Ahojte dievcata zaregistrovala som sa nanovo z pochopitelnych dovodou ... V manzelstve sme uz 4 roky mame krasneho sikovneho synceka no nas zivot ide cim dalej do zahuby z manzelom sa zaciname nenavidiet neverime si klameme obaja a navzajom sa urazame a nadavame si z jeho strany je to viac no pisem ze obaja lebo na to sme dvaja proste cele zle manzel mi stale nadava ponizuje ma a uz vobec nejavy znamky toho ze si ma vazi som pre neho len handra :'( uz sme sa bavili o rozvode ale ja to este nechcem a on tiez nie este davam sancu ze sa stane zazrak ... Prosim poradte mi co mam robit ? Viete mi poradit nejake riesenie?? Alebo odporucit poradnu alebo nieco ine ?? Dakujem a prosim nediskutujte o mojom zivote ocakavam vase rady 😉
Ja nevim,proste bych si s nim sedla,zeptala se ho,jestli me stale miluje a chce byt se mnou. Pokud ne,sla bych od nej,pokud ano,tak se proste musite dohodnout,ze se k sobe budete chovat jinak,ze vam to za to stoji...poradna,tak muzete to zkusit,ale vsechno je to jen o vas dvou...
@elina25 mozna se mylim,ale ja bych ty poradny zas moc neprecenovala..neznam nikoho,komu to pomohlo...
@cvrcek12345 ahoj, sama pises, ze ste si obaja vedomi problemu a ze ani jeden z vas hoci ste hovorili o rozvode, ze to nechcete riesit rozvodom. to zanmena ze tam medzi vami dvoma este co to je a urcite sa to da dat do poriadku. uz sama si si aj odpovedala... navstivte poradnu, a ja vam drzim palce aby ste si to dali znova do poriadku. urcite sa vam to podari ked to chcete obaja . skoda by bolo mladej rodinky. zelam vela stastia.
@meusicka
@jahodnicka
@elina25 dakujem vam za reakcie proste niekde vo vnutri citim ze to nemame este vzdavat no v realite sme tak hnusny ku sebe ze neverim ci by som nasla dvojnika ... Tiez niesom presvedcena o poradni ale aspon si to raz nebudem vycitat ze som to nepodnikla
@elina25 prosim a nevies mi poradit kam ist ??
ja by som nevedela zotrvat vo vztahu,manzelstve keby sme sa navzájom urazali a nadavali si, by som sa rozviedla a mozno casom by ste si rozumeli ovela viac ako teraz,hovorim mozno
@cvrcek12345 oni boli tu v Košiciach ale ani veľa neplatili,skús si to nájsť na nete manželská poradňa a zadaj mesto odkial ste 😉
@cvrcek12345 nevzdavajte to ešte možno nájdete k sebe opäť cestu 😉
@saxana36 to je podla mna dost zbabele len lyzat med a ked pridu prekazky tak sa zbalit a utiect ved o tom je zivot zdolavat prekazky a vsetky neuspechy a uspechy nas posilnuju upevnuju a posuvaju dalej ..teda aspon podla mna
A co ste uz skusali? Precitaj si nejake knihy - pozicaj si z kniznice o vztahoch, mozno aj v nich najdes nejake riesenie. Mozno je to len o komunikacii medzi muzom a zenou. Mozno niekto ma nejaky problem, ktory nevie ani riesit, ani o tom hovorit.
@elina25 hmm v to dufam ze bude zasa vsetko ok...
@eli74 rozpravali sme sa mnoho krat ale ked bol problem zabudli sme ze sme ludia aj sme skusali rozne praktiky ako sa nepohadat npr ..do kalendara sme si. Napisali jeden den ja druhy on teda a ked bol konflikt tak podla toho kto bol napisany v kalendari mal ustupit a priznat si vinu aj ked ju nemal ale to fungovalo asi tyzden .. A bolo toho viac no v nicom sme nevydrzali a knihy necitam nemam na to cas ide tiez o to ze ja sa skor podriadim ustupim ..ale on ako baran a chcem vyskusat nejaky rozhovor pri com bude aj on nie len ja aby si uvedomil ze aj on sa ma zmenit nie vsetko ja
@cvrcek12345 zachranit vas moze jedine to, ak chcete obaja (!) zachranu vasho vztahu. Urcite poradna, knihy o vztahoch (vela zien si tu velmi pochvaluje Pat jazykov lasky od Lemana), ty sa zapis do kurzu na budovanie a zvysenie sebavedomia (to preto, aby si nedovolila spravat sa k tebe ako k handre - manzel este len bude pozerat 😉
Ja by som bola rada ak by ste mi poradili konkretneho cloveka psychologa alebo nejakeho knaza ktory sa tomuto venuje pretoze internetu moc neverim tam mi vyrihalo milion kontaktov a co si mam vybrat ja skor sadim na to ze mi niekto niekoho odporuci bola by som rada ak mozno vo vasej obci ci v meste je nejaky duchovny otec ktory sa venuje tejto problematike ja nikoho takeho nepoznam
@hradnapani 🙂 to bolo povzbudive dakujem a co to je za knihu ? To je len pre mna ci aj pre muza?
@cvrcek12345 pre oboch 😉 v tej knihe ide o to, ze kazdy clovek prejavuje lasku nejako inak (niekto slovami, niekto cinmi a pod) a ked sa stretne dvojica, ktora rovnaky jazyk lasky (to sa prejavi, az ked zamilovanost pominie), tak mozu vznikat trenice a spory medzi nimi. Je tam aj "navod" ako toto prekonat a zit spokojnejsie vo vztahu 🙂
@cvrcek12345 nepises, odkial si. Tazko ti budem radit psychoterapeuta, ktoreho mas 400 km.
@hradnapani ok hned ju idem kuknut 🙂 aj tebe to pomohlo??🙂 🙂
@kaktusik007 od Namestova ale nemame problem ist aj dalej ak nam to pomoze vies niekoho poradit ??
@cvrcek12345 zatial nebolo treba, lebo my sme s muzom dost kompatibilni v tomto smere. Ale kamoske a jej partnerovi pomohla a natrafila som tu na koniku uz na niekolko prispevkov, kde si zienky tiez pochvalovali. Tak snad pomoze aj vam. Aj ked neupinala by som sa iba na knihu, tych problemov mate asi viac, ale moze vas to aspon dobre a pozitivne nastartovat 🙂
@cvrcek12345 vygoogli si skokana - v ziline je. Vraj je naozaj dobry - dostala som na neho kladne referencie. Ale osobnu nemam. A to mas vlastne kusok. Frantisek je myslim menom.
@kaktusik007 dakujem vyguglim 🙂
@cvrcek12345 pozor pozor prekazky sa daju zvladat aj bez urazanie a vulgarizmov,ked si davate sancu napravit sa hor sa dotoho,mozno poradna pomoze,nemam s tym skusenost,ja som napisala svoje riesenie,ty sa riad svojim rozumom a srdcom,vela stastia
@cvrcek12345 a este jedna rada do zivota - musite chciet DVAJA.
@cvrcek12345 Skusit sa vratit k tomu co vas spajalo ked ste sa dali dokopy. Co vam jeden na druhom imponovalo, ako ste travili cas, v com sa to vsetko zmenilo, travite ho inak, preco?, mate ine prajavy navonok, preco? atd. Bez poznania tvojho zivota, ktory nemame rozoberat ti nikto konkretnejsie neporadi.
Moze to byt len kriza z toho ze je stale vsetko rovnake a nikam sa neposuvate, je to rovnaky kolotoc. V tom pripade treba najist nove vyzvy a podnety, ale opat trebalo by vediet co od zivota ocakavate, a ako to chcete/planujete naplnat...ten druhy - manzel/patrner nam nikdy sam o sebe zivot nenaplni, my sami musime vediet kam smerujeme a potom to zdielat s tym druhym a tak si pomahat naplnat svoje sny, aspon trosku 🙂
@horana dakujem velmi hlboka rada pouvazujem nad nou mat tak tvoju hlavu 🙂
zoberte sa niekam na dovolenku, na uplne ine miesto, kde nemusite riesit kazdodennu rutinu a ten stereotyp kde nebudete medzi rovnakymi ludi a vypnete aj od prace. Vacsinou je clovek vyhoreny vo vsetkych sferach a doma to len zaklincujete hadkami medzi sebou....zoberte si dovcu a robte veci, co normalne nerobite a bavte sa s ludmi o prijemnych veciach a nie dookola o tom istom z vasho okolia.....drzim palce
@cvrcek12345 Ale ked nemas cas precitat si knihu, najst nejake odborne nazory,
1. mas cas sediet na MK?
2.budes mat cas cestovat za odbornikom?
3. bude ochotny tvoj manzel riesit Vase zalezitosti s cudzim? Ked chlap sa zbavuje problemov tak, ze o nich nerozprava. A ty by si ho k tomuto chcela dostat.
tu netreba čakať na zázrak ale navštíviť manželskú poradňu...