Dobre rano, chlap mi po 3 rokoch vztahu vcera pocas vymeny nazorov vykrical ze citujem “aj tak by som si ta nikdy nevzal za zenu ani deti by som s tebou nechcel mat”.. pritom vzdy sme sa bavili o tom aku by sme raz chceli svadbu, ze aj deti atd.. o chvilu na to sa zhacil a tvaril sa ze nic nepovedal..vecer ked sa ma pytal co som smutna ked som si citala som mu povedala ze myslim na to co mi povedal.. popravde cakala by som ze povie nieco v zmysle ze to tak nemyslel ale nepovedal to, len ze nooo laska nebud smutna a snazil sa ma rozveselit.. on sa vyhovara ze v zlosti vzdy povie debilinu ale predsa keby si nieco naozaj nemyslim tak mu to nevykricim len preto ze som nahnevana.. teda aspon si myslim ze keby som mu ja mala nieco vykricat v hneve tak vykricim vec ktoru v sebe drzim ale nikdy som nepovedala nahlas, chapete.. co si o tom myslite? nechcem byt len tak s clovekom ktory vobec neuvazuje nad zasnubami, svadbou, detmi.. budem mat 29 a nechcem potom v 40tke hladat lasku zivota
no čo sa na to dá povedať? Nechce si ťa vziať a nechce s tebou mať deti = neráta s tebou do budúcnosti, nemiluje ťa, v podstate ťa má v paži, keď ti to takto dokáže povedať (jedno, či v zlosti alebo nie). To "láska", nebuď smutná, čo zadrel potom, bolo len aby neostal bez večere a sexu
Možno len potrebuje mať doma upratovačku a slúžku, v kuchyni kuchárku a v posteli ku.. zadarmo, ktorej z času na čas povie formálne "Milujem ťa".
Uff, je to jediný chlap na svete ? Odpovedz si sama a nájdi si skutočnú lásku ochotnú s Tebou žiť v harmonickej rodine (samozrejme aj s deťmi).
podla mna naopak, ak je clovek velmi rozculeny a chce ublizit slovami, tak povie, aj ked to nemysli vazne. ale ak to ani neskor nepopieral a to uz ste ste sa nevadili, tak to asi pravda bude
Mala som tiež 29 keď sa so mnou rozišiel priateľ pre rovnaký dôvod. Ešte si nevedel predstaviť rodinu. 30tku som oslavovala sama. Nasla som si iného partnera a v 34 som porodila dieťa ešte predtým sme sa vzali. Ten priateľ co sa so mnou rozišiel ma veľakrát po rozchode kontaktoval, aj sme sa stretli a povedal mi vetu "chcem mať s tebou deti" veľmi som ho ľúbila vždy som si myslela ze on je ten pravý, ale ta rana v srdci bola silná a hlboká nedokázala som sa k nemu vrátiť. Teraz som spokojná, nevravím ze manžel je úplne "terno" v jednej diskusii som práve riešila ze mi malo pomáha 😊, ale mame spoločný humor a krásneho syna. Moja rada: porozpravaj sa s priateľom na rovinu ze máš 29 a chceš rodinu a deti. Môj rozhovor viedol k rozchodu, ale vždy lepšie ako ostať v neistom vzťahu. Držím palce
No keď bude chcieť sex, tak mu povedz, že nie, veď aj tak deti nechceš. A potom sa ho spýtaj, čo mu je 😁
"budem mat 29 a nechcem potom v 40tke hladat lasku zivota"
Kedy budes hladat lasku zivota zalezi od toho, kedy sa rozides s tymto nezavislakom.
Intuicia ti spravne napoveda, ze to, co mas teraz, nie je to, co si si predstavovala, ze mas.
ja si myslim, ze sa citil velmi emocne vytoceny, ze v tej chvili by nechcel svadbu ani deti, ale realne o to s tebou ma zaujem. skuste sa uz posunut, uz je na case
Fúha..u mňa by skončil..ono po väčšine je tak že v zlosti človek povie aj to čo nechce..pravdu
Iba ty vieš, či máte aj iné, ešte nevyslovene, nepomenovane problémy, alebo iba tento výkrik v hneve.porozmyslaj a fest analyzuj, či toto neblika kontrolka alebo maják
ako dlho ste spolu? a co takto sa rovno spytat "kedy si ma vezmes?" podla odpovede sa zariad... ci bojis sa odpovede? ja by som uz viac cas nestracala. bud si ma vezme alebo cau. po tomto uz viac nie 😡
Tazko hodnotit, naozaj mohol v hadke povedat aj to, co skutocne nemyslel vazne, len chcel ublizit slovami. A aj po hadke, kedy si ty cakala odpravedlnenie, tak to neurobil. Ale malokto sa vie ospravedlnit a priznat si chybu! Jedine, co ti ostava je, ze si spolu v klude sadnete a porizpravate sa o buducnosti. A uvidis, ako dalej nalozis s vasim vztahom.
Vieš kto ti isto povie pravdu? Malé dieťa, opitá osoba, a neskutočne nasratý….
Bud ti chcel v hneve ublizit a vie,ze toto ti ublizilo,no pptom nechapem,preco sa neospravedlnil za to,ked to nemyslel ozaj... no na druhen strane,akoze nemas usta? Ja viem,ze sa tazko pyta,co nechces vediet alebo ak nechces pocut hoc aku odpoved ale treba zit v realite...
Ste spolu 3 roky, máš 29 rokov… to už by si aj zaslúžilo nejaký posun vo vzťahu, hlavne teda ak túžiš po rodine. Takže by som mu narovinu povedala ako to cítiš, áno žena nemôže čakať do neviem kedy lebo biológia proste nepustí. Ja by som mu dala možno ešte tento rok a ak sa neodhodlá ťa za ten čas aspoň požiadať o ruku, tak by som to ukončila.
Podľa mňa to nemyslel tak vážne ako to povedal, ale chrobáka v hlave by som mala. Zostala by som nadalej chladná, stopla by som sex a na túto tému by sme sa museli vážne porozprávať. Veď by sa aj patrilo vedieť po 3 rokoch vzťahu, ako sa veci majú.
By som sa ho v peknej chvíli opýtala, či to myslel vážne. Ak áno, by som sa s ním rozišla.
Ja neviem nad čím uvažuješ , vyjadril sa dosť jasne. Pozbieraj zvyšky hrdosti a pošli ho do obehu. Strácať s ním čas je čirá hlúposť.
Byt na Tvojom mieste, tak to ukoncim. Ak teda chces deti. Svatbu by som este prekusla, aj ked ja som zrovna clovek, ktoremu na tomto vo vztahu zalezi, ale bezdetnost nie. A necakala by som, ze zmeni nazor, kazdy strateny rok je zbytocny, ked by som mohla mat zivot , spokojny a naplneny zivot po boku niekoho ineho, ani by som nekalkulovala s tym, ze to mozno tak nemyslel. A casom sa na jeho postoji ani za 5 rokov nic nezmeni, on si narazi inu a s tou to zrazu bude chciet raketovym tempom, on bude mat rodinu a Ty budes sama, lebo si dufala? No nie... Treba si sadnut, predebatovat to este raz a potom sa definitivne rozhodnut. Asi ( a to iba nechcem rovno tvrdit ze isto) to nie je ten vztah pre buducnost, ked s Tebou nerata tymto sposobom. Porozpravajte sa o tom, nedus to, budes vediet viac. Nezatvaraj oci, urob to pre seba. Vela stastia.
Ja by som to netolerovala ani keby to nemyslel vážne a chcel mi "len" slovne ublížiť. Človek co ta ľúbi nikdy vedome neurobí nič co by ta ranilo. Nikdy. Nevedome sa stať môže ale toto nevedome nebolo.
Nie raz som v zlosti povedala niečo sprosté.Podla jednej hádky by som nesudila vieš čo ste spolu zažili aký je vzťah...ale zase 5 r by som sa s ním neťahala len tak
V zachvate zlosti ti povedal, co si skutocne mysli. Ked ta prejde prvotny sok a smutok, tak by si sa mala zamysliet, co s tym budes robit. Bud mu povies, ze mas 29 a zacne sa hrabat alebo si zacnes balit kufre, pripadne prestanes byt slepa k inym zaujemcom. Moznosti je viac, nie je nutne sa rucat. Ale urcite by si situaciu nemala nechat len tak. Ked mas 29 tak muzovi nebude 18,21 - kedy by tieto zakerne reci boli ako tak pochopitelne.
To bolo včera, dnes už dostal kopačky?
Neunavuj sa s tým veľmi, stačí jedna jadrna sms a vymazanie čísla a bohuzial 3 rokov. 👿
Dobre vedel co povedat aby Ta ranil. To uz oen teraz najst kludnu chvilku aby ste sa triezvo porozpravali kam teda smerujete a zacali na tom aj pracovat. Inak sa nepohnes a budes dumat ako to myslel..
@robodracica, toto je sprostost az v riti picha. Male dieta odpapagajuje, co poculo, opity vytrepe, co mu prave na um zislo a totalne nasraty povie to, cim najviac zrani. Nic z toho sa pravde nemusi priblizovat ani na mile.
A mileho pana by som poslala tam, kde slnko nesvieti. Ak to myslel vazne, tak tam aj patri, ak to povedal len v stave najvyssieho vytocenia, tak gratulujem, vytocil ma. Moze si to zehlit alebo nechat tak.
Bez ohladu nato ci to myslel vazne alebo nie - vies, ze ta nevaha v hadke zranit presne na tvojom slabom mieste a po hadke sa nedokaze ani ospravedlnit a prezviat za toto konanie zodpovednosť
Ked uz budete ok tak sa ho spytaj vazne ako to je, ak takto, tak sa rozid. Mat deti a nemat je zasadna vec vo vztahu. Cize tam radsej zist z cesty a ist hladat niekoho, kto ma rovnake hodnoty. Mozno som staromodna, ale vnimam to tak, ze su to zasadne otazky, hlavne pre zenu , co bude mat 30.
@janewithane toto sikrasne vystihla, na autorkinom mieste si velmi zvazim co dalej... to bolo velmi hnusne od neho, hlavne ze sa ani neospravedlnil, velmi zvaz ci ma zmysel byt s takym clovekom... mozno si dat aspon pauzu a uvidis co dalej
No, najvyssi čas sa opytat ako to teda vidi! Ked temu nacal a zy chces svadbu a deti. Po 4 rokoch vztahu uz netreba chodit okolo horucej kaše
Týždeň pred rozvodom som bola na gyn.operácii. Ex predtým nariekal, aby som mu ešte dala šancu, že chce byť s nami. Z nemocnice ma odviezli rodičia, on nemal čas. Večer som mu to vytkla. A on na mňa vyhŕkol s niečím podobným, ako si napísala - nikdy som sa nechcel oženiť a mať deti! V zápätí sa zasekol, že on to tak nemyslel. Som presvedčená o tom, že vtedy výnimočne neklamal. Škoda, že to nepovedal skôr. Mohli sme si ušetriť kopu životnej bolesti. Hlavne dcére. Byť na tvojom mieste, odídem. Nečakala by som dlhšie. Partnera si ešte nájdeš, ja som sa druhýkrát vydala v 41 so spoločným 4-ročným synom.
Fuha, tak to je drsne. Na tvojom mieste vazne uvazujem o rozchode. 29 je uz taky hranicny vek, ak chces mat tesne pon 30tke deti.