje sa na niekoho rýchlo nalepiť a zahrať ti na strunku, predsa len máš 29 rokov a je mu jastné, ze sa už nebudeš chciet vodiť za ručičky ako 14-ročná ale chciet niečo viac. Pozor, aby ti iba nerozprával to, čo vidí, ze chceš počuť.
Ak je introvertný typ, tá jeho údajná neskúsenosť sa dá celkom pochopiť. Pred tou jeho nedočkavosťou by som bola ale opatrná. Dá sa to vysvetliť naozaj rôzne.
Mne tiež jeden okolo 30-tky tvrdil, ze nikdy nemal vážny vzťah. Až od jeho opitého kolegu som sa dozvedela, ze ma doma ženu a 3 deti. Keď okolo tridsiatky chlap tvrdí ako nemal šťastie na zeny a nikdy nič vážne nemal, tak treba spozornieť.
@jelenka84
Možné je všetko, avšak s niekým koho poznám mesiac virtuálne a raz som ho stretla naživo by som sa určite nechystala bývať.