Som 22 ročný chalan ktorého už nebaví život,rozišiel som sa s priateľkou s ktorou som bol 5 rokov čo som ju stratil mal som 3 ženy po nej ubehlo ani nie 5 mesiacov...hľadam proste taku ako ona...už to viac nezvládam a nedokážem prestat na nu mysliet nikdy nenajdem to čo bola ona ona ma chápala vo všetkom..neviem čo mam robit skušal som volat aj na tie vyjebane čisla poradenske a nepomohlo mi to proste neviem ako dalej....naozaj neviem už čo mam robiť tak píšem sem či bude mat niekto podobnu skusenost alebo dačo..ale asi nie
@tanden1108 toto nie je vec a príčina na zabitie. Dievčatá ešte prídu aj odídu. Ešte ťa v živote čaká veľa dobrého a pekného. Toto je malina,ako sa vraví,aj keď sa ti to teraz nezdá. Neboj, bude lepšie,možno aj horšie,sú na svete fakt horšie veci, aj chvíle,ktoré musí človek zvládať. Drž sa, ono sa to poddá😉.
@tanden1108 na to treba len čas a nie sa hrnúť z jedného vzťahu do druhého. Máš 22, baby ešte budú, ale každá bude výnimočná niečím iným. Nejaký dôvod bol, že ste sa rozišli. Popracuj na sebe, na tvojom sebavedomí.
@tanden1108 este pride zena, kde zaboris svoj prutik, tak sa neopustaj
Chod s kamosmi do kina, kup si velky kolac a cely ho zjedz... zufaleho zisdna nechce a nebud chorobne naviazany
Preco ste sa rozisli?
Kazdy z nas si tym presiel. Kazdy. Ze sme si po rozchode nevedeli predstavit, ze by sme este mohli si byt s niekym taki blizki. Ale ver mi, mohli. Teraz ti to pripada ako koniec sveta, ale o par mesiacov, ked tvoj zivot naberie novu silu a smer, nebudes chapat, ze si nad tym vobec uvazoval. Na ake cisla si volal? Prosim ta hned rano si najdi psychologa, psychiatra, hoci aj za obvodnym chod ze mas taketo myslienky. Alebo to povedz rodicom, zbehni za kamosom alebo co. Hned teraz. Nezostavaj s tymito myslienkami sam. Vies aky vie byt zivot krasny? Nemoze ti ho jedna zena takto ovplyvnit, este tolko pekneho ta caka. Teraz to nevidis. Ale my tu sme si uz zazili svoje, my vieme.
Kedy sa ludia po nestastnej ladke mali samovrazdit,tak tu 95%z nas nie je.Ver mi ze vacsina sme toto zazili.Radsej zaloz novu diskusiu a vyzbierat inspiraciu co robit aby si to spracoval,zvladol a uzival si zivot dalej.
@tanden1108 aky bol dovod rozchodu?
@domkakvet presťahovali sme sa spolu...aj sme boli zasnúbený a ked sme sa prestahovali tam sa to začalo kaziť...časté hádky ale ja si myslim ak by chcela tak by sa to dalo zachranit lenže ona odišla
@kitycat presťahovali sme sa spolu...aj sme boli zasnúbený a ked sme sa prestahovali tam sa to začalo kaziť...časté hádky ale ja si myslim ak by chcela tak by sa to dalo zachranit lenže ona odišla
@tanden1108 caste hadky sa nedaju povazovat za dobry vztah, zrejme si najdes taku s ktorou hadky mat nebudes, lebo tu sa mi nezda, ze by ste si rozumeli, este mi to tak pripada, ze islo o vzajomne hadky. No ver tomu, ze naozaj stretnes lepsiu, aj ked hned to nebude.
Vies kolkym ludom by si znicil zivot,keby si sa zabil? Rodicia,rodina,kamarati. Nestoji to za to zarmutit a poznacit svojich najblizsich tak obrovskou ranou. Ver mi,ze strata lasky,nie je dovod na to,aby si si vzal zivot. Si silny a rozumny chlap,len to chce cas. Teraz sa ti to nezda,ale raz stretnes zenu a potom si spomenies,aky si bol hlupy,ze si uvazoval nad zabitim sa. Najskor sa ale musis dat do poriadku,naucit sa zvladat taketo zatazove situacie. Rozchod nie je lahky,citis beznadej,nevies sa nadychnut,nic ta nebavi. Ale pomalymi krokmi sa posuvas dalej. Snaz sa chodit medzi ludi,bav sa,spoznavaj ludi. Nemusis randit,ked ti to nerobi dobre. Na randenie si daj cas. Teraz sa len snaz prezit kazdy dalsi den,co najlepsie. Daj si predsavzatie,ze od zajtra pojdes dalej,nechaj to plavat. Je koniec,nevrati,neziv v sebe nadej,ze to urovnate. Verim,ze to zvladnes a vyjdes z toho silnejsi a odolnejsi.
@domkakvet ďakujem moc si to vážim od niekoho normálneho...ja som skúšal aj tie linky ale tak,oni mi stále furt to isté dookola hovorili :/ ďakujem ti moc ja som taký sprostí že ja keď sa naviazem na človeka tak...ťažke to je sa odviazať no
@marca12 ďakujem ani nevieš ako mi takéto slová pomáhajú..
@tanden1108 vieš čo nebudem ti tu písať že dievčatá boli aj budú
... Nie taká už nebude žiadna.... Lebo si ju tak veľmi miloval... Nebude taká lebo bola pre teba jedinečná ale bude iná.... Možno nie teraz možno o pár mesiacov...rokov....ale bude iná a možno lepšia .len sa zamysli nad jednou vecou.... Vieš si predstaviť koľkým ľuďom by si neskutočne ublížil keby si sa naozaj zabil nedajbože..... To nie je len o Tom že to teraz tak cítiš....(čo chápem)to je o Tom že do konca života tvojich rodičov by sa len trápili a žili ako bez duše keby o teba prišli.... Áno sú to "len rodičia...možno súrodenci kamaráti.....ale aj na nich záleží )nie len na nejakej žene ktorá s tebou už nie je.... A je jedno aký bol dôvod vášho rozchodu...... Vieš si predstaviť tie preplakane dní noci roky o ktoré by si sa postaral svojim najbližším???nie nevieš....presne takto zbabelo mi odišiel otec .... A ver mi on bol jediný ktorý sa už netrápil.... Ale na nás nemyslel..... Ako nám ublížil..... Pozbierať sa nehladaj nestriedaj ženy..... sústred sa na úplne iné veci....škola urob si nejaký kurz možno cudzí jazyk.... Proste niečo čo ťa posunie niekam inam..... A potom príde ina žena..... Ale nehladaj náhradu za tú ktorá bola pre teba jedinečná...... Kým nie si zahojeny v srdci nehladaj si iné ženy....... A venuj sa tým ktorí pri tebe stoja.nie tým ktorí ťa opustili....
@tanden1108 Rozchod spôsobí určite zranenie. Ak si to nečakal, ak to bolo úplný opak toho, čo si si prial, to určite zabolí. Niekedy práve to spoločné bývanie ukáže na problémy, ktoré ste si doteraz nevšimli. Nie každý vzťah funguje. Dopraj si čas, kým ťa to prebolí. Zbytočne si spôsobuješ ďalšie sklamania. Svoje emócie vydaj zo seba, behaj, športuj, zamestnaj svoju hlavu, nech myslíš aj na niečo iné. 😉
Zbláznil si sa pre ženu. Veľa ľudí aj deti je na onkologii chorý ktorý by chceli žiť a TY Zdravý sa ideš zabiť. Preskočilo TI takých ako je ONA je na mraky. Ak by sme sa každý išli po rozchode zabiť ženy tu s MK asi si ťukajú na čelo. Nedáva mi to zmysel Preto je dobre že ste si to vyskúšali v podnájme nešlo to lepšie sa rozísť ako trpieť a tváriť sa že je to dobre. Nebolo to dobre a načo by ste boli nasilu načo na hovno. Prestaň zo somarinami 21 rokov vyhľadaj psychiatra nech TI da lieky. TY si myslíš že sa jej pomstíš že sa chceš zabiť. Len to vytrubuješ človek ktorý chce spáchať samovraždu nikomu to nepovie a urobí. TY si myslíš že s ak tebe vráti ONA už ma iný život a teba ignoruje. Jej na tebe nezáleží je jej to jedno. Myslí na to že máš rodičov ktorým by si chybal a rodine a nie pre jednu lásku takých ešte bude ako bola ONA sa ideš zabiť to hovoria sebci ktorý nevidia nič len seba a ju vidíš TY otázne že čo by na to povedala ta tvoja bývala. Za mňa hlúpe pubertalne zmýšľanie daj si predpísať lieky na nervy a nevymýšľaj kraviny že sa chceš zabiť toto sú reči dospelého chlapa. Ja sa
jej nečudujem že s tebou skončila ak toto počúvala reči že jej rupli nervy a dala TI zbohom. Ja vekom môžem byť tvoja mama ale dostal by si dve také poriadne že by si sa zobudil a zabudol aj na to že sa chceš zabiť. Určite si na nej visel a nedal jej dýchať preto už asi toho mala dosť. Sám píšeš namotal som sa na ňu myslíš si že to dobre nie nie je to dobré .Vyhľadaj odborného lekára psychiatra nie je to žiadna hanba je to normalné.
@alickapusinka ja viem že to je zbabelé a viem že by si mnohí želali život ako tie deti na onkologii napriklad,lenže ja som sa na tento svet nepýtal takže je moje právo rozhodnúť o tom či budem žiť alebo nie......a nebudem hladat žiadneho psychiatra a už určite nie lieky...to že sa chcem zabit je pravda nieje to pubertálne správanie...a viem ze ludia ktorí to chcu urobit to urobia,lenže ja nemam na to dostatok odvahy a neviem ako...tak radsej píšem sem aby sa niekto našiel s rovnakou skúsenosťou...ver mi keby som mal na to odvahu už tu niesom ...
@tanden1108 Jeden z mojich najoblubenejsich versov:
“Quran 2:216 - But perhaps you hate a thing and it is good for you; and perhaps you love a thing and it is bad for you. And Allah Knows, while you know not.”
Velakrat sa mi v zivote potvrdilo, ze ked sa nieco v istej situacii javilo ako nestasie, s odstupom casu sa ukazalo, ze to je to najlepsie co sa mohlo stat.
Verim, ze aj ty s odstupom par mesiacov alebo rokov, budes vdacny, za to, ze sa veci udiali, tak ako sa udiali.
@tanden1108 prosím ťa nerob to...... Skús nájsť dôvod prečo žiť.... A keď si ich začneš písať uvidíš že ich je dosť na to aby si takú hlúposť neurobil... 😊🙏
@tanden1108 tak ak nemáš odvahu tak viem na 100% že to urobiť nechceš.
Našich susedov syn sa pre takú pixu odstrelil z nešťastnej lásky a ta pixa chodí vysmiata ako lečo a ich syn je na cintoríne 15 rokov.
Nechces sa zabit, ty nechces zit. Znie to podobne, ale nie je to to iste. Ty nechces ukoncit zivot, ty len nechces dalej trpiet. Nechces zomriet, ale nechces ani zit, s myslienkami a pocitmi ake mas. Mozno chaoticky napisane, ale verim, ze mi rozumies. So samovrazednymi myslienkami mam, zial, skusenosti. A vlastne ani neviem co ti napisat. Vsetko co ti tu pisu je sice pravda, ale viem, ze v mojich tazkych casoch by to boli pre mna len blaboly, ktore by ma mozno este akurat tak podrazdili. Btw. to, ze clovek ktory o tom hovori to nespravi je tak velky mytus, a tak nebezpecny 😔 Cudujem sa, ze to vobec este niekto dokaze napisat...
Neviem ti poradit. Lebo si to musis odzit sam. Myslim si, ze aktualne ziadna rada nepomoze. Lebo cas este na to nedozrel. V kazdom pripade, ak by bolo moc zle, mozes sa dat hospitalizovat. Viem, ze ma s tym teraz posleš do čerta, ale ak by to nebodaj u teba dospelo do nebezpecneho štádia, spomen si na to. Inak skus zit len tak z dna na den. Z minuty na minutu. Malymi krokmi vpred.
@tanden1108 hľadáš niekoho s rovnakou skúsenosťou a ako tu už odznelo, všetci sme si to zažili, ver mi. Aj ja som bola v situácii, keď som si hovorila, že už nikdy nestretnem nikoho takého, že toto je jedinečné a iné.. a keď si teraz pomyslím, o čo by som prišla, že by som nemala takeho skvelého muža ako mám teraz. Čaká niekto lepší tam na teba, preto sa to stalo!
@tanden1108 toto je zavislost. Pomoze ti sustredit sa na seba a robit nieco uzitocne. Vacsinou to tak byva, ze potom nam do zivota pride niekto vhodnejsi. Ale ktovie, mozno sa k sebe vratite, ak ti chyba, je na mieste, aby si sa jej ozval, vyjadril emocie a podla jej reakcie budes vediet, ci sa chce vratit. zaroven je potrebne chapat, ze veci sa pre nieco naozaj dobre deju.Cize za kazdych okolnosti to bude dobre. Co sa tyka tych vztahov po nej, neublizuj zenam. Ak teraz nie si otvoreny vztahom, v ziadnom nebud.
@datelinka31 ďakujem ti
@tanden1108 Povedz to aspoň rodičom, blízkym, neviem, koho máš nablízku. Možno by bolo lepšie zájsť k psychológovi ako volať do poradne. Vieš, iné to je, keď sa bavíš s človekom, ktorého vidíš, stretneš a iné je to cez telefón, také neosobné.
@madeline1 ďakujem ti veĺmi moc...a nechcem sa jej ozvať pretože vraj niekoho už má....a ja viem ubližil som teraz 3 ženám ale už to skončilo ....už to viacej nechcem...ale zasa nemyslim si ze som im až tak moc ublížil keď 2 z nich majú už ďalších chalanov :/
@tanden1108 Chce to len čas.. Čas zahojí všetky rany ako sa hovorí a je to tak ak keď sa Ti to teraz nezdá . Si mladý máš život pred sebou,ešte stretneš plno dievčat a zažiješ plno krásnych vecí🙂
@tanden1108
Ked ti to pomoze, ja som sa so svojim ex nakoniec dala znova dokopy po odluceni a samostatnom zivote... dnes spolu zijeme vyse 8r a mame dve deti. Nemusi to vsak skoncit takto usmevne ale garantujem ti, ze taku ako je ona nechces 🙂 nechces zenu, ktora nebude riesit vase problemy. A ak spolu mate byt alebo samostatne troska dozriet, neboj sa. Nemam zarucenu radu, ale odporucam ti prezit to. Cit sa nahovno, smut, poplac si, pospominaj... ale kazdym ranom budes spominat menej a menej, az sa prichytis pri tom, ze ti to je jedno 🙂 k byvalym nas taha "spomienkovy optimizmus", nase zidealizovane predstavy, ale nebolo to dokonale, mali ste hadky, nezhody.... aj na to mysli. A spomen si na mna o par rokov, ze som ti pisala, ze nic nema vacsi zmysel ako to, ze zijes 🙂 a nic nestoji za to, aby to skoncilo. Mas moznost vziat tasku a ist kamkolvek chces, si dospely, cestuj, pracuj, zabavaj sa, zi... drzim ti palce!
Tak ja som sa rozviedla po 13 rokoch....a ktomu s ťažko chorym dieťaťom a žijem....takže prezijes aj ty...cez den sa venuj robote po robote konicky/kamosi....a ak nie ze to nezvládas smer dr minimálne neurol na noc nech spis...a kúp si psa nudiť sa nebudes🙂