Ahojte,tak ja by som sa s Vami rada poradila alebo vedela aky mate na to nazor vy lebo sama to nezvladam a neviem co a ako dalej.Mam malu dcerku ktora ma dva roky,s priatelom sme sa rozisli v juni,nechal nas(automaty,alkohol,ine zeny) a bola som stastna ze odosiel.Po dlhodobom trapeni bolo najlepsie to ukoncit.V septembri som si nasla ineho priatela,aj ked sme sa dlho poznali a vedeli o sebe.Strasne ho Milujem a som stastna ze sme spolu,ma rad moju dcerku a berie ju ako svoju,preto uz planujeme ist do bytu,kedze na co cakat kedze s predoslym som zila niekolko rokov a nevyslo to a tento chce byt s nami tak preco nevyskusat...Lenze,tu je hacik....moji rodicia a sestry ho neznasaju pretoze o nom poculi same zle veci,ze hraje automaty,ze je to hajzel a podobne a nepaci sa im ze je tu tucny a nema vlasy....chceme ist teraz do bytu,ja som na materskej a on pracuje zaraba menej ako 600 nema..ALE..teraz som zistila ze cakame dieta,on je stastny prestastny a vola ma aj s malickou byvat k nim on byva len s mamou.ze aspon zatial kym nenademe byt..nasi o nom nechcu ani pocut kedze mama je doma,bez prace a pocitali s tym ze pojdem do rakuska aj ked vedeli ze s tym suhlasit nebudem pretoze malu tu nenecham..Ratali s tym ze ked odidem do Rakuska robit,ze sa z nim rozidem a im budem davat peniaze a z domu sa nepohnem cize ze budem sama,budem imm davat penaize aby som im vratila vsetko co oni dali mne,ked som tu u nich zila s tym predoslym partnerom....neviem ako im mam oznamit ze som tehotna alebo ci im to vobec oznamit a ci ist odtialto prec alebo....idem von bez malej,zle je idem von s malou zle je.....musim sa ich pytat ci mozem co nemozem ako by som mala 15rokov..inak mam 25 aby ste boli v obraze a vcera sa somnou hadala sestra u ktorej tiez nemam oporu ze ssom s nim len kvoli sexu a ze sa zomna kazdy smeje ze mam do sraty zivot a ze jeden odtialto odisiel a uz prisiel druhy...chcem vediet co mam robit,poradte mi...dakujem
@viktoria554 Myslím že ked ho miluješ nieje čo riešiť,je na tebe či veriš rečiam tvojej rodiny alebo veriš jemu ...Ja by som odišla,šak pozri,čakaš snim dieta,a nechceš byť s dvomi detmi sama...a ked ťa miluje aj on,tak sa vykašli na nazory iných ?..prečo by si mala mať dosratý život?.a čo že si si našla ineho a čo máš byť večne sama?..Dvom je vždy lepšie veselšie,než samému ...Tak ked máš možnosť isť žit knemu choj.Mysli hlavne na seba a malu, a na dalšie babo čo je na ceste.Držim palce..🙂 a či im to oznamiť???jasne,prečo by si to mala tajiť?.Je to tvoj život...a nie ich..Len pozor,pozor,,,aby si zas neskončila pri takom mužovi ako bol ten prvý ?.a veriš mu že nehra automaty ?..
ahoj...tak nemas to ruzove 😒 mne to pride tak,ze rodina chce aby si isla pracovat prec a aby si im posielala peniaze proste aby si robila na nich..ano,mozno ti pomohly,ale nemozzu chciet za to aby si odysla od malej..no a ohladom tvojho priatela by som povedal ved to snim skus,on nechce nic od teba len aby ste boly spolu..sestra a ma koko rokov??a kto kazdy sa smeje to mi tiez pride tak,ze by jej vyhovovalo,ked by si odysla to si myslim,ze oni najviac chcu...a ty priatela si poznala uz predtym jak ste sa daly do kopy??
Milujem ho a viem ze nehra automaty,ved je stale doma,volame si kazdu hodinu a poznam jeho kamosov a kamaratky tak viem aky je..Nasi by chceli aby som si nasla bohateho co ma dom/byt a auto a peniaze a pritom ja sama nemam nic,a este aj s malou.Jeho mama je uzastan,stale sa hra a malickou aj vcera ju vzala na prechadzku a citim sa u nich lepsie ako doma.Nasi mi povedali ze oni si mysleli ze najprv im budem pomahat a tak si najdem okolo 30 niekoho ineho...: 🙂 a mne chlapa netreba!a ze ked sa dozvedia ze som tehotna alebo ze chcem mat dieta hned ma vyhodia z domu lebo uz toho maju dost ze si nedam povedat...Strasne sa tesi na malicke len ja som nestastna kvoli nim,kamosky mi radia aby som rychlo isla k nemu aj s malou a mala pokoj a budeme u nich v byte dokial si nenajdeme svoj byt..ano mam dosraty zivot pretoze som sama s deckom a dalsieho chu..a na krku...bojim sa im to oznamit...asi skolabuju
@zazvorka87 kazdy sme nejaky a nikto nie je bez chyby ale myslim si keby bol taky hajzel ako pocuvaju tak by si nevzal zenu s dietatom na krk a nestaral sa o nas..Uz teraz mi pomaha
Aby tie zle reci co oni poculi nsboli len ich vymysli.
Ahoj, ak ho milujes ,zober malu a chod k nemu byvat.... Rodina ta ubije k zemi,poznam to sama,mas vycitky ze vam pomahali atd.ale ty mas svoj zivot a musis chytit stastie za opraty a ist dotoho...Rodine sa nebud epacit nikto ,to mi ver,vlastna skusenost.... Musis si ty stanovit priority mysli na dieta a na to co mas pod srdcom...Kvoli nim to urob!!!
@bibiana20 Mama je teraz bez prace,je na marodke a pracuje len otec..ona sama nechce ist do rakuska a posiela mna ze mne je lepsie ist,a ona ostane s malou...Ona ktora ma problem s nou ostat 5 hodin ked som ja na vybavovackach v meste,a pridem domov apocuvam kde som tak dlho bola ze ona nic neurobila pri malej.....S priatelom sme sa poznali uz dlho,par rokov,zdravili sme sa a neviem o tom aby hral automaty alebo robil nieco zle,nasim sa nepaci lebo je podla nich tucny a skaredy a holi si hlavu... 🙂 Moja sestra ma 30,.sama robi v rakusku a ma priatela ktory jej kupuje na narodky,vianoce a pod.steper,bicykel len aby schudla a sice ona peniaze ma ale co z nich?jej priatel si s nou zalozit rodinu nechce a akoze sa chystaju prerabat dom ale....vlastne to zacalo tym ze sa do toho zacala starat ona,moj priatel sem totizto chodil k nam a nasi nepovedali nic a rozpravali sa snim,srandovali a ked sa ona vyjadrila ze je to hajzel(pretoze na pocula aky je,ona ktora je 24hodin doma zatvorena anechodi nikam,a ona ho rada nema lebo jej dal kupit darcek na vianoce pre mna a dal jej peniaze dva dni neskor,lebo tu nebol tak s toho narobila haloooo a kedze bola s nami raz na kave a nezaplatil mi ,podla toho usudila ze je to hajzel!...ale baby,hlupa nie som,pomaha mi s peniazmi,a ma rad aj malu a povecte mi uprimne taky koko. keby bol,chcel by zenu s dietatom?a chcel by s nami zit????Moja sestra by mi chcela diktovat co mam a co nie....a presne takto sa mimiesali do prveho vztahu
@viktoria554 v prvom rade - si plnoletá a svojprávna, čiže plne zodpovedná za svoj život a aj za životy svojich detí... takže rozhodnutie je len a len na tebe... podľa toho čo píšeš, to vyzerá, že so svojou rodinou dobré vzťahy nemáš, ale zas na druhej strane by bolo dobre sa zamyslieť, či nemajú aspoň trošku pravdu...na základe čoho usúdili, že je hajzel? ak majú niečo konkrétne, tak si to skús overiť, rovnako ako tie automaty... láska je často slepá...
inak úprimne sa čudujem (nie prvý krát a asi ani posledný), že slobodná mamička, nevyriešené bývanie, rodinné vzťahy a hups opäť tehotná a ešte aj nečakane... nepochopím...
@popelka5000 Dakujem za podporu-...Vidim ze u cudzich ludi mam viac podpory ako doma.Strasne ma ubija pozerat sa na matku ktora reve lebo ako ja jej ublizujemotec sa tvari ako keby som mu neviem co urobila a sestra ta je najmudrejsia...Viem pomahali mi ked som to potrebovala ale tak isto chcem mat svoj zivot a zacat zit normalne bez nich...Ale povedali mi ze ja svoj zivot mat nemozem lebo nemam peniaze a ci si myslim ze sa cudzi chlap bude starat o moje decko...a ze mi urobi druhe a vratim sa naspat k nim...len toho sa asi boja..a ze vraj ma ludia po meste(ti ktorim sa stihli postazovat namna) hovoria ze som kur..a mam dosraty zivot a smeju sa...je mi jedno kto co hovori len keby nie toho co je doma,strasne sa tesim na vsetko co ma caka ale oni mi v tom nepomah
@viktoria554 mozno je problem v tom,ze ti zavidi a mozno ma aj rada peniazky ona 😀 a boji sa,ze bude musiet davat mame peniaze,ked ty odydes a nepojdes do toho rakuska..neviem ja by som isla asi k priatelovi a teraz jak si tehotna tak hned by som sa zbalila a odysla lebo stres ti urcite neprospieva..a to ze je tucny a holi si hlavu sak to nieje vada..srdcu nerozkazes.zbalit a utekat 😀 😉
@bibiana20 No ja som sama zvedava kedy naberiem odvahu im to povedat,otazka par dni a budem unho aj s malou lebo to co je doma je uz vela aj namna ☹ Je to moj zivot a moje rozhodnutie,,doseriem si ho este viac?Budem na vine ja nie iny....A pozna ho vela ludi, aj z mojho okolia a nie je to tym ze som zaslepena ale naozaj nie je taky ako o nom poculi..to je uz jedno,cim skor tym lepsie bude ak im to oznamim..ale som rada ze ste ma podporili! 😉
@viktoria554 😀 aj moj muz si holi hlavu a neni hajzle 😀
@viktoria554 viki, pozri sa na seba a hlavne na malinké - obe - čo je pre vás najlepšie? kde chceš a s kým chceš byť? verím, že hlboko v srdiečku poznáš odpoveď - držím ti palce, aby ti to vyšlo 🙂
@popelka5000 No vidis :D
Strasne Vam Dakujem dievčataaaaaa!!!Budete prve vediet ako to dopadlo a ako to prebieha! 🙂
@viktoria554 Podľa mňa nemáš nad čím rozmýšlať, miluješ ho, čakáš s ním dieťa, on sa z toho teší a je ti u nich dobre, tak nad čím ešte rozmýšlaš? 🙂 Určite neni príjemné keď ho tvoja rodina ohovára a odsudzuje, ale najdôležitejšie je čo si myslíš a cítiš ty
@adriana458 Najviac ma mrzi to ze spinia a ohovaraju mna pred kym mozu...a to ma ubija najviac! Ved aj som rozhodnuta len sa bojim toho ze to bude este horsie ako to je ked pojdem k nemu
@viktoria554 To by rodičia robiť nemali.. skôr by si mali svoje deti zastávať pred druhými.. A prečo by to malo byť ešte horšie keď pôjdeš k nemu?
@adriana458 myslim horsie pre nasich,ze sa budem trapit ako oni...doma a co si myslia a ako im je a ze im ublizim...jak krava som!a oni namna ohlad neberu
@viktoria554 Tak sa s nimi skús o tom porozprávať.. či myslíš že keď im oznámiš že si tehotná že s nimi potom nebude rozumná reč, len samý krik? Možno časom zmäknú..
@viktoria554 necitala som in prispevky, ale ak si pocual ze hra automaty, nebojis sa? nepoucila si sa z prveho vztahu???? co ak to je pravda???
@viktoria554 hm..mam pocit, ze tak tvoja rodina ta chce vyuzivat..ty chod do Rakuska, zarob nam peniaze, vrat, co sme do teba investovali, ked budes mat 30, mooozes si najst niekoho, ale prachaca... 😒
Vies, keby kazdy rodic rozmyslal nad tym, ze sa mu musia vratit peniaze, co investoval do dietata..no, tak by mozno ani investovat nechcel. Ved uz stare bajky pisu o tom, ze to, co tebe daju tvoji rodicia, to zas ty das svojim detom...
Si dospela zena, ty musis rozhodovat o svojom zivote a zivote svojich deti, kym su male a nie tvoji rodicia. Pokial citis lasku a oporu v partnerovi, tak su zbytocne akekolvek plemiky, ci mas ist za nim alebo nie.. Sama tvrdis, ze tebe aj detom je lepsie u priatelovej mamy... A tvoji rodicia? Najskor budu mozno fest nasr.ati, ale cas otupi vsetko...
A nepis bludy, ze mas pokaslany zivot...vies kolko je takych byvalych "pokaslanych" zivotov, ktore sa debila zbavili a teraz ziju normalny, stastny zivot?! 😀 ...vratane mna.... 😀
@viktoria554 ej ej no ako citam, v rodine velku podporu nemas,a celkovo to prostredie, to spravanie sa ako k malej, pritom mas vlastne dieta. urcite nevtrebali tu vec ze mas noveho priatela. riskla by som to a lsa byvat zatial k nemu, uvidis, co to prinesie. aspon zmenis prostredie a mozno to tebe, aj tvojej rodine len a len prospeje.
@viktoria554 si dospela,je to tvoj zivot,rob si co chces. Na druhej strane,rodinu este mozno budes potrebovat,ak ta i on sklame,kto ti pomoze,ak nie rodina? Vychadza mi z toho jedine komunikovat. Kto/ preco o nom siri zle reci,ze sa im nepaci. Ale je to tvoja volba,tvoj vyber,oni s nim nebudu zit. A kedze budete mat dietatko,rakusko asi pada,ci? Tvoja rodina ta ma rada a chcu,aby si sa mala dobre,aby si bola stastna myslim,ze ta len snazia chranit od dalsieho "takeho isteho" ako bol prvy (z ich pohladu,reci co poculi,im vychadzaju ex i terajsi rovnaki)
@viktoria554 drzim palce, aby si to zvladla, ked sa to doma prevali...urcite ich ten hnev prejde ked budu vidiet teba s detmi a partnerom aka si stastna, aspon myslim
@adriana458 nie nezmeknu,viem aky su a ako to vezmu a co povedia ludia....a ako to bude....a urcite sa rozideme.....a urcite nas necha.....a potom sa vratim tu naspat k nim s detmi.....
@nikikeke poculi to od ludi ktory su este horsi odomna,nie to od neho a nasi su proti nemu,pretoze ho nema rada sestra ktora im dava peniaze...
@victory1 ja si nemyslim ze ho mam pokaslany ale pocuvat to 24hodin od ludi,od rodiny o ktorej si si myslela ze bude stat pri tebe...no..je to moj zivot a verim ze sa v nom nemylim..Nikto nie je dokonaly ale vidim na nom ze nas miluje a chce byt s nami..je mu sice luto co sa deje tu doma ale povedal mi ze bude zit somnou a je to namne ako sa rozhodnem..Verim ze mi tento vztah vyjde a budem konecne stastna ale bez nasich!
Som stastna a nestastna kvoli nim....