Cítim sa neľúbená

tanicka248
16. júl 2015

Zijem s priatelom 6rokov mame skoro 2rocnu dcerku on ma 24 a ja 23 on pracuje ako skladnik v nemenovanom sklade a robi ina nocne volno ma raz za dva tyzdne cca 2-3dni.Ked som ostala tehotna tak sa tesil a rozpraval mi ako sa bude malej venovat a ked pride z roboty mna si ani nevsimne bude si iba malu vsimat ked som prisla z porodnice domov mal dva tyzdne volno aby mi pomahal kedze som bola prvorodicka no vztah sa pokazil ako tak aspon z mojej strany ked mala zacala viac pozornosti pytat takze asi od 7-8 mes zili sme u jeho rodicoch tatko alkoholik tak som sa s malou zdrziavala iba v izbe pri nom lebo tam sme mali hracky a tv a ked mala plakala tak zacal hukat ze preco reve nech s nou idem von aby sa vyspal :-/ ked mala Eli 10mes sme sa skork rozisli lebo bol radsej s kamosmi a do noci vonku nez aby bol s nami to sme si vyrozpravali a vsetko islo dobre teraz v januari sme sa odstahovali byvame sami v 3izb byte a stale robi iba nocne no ked pride o 5-6 domov ide spat az cca o 7-8h a spi do 16-pol5 a to o 15:45 ide do roboty takze som zvacsa sama s malou a ked niekam potrebujem ist este frfle ze naco tam idem a nech si aj malu zoberem a takto mame aj auto kupene asi mesiac a ked mu poviem podme sa kupat niekam s malou alebo do zoo a niekam kde sa malej bude pacit povie naco a mne sa nechce ani sex neni uz ako kedysi viem ze ani by nebol ale romantika nikde odkedy sa mala narodila ako keby sa otocil o 180stupnov

pribinak
16. júl 2015

Hm, prilis mlady a nevyzrety na partnerstvo a otcovstvo. Nebavi ho to. Rodinka su totiz zavazky

tanicka248
autor
16. júl 2015

@pribinak aj mne to tak niekedy pride ze dobre mam sa s kym vyspat mam navarene upratane vsetko a sak ona sa postara o malu ja iba do roboty budem chodit platit co treba a robit si co chcem

dominika6
16. júl 2015

ako si ho naučíš tak budeš mať...ak ho nebudeš zapájať do aktivít,do prác v domácností a starostlivosť o malú, chlapa to samého nenapadne,kedže nemá sám záujem...

tanicka248
autor
16. júl 2015

@dominika6 lenze ja mu to poviem ale pokial mu to nebudem hovorit aspon 100x tak to neurobi a nez sa niekedy on sam rozhybe to mam ja sama urobene skor

dominika6
16. júl 2015

@tanicka248
chce to trpezlivosť...pri chlapovi aj 1000x..to je ako malé decko..chce len jesť,spať a chodiť do roboty...ostatné je mu navyše a je rád ked mu dáš pokoj...
treba sa občas aj konštruktívne pohádať,lebo im to občas ozaj nedocvakne...je spoľahnutý že všetko zvládneš sama...treba sa hlavne dohodnúť vždy vopred a naplánovať..chcete ísť v sobotu von,treba plán a stále mu to opakovať..chceš niekam ísť,tak isto mu to treba pripomínať,aby sa na to pripravil...

worker_falcon
16. júl 2015

@tanicka248 ono je dobrý zvyk neotehotnieť s niekým, koho dobre nepoznáš. A tohto tvojho si očividne nepoznala ani zďaleka. Bez dieťaťa by si sa rozišla coby dup. S dieťaťom je to komplikovanejšie.
Ak máš kam ísť, tak choď. Napr. k svojim rodičom. Alebo mu daj ultimátum, že sa musí zmeniť (ale keď to bude iba o rečiach a sľuboch, to je jasné, a iba ťa to pomýli).
Navarila si nechutnú kašu nielen pre seba, ale aj pre dieťa. Nuž...

tanicka248
autor
16. júl 2015

@dominika6 ja som ho volala na kupalisko ze podme malej sa tam paci a on ze nie lebo je tam vela ludi a drgame do seba a tak ze radsej na jazero ale mne sa jazera aspon nie to co on vybral nepaci pre malu a jako ja nehovorim ze on sa nebude kupat na tom kupku ale chcem tam ist hlavne koli malej nie koli nemu a ked mame auto preco to nevyuzit a nechem stale iba sestru,kamosku alebo mojich rodicov otravovat sem tam mam na mysli aj to ze sa s nim rozidem ale potom si poviem nie nebudem brat malej otca

tanicka248
autor
16. júl 2015

@worker_falcon no kedze sa takto nespraval do hovorim cca tych 8 mesiacov malej tak som netusila ze sa takto otoci a zasa on nema problem sa o nu postarat ale nie stale a po kolkych rokoch podla teba sa par uz pozna?

tanicka248
autor
16. júl 2015

@dominika6 a zasa doma tiez nemam bohvie aku utechu

dominika6
16. júl 2015

@tanicka248
a to on robí denno denne iba nočné? 12tky? lebo píšeš že odíde o 15:45 a príde ráno o 6:00...nejaké divné...

tanicka248
autor
16. júl 2015

@dominika6 ano oni robia iba nocne a 12 jako chapem ze je unaveny z roboty ale jako to sa nemoze premoct aby bol s nami aspon o tie 2 hodky skor vstat alebo o hodku?moja segra tiez chodi na nocne robi 12 maju 4 rocnu dceru a dokaze fungovat

skoupilka1
16. júl 2015

ach jaj. Moc mladý a nevybúrený..... teraz ho to nebaví, možno ho nejako namotivuješ, i keď podľa mňa mu to samému docvakne o pár rokov neskôr, keď sa skĺudnia hormóny, ostatní jeho kamoši sa oženia a usadia. On si v už dospelej hlave uvedomí na čom naozaj v živote záleží.

dominika6
16. júl 2015

@tanicka248
urob kompromis...raz ísť na jazero a raz na kúpalisko...nechaj ho navrhnúť čokolvek a niekde sa stretnete s kompromisom,hlavne nech ste spolu ako rodina,lebo sa budete vzdiaľovať...ak ti nezáleží či ste spolu alebo nie a nechceš už ani investovať silu do vzťahu,je tu už iba jedno riešenie...

tanicka248
autor
16. júl 2015

@dominika6 ja sa praveze snazim stale aby sme boli ako rodina aby si uvedomil co ma ale on nejavy snahu vcera som myslela ze idu na 17 do roboty ale nakoniec mi povedal ze idu na 18 bolo pol4 chystali sme sa s maou von a on nespal iba lezal v posteli hovorim mu si ochotny vstat a byt s nami ci nie?povedal ze uvidi ale otocil sa na druhy bok a spal dalej do pol 5 kym sa nenachystal a nesiel do roboty a aj to mi nedal ani mu ani bu vedet ze uz ide ze aspon cau povedat

tanicka248
autor
16. júl 2015

@dominika6 co mam byvaleho tak si sem tam iba napiseme na pokeci sme kamosi sice prejavil zaujem aj o stretnutie ma zaujem ale ja nie nechcem aby si myslela ze ma sancu a zasa nechcem aby boli blbe reci

dominika6
16. júl 2015

@tanicka248
och jaaaaj...to nieje dobré znamenie..tam je už úplná ignorácia teba aj malej..to už nieje vôbec o únave..

tanicka248
autor
16. júl 2015

@dominika6 aj moja mama hovori ze sme mu ukradnute ale on mi povie ze nie ze to sa mi iba zda

dominika6
16. júl 2015

@tanicka248
mama má pravdu...skúsenosť staršieho...

dominika6
16. júl 2015

@tanicka248
chcela by si niečo viac,lebo doma to nemáš?

tanicka248
autor
16. júl 2015

@dominika6 tak mne vlastne nic nechyba iba ta neha a romantika viem ze kazdy chlap neni stale taky ako na zaciatku ale zasa som nerala s tym ze by sa to tak rychlo mohlo vytratit

dominika6
16. júl 2015

@tanicka248
no ono sa to vlastne zmenilo hned ako prišla malá na svet,zrejme nezvláda rolu otca..a malá to asi aj cíti nie?

tinqua
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
16. júl 2015

Asi budes musiet zmenit system, aj ty si predsa unavena, takze mu ju pobal na ihrisko, aby si mala cas varita skor ako za 2 hodiny sa nevracajte, nabal pit a jest a nech si na seba zvykaju
Cez vikend mu oznam, ze idete spolu a ani sa ho nepytaj ci chce alebo nie, proste idete a hotovo

Proste on si zvykne uplne bez vas a potom to bude strasne tazke to menit a zvykat si na i y system

tanicka248
autor
16. júl 2015

@dominika6 vies co ja ani neviem ci to ona neako pocituje ale zrejme ano lebo on ked ju strazi a len zavrem dvere uz aj place a mama mama krici

tanicka248
autor
16. júl 2015

@pribinak no len on robieva aj cez vikendy a uvidim najblizsie ked bude mat volno mu poviem ze ideme tam a tam a uvidim ako zareaugje ale myslim ze povie jemu sa nechce sak nech ideme iba my sami ak by to bolo ist niekam kam sA NEMUSI IST AUTOM

miyya
16. júl 2015

@tanicka248 a ty ked je doma ako sa k nemu chováš? Z vlastnej skúsenosti viem, že zvykneme byť sťahovačné a to veci zhoršuje.
Samozrejme jeho stav je len a len jeho vina a je to spôsobené aj vekom a asi nikdy nevidel harmonický vzťah a tak nemá vzor. (predpokladám to,ked ma otca alkoholika).
Ak si chceš udržať vzťah, tak je to klasika na tebe. Je to nefér ale s takýmto chlapom sa to inak nedá. Od neho sa nedočkáš ničoho.
Musíš sa zmeniť ty, opäť pôsobiť tak mlado a usmievavo ako ked nebolo dieťa a svet bol len gombička. Stále ten vzťah oživovať aj ked to nebude ľahké. Nie je sranda ked má nočnú prácu a zmenený na komplet biorytmus. Skús mu to hovoriť ako chápeš, že je vyčerpaný a bla bla bal. nie veľmi ale sem tam ho to poteší, urob pre neho prekvapenie. Flustráciou spôsobíš len negatívne emócie. Chovaj sa k nemu tak ako chceš aby sa on choval k tebe. Možno sa do teba znova zaľúbi. Zlé obdobia sú vo vzťahu časté ale bude lepšie, treba tomu veriť a hlavne musíš mu povedať, čo od neho chceš. On nato sám v živote nepríde,ale na rozhovory hladaj situácie, ked je doma pohodička. Inak je aj zbytočné chlapa nútiť rozprávať sa. Sú to zvláštne bytosti ale pritom oni sú úplne jednoduchí. 🙂

tanicka248
autor
16. júl 2015

@tinqua jako uz nechodi tak po vonku ako vtedy lebo ty s ktorimi chodil robia prec a ked su aj tu doma tak ani o tom nevie iba nahodou ak sa stretnu ale zasa ked mi povie meno toho kamosa koli ktoremu sa iba hadame mi povie ze no sak ty si tou kamoskou a hentou kamoskou ale to ze ja nemam klud lebo je tam mala pokecat a on chodi vecer co ja chodim cez den to ho netrapi

tanicka248
autor
16. júl 2015

@miyya ale ved ma kavu nachystanu ked vstane ja ho budim nema budicek aj ked som prec mu volam a budim ho aby nezaspal do roboty cigarety mu kupujem aby nefrflal ze preco ich nema jedenie ma urobene vlastne ma vsetko pod nosom

miyya
16. júl 2015

@tanicka248 ty mu robíš slúžku asi ako jeho matka. To nech si robí fešák sám. Ty ho prekvapuj ako jeho manželka.
Týmto obsluhovaním si ho kazíš,on si vlastne ani neuvedomuje, že to robí. Uvedomí si to, ked to mať nebude.
Musíš prísť sama nato, čo na neho zaberie. Uvidíš prídeš nato 😉

dominika6
16. júl 2015

@tanicka248
robíš mu mamahotel s ,,výhodami,,
zbaľ malú v sobotu ráno a chod na výlet alebo k rodičom,vrátiš sa až ked odíde do roboty...nechaj ho samého doma,nech si navarí,uprace,vychystá do roboty..
liečba šokom občas pomôže..