Chcem ísť na koncert a nemám kam dať 3-ročné dieťa

3. apr 2024

Ahojte, velmi by som chcela ist na koncert, kde sa sedi, ale neviem kam dat 3 rocneho syna.

Bol niekto v podobnej situacii? Ako ste vyriesili?

Ja by som ho aj zobrala, len to bude vecer...

thereisabear
3. apr 2024

Otec, starí rodičia, kamoška, optrovateľka...?

autor
3. apr 2024

@thereisabear nikde nikto bohuzial. Zijeme v zharanici. 😏

autor
3. apr 2024

@thereisabear cerstvo.

glorikarebeka
3. apr 2024

Tak za mňa si koncert neužiješ

januska12323
3. apr 2024

3 ročný neobsedi a bude vyrušovať alebo ho budeš musieť strážiť a neužijes si koncert ani ty.

markaterka
3. apr 2024

A o aký koncert ide?

koniarova
3. apr 2024

Odloz ho na pódium. 😁To vážne by si išla s 3 ročným? Veď by si si to absolútne neužila. Úplne blbý nápad. A dieťa má večer doma spať,nie sa po koncertoch terigať.

luliu
3. apr 2024

Nemôžeš mať všetko, čo chces. Syn je snáď dôležitejší

neferneferuaton
3. apr 2024

Opatrovatelka 🤷🏻‍♀️ tie sú aj v zahraničí

koniarova
3. apr 2024

@neferneferuaton stačí ak otec. 😁

jaskolka
3. apr 2024

3 ročný na koncert? No bude to asi tak, ze nič z toho nebudeš mať ty,lebo ho budeš musieť sledovať, zabávať, budeš akurát nervózna, on unudeny a nervózny a rovnsko aj všetci okolo z vás.
Proste také dieťa tam nepatrí. Keď nemáš nijakú možnosť ho dat niekomu postrážiť, smola, tak zabudni na koncert. Co iné?

majkamia
3. apr 2024

Ahoj moja dcérka mala minulý rok na jar 3 roky a bola so mnou na koncerte kde sa sedelo. Bol to Duri Hnilica bolo to v kultúrnom dome. Jasne ze nesedela celý čas a boli sme aj 3x na wecko ale bolo to úplne v pohode. 🙂

majkamia
3. apr 2024

@luliu to co za rekacia?

koniarova
3. apr 2024

@majkamia a bolo to večer?

luliu
3. apr 2024

@majkamia čo je to za reakcia? 3 ročne dieťa má byť večer v posteli a nie na koncerte

mqkm
3. apr 2024

Tak asi z toho koncertu nebude nič.
Úplne rozumiem keď si čerstvo tam a nepoznáš nikoho a nedôveruješ len tak hocikomu. Možno nejaká poriadna babysitterka s dobrými recenziami a baby monitor. Ešte môže byt plán.

diewcatqoo
3. apr 2024

Och, ja ti tak rozumiem... presvihla som uz kopec koncertov, odkedy mam dieta. Tiez sme v zahranici a nema mi ho kto postrazit. Ale trojrocneho by som na koncert asi nebrala. Takeho 5 rocneho uz mozno ano, so sluchatkami, ak by sa dana hudba pacila aj jemu (moje dieta v tom veku strasne tuzilo ist na koncert Horkyze Slize 🙂 ), ale trojrocny je naozaj malicky. To by si si vobec neuzila.
Mozno skus nejaku opatrovateku, ako tu uz odznelo.

fido69
3. apr 2024

Zabudni. Brať 3 ročné dieťa na koncert je rovnaká hlúposť na Slovensku ako aj v zahraničí. 😉

barbie2023
3. apr 2024

Jedine opatrovatelka alebo nejaka osoba, ktorej doverujes a pozna ju aj tvoj syn.

simca06022011
3. apr 2024

Nejaké opatrovanie zohnať.. jedine.

lusilla
3. apr 2024

Cerstvo v zahranici znamena kde? Lebo ak.to nienje laponsko ci aliaska tak si myslim ze socialne siete funguju a ak ine nie je tak by som sa pokusila najst neaku slovensku komunitu alebo rodinu v okoli s skusila by som sa dohodnut, ano je to cudzi clovek ale predpokladam ze lokalnu opatrovatelku bezne dostupnu nechces riesit kvoli jazyku a nie kvoli tomu ze to tam nepoznas. Mozno aj tu su skupiny mamiciek danej lokality a dalo by sa dohodnut. A ja nevidim nic zle na tom ak raz pojde dieta vecer von, myslim ze kazdy uz zazil letnu dovolenku s aj s mensimi detmi vecer na zmrzke ci promenade, nebude ho vlacit kazdy vecer niekam, ak je to koncert ktory bude zvladat (Ramstein a pod vylucujem 😂)

30katrusa40
3. apr 2024

No jednoducho by som nešla. Odkedy mám deti som nebola ani na koncerte či divadle. A do kina len s dcérou. Syn je autista takže môžem zabudnúť ísť niekde s ním. Treba si ujasniť priority. A nie neplatí to že dieťa rodiča neobmedzuje. To istej miery je dieťa obmedzením. To by si ale mali ľudia uvedomiť ešte predtým ako dieťa majú.

queen_mary
3. apr 2024

Nasla by som si asi nejaku profesionalnu agenturu, synovi dohodla aspon 2 stretnutia s opatrovatelkou pred konceetom, nech si na nu trosku zvykne a isla by som.

fido69
3. apr 2024

@queen_mary To si robíš prdel? Kvôli jednému koncertu také manévre? Je to JEJ dieťa vs. NEJAKÝ koncert. Pokiaľ nemá dohodnuté osobné stretko s Bonom Voxom, tak nerozumiem čo sa tu vlastne rieši. 😳

kikuska_wedge
3. apr 2024

Moja 2 rocna chodi s nami na kocerty, ale vyberame take co su vonku a na stojaka. A urcite nevydrzi cely kocert. Max hodinku.

queen_mary
3. apr 2024

@fido69 preco by som si robila prdel? Ved uz ona nech si zvazi, ci sa jej to skrz ten koncert oplati.

Ja idem napr v juny na Coldplay, a ak by som bola v tejto situacii, tak presne takto by som riesila.

maminkadeticiek
3. apr 2024

No nesla by som.Odkedy mam deti,moj zivot je zladeni aj s ich potrebami.Ak by som nemala komu dat tak male dieta na strazenie proste by som nesla nikam.

marcellka32
3. apr 2024

Prosím odpusti si ten koncert, snáď ti je dieťa prednejsie..
Inak raz som bola v lete na koncerte Kaliho a bolo tam veľmi veľa asi 3-10 ročných detí pri pódiu, som sa cítila ako na koncerte Petra Jaroša, to že Kali nadáva v piesňach, to že ti rodičia tam úmyselne išli s deťmi (inak on má koncerty od 15 rokov a nikto to tam neriešil)...

amelie2017
3. apr 2024

Normalne si najdi opatrovatelku a chod na koncert a uzi si ho. To, ze mas doma 3 rocne dieta neznamena, ze sa mas doma uviazat o radiator. Ak ste v zahranici sami, ta opatrovatelka sa vam este moze velmi hodit.
Ja som bezne chodila strazit deti anglickym/ nemeckym turistom, aby si pocas dovolenky mohli uzit vecere, nocne prechadzky a pod.

h2
3. apr 2024

Ja by som tiež na koncert za týchto okolností nešla. Dieťa je prednejšie.