Chcem, aby si ma manžel vážil

14. jún 2022

Chcela by som aby sa viac zaujimal o mňa či mi netreba doma pomôcť ..ako to dosiahnuť 🤔či mu to len stále vravet?

bajka16
14. jún 2022

To už keď raz chlap stratí záujem, tak už mu ho nekúpiš. Môžeš zmeniť čo chces, môžeš sa zmeniť od základov. 🤷🏻‍♀️

mirkava
14. jún 2022

Mam to isté... nepomôže nič... len sme sa preto hadali...

lenka_pekarova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenka_pekarova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ibrunova
14. jún 2022

Áno, chlapovi musíš presne povedať,čo od neho chceš.

viestta
14. jún 2022

Chlap potrebuje jasne inštrukcie, nie naznacovanie. Zlatko, vynes smeti. Ďakujem. A nie naznačovať, že je smetník plný, alebo ešte horšie frflat, že ani tie smeti nevynesie, že či nevidí, že je smerník plný. A už vôbec nie očakávať, že mu samemu docvakne.
A tak vo všetkom. Do ženskej hlavy chlap nevidí. Ani keď je to hlava jeho vlastnej ženy.

katkine_terapie
14. jún 2022

V prvom rade si zacni vazit samu seba. To znamena, ze budes mat aj cas na seba, aj nechat na neho nejake povinnosti, zapajat ho, nechat mu dieta a ist s kamoskou na kavu atd. Muz ti nema doma pomahat (domacnost nie je iba tvoja), on sa ma spolupodielat na chode domacnosti. Empaticky jedinec, ktory ta ma navyse aj rad sa o teba bude presne pre ten cit zaujimat. S domacimi povinnostami - poprosit/oznamit co potrebujes a nasledne podakovat.

anjelicek26
14. jún 2022

Drvivej vacsine muzov (ano su uzasne dokonale vynimky) - treba skutocne povedat, co po nich chces, co citis a co ocakavas. Dobry a schopny muz ti to aj splni ;) Ale maloktori pochopia - narazky, "sami od seba" ci "uvidi to sam"...

elizabet173
14. jún 2022

ja si nemyslím, že si ťa neváži, iba je lenivý a zrejme si ty nevážiš sama seba, keď si doteraz dopustila, že robíš všetko sama. Prečo ste hneď od začiatku nenabehli na systém, že domácnosť je oboch, teda sa budú obaja starať o to, aby bola čistá, aby bolo nakúpené, oprané a pod. Ak sa nedovtípi, povedz na rovinu, čo má urobiť, alebo sa spýtaj, či ide nakúpiť, alebo očistí a uvarí zemiaky.

maranta_leuconeura
14. jún 2022

Mojmu ked poviem ,,pozri aka je spina v kupelni/vsetko oblecenie je spinave/umyje niekto tu vanu po tebe?!/tieto ponozky na zemi to co je" tak sa tvari, ze na neho hovorim madarsky 😂
Naucila som sa davat jasne instrukcie ,,uprac prosim kupelnu, umy vanu a daj dnes prat biele a ked stihnes potom farebne". Este sa nestalo, ze by to nepochopil a nespravil 🤞

hilda08
14. jún 2022

My sme sa večne hadali lebo som neznasala ked mi hovoril ze on mi POMOHOL vybrat mycku, pozmyvat, vybrat sušičku a pod.. Ake pomohol? On ten riad nepoužíva? Po tej podlahe nechodi? Nas vztah a takisto jeho fungovanie v našej domácnosti sa velmi výrazne zlepšil a harmonizoval ked po dlhých rozhovoroch pochopil ze on mne nema preco pomáhať on to ma proste robit pre nas takisto ako ja.

kitycat
14. jún 2022

Ja hovorim celkom xasto frajerovi aby spravil kupelnu a wc, to je nieco co nechce robit nikto z nas a vacsinou ju robim ja. On ale dost casto umyva riady aj smeti sam od seba vynasa. Ked robime nejake upratovanie vacsie tak vacsinou ja prach, on celu kuchynu a kupil nam roboticky vysavac.

On ten chlap musi aj sam od seba veci spravit aby to aj na to poziadanie urobil.. Ak mu vravis kazdy prd tak mas doma lenive hovdo a to si ta vazit nebude... Si jeho matka²

stanulienkat
14. jún 2022

Nie je pravda, že každému chlapovi to treba hovoriť. Normálni jedinci to vedia urobiť aj sami od seba. Proste máš lenivca doma. Skús mu prestať prať, variť, žehliť, umývať, či si to vsimne, rob sa aj ty, že to nevidíš. Ešte je otázka, či si ho zapájala od začiatku vzťahu do chodu domácnosti?

kahh
14. jún 2022

Chlapom to treba na rovinu hovorit, podla mna maloktory pride sam s tym, ze co treba pomoct. Mojmu sa to stane sem tam, ale to uz vtedy sipim, ze zrejme chce niekam ist alebo ma nejaky plan. Ako naposledy, ked chcel ist na ryby 😀

mandzula
14. jún 2022

Jedna z veci, ktoru by sa zeny od chlapov mali naucit je, ze ked nieco chcu, mali by to povedat narovinu a bez inotajov (lebo to nam zenam teda fakt ide). Typicke pre nas zeny je, ze behame ako sialene s vysavacom, mysliac si, ze chlap podla nasho nasrateho ksichtu zisti, ze chceme, aby to urobil on. Tak to, bohuzial, nefunguje, za uspech mozme povazovat, ked aspon zdvihne nohy, aby sme mohli povysavat okolo kresla, v ktorom hra playko. Takze ak nieco chces, povedz mu to, ale necakaj, ze nabuduce to spravi automaticky, vacsina z nich takym premakanym programom nedisponuje.🙂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sszuzu8
14. jún 2022

Určite mu to neopakuj. On to vie ale na to serie. A isto mu nepreukazuj nekonečnú milosť a pomoc keď on ti to nevracia. Oplat rovnakou mincou. Ak záujem mal a stratil ho tak bud bol dobrý herec alebo sa vás vzťah ruca

sszuzu8
14. jún 2022

@lenka_pekarova to je blbost. Ak je muž naozaj dlhodobo unavený a rezignoval toto ho len odpudi ešte viac.. Niekedy len chcú svoj pokoj

sszuzu8
14. jún 2022

@zoro9836 ale dokedy? Dokedy má zena robiť muža šťastným starať sa o neho a zaujímať sa? Keď on stále nič? Jed ostranne sa to nedá. Bola som taká. Vydržala som 3 mesiace mužovi len dávať ale na oplátku mi nedal nič. Energia došla. Už nevladzem. Obimala som ho ani len ruky cezo mňa nepredložil. Starala som sa ani to len nevidel len skritizoval. Dokedy sa ma žena saliet a dúfať ze jej to partner oplatí?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
14. jún 2022

@hilda08 áno presne. Vyniesol som Ti smeti. Povysaval som Ti. Umyl som Ti riady. Pôjdem Ti nakupit? 🙄

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenka_pekarova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenka_pekarova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenka_pekarova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0kristina0
15. jún 2022

Ako to dosiahnut? Prestat doma robit zo seba sluzku.
Presne toto iste robi moja mama pre mojmho otca a brata. Doslova im robi sluzku doma a ona sa potom cuduje, ze si ju nevazia. Pokym to nezmeni (co ona uz nezmeni) tak to tak bude.